2023-08-15
由佢一開張,次次行過都話下次試下佢!但就一路都仲未有機會🤔️咁岩今次個friend話又想chill住飲杯野,又想食好西,就終於醒起佢🤣🤣🤣------------------------------主菜兩個人食,叫左個安格斯牛扒黑椒汁配薯菜,加左$48升級左餐湯做龍蝦湯🦞,同埋輕煎北海道帶子鹹蛋黃意大利飯!龍蝦湯好濃厚,有舊龍蝦肉,美中不足係湯太少唔夠喉,好想繼續飲呀!牛扒🥩份量都幾足,意外地配搭既薯菜幾好食🤣想encore啲薯條同茄子,鍾意食Risotto既朋友,一定要試下呢個,調味好足,鹹蛋黃好香,飯軟硬適中,帶子煎得岩岩好,完全冇overcook😋Cocktail 叫左兩杯🍻,一杯係白桃🍑可爾必思燒酎梳打,一杯係柚子Gin & Tonic!柚子類cocktail 不敗是常識吧~另外🍑🍑個杯都好易入口,但相對就有啲易上頭,但兩杯都好飲!原來佢地主打係無味精餐廳,唔怪得我食完唔會好口乾口渴咁(因為我有少少味精敏感),有啲興趣下次試埋其他cocktail 同7成熟黑毛豬添😉
主菜
Cocktail