2024-08-22 173 瀏覽
最近朋友上黎開party, 但大家都想食唔同菜式😂 Fever Food 到會熱點就完全幫我地解決到呢個問題😍 佢提供多款唔同國家嘅菜式選擇,梗有一款岩心水🤩 我地今次揀左套餐A, 入面包咗自選8款嘢食,包餐具同送貨,真心抵😛佢保溫仲做得好好, 收貨個陣d 嘢食仲係熱辣辣🥰個人力推” 🐟鮑魚煙三文魚十全十美撈起”, 三文魚份量勁多, 而且仲有唔少玉子搭配, 健康得黎味道又夠豐富🥰整體份量都夠晒足, 我地最後8個人都夠唔晒,CP 值好高❗️

2024-08-17 94 瀏覽
同屋企人開party🎉又諗緊食咩好⁉️個個口味唔同🤯點揀好💁🏻‍♀️嘩🤭我會揀Fever Food 到會熱點9️⃣0️⃣幾款款式可以自由配搭🤗其中仲有多國美食☺️最新款式有🍛帆立貝牛肝菌忌廉意大利飯、Party Food必點椒鹽粟米🌽、日式蒲燒BB魷魚🍢、竹笙素翅蟲草花冬瓜、紅絲絨🍰一口蛋糕等,想食得豐富啲,重可以揀🦞龍蝦海鮮拼盤、🥩寶雲酥紐西蘭羊架甚至係法式焗原隻波士頓龍蝦米多!.A餐 6-8人 任選8款 $944B餐 10-12人 任選12款 $1416C餐 14-16人 任選16款 $1888D餐 18-20人 任選20款 $2360E餐 22-24人 任選24款 $2832F餐 28-30人 任選 30款 $3540#到會 #到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日 #公司聚餐 #美食 #外賣 #學生 #暑假 #訂餐 #船P #親子 #媽媽會 #派對 #戶外派對 #戶外到會 #party #PartyFood #partyroom #cateringservices #catering #foodorder #fooddelivery #partycatering #corporatcateri
A餐 6-8人 任選8款 $944
B餐 10-12人 任選12款 $1416
C餐 14-16人 任選16款 $1888
D餐 18-20人 任選20款 $2360
E餐 22-24人 任選24款 $2832
F餐 28-30人 任選 30款 $3540

#到會 #到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日 #公司聚餐 #美食 #外賣 #學生 #暑假 #訂餐 #船P #親子 #媽媽會 #派對 #戶外派對 #戶外到會 #party #PartyFood #partyroom #cateringservices #catering #foodorder #fooddelivery #partycatering #corporatcatering #cocktailcatering #partyfood #feverfood #到會熱點
2024-08-17 107 瀏覽
.新屋入伙🥳當然唔少得嗌個到會邀請一大班朋友仔黎開餐啦😘開party諗唔到食咩⁉️可以去揀@feverfoodhk到會🙌🏻我地唔係太多人..訂左6-8人份量都夠‼️仲食唔晒有淨添😆8 款可自己選擇,每款都份量十足,一Pack 大箱送到留下!包裝亦設有珍珠棉保溫👍🏻所以送到黎仲好熱辣辣,整體每樣款式味道都好味道#到會#到會公司 #到會服務 #聚餐 #生日#公司聚餐#美食#外賣 #學生#暑假#訂餐#船P#親子#媽媽會 #派對 #foodie #育兒親子樂

2024-08-16 119 瀏覽
不想出去迫來迫去吃頓飯,叫到會到家吃是最好的。到會送到家樓下,下去拿就好。這家到會8款食物夠6-8人份量,$944。套餐另可追加食物,挺靈活的。水蜜桃菠蘿鮮茄焗西班牙豬鞍飯,水果入菜就是解膩最好辦法。意式香草芝士肉醬意大利麵,芝士和蕃茄味濃郁,意大利麵Q 彈。鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯,滿滿的荷葉味,材料亦不少。鮮蕃茄濃湯6小時慢煮牛肋條,醬汁非常美味,拌飯一流。菠蘿龍眼鮮橙亞麻籽沙律,沙律跟一個橙味調較的沙律汁,非常清新。脆炸吉列蝦拼魷魚圈配沙律醬,十分多件數,人多都夠吃。經典台灣街霸燒牛肉刈包,牛肉、蕃茄片,青瓜片,一樣份量十足。天然糖香芒布甸配爆珠,爆珠效果滿口芒果汁,芒果布甸味不假。°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°Fever Food 到會熱點 @feverfoodhk#MrsLong #hk #Longs #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #到會 #party #yumyumg_st=ic

Fever Food 到會熱點 @feverfoodhk

外賣送餐
今次選擇的到會套餐,總共有8種食物:1.水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗西班牙豬鞍扒飯(約2磅),豬扒好鬆軟,蕃茄味濃2.意式香草芝士肉醬意大利麵(約2磅),肉醬勁足料,味道剛剛好,唔會過咸,撈埋意粉好好食3.北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花(約2磅),烏冬配上日式照燒醬,甜甜地好夾,帆立貝都幾大隻4.招牌炭燒雞肉串(15串),雞肉似日式居酒屋,食落有炭香味,幾惹味5.炭燒豬頸肉,肉質肥中帶瘦,爽脆又有彈性6.菠蘿、龍眼、鮮橙、亞麻籽沙律(約1.5磅),好清新,有多種水果,係健康嘅選擇7.柚子蜜桃煙鴨胸沙律(約1.5磅),煙鴨胸的柚子香味濃,口感細膩柔軟,肉質嫩滑8.天然糖香芒布甸配爆珠(16杯),好適合比小朋友既甜品,就算大人都可以細細杯咁食,唔怕食得過多,芒果夠甜,布甸彈牙
今次選擇的到會套餐,總共有8種食物:

5.炭燒豬頸肉,肉質肥中帶瘦,爽脆又有彈性

2024-08-11
2024-08-05 137 瀏覽
日子過得好快,哥哥話咁快就9歲生日🎂今日係屋企,開左個簡單而開心既生日會因為阿仔話想有party既氣氛🎈所以媽媽就選擇左叫個到會😝😝啲間已經叫左好多年既到會水準一向都有保証!味道一流!🔆鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯原隻鮑魚、蝦仁、帶子、雞粒,好多配菜荷葉飯夠曬入味!份量十足!🔆德國洋腸拼盤配他他醬5款腸仔,有辣有唔辣,岩曬大人小朋友口味!而且仲配有薯蓉,薯蓉好香滑,配埋他他醬,好好味!🔆BBQ蜜糖雞翼小朋友至愛,雞翼大大隻,食到停唔到口!🔆沙爹豬肉串,雞肉串都係小朋友至愛,一串串,又方便又好味、唔洗一陣就食曬!🔆泰式原隻豬手配秘製汁成隻豬手,醃得好入味,同埋煮到好淋,好味道!🔆泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬🔆鮮蝦生果薯仔沙律🔆泰式酸辣無骨鳳爪小小微辣唔係好辣,小朋友都食到,而且有香茅味,食落好有泰式風情,夠曬爽脆!到會大合照,開心又滿足的一餐!
日子過得好快,哥哥話咁快就9歲生日🎂
今日係屋企,開左個簡單而開心既生日會
因為阿仔話想有party既氣氛🎈
所以媽媽就選擇左叫個到會😝😝

啲間已經叫左好多年既到會
水準一向都有保証!味道一流!

🔆鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯
原隻鮑魚、蝦仁、帶子、雞粒,好多配菜
荷葉飯夠曬入味!份量十足!

🔆德國洋腸拼盤配他他醬

🔆BBQ蜜糖雞翼
小朋友至愛,雞翼大大隻,食到停唔到口!

🔆沙爹豬肉串,雞肉串
都係小朋友至愛,一串串,又方便又好味、唔洗一陣就食曬!

🔆泰式原隻豬手配秘製汁
成隻豬手,醃得好入味,同埋煮到好淋,好味道!

🔆泰式蔗蝦拼百花蟹鉗配甜辣雞醬

🔆鮮蝦生果薯仔沙律

🔆泰式酸辣無骨鳳爪

到會大合照,開心又滿足的一餐!
2024-08-05 121 瀏覽
之前係朋友仔生日party食過Fever Food覺得好食😋今次都嗌左8款唔同嘅食物🍱送到嚟都係熱辣辣😍北海道帆立貝野菌炒烏冬份量好足勁,烏冬軟硬適中,帆立貝亦都好多,基本上每啖都有🤣.一口牛炒飯配飛魚籽一口一粒牛,好軟熟味道又好食😋再配埋有飛魚籽嘅炒飯一齊食,口感非常豐富😆.蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯好多朋友大讚呢個飯,好多蟹膏蟹肉🤤仲要勁多芝士🧀魚柳都好軟腍,真係好惹味,朋友都食到舔舔脷👅.芝士菠菜忌廉汁焗肉丸呢個健康得嚟好啱小朋友食,唔會只係得菜🥬仲有芝士焗肉丸吸引🤩好creamy~.BBQ蜜糖雞翼大熱蜜糖🍯雞翼😂勁快清曬,味道啱啱好唔會過甜,大人細路都鍾意😊.芝士焗西蘭花西蘭花唔夠冧但味道都唔錯🤣.柚子蜜桃吞拿魚酥夏天之選好fresh,一口一個啱啱好,而且吞拿魚酥都好酥脆😋.火箭菜龍蝦沙律包龍蝦肉🦞爆滿😂真係好彈牙好有口感.Fever Food 到會熱點🍱@feverfoodhk.
今次都嗌左8款唔同嘅食物🍱送到嚟都係熱辣辣😍
北海道帆立貝野菌炒烏冬
份量好足勁,烏冬軟硬適中,帆立貝亦都好多,基本上每啖都有🤣
一口牛炒飯配飛魚籽
龍蝦肉🦞爆滿😂真係好彈牙好有口感
Fever Food 到會熱點🍱
@feverfoodhk
2024-07-31 113 瀏覽
呢間到會之前叫過覺得高質,今次仔仔2歲生日係婆婆屋企舒舒服服開party🍴價錢實惠,8個人食都係大約1千包送貨,性價比好高。食物保溫做得好,送到仲係熱辣辣💯送貨哥哥有交待仲非常準時,不會令人失預算。已經推薦比朋友同事✌六至八人套餐可以揀八款食物😍我地食左呢D♥🖤泰式烤全鷄配薯角🖤番茄濃湯慢煮牛肋條🖤泰式蔗蝦拼蟹柑🖤芝士焗意大式番茄田園雜菜🖤日式蒲燒BB鰻魚🖤鮑魚煙三文魚十全十美撈起🖤香煎鷄柳京蔥墨西哥卷🖤紅絲絨一口蛋糕特別推薦鮑魚煙三文魚十全十美撈起🤤有勁多三文魚,同D配菜好夾,健康又好食。慢煮牛肋條份量好多,炆得好入味。墨西哥卷都超受歡迎,有特色、蔬菜爽脆又好味,最適合盛夏食。蔗蝦同蟹柑呢D小食又係必叫,惹味之選。
六至八人套餐可以揀八款食物😍我地食左呢D♥

🖤香煎鷄柳京蔥墨西哥卷

🖤紅絲絨一口蛋糕

2024-07-28
2024-06-15 215 瀏覽
Fever Food 有約90款食物提供小食🍗、主食🍝、炸物🍤、肉類🧆、素菜🥦、甜品🍮 應有盡有我地order左🔸 北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花🔸 一口牛炒飯配飛魚籽🔸 牛油黑白胡椒汁焗澳洲牛脷伴香煎雞扒🔸 泰式香燒豬頸肉🔸 日式和風汁炒野菌、蘆筍🔸 脆炸吉列蝦拼魷魚圈配沙律醬🔸 客家鹹香鹽焗雞拼海蜇🔸 流心蘋果冬甩我地叫左6至8人餐 佢地份量真係好足好多我地完全食唔晒🤣主食嘅烏冬爽口彈牙 唔會焗到淋哂😋而炒飯呢佈滿超多嘅飛魚籽 辣辣地 炒得好惹味炸物同豬頸肉都好出色🥰 我地個個爭住食爸爸至愛鹽焗雞拼海蜇 鹹香味濃 配飯一流🤤最後食個酸酸甜甜嘅蘋果冬甩做結尾🍩簡直perfect
Fever Food 有約90款食物提供
小食🍗、主食🍝、炸物🍤、肉類🧆、素菜🥦、甜品🍮 應有盡有
我地order左
🔸 北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花
🔸 一口牛炒飯配飛魚籽
🔸 牛油黑白胡椒汁焗澳洲牛脷伴香煎雞扒
🔸 泰式香燒豬頸肉
🔸 日式和風汁炒野菌、蘆筍
🔸 脆炸吉列蝦拼魷魚圈配沙律醬

爸爸至愛鹽焗雞拼海蜇 鹹香味濃 配飯一流🤤
最後食個酸酸甜甜嘅蘋果冬甩做結尾🍩簡直perfect
2024-05-18
2024-06-05 174 瀏覽
🥳🥳小朋友生日,真係有好多嘢要準備!👦🏻做媽媽一腳踢真係累死咗🫠 但 仔仔開心就得啦!一年一次值得的!😄每一年都會攪生日會今年好多朋友一齊玩輕鬆啲預早幾日order定到會食物💕呢一間✅準時✅夠熱✅包裝得穩陣! 我點咗八人套餐,八個餸。樣樣✅賣相都好好,放心交俾佢哋~🌿北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花🌿一口牛炒飯配飛魚籽🌿雙重芝士蛋黃煙肉卡邦尼意大利麵🌿生炸蜜糖芥末雞搥🌿朱古力布朗尼🌿荔枝蟹肉撻配飛魚籽🌿柚子蜜桃煙鴨胸沙律🌿德國洋腸拼盤配他他醬
🥳🥳小朋友生日,真係有好多嘢要準備!👦🏻
每一年都會攪生日會
今年好多朋友一齊玩
輕鬆啲預早幾日order定到會食物💕

呢一間✅準時✅夠熱✅包裝得穩陣!
我點咗八人套餐,八個餸。
樣樣✅賣相都好好,放心交俾佢哋~

🌿北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花

🌿荔枝蟹肉撻配飛魚籽

🌿柚子蜜桃煙鴨胸沙律

🌿德國洋腸拼盤配他他醬
2024-04-16 260 瀏覽
女兒生日叫咗佢哋嘅到會,佢送貨嚟紙箱📦封好,媽媽拎出嚟d食物仲好熱,發現每層更有暖包保溫😳👏🏻👏🏻👏🏻生日會後,食物都清曬👍🏻朋友們食完更太讚,更要到會資料😊我哋叫咗:F4 泰式酸辣無骨鳳爪B1椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚C9 BBQ蜜糖雞翼(12隻)C10 招牌炭燒雞肉串(15串)D1 沙爹豬肉,雞肉串(各5串)D5 泰式番燒豬頸肉(18片)L3 火箭菜龍蝦沙律包(10件)L4 香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬
女兒生日叫咗佢哋嘅到會,
佢送貨嚟紙箱📦封好,
媽媽拎出嚟d食物仲好熱,
發現每層更有暖包保溫😳👏🏻👏🏻👏🏻
生日會後,食物都清曬👍🏻
朋友們食完更太讚,更要到會資料😊

我哋叫咗:
F4 泰式酸辣無骨鳳爪
B1椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚
C9 BBQ蜜糖雞翼(12隻)
C10 招牌炭燒雞肉串(15串)
D1 沙爹豬肉,雞肉串(各5串)
D5 泰式番燒豬頸肉(18片)
L3 火箭菜龍蝦沙律包(10件)
L4 香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬

2023-10-09 410 瀏覽
中秋節唔多唔小都會同親戚朋友聚下🥰賞下月🌙出邊又勁多人勁難book位🥹又唔想年年都BBq咁悶🍢今年就比啲新意叫到會😚樣樣都有啲,好似食自助餐咁😼🫶🏻🧊鮮蝦、魷魚墨魚汁靈芝菇意大利飯 (約2磅)賣相雖然唔太討好🤣但味道真係幾唔錯🤫墨汁🦑撈得幾均勻 ! 粒粒意大利飯都沾滿醬🥰醬汁味道啱啱好,唔會太咸!大推🫶🏻🧊北海道帆立野菌炒烏冬配木魚花 (約2磅)帆立貝嘅份量都幾多🤞🏻大大粒⭐️烏冬幾彈牙,條條分明,唔會炒到痴埋一舊😼個醬汁甜甜哋幾好食🥰小朋友都搶住食👀🧊森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽 (12卷)龍利魚卷會捲埋一舊,上面再加埋啲飛魚籽😍龍利魚好滑,吸收哂森巴醬嘅精華😚森巴醬個汁幾好食,但都幾飽肚😂🧊黃咖喱海鮮配印度薄餅黃咖喱唔太辣🌶️質感比較稀,海鮮嘅份量都幾多幾新鮮😼點埋薄餅食就最fit 🤞🏻🧊F1客家鹹香鹽焗雞拼海蜇 (2磅)呢個係冷盤嚟😚凍冰冰咁幾好食😂啲雞大大件,滑喐喐🥰又唔鞋口!下面仲有啲青瓜🥒墊底,如果啲海蜇再多啲就好🤪🧊荔枝蟹肉撻配飛魚籽 (9件)🧊即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件)🧊香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬 (12件)性價比:8.5/10好食程度😋:8/10回頭指數

🧊鮮蝦、魷魚墨魚汁靈芝菇意大利飯 (約2磅)

🧊北海道帆立野菌炒烏冬配木魚花 (約2磅)

🧊森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽 (12卷)

🧊黃咖喱海鮮配印度薄餅

🧊F1客家鹹香鹽焗雞拼海蜇 (2磅)

🧊荔枝蟹肉撻配飛魚籽 (9件)
🧊即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件)
🧊香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬 (12件)

性價比:8.5/10
好食程度😋:8/10
回頭指數💓:8.5/10
2023-10-04 269 瀏覽
前幾日我地同屋企人慶祝中秋佳節💕🥰 一家人圍埋一齊食飯真係好開心😘 但有時都會好頭痕叫乜野食好🤥 樣樣野都想食d咁😗 所以我地就叫左 feverfoodhk啦😍可以滿足晒咁多個人既口味😗有爺爺必要食既飯🥰 媽咪最愛既金菇肥牛卷🤩 細女最喜歡食既西蘭花😍仲有必食既芝士蛋糕甜品💜菜單上面有超過70款選擇🥰睇到我花多眼亂😛 最後我地就揀左✨A8 鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯用鉸剪剪開荷葉,裏面嘅飯仲係熱辣辣😍 一剪開就見到隻鮑魚🤩 大女仲即刻夾咗俾爺爺😆真乖女✨A9 一口牛炒飯配飛魚籽 一口牛炒飯有啲辣😛 所以小朋友未必岩食😆但大人就好岩食啦🤣 味道都唔錯👍🏻又夠晒大碟✨B7 一口芝士豆腐極級好味🤤 個個食完都想食多件❤️豆腐裡面係芝士餡料🤩 一咬入去就食到芝士, 依款絕對要再叫✨L4 香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬墨西哥卷都係有少少辣, 食落夠脆口, 大家都讚不絕口話依個非常好食, 值得一試✨E1 芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花🥦細女就非常喜歡依個菜式💜 除左有佢最鍾意食既西蘭花😍仲有大量芝士🧀️🤣 不停地夾晒黎食✨C4 6小時慢煮紅酒會美國牛肋條全碟裡面有好多條牛肋條💕 慢煮後已經完全入晒味🥰 配埋紅

菜單上面有超過70款選擇🥰睇到我花多眼亂😛 最後我地就揀左

✨A8 鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯

✨A9 一口牛炒飯配飛魚籽

✨B7 一口芝士豆腐

✨L4 香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬

✨E1 芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花🥦

✨C4 6小時慢煮紅酒會美國牛肋條
全碟裡面有好多條牛肋條💕 慢煮後已經完全入晒味🥰 配埋紅蘿蔔同西芹😍非常足料

✨C5 日式和風金針菇安格斯肥牛卷
最愛就係食金菇肥牛卷🤤 果然無令人失望😛 嗰陣時仲熱辣辣💜好好咬口😆一啖擺晒落口慢慢咬🤣 金菇都好足料勁有口感

✨G1 藍莓一口芝士蛋糕
甜品真係一定要叫💜💜 好好食🤤 最愛食芝士蛋糕💕 食既時候都夠凍, 一口一件細細舊😘 又唔會太多太甜🙂

當日司機準時送到💕野食每盒上面都細心貼有label寫番係邊款野食😘 黎到時仲要係熱辣辣既🥰 大家都食得非常開心又滿意😆 下次gathering 既時候一定要再叫啦😘😘😘

2023-09-30 232 瀏覽
同屋企人過中秋 緊係要食大餐啦 由於人數太多啦買餸又唔知要預幾多 買幾多?同埋唔想洗野啊😎就醒起叫到會一定係最好既選擇✨@feverfoodhk 提供唔同既套餐 視乎人數需要自己簡番唔同既套餐 我簡左套餐A 可以簡8款食物❣️ 送到既時候仲要係熱辣辣架 馬上開餐😎☝🏻北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花炒烏冬又香又惹味 帆立貝好鮮甜 烏冬亦都好入味🤤 ✌🏻珍寶特長芝士流心蟹棒拼韓國白菜豚肉餃子蟹棒仲有芝士係入面大家都大讚話好味😚👌🏻 6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條經慢煮過後牛肋條肉質軟腍 肥瘦適中 勁想配個白飯 一定添幾碗飯🤭🖖🏻日式和風金針菇安格斯肥牛卷My favourite 🥰必叫啊 絕對唔會錯 香嫩肥牛加上爽口金菇 一個字 正!🖐🏻 BBQ蜜糖雞翼雞翼係聚會上一定係不可少 🤙🏻招牌炭燒雞肉串個個都中意食一人一串好快就清哂🫳🏻泰式原隻豬手配秘製汁原隻豬手滿滿既骨膠原啊 女士首選✨🫴🏻泰式酸辣無骨鳳爪酸味味 非常開胃🤤好開心屋企人都好滿意依餐到會既食物 我就安心哂☺️推薦大家有聚會都叫@feverfoodhk 好多唔同食物選擇架❣️

☝🏻北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花

原隻豬手滿滿既骨膠原啊 女士首選✨

🫴🏻泰式酸辣無骨鳳爪
酸味味 非常開胃🤤

2023-09-25 604 瀏覽
前幾日去婆婆度做節🥢食中秋節飯🌙廢事出街食🍴又唔想婆婆咁辛苦煮到身水身汗💦有大人又有小朋友👨‍👩‍👧‍👦👶🏻我哋揀左到會熱點到屋企食😋到會送到嚟屋企😉仲包埋餐具🍴食完唔洗洗碗✌🏻到會熱點選擇好多😆而且包裝好企理😊送到手上完全唔會倒瀉😉仲係熱辣辣🔥好推薦大家下次可以試👍🏻我哋揀左以下8款試🤤款款都唔錯👍🏻大人細路食到舔舔脷👅A9 ▶️一口牛炒飯配飛魚籽 (約2磅) 估唔到個飯幾好食👍🏻打開係滿滿嘅飛魚籽同一口牛🐮飯底加上蛋🥚粟米🌽紅蘿蔔🥕粒食落口唔會好乾身😉口感好豐富😋C7 ▶️即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨 (12件)豬仔骨好嫩滑😋加上菠蘿梳打醬✨微酸😙原條美國豬仔骨上🦴切開入邊都非常入味😍仲有少少燒過BBQ醬🤪燒得香口🥰好惹味😝B6 ▶️韓式柚子炸雞配甜辣雞醬 (16件) 炸雞好大件🍖打開仲會有點熱☺️咬開都好多汁✨仲有芝士🧀連埋一齊烤🤭點埋啲醬🤣真係好味又邪惡😂C4 ▶️6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條 (約2磅)呢個一打開好香😙慢煮加上紅酒🍷牛肋條吸晒精華☺️份量都好多🙌🏻入邊仲有紅蘿蔔🥕西芹等蔬菜🥬個汁撈埋飯都好正🍚C9 ▶️BBQ蜜糖雞翼 (12件) 雞翼烤到邊位有點兒脆✅肉質唔會好乾😊完全係小朋

前幾日去婆婆度做節🥢食中秋節飯🌙

仲係熱辣辣🔥好推薦大家下次可以試👍🏻
我哋揀左以下8款試🤤
款款都唔錯👍🏻
大人細路食到舔舔脷👅

A9 ▶️一口牛炒飯配飛魚籽 (約2磅)
估唔到個飯幾好食👍🏻打開係滿滿嘅飛魚籽同一口牛🐮
飯底加上蛋🥚粟米🌽紅蘿蔔🥕粒
食落口唔會好乾身😉口感好豐富😋

C7 ▶️即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨 (12件)
豬仔骨好嫩滑😋加上菠蘿梳打醬✨微酸😙
原條美國豬仔骨上🦴切開入邊都非常入味😍
仲有少少燒過BBQ醬🤪燒得香口🥰好惹味😝

B6 ▶️韓式柚子炸雞配甜辣雞醬 (16件)
炸雞好大件🍖打開仲會有點熱☺️咬開都好多汁✨
仲有芝士🧀連埋一齊烤🤭點埋啲醬🤣真係好味又邪惡😂

C4 ▶️6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條 (約2磅)
呢個一打開好香😙慢煮加上紅酒🍷牛肋條吸晒精華☺️
份量都好多🙌🏻入邊仲有紅蘿蔔🥕西芹等蔬菜🥬
個汁撈埋飯都好正🍚

C9 ▶️BBQ蜜糖雞翼 (12件)
雞翼烤到邊位有點兒脆✅肉質唔會好乾😊
完全係小朋友至愛🤣
一打開秒清😂個個爭住食

D5 ▶️泰式香燒豬頸肉 (18片)
豬頸肉好大片🥩肉質唔會燒得好嚡😚
配埋甜酸醬😝同泰式餐廳食嘅一樣

B4 ▶️流心榴槤炸彈 (12粒)
鐘意食榴連嘅一定要嗌啊🥰
外皮炸到軟冧😚一咬口榴槤就咇出嚟😋
真係好正😍

G5 ▶️白色繽紛雲呢拿朱古力泡芙 (16粒)
黑白兩色泡芙🍮面頭唧上朱古力醬🍫
小朋友一粒接一粒😆又係秒清😂
完全唔夠分😛

2023-09-23
10 分鐘 (外賣送餐)