2025-02-18
天后电气道96号地下 a1号铺今日我哋嚟到 Drool Froyo,点咗一个牛角杯 yogurt,仲有焦糖脆脆、开心果同蜂蜜,另外仲试咗朱古力 yogurt。牛角杯 yogurt 嘅质感非常滑顺,每一口都令人陶醉。焦糖脆脆带来咗一阵香脆嘅口感,配合 yogurt 嘅清新,简直系绝配!开心果嘅香气亦增添咗层次感,食落去有种令人开心嘅味道,真系好似食咗一口阳光。而蜂蜜则为整体增添咗一份甜蜜,令味道更为圆润。至于朱古力 yogurt,味道浓郁,巧克力爱好者一定会钟意。佢唔会过甜,反而有一种微苦嘅平衡,真系唔错。今日呢个餐点真系好满足,无论系口感定味道都做得非常好,绝对值得再嚟!如果你钟意 yogurt,Drool Froyo 系一个唔可以错过嘅选择!