2020-03-26 2031 浏览
🍽Sunday Lunch $528.🐟Hamachi Salade Nicoise油甘鱼同沙律菜都几新鲜,冇乜特别不过几好食,比较平实嘅一道菜👌🏻.🦪Oyster Tartare ‘Saucisson De Bigorre’个人觉得生蚝切得太细粒,再配上香脆的炸日本面包粒同芹菜粒,唔系好食到生蚝嘅口感~不过味道唔错,海水味同蚝味都几出👌🏻.🥟Violino Squash Ravioli第一次食南瓜蓉配上ravioli,味道偏甜,呢一道我觉得一般~.🐓Roasted Chicken with Petits Pois A La Francaise黎Belon最想试烤鸡😆用嘅本地三黄鸡,腌完12个钟再风干,然后上菜前再焗~鸡皮薄,脂肪唔多,非常香脆👌🏻鸡脾好嫩滑,好香鸡味~可惜其他部位就比较鞋身,鸡胸入面酿左磨菇菠菜茸,几有创意,但都spin唔走我觉得佢好鞋嘅感觉😂😂🤣值得一赞系佢嘅配菜!青豆香葱烟肉薯蓉香滑creamy,味道丰富🤤.净系讲只鸡嘅话,个人prefer Louise > Belon😆🤪..🍋Millefeuille 另一个重点就系呢个拿破仑千层酥,酥皮金黄色松脆👍🏻夹
🍽Sunday Lunch $528
🐟Hamachi Salade Nicoise

🥟Violino Squash Ravioli

🍋Millefeuille
另一个重点就系呢个拿破仑千层酥,酥皮金黄色松脆👍🏻夹心系柠檬味,酸酸甜甜同酥皮都几夹👌🏻好想试埋原味custard啊!