6天前
又係因為去附近整指甲新聞,橫掂出開去就響附近搵吓有咩好食啦 早餐食咗茶餐廳,晏晝就睇吓coffee shop。呢間又係好耐冇嚟過啦 嚟到梗係唔好唔食佢個豬手麵啦!配埋佢杯honey Ginger latte. 其實當日去到已經四點㗎啦,諗深一層點會呢個時候公仔麵呢?仲要唔知點解應承返屋企食飯,明明之前都決定好唔返去食。又係選擇錯誤返到去又一肚氣食物同飲品都keep到以前嘅水準 唯一係爭咗包麻油要我自己專登去問佢攞 爭咁包麻油真係爭好遠 不過個面底又好似真係有少少唔同 以前好似有個套餐一碗麵加一杯咖啡,而家個套餐要包埋蛋同多士 當一刻我覺得太多,所以冇叫到結果散叫兩樣嘢加埋$112 之後諗諗吓其實如果嗌返嗰個餐叫佢唔使俾多士同蛋咁會唔會成件事平咗呢?😝😝😝