2005-05-31 43 浏览
早两个月收到Godiva o既Truffle Box,开心~ 但因为成日病o既关系,pend左好耐;最近睇返,仲有一个星期到期?Oh no...快d食..!!!! Truffe Traditionnelle-唔太甜唔太苦,但可可味好重,食落有分量~ Truffe Amande au Miel-外层o既almond praline粒仲系好脆,内层o既榛子朱古力好甜,好味道~Truffe Amere-冇乜牛奶味,但幼滑程度达到200%~ 食落有extra幼沙之感,口感一流!!Truffe Exotique-味道同Truffe Amande au Miel相近,但就改左以椰丝做coating,麻麻啰~(不知名o既白色Truffe)-哎,都仲系唔钟意白朱古力...(查实冇可可,根本就唔系朱古力)不过有佢又系靓d o既~ ha~Truffe Fine Champagne-第二次食,若隐若现o既酒味都唔错o既~ 总评都系好食~ 但食完文华后,会觉得Godiva有对手;都应该要研究点improve formula for taste excellence lu~