2022-07-04
<好味義氣酸菜魚>🤩酸菜魚控, 無論天氣熱或凍都係會愛食酸菜魚😋 今次推介位於銅鑼灣分店<友義氣>, 主打酸菜魚為主, 亦有各式各款既小炒可以選擇. <酸菜魚 (標準, 微辣)> {$238}😋 選用海鱸魚, 味道香濃, 魚質好滑嫩. 配有寬粉, 金菇等配料. 份量大碟, 完全係足夠二人既份量. 不過如果D 寬粉份量可以再多D 就更加正啦.<黄金蝦> {$118}😋 完全係出乎意料的好食, 冇諗過呢度既小炒原來仲正. 熱辣辣, 一上枱已經聞到好香既咸蛋黃香味. 蝦炸到脆卜卜, 十分有口感. 而且一客有大約8隻, 份量多.另外飲品既Size 真係大過我塊面😍飲極都飲唔晒, 配酸菜魚解渴一流.✌價錢合理, 份量大又好味, 絕對值得回頭再食.🍲餐廳 : 友義氣酸菜魚🥣地址 : 銅鑼灣金百利廣場7樓R3室
✌價錢合理, 份量大又好味, 絕對值得回頭再食.
🍲餐廳 : 友義氣酸菜魚
🥣地址 : 銅鑼灣金百利廣場7樓R3室