Maison Du Mezze

每年呢个季节都有唔少人会去东涌睇樱花🌸当然我都要捉紧呢个机会啦👀顺手仲可以行埋Outlet🛒打卡📸 • 买野🛍️,大大消耗好体力之前…一定要食够野🤭拣左去呢间主打中东菜既餐厅🍽️餐厅以深绿色💚为主色 • 加左唔少干花💐布置 • 柔和💡灯光,整体感觉几舒服😎.重点❣️周末既🌞 Brunch Buffet 🌞(供应时间 SAT / SUN / PH 11:00 -16:00)系会有无限生蚝🦪 & 熟大虾🦐任食✨Unlimited Flow Oyster & King Prawns✨生蚝🦪即叫即开 • 好新鲜 • 重海水味🌊.仲有多款唔同特色既🍴中东黎巴嫩美食(鱼 • 牛 肉 • 鸡) • 炸鹰嘴豆饼 • 多款豆泥 • 扁豆汤 • 香料鸡饭 • 沙律🥗 • 烤蔬菜… 传统特式甜品(Om Ali • Rice Pudding)供应🍴.另外,嗌多左2杯野饮🥂表面加左少少装饰,都几靓。▪️Ginger Berries 🍹 (Signature Mocktail)Fresh Blackberries & Mint With Raspberry & Ginger Ale.▪️Tea Collins 🍸 (Sig
每年呢个季节都有唔少人会去东涌睇樱花🌸
当然我都要捉紧呢个机会啦👀
顺手仲可以行埋Outlet🛒
打卡📸 • 买野🛍️,大大消耗好体力之前…一定要食够野🤭
拣左去呢间主打中东菜既餐厅🍽️

重点❣️周末既🌞 Brunch Buffet 🌞

系会有无限生蚝🦪 & 熟大虾🦐任食
生蚝🦪即叫即开 • 好新鲜 • 重海水味🌊

另外,嗌多左2杯野饮🥂表面加左少少装饰,都几靓。
▪️Tea Collins 🍸 (Signature Cocktail)
Fresh Thyme, Earl Grey Tea Infused Gin, Honey, Citrus & Soda