2024-09-15
觀塘真係一個好忙嘅地方,想搵一間快靚正嘅餐廳,「壹.01」就係我首選!而家仲有個優惠,就係下午2:30之後仲有九折,餐廳本身都冇加一,真係抵上加抵!趕時間關係,今日我就一口氣叫左三個飯加個小食連兩杯珍珠奶茶🧋🍚香蔥紫菜滷肉飯市面上一般的滷肉飯都是非常單調,但這裏偏偏是色彩繽紛的,除了滷肉外,還加上紫菜、椰菜等配料,健康又美味!🍚風琴豆腐牛肉飯薄切肥牛加上風琴豆腐,呢個配搭好夾,食到唔停得口。🍚香蔥紫菜手撕雞飯手撕雞個飯底真心正,燒汁是餐廳獨門配方自己煮的,出邊都食唔到!🍱台北夜市拼盤有台灣腸、花枝丸及鹽酥雞,食物香脆可口,呢個拼盤真係一次過滿足晒三個願望!特別一讚嘅係,我呢份外賣,等候時間超快!食物質素又好,真正做到快靚正!壹.01 (觀塘)觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖
🍚香蔥紫菜滷肉飯
🍚風琴豆腐牛肉飯
薄切肥牛加上風琴豆腐,呢個配搭好夾,食到唔停得口。
🍚香蔥紫菜手撕雞飯
🍱台北夜市拼盤
壹.01 (觀塘)
觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖