2023-02-28
元朗開咗咁耐都冇機會食 開到嚟中環終於都食到排隊到有嘢食 都係30分鐘左右 仲可以坐住等比起元朗店要企定定成粒鐘 實在係舒服得太多默默係到整餐牌同元朗大同小異 亦有啲係中環限定嗌咗一個set +壓餅台灣腸刈包 $63(煎台式地瓜酒香腸, 蒜香蛋黃醬, 炸蒜, 檸檬醋漬青瓜絲)好軟熟嘅包包 哎喲 又真係幾好味台灣腸酒味都幾濃 但我唔特別鍾意陣味🫣而蛋黃醬+炸蒜 好正好惹味再加啲青瓜絲 解解膩 所有嘢配搭上嚟都唔錯下次應該會再試埋其他款轉lunch set +$28$28有地瓜條+可樂 都幾抵食地瓜條份量都幾多 仲要新鮮炸起 夠熱夠脆四式芝士壓餅 $40餅皮整到脆卜卜 一咬落去 全都是芝士🧀~~~但又未去到好驚艷🫣唔使排好耐嘅話 都會再食
排隊到有嘢食 都係30分鐘左右 仲可以坐住等比起元朗店要企定定成粒鐘 實在係舒服得太多 默默係到整 餐牌同元朗大同小異 亦有啲係中環限定 嗌咗一個set +壓餅
台灣腸刈包 $63
轉lunch set +$28
$28有地瓜條+可樂 都幾抵食地瓜條份量都幾多 仲要新鮮炸起 夠熱夠脆 四式芝士壓餅 $40