2021-11-14
燒野食最麻煩又要有技巧叉好d野食,又要拎住燒烤叉係個火🔥前面等好耐先有得食。黎串Grill就解決曬你所有既麻煩👏🏻,係室內超輕鬆就可以食串燒🍢。—————————————————📍 120分鐘任飲任食 和你燒 (8/10) 2️⃣個鐘既串燒放題有超過3️⃣0️⃣款串燒比大家無限量任食🤩,包括雞🐓、牛🐂、豬🐖、海鮮🐟同蔬菜🍍等等。餐廳🍴會係大家坐低個時預熱電爐🔥,同埋將所有食材串好,大家只要將串燒放上凹位就會自動食轉🌀,熟左♨️拎起就食得。係咪好簡單呢😎?呢度仲有好多種調味料🧂任君選擇,簡直要選擇困難症😵💫。咁多種食材之中,小編覺得雞皮、雞腎、棉花糖同菠蘿都好好食😋。雞皮燒完超香脆,咬落「查查」聲好過癮😍,用少少鹽🧂就已經好香。雞腎咬落好爽脆,裏面肉質好有咬口😆,建議落孜然粉令到味道更加有層次😜。棉花糖同菠蘿🍍係燒野食必食既野,燒完之後更加甜、更加惹味🥰。不過呢度有樣唔好,就係上菜無任何解釋邊串打邊串,所以食左一堆肉幾好食但係唔知係咩部位🧐。其實仲有一款牛🐂(應該係?)都幾好食,但係真係食唔出係咩部位😂。食到最後仲有得食雪糕🍨,大家記得留少少位食埋先走ah😉。
—————————————————
📍 120分鐘任飲任食 和你燒 (8/10)