2022-10-27
話說同朋友約食十月之星生日飯時,其中「朋友D」推介去食呢間韓國燒肉。因為「朋友D」之前去食過兩次之後都覺得係一間可以一燒再燒架餐廳,所以就帶我地去開下眼界。當日話晒都係慶祝生日,咁高興,我地叫左Level 3果個餐黎食。三類牛架質素都好高,可以話單係食牛架話已對得起個價錢有餘。而我個人就偏向韓牛,油脂同肉味比較平衡🤤而酒架種類繁多,韓國燒酒、日本清酒或者1664都有,fit到我哋幾個唔同架口味,值得加分🤣就連最後食西瓜時都有驚喜,雖然我唔知係咩品種,但係比平時屋企食開架8424更多汁同好味。店長亦表示係經過精心挑選的。最後,好想讚下店長架用心,除咗岩岩講精心挑食材外,佢會係對個枱客人講解點樣燒啲牛先比較合適,咁樣令到我食到好好味架牛亦教識我尊重啲食材。整體體驗好好,推介大家去試下💪🏿💪🏿
整體體驗好好,推介大家去試下💪🏿💪🏿
神秘牛扮