2021-12-19
第三次幫襯每次都試吓新嘢🧐-👉🏻自選便當🍱 - 魯肉飯 配滷水大雞扒、澎湖花枝丸💲55👉🏻炭培烏龍珍珠奶茶🧋➕💲15👉🏻肉鬆芋泥吐司🍞💲42👉🏻芝士玉米蛋餅💲36-今次個外賣盒比上次好咗好多🥡上次係一個大長方盒裝得好唔穩 今次啲盒實淨啲拎得好好多🤣魯肉比上次多咗 同埋滷水雞入味咗🤩不過舊雞就好似細舊咗🤭今次試新嘢係芝士玉米蛋餅 都有驚喜 睇佢啲芝士流晒出嚟🤤同埋蛋都好厚幾中意😋不過一定要趁熱食啊如果唔係啲芝士硬晒😕失望嘅係肉鬆芋泥吐司太多肉鬆 芋泥好少同埋口感冇上次咁滑😕上次啲芋泥係流晒出嚟同埋隻色會粉色啲😕可能係因為我夜晚買所以芋泥擺耐咗 上次晏就食嘅芋泥吐司真係好出色架😭決定下次朝早去試下睇下點😹不過整體外賣速度好快同埋價錢好平 所以都可以比多次機會早午餐試晒三個時間睇下係咪時間影響芋泥質感🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️你妳 (紅磡)📍紅磡必嘉街103-105號寶石戲院大廈地下L號舖🔗#7eating紅磡#7eating荃灣#7eating台灣菜
👉🏻自選便當🍱 - 魯肉飯 配滷水大雞扒、澎湖花枝丸💲55
👉🏻炭培烏龍珍珠奶茶🧋➕💲15