2024-08-10 222 浏览
🐻元朗元点商场开幕短短两个月,入去走一圈,差不多大部分都系食肆,真系睇到都兴奋,多左咁多选择,唔怕食到闷。行过Pause it,见到铺头光猛鲜明,刚好咖啡瘾起,就同🐻👩🏽坐低食个晏。🐻👩🏽叫左个虎虾清酱扁意粉🍝配Latte☕️,意粉弹牙有口感,青酱新鲜特别,食到淡淡奶油香,虎虾🦐大大只。杯Latte 拉花系一只天马🐎,睇到好有心思同技巧,饮落柔顺香滑。🐻我就点左牛肉烟肉汉堡🍔配冻美式,入口汉堡满满牛油香,质感松软,牛肉份量好足,肉味浓厚,配上生菜蕃茄同芥末蛋黄酱,食落好juicy,值得一赞系包装纸好厚,食完唔会成手汁。冻美式香浓咖啡豆,闻到就醒神,入口酸苦均衡,完全止哂瘾,简简单单食完午餐,成个人都满足哂