2011-01-02
好彩好彩, 冇 BOOK 位, 最后一张2人枱都俾我地拎左 ~首先 OPENRICE 上讲既 CITIBANK 个 SET, 坐底, 问左2-3个侍应, 等左好耐, 既答覆系" 今日唔做 " (下, 真系好怪, 当日只系平日的星期五)算,照叫餐牌果 D ! 避风塘炒蟹 真系几贵 $4XX , 原过真系好大只 (侍应从来冇拎只蟹有几大只俾我地睇, 最好问下) , 2个人都够食 !我地仲点左 辣酒煮螺, 都系俾我想像中多, 我地唔食得辣. 但真系几野味 !最通常应系牛仔骨, 但都唔差 !埋单2个人好似 $680 黎呢度一定一定要 BOOK 呀, 因为我见佢地做麻大陆团 ! 一坐就冇左2-3围大枱的了 !************题外话. 见到有客人问待应拎盒 (有野食剩) !个侍应极之唔想客俾, 之后系咁求期拎左1个俾佢, 个客话唔够, 而且有 D 食物有汁, 个待应叫佢求期放埋一齐咪得啰 ~ (我地 O 晒嘴)
算,照叫餐牌果 D !
最通常应系牛仔骨, 但都唔差 !
埋单2个人好似 $680
************
题外话. 见到有客人问待应拎盒 (有野食剩) !
个侍应极之唔想客俾, 之后系咁求期拎左1个俾佢,
(我地 O 晒嘴)