2008-06-20
早前約了朋友星期日食午飯,原本想食的那間,因星期日休息,朋友忽然想起這間食店,便立刻轉來這裡了。中午食飯時間,竟然一個人都無,雖然朋友說以前怎樣怎樣好味(現在很久沒有試過了),但心中還是出現很多問題!看完餐牌,我們叫了一碟螺、咖喱雞連薄餅、燒羊肉。螺 - 大大隻,沒有什麼鮮味,但都幾有口感,朋友也說和以前相差很遠,可以說是不過不失吧。咖喱雞連薄餅 - 咖喱汁很稀,要了少辣都一d唔辣,雞肉又韌又唔入味,朋友還說有點開始變的味道,但可能咖喱汁的影響,我自已就唔多覺得。薄餅又凍又韌,可以說有幾差就有幾差,食了少許便放棄了。燒羊肉 - 燒得差不多有八成熟,可以想象到有幾韌,沒有羊肉味就一d都唔奇,但食到一陣怪味就實在沒有可能,本來想立刻叫侍應,但朋友唔想煩,就只好算數;事後回想,應該係食物開始變壞,所以燒得熟一點,希望可以[ 胡亂過關 ],不用[ 白白浪費 ],實在太過份。雖然我們叫了唔多食物,但這相是食餘下的食物(都有這麼多),可以知道有幾差!食完唔夠一個鐘,我和朋友都先後要去洗手間,好在之後都沒有什麼事,真係一次就怕怕,以後都唔會再來。價錢一d都唔平,食物還要是變壞的,想通通腸胃,也是一個
看完餐牌,我們叫了一碟螺、咖喱雞連薄餅、燒羊肉。
價錢一d都唔平,食物還要是變壞的,想通通腸胃,也是一個唔錯的[ 選擇 ]。