2012-11-16 317 浏览
我地由旧店开始,帮衬左好多年, 第一次去只系约$500.左右食到现在新店价$688. 其实价钱并非昂贵,因为佢比到我地既食物质素,确真系好高.但环境由最初旧店时,只有约十张枱, 到后期加多左好多枱,但还可以的.想不到, 现在搬了去新店后, View 好~ 环境靓~ 但枱太密, 变得无贵气, 枱与枱只有18"空间, 隔枱倾谈,一清二楚.这点...实有点儿失望! 唯食物补番数,水准依旧地好!好~去片~睇相 几开胃咖~ 栗米味甜甜地, 上面系好香既 parma ham~呢个烟鹅肝一定要食,永远最爱!虾汤‏伴虾头~ 非常浓香~ Good!蚬汁伴卢鱼‏, ok 有鲜味!Honey 既~露笋三文鱼, 佢话OK La......西式煮鱼,有几好味吖.鹅肝和牛汉堡包‏~ 呢个要加钱+几拾纹, 鹅肝软滑, 和牛香浓, Yumm~嫩羊‏Pat Pat~ Honey 话, 味香~淋~滑~ 无得顶! 薯蓉~绝对吾可以错过, 软滑到呢~甜品 + 芝士车 未能尽录!总括: 食物水准一流! 不觉贵D, 值得去试试!今次食左$19xx (因Honey 饮左一Set 三杯餐酒)

这点...实有点儿失望! 唯食物补番数,水准依旧地好!

好~去片~睇相
靓靓杯~
每日精选头盘
烟鹅肝伴菇
呢个烟鹅肝一定要食,永远最爱!
虾汤‏伴虾头
虾汤‏伴虾头~ 非常浓香~ Good!
蚬汁伴卢鱼‏
蚬汁伴卢鱼‏, ok 有鲜味!
露笋三文鱼
鹅肝和牛汉堡包‏
嫩羊‏Pat Pat
薯蓉~绝对吾可以错过, 软滑到呢~

甜品 + 芝士车 未能尽录!

总括: 食物水准一流! 不觉贵D, 值得去试试!

2012-10-30
每日精选头盘