2023-07-23
入到元朗,一定要試下區內嘅人氣餐廳~之前已經聽過呢間餐廳好耐,有好多元朗之友都推介過,推介呢間食物除左高質素之後、服務態度同餐廳環境都好好,仲有室內室外嘅座位可供選擇,最啱我呢啲唔鍾意侷促嘅人🤗👍我揀左店員介紹嘅人氣菜式:⭐️泰式生蝦青木瓜沙律 $98- 生蝦夠新鮮,有嫩菠菜同車厘茄,再點埋泰式酸辣汁,真係好好味👍⭐️輕煎”Rougie”法國頂級鵝肝 多士伴焦糖蘋果$88(1件)- 鵝肝一向都係我致愛之一,厚厚嘅鵝肝加上焦糖蘋果一齊加,感覺好清新,一啲都唔覺油膩😋⭐️*烤澳洲M4+牛腹肉(8安士)炒雜菌 | 薯條$368- 牛腹肉大大塊,廚師烤嘅時間啱啱好,烤得又嫩又滑,仲keep到肉汁,正👍🏻⭐️鮮果伯爵茶窩夫 $78(可自選雪糕一球)我就揀左開心果雪糕🍦- 雪糕開心果味好重, 配合埋窩夫一齊食,好涼快😋🍹Tequila sunrise$80🍹Lady killer$80我同朋友食到大概11pm,都keep住見到人流不絕, 有一家大細,有後生仔女,非常旺場,果然係元朗人氣熱點😍
我揀左店員介紹嘅人氣菜式:
⭐️泰式生蝦青木瓜沙律 $98
⭐️*烤澳洲M4+牛腹肉(8安士)
炒雜菌 | 薯條$368
⭐️鮮果伯爵茶窩夫 $78
(可自選雪糕一球)我就揀左開心果雪糕🍦
- 雪糕開心果味好重, 配合埋窩夫一齊食,好涼快😋
🍹Tequila sunrise$80
🍹Lady killer$80