2023-07-16
做完運動好肚餓🤤所以嗌左成枱面野,好滿足😌🥗雞絲粉皮 $34: 呢一款粉皮,質地不錯,混和花生醬,清新好味~🍜酸辣湯 $27: 酸辣湯底色濃,質地亦十分濃稠,雖然係酸辣,同時都有啲鹹香✌🏼🍘堅信號生煎包(2隻)$22: 上面有幾顆黑白芝麻,一咬落口勁多汁,啖啖鮮嫩,我再淋上陳醋、麻辣汁,再多一重口感~🥟灌湯小籠包(4隻)$34: 小籠包厚薄適中,尖端位置都好簿,外皮皺褶要中工整,賣相幾靚😄小籠包承托左包內既湯汁,餡大小分量適中,好滋味🤤🐔蔥油雞$88 味道濃郁啖啖肉、肉質較結實,吃入口清新而有濃郁葱味。配埋啲上海麵食都幾好🐷上海排骨湯麵 $60 排骨即叫即炸,件件炸得香脆,肉質唔黐牙且保留其肉汁,熱辣辣~🥛單戀豆乳仙草凍$22 呢個名幾特別搞笑🤣仙草凍軟綿爽口,且帶有淡淡既仙草香味,配合豆乳令口感更豐富,好清爽✌🏼🥛豆漿(凍)$13
🥛豆漿(凍)$13