2012-08-04
因為朋友生日,預早兩日訂位,訂位時已問定有無雪櫃,可唔可以幫手雪蛋糕,對方話可以,而已唔收切餅費。當日拎完蛋糕,大約早一個鐘左右去餐廳,請職員幫我哋雪住個蛋糕,對方話好,無問題。開餐了!讚雞肉串燒,唔錯,唔太乾。印尼炒飯,有點微辣,不太食得辣嘅我都食得到。粟米餅,好好食,香口!彈牛肉餅,當食完粟米餅,就覺得佢唔好食了。珍多冰,啲綠色條條味道一般,飲管太幼,經常塞住咗,而且份量太少了。仲有幾味餸,不過不失,加上唔記得名,唔寫了,不過想講一件令人嬲嘅事。食飽當然食蛋糕,請職員拎蛋糕比我哋。一開盒,成個 Awfully Chocolate 走晒樣,蛋糕飛埋咗去個盒另一邊,明顯望到蛋糕已移離蛋糕托。盒頂都有少量朱古力。唉,追究都無用,只好切嚟食。因為未食過,唔知係咩味,而朋友就話,佢哋應該無幫我哋雪個蛋糕,因為平時食,會硬返少少同埋濕少少,但宜家係完全唔凍。唉,好地地一個Awfully Chocolate就咁嘥咗。另外就要講講,職員嘅態度,有啲好好人,但有啲服務好差。十點鐘開始,已不斷催促我們食唔食蛋糕,不斷想收我哋仲食緊嘢餸。要知道,唔係開咗好多年等於好巴閉,有啲嘢,唔係永恆嘅。同埋個廁所好
開餐了!
讚
雞肉串燒,唔錯,唔太乾。
印尼炒飯,有點微辣,不太食得辣嘅我都食得到。
粟米餅,好好食,香口!
彈
牛肉餅,當食完粟米餅,就覺得佢唔好食了。
另外就要講講,職員嘅態度,有啲好好人,但有啲服務好差。十點鐘開始,已不斷催促我們食唔食蛋糕,不斷想收我哋仲食緊嘢餸。要知道,唔係開咗好多年等於好巴閉,有啲嘢,唔係永恆嘅。同埋個廁所好污糟,廁所門好難鎖,個地好濕而且周地廁紙,同埋水龍頭有兩個但有一個係爛嘅。