Poking

2023-01-31 24 浏览
今日同朋友嚟到中环呢间Poking食返个Bowl。喺呢度可以create your own bowl! 成个bowl要D咩可以完全自己话事,如果好似我同朋友咁 懒得拣亦有几款同你配搭好嘅组合。朋友拣咗Sweet up your life!($118)色彩缤纷,三文鱼新鲜水润,牛油果柔软顺滑,芒果够香甜、圆红萝卜仔、青瓜心同沙律菜增加爽脆口感,配埋柚子酱、花生碎、芝麻碎增添风味,配香软寿司饭,整个组合非常出色。饭量同酱料量仲可以自选。兰王蛋盐葱鳗鱼饭($98 )兰王蛋蛋味香浓,流心蛋黄拌饭,再配上葱油,单食呢D配料就已经非常美味,主角鳗鱼皮香肉厚,加上烧汁惹味无比。