2016-10-03 1108 浏览
放假日原先想食个Brunch,睇Openrice见到哩间新开Bagel店几吸引,梗系事不宜迟😏😏舖头近地铁站,但有啲难揾,舖面对住系排档,真系要认真睇先见到。装修简单舒服,好似置身外国Bagel店咁。嚟得尚算早,所以人唔多,可以静静地enjoy。店员好nice向我哋介绍Bagel有几款供选择后,我哋拣咗两款Bagel,分别系Seaseme - Smoked Salmon($85)同 Poppy - Fresh Fruit Bagel($50),再整杯Latte($35),落完order后,揾个位坐低等食😋🤘🏽- Smoked Salmon 斋睇卖相就知好得,Seaseme Bagel咬落唔会过韧,易咬得开,单单哩点就即刻要俾like👍🏾,食落烟韧,Salmon新鲜,夹埋一齐食好juicy,无得输。- Fresh Fruit BagelRaisin Bagel同样系食落烟韧,里面夹住Cream Cheese同Daily Fruit:Strawberry,口味清新,甜而不漏,好啱女仔食。- LatteLatte算系不过不失,最一点甜系杯侧边仲会配咗嚿好似系朱古力嘅饼仔?俾你(因为无掂到..
- Smoked Salmon
Smoked  Salmon
- Fresh Fruit Bagel
Fresh  Fruit  Bagel
- Latte
Latte算系不过不失,最一点甜系杯侧边仲会配咗嚿好似系朱古力嘅饼仔?俾你(因为无掂到....😂)
Latte
总体无乜嘢可以弹,唯一嘅系,觉得堂食个Bagel嘅话应该要有翻只碟载住会好啲lor,如果唔咪真系会食到好乸咋㗎😳

Smoked  Salmon
Fresh  Fruit  Bagel