2010-08-23 92 瀏覽
真的未試過食野,食到成肚火, 出菜好慢,崔了一次又一次,點的無來,來0左d牛舌好"幹"又硬,seafood 不新鮮貝類,連最基本的don茹都黑黑蕉蕉的,只燒chick wing可以入口,"有時仲有d不正常對話"真的大開眼界;早知就上來openrice check o下先,看見各位之前的經歷,我就唔會去,俾$買難受
2010-08-22
2010-07-17 49 瀏覽
之前試過依間店, 叫了燒白蟮,燒墨魚丸,蒜蓉包, 燒牛舌,燒廣島蠔,燒羊架,燒豬頸肉, 燒芝心丸, 燒雞軟骨,燒雞翼,燒牛仔骨, 燒茄子......食物質數一般,無特別驚喜, 感覺唔似正宗日本串燒.張單條數好亂,計錯3樣野,另外係個店長完全唔信客人,嚟咗d我哋無叫既食物,我哋同好講無叫過,跟住佢即刻check我哋枱面張單,完全唔信我哋.......依間嘢真係無下次
2010-07-03
2010-07-10 20 瀏覽
現在的飲食雜誌都唔知係咪亂寫。早前睇到介紹山林道一間叫做夜燒串燒屋。於是同朋友去試一試。一入去坐低有個似店長己介紹佢哋店長推介。又話大蝦,又話大元貝。仲指住係雜誌剪落尼d相話燒海鮮好出名。但海鮮唔係我至愛。我至愛係牛舌所以即刻叫咗一份。又叫咗雞肉,雞亦,尤魚,白蟮,牛肩肉,仲叫咗店長推介燒大元貝。。。牛舌一到我己急不及待試一口、一食落去己立即吐出來。又酸。又(叔)。。。。同店長講佢答案係(無理由應該唔會架)點知換咗一串又係唔得。最終都無食到失望!!雞肉雪氣味重。雞亦我朋友話同7仔個d丁丁一樣。。白蟮同牛肩都ok。。到個個推介大元貝兩隻$68。。個兩粒元貝肉好似個一蚊銀吟大!點睇都唔似叫做大元貝。。。。。。。。。。。埋單2佰6(三缶藍妺)一定無下次最好笑係無啦啦嚟咗串雞軟骨。。但我們沒有叫過。。個店長好似唔係好信吟check我哋張單。知到我們無叫。便同我們講(雞軟骨好食。雞軟骨送啤酒好呀。。。)不停hardsell,,非常討厭
2010-07-09
2010-06-06 10 瀏覽
今晚同男友食完個唔飽o既打邊爐路過山林道見到呢間之前想食但驚食唔飽o既夜燒店員一再強調佢地o既強項係燒海鮮於是就冇叫本來想食o既雞翼,羊架,豬頸肉改叫燒聖子王,燒白鱔,同燒冬菇燒冬菇 - 同一般o既燒冬菇冇咩分別,個汁幾好味咁啦燒白鱔 - 呢個超級好味!! 連怕骨怕腥o既我都話好味!!仲要皮脆肉甜^^燒聖子王 - 店員推介. 未燒o個陣見個殼超大隻, 上枱時見佢d肉"碎上",面頭有d蟹子,仲以為唔會好乾唔好食... 點知竟然好juicy好鮮甜wor! (男友話一對聖子o既價錢=平時食一碟有找,但佢話真係好食wor!)臨埋單忍唔住問店員個聖子點整. 佢講左幾個步驟...好似好複雜咁...男友話下次再黎食咪得lor P.S. 等佢D燒海鮮都真係幾耐下...不過今晚睇住無線大結局拍住拖都幾開心丫
今晚同男友食完個唔飽o既打邊爐
路過山林道
見到呢間之前想食但驚食唔飽o既夜燒

店員一再強調佢地o既強項係燒海鮮
於是就冇叫本來想食o既雞翼,羊架,豬頸肉
改叫燒聖子王,燒白鱔,同燒冬菇

燒冬菇 - 同一般o既燒冬菇冇咩分別,個汁幾好味咁啦

男友話下次再黎食咪得lor

拍住拖都幾開心丫
2010-06-05
$50 (宵夜)
  • 燒聖子王
  • 燒白鱔
2010-06-05 4 瀏覽
今晚同個朋友飲完野去食個宵夜,一上iphone 入openrice度search就睇到附近有間我之前去過ge鋪頭,就係山林道呢間"夜燒"啦;不過上次趕住食完去同朋友玩,無時間慢慢坐。今次唔同,有時間坐下試下呢間野究竟得唔得。今次同上次間鋪咁短時間竟然有好大分別,就係多左位,仲要裝修過,唔知係唔係好好賺呢廢話唔多講,食評梗係講野食先,今晚叫左-燒廣島蠔 -牛舌 -燒白蟮 -雞軟骨 -燒牛仔骨 -炸蟹蚶緊要之作:燒廣島蠔,嚇死人咁好食,我同朋友都未食,嗅到都已經口水流流,一試即刻覺得緊要,我覺得上面D汁令到佢加左好多分。size唔係話好大,不過都正常,味道濃厚,有口感,然後...speechless...我地後尾叫多左一客,就係咁囉。讚好之作:燒白蟮,我自己鍾意味道重既野食,個白蟮我唔覺得腥,幾有味。 牛舌,其實我本身無咩點食過牛舌,不過今次試覺得幾特別,好juicy。 炸蟹蚶,幾趣致ge小食,食左咁多重味道,呢味就可以中和下,淡淡地又有蟹味。一般之作:雞軟骨,我覺得乾身左少少,令到D味唔係好出,又唔係話難食,不過對我黎講唔太吸引。燒牛仔骨,牛仔骨D味係

廢話唔多講,食評梗係講野食先,今晚叫左

燒牛仔骨,牛仔骨D味係幾出,好有牛味,不過D肉韌左D,破壞左我的好感。

環境:地方大左,梗係唔使講坐得舒服左啦。裝修,當然是新的整潔啦。讚好。

服務:中規中距啦,我都其實無咩點理佢地,掛住同我個朋友講野,不過印象都正正常常咁囉。
2010-06-04
$130 (宵夜)
2010-06-04 11 瀏覽
食物水準一流,雖然等候時間有點長,但係都係值得嘅﹗燒牛舌 : 有口感,不會太"un", 一個字爽燒廣島蠔 : 夠新鮮,又肥美,有種好Fresh嘅感覺燒雞翼 : 我自細仲意食,又香,又唔太燶燒羊架 : 勁 juicy, 有小小膻味都係好正常燒大蝦 : 肉質好彈牙,好夠味極力推介這間餐廳,服務員好nice,食物夠新鮮,價錢好合理﹗
食物水準一流,雖然等候時間有點長,但係都係值得嘅﹗

燒牛舌 : 有口感,不會太"un", 一個字爽

燒廣島蠔 : 夠新鮮,又肥美,有種好Fresh嘅感覺

燒雞翼 : 我自細仲意食,又香,又唔太燶

燒羊架 : 勁 juicy, 有小小膻味都係好正常

燒大蝦 : 肉質好彈牙,好夠味

2010-06-02
  • 燒羊架
  • 燒雞翼
  • 燒廣島蠔
  • 燒大蝦
2010-06-02 4 瀏覽
:huffy忙碌工作過後,朋友話食串燒,於是去咗夜燒,点知依間野真係一試不能再試。第一:上菜超慢,當晚並唔滿坐,連埋我哋只有兩枱客,但每一個order相距大概半個鍾,非常離普,食物質素就更加唔值我等咁耐。第二:服務劣,因等太耐而叫waiter崔單,但他態度懶洋洋,都唔緊要,点知佢轉身細細聲講唔等得咪等囉間鋪咁細連另外一張柗都聽到,結果我哋未飽就埋單o第三:over charge,冇上D菜又計入張單,D數唔清唔楚,淨係check張單攪咗+分鐘.其實我去過好多串燒店,整体嚟講依間野收費比較貴因佢唔係正宗日本串燒店.你試過食一餐飯越食越肚餓未,未試過而你又錢多皮氣又好嘅話,不妨去試下.

第二:服務劣,
間鋪咁細連另外一張柗都聽到,結果我哋未飽就埋單o

2010-06-02
2010-05-17 14 瀏覽
兩星期前師傅同有幸同食神嫂同埋佢另一個朋友食飯, 地點原本係山林道某間燒烤店, 當入到去門口, 報上人數時, 個知客話冇位, 但當時店內並不客滿, 仲有枱添, 當大家都覺奇怪之際, 個知客突然爆左一句“廚房好麻煩”! 嘩, 呢一句頂癮囉, 三個人笑到牙都甩, 最後連響朵都無效, 於是食神嫂就帶大家去另一間食店! 同一條街大家都係燒烤店, 報上人數後就被安排坐於吧枱, 其實一入店內師傅第一時間就想起梁詠琪, 何解? 因為“全食店煙霧彌漫, 時剌激時也心煩……” 由於當時冇其他坐位, 於是就唯有忍一忍! 坐底後就即刻劃野食, 劃完野食後大家就喺度吹下水! 但由於油煙真的太勁, 師傅恐防用幾包面油紙都唔掂, 前後要求左幾次先可以轉到隔離鋪位, 其實唔係佢唔肯轉, 只因當初隔離鋪都滿座! 轉左位後就正式開餐, 師傅當時唔知叫左d咩食啦, 最後經統計後係柯打左十五款食物, 有燒豬頸肉, 燒芝心丸, 燒牛仔骨, 燒牛肩肉, 燒粟米, 燒茄子, 燒白蟮, 燒廣島蠔, 燒雞肉腸, 燒羊架, 燒雞翼, 燒牛舌, 蒜蓉包, 炸蟹蚶同埋燒墨魚丸!先講下燒豬頸肉, 豬頸肉一串有五件, 入口非常之爽, 而且一

先講下燒豬頸肉, 豬頸肉一串有五件, 入口非常之爽, 而且一d都唔油膩, 味道都不錯, 可以喎; 燒芝心丸一串有四粒, 外面燒到脆脆地, 入口十分彈牙, 加上內裡芝心甚香濃, 真係好有 “巴拔橋”嘅風味; 燒牛仔骨冇咩特別, 但勝在肉質鬆軟, 有肉汁唔乾身, 所以都不賴; 燒茄子一串有三件, 唔知點解師傅覺得佢個茄子燒得好好食, 除左冇茄子本身會有“賴口”外, 燒得一d都唔乾身而且味道甚佳, 作為中和過多肉類亦係一個不錯選擇, 掂喎!

燒雞肉腸係一道非常簡單嘅菜式, 但不知點解仍是非常出色, 雞肉腸唔會過咸, 應該燒之前出過下水, 加上燒得甚香, 外面塗滿厚厚嘅蜜糖, 完全好似平時自己燒野食咁, 好得; 燒牛肩肉一串四件, 肉身乾少少, 但不至於老, 呢個冇咩驚喜; 燒粟米師傅冇食到所以不便評論; 燒白蟮燒得洽到好處, 唔會太老太乾, 而肉質鬆軟, 加上冇腥味同冇骨, 同場食神嫂亦叫好!

講左咁多樣好似樣樣都得喎, 不過以下落黎呢兩樣堪稱令人失望, 先講蒜蓉包, 蒜蓉包嘅包係十分之腍, 少少脆都冇, 加上好韌, 師傅就真係唔多欣賞; 而呢道最出名嘅燒牛舌亦同時令人失望, 不止師傅, 連食神嫂都話差, 燒牛舌一串四片, 牛舌本身片得都幾薄, 但薄身唔係問題, 最大問題係入口唔爽, 師傅覺得燒牛舌唔爽同食魚蛋唔爽都冇咩大分別, 就係唔爽, 不過唔爽都唔在講, 最弊就係好油, 成口都係油, 著實好差; 雖然有同食店反影, 但食店話可能性不大, 仲堅持牛舌每日係只賣十串, 莫非師傅嘅係第十一串?

雖然牛舌甚差, 但燒廣島蠔堪稱全夜代表作, 亦一定係師傅嘅必食推介, 燒廣島蠔一客有四隻, 蠔唔算話好細隻, 應該屬於中等身型, 入口肉身肥美鮮甜, 而且燒得啱啱好, 唔會過生或過熟, 十分之有功價; 燒羊架一客兩隻, 羊架鬆軟酥香, 燒得一d都唔乾身, 不錯; 燒雞翼一客三隻, 雞翼燒得幾香, 入口後發覺肉身唔夠滑, 可能係師傅奄尖, 不過勝在唔乾身, 所以亦屬合格! 炸蟹蚶不過不失, 蟹蚶內蟹肉甚多, 所以味道幾香, 加上炸得唔油, 可口; 燒墨魚丸兩個字形容, “香, 爽”!

總括黎講燒烤水準尚算出色, 主店地方煙霧彌漫, 如果坐喺度食真係好似喺廚房食一樣, 轉過隔離店雖然簡陋,但至少坐得舒服, 服務都友善, 價錢唔貴, 埋單每人百六, 但食得非常之飽! 雖然現今燒烤店成行成市, 但有心做而且做得出色真係冇咩幾多間, 所以師傅衷心希望呢間食店加油, 亦建議食店更新抽風系統, 如果唔係就等如趕客; 是次笑臉係一定要比, 有機會一定會再黎, 淨係食隻燒廣島蠔已經值回票價!
餐牌
燒豬頸肉, 燒芝心丸, 燒牛仔骨, 燒茄子
燒雞肉腸, 燒牛肩肉, 燒粟米, 燒白蟮
蒜蓉包, 燒牛舌, 燒墨魚丸, 炸蟹蚶
燒廣島蠔
燒廣島蠔
燒羊架
  • 燒雞肉腸
2010-04-21 8 瀏覽
17/apr 星期6晚, 一行6人去到夜燒, 一早知道係會坐係隔離舖, 所以冇裝修到冇問題, 不過山林道出面車來車往, 怕既人就吾好去la.燒冬菇- 吾乾, 但比較咸金菇肥牛卷 – 普通! 小小燒到過左火, 不過味道吾錯燒豬頸肉 – 吾錯, 好味又juicy. 推介.燒虎蝦 – 總共叫左4隻, 第一次叫一隻, 好好味又多膏; 第2次叫2隻, 到保持水準, 第3次叫一隻, 隻蝦冇膏同埋燒到好乾. 最奇怪係頭3隻蝦到係開邊燒, 蝦頭成隻上, 而第4隻蝦到係開邊燒, but 蝦頭到開埋邊. 可能師傅吾同左….燒鮑魚 – 好好食, 第一次叫左4隻, 想再叫已經冇貨… 推介.燒栗米 – 好甜, 好食. 推介燒雞軟骨- 太乾太硬, 燒到過晒火, 用手扯粒雞軟骨到扯吾離開支竹簽, 完全食吾到, 最後叫佢拎走, 店員很合作也肯收走.燒羊架 – 好味又juicy. 小小膻味, 推介. 燒牛舌心 – 係切到好薄串起燒, 食個陣好脆好似食薯片甘…. (呢個吾肯定係吾係燒到過晒火.)芝士蝦賿多士 – 好好食, 推介.鵝干多士 – 好膻, 塊鵝干燒到出晒油, 一d到吾好食…(等左好耐, 追左2次, 到第3次再追

燒冬菇- 吾乾, 但比較咸
金菇肥牛卷 – 普通! 小小燒到過左火, 不過味道吾錯
燒豬頸肉 – 吾錯, 好味又juicy. 推介.
燒栗米 – 好甜, 好食. 推介
燒羊架 – 好味又juicy. 小小膻味, 推介.
芝士蝦賿多士 – 好好食, 推介.
鵝干多士 – 好膻, 塊鵝干燒到出晒油, 一d到吾好食…(等左好耐, 追左2次, 到第3次再追先送來, 店員解釋係因為燒鵝干師傅係清左個爐先可以燒所以耐d…甘不如吾好賣la.)
燒雜菌 – 用錫紙包住燒, 味ok, but 呢個又燒得吾夠, 好爽口.
燒牛仔骨 – ok. d肉質吾錯. 可以一試.
燒牛肩肉 – 有d乾, 到ok.
燒秋刀魚 – 好味, 可以一試, 不過係等得比較耐要追先有.
題外話, 夜燒係落單同出食物到有點亂, 所有係當日埋單時, 我地check單, 之後發覺燒冬菇, 燒牛仔骨, 燒栗米及燒牛舌心到計多左一次. 之後叫女店員check單, 之後換了一個可能係老闆既男店員話: 問左師傅, 師傅話肯定有燒過, 吾會錯. (我心諗:師傅一晚燒甘多野, 係有燒過, 但吾代表係我地叫既.) 之後朋友對男店員講: 要呃到吾呃你d 7蚊一串既冬菇, 呃你隻78蚊既蝦仲好la. 之後男店員就收口拎單離去及扣番多出既食物.

是晚收費:每人180左右.
飲品就自行係seven買, 因夜燒只得汽水供應.
慶祝生日就吾好帶蛋糕, 因為冇得幫你雪蛋糕.

2010-04-17
2010-04-17 8 瀏覽
一口芝士炸得幾好幾香口 芝士味唔多啱我口味 想甜番小小 但都唔錯 燒雞中翼好味 但有小小唔夠入味 燒冬菇比夠乾身 但冬菇幾香 燒白鱔好味到傻 白鱔本身好香好多油 加上燒得勁正 每一啖個皮都係脆口 回味無窮 燒雞軟骨好食但太細粒 硬左小小燒牛丸普通左佢燒野功夫真係好到家 好好食但係得好少 唔飽到
炸得幾好幾香口 芝士味唔多啱我口味 想甜番小小 但都唔錯

燒雞軟骨 燒牛丸
2010-04-14
燒雞軟骨 燒牛丸
2010-04-17 4 瀏覽
某個星期6 諗住同d 朋友黎夜燒食個串燒補足生日, 唔去由自何, 一去就把幾火,星期5 訂左?, 星期6, 7個人, 8:00PM.......故事就係由咁開始, 去到佢竟然比左張BAR ?我地, 即係要我地7個人一字排開咁坐, 大佬, 咁多人點傾計啊, 問問佢隔離舖有冇位, 佢又話爆哂, 開頭我地只係3個人到左, 坐多陣, 再問佢, 點知又有位, 叫我地過隔離舖, 好好多, 2張方?, 咁先可以傾計GA MA, 有?又唔幫我地調<---第1宗罪過左陣D人都到齊哂, 我地一早已經入左少少單先, D野食都唔係黎得好慢既, 註明係頭1, 2 輪既單, 之後既單就開始耐, 仲要成日漏單, 單單係一碟粟米, 叫左幾次佢都冇黎, 問佢既時候又話走過去廚房問, 再返返黎同我地講, 我地師傅同同事都話有比過你地, 大佬(真係又要叫多次) 你食粟米唔會連個"心" 都食埋掛,?面都冇?度, 佢即時就話得得得, 我幫你取消佢, 單係粟米尼單野由我地落ORDER 到佢覆返我地差唔多成個鐘, 叫條秋刀魚又話要曬又乜, 唔係D肉會乾, 所以會耐少少, 黎到咪又係乾, 隔離果?人就係因為尼條魚都等到火滾,

過左陣D人都到齊哂, 我地一早已經入左少少單先, D野食都唔係黎得好慢既, 註明係頭1, 2 輪既單, 之後既單就開始耐, 仲要成日漏單, 單單係一碟粟米, 叫左幾次佢都冇黎, 問佢既時候又話走過去廚房問, 再返返黎同我地講, 我地師傅同同事都話有比過你地, 大佬(真係又要叫多次) 你食粟米唔會連個"心" 都食埋掛,?面都冇?度, 佢即時就話得得得, 我幫你取消佢, 單係粟米尼單野由我地落ORDER 到佢覆返我地差唔多成個鐘, 叫條秋刀魚又話要曬又乜, 唔係D肉會乾, 所以會耐少少, 黎到咪又係乾, 隔離果?人就係因為尼條魚都等到火滾, 食物質素差, 等候時間長<--第2宗罪

食食下既期間, 竟然比我地?[FONT SIZE=4]?面[/FONT]見到隻小強行過, 哎, 我地都費事攪串個PARTY 啦, 整死佢算啦, 當冇事發生過, 尼個又唔係太大問題既, 算
估唔到去到埋單都要錯, 唉.....想點啊, 冇黎既有入單, 有黎既又唔知佢係唔係入哂(尼個我地當然唔記得啦, 咁多人叫野), 只不過有一個真係好明顯比我睇到真係冇黎既佢入左單, 於是話比佢聽叫佢改返, 又攪一輪, 埋單$840, 7個人睇個價就OK 既, 但食既野完全唔合比例, 又食唔飽, 尼間野真係只此一次
  • BBQ美食店
本身愛吃,,亦都愛周圍試新野~呢篇食評也是一個半月前了~o個晚一點同男友吵交吵到大家也很餓...男友就提出不如去吃下串燒飲下野降下火啦,,就由筲箕灣極速搭taxi來試下新野啦~哈哈~店面不大,只有幾張木椅,,坐低叫野食...可能o個陣新開冇耐...叫10樣野冇5樣野...連飲品都沒有要去對面7-11買,所以對這間店的印象打了少少折扣....不過好彩有我最愛食既一口芝士:一口芝士相信也是來貨~好難唔好食~!!串燒帶子還記得$25蚊有兩隻,,不叫也可以..本來雪藏的帶子就是沒什味道的啦~金菇肥牛卷很好吃!!吃得出是有心機之作,,十分入味~燒元貝普通大隻,,不記得價錢了~~元貝肉沒有過熟,,已經OK了~~燒豬頸肉原來是原塊切片上,難怪要等咁耐啦~很大塊,切到薄薄咁不會難咬~~有個汁配埋~唔錯~燒生蠔 真係要比對筷子佢,因為真係好好食!!生蠔相信是新鮮的,有兩款口味~我就問疑似"老闆"既員工,可唔可以兩隻口味都試下,佢話得~平時如果少人都可以要求~D洋蔥+煙肉係炒過先再加芝士焗,所以很香口~生蠔不大隻但也很JUICY~建議食洋蔥+煙肉呢款~呢餐真的不便宜,同疑似"老闆"既員工講開我地由筲箕灣搭
本身愛吃,,亦都愛周圍試新野~呢篇食評也是一個半月前了~
o個晚一點同男友吵交吵到大家也很餓...

男友就提出不如去吃下串燒飲下野降下火啦,,
就由筲箕灣極速搭taxi來試下新野啦~哈哈~

不過好彩有我最愛食既一口芝士:

一口芝士
相信也是來貨~好難唔好食~!!

串燒帶子

金菇肥牛卷
很好吃!!吃得出是有心機之作,,十分入味~

燒元貝

燒豬頸肉

燒生蠔
建議食洋蔥+煙肉呢款~

呢餐真的不便宜,同疑似"老闆"既員工講開我地由筲箕灣搭taxi黎捧佢地場..
佢話,,,wa,,咁你地呢餐好貴wor~~仲請我地食多兩串串燒~
下次就岩時間會再黎幫襯~~

$78,真的好味
2010-02-19 7 瀏覽
年初二到此鋪頭宵夜點了一些燒物也好食.,由其是燒蠔很有水準我們四個人叫了兩客有八隻,其他也好食只是只有十個坐位比較少,但也好坐但那晚我比較好胃口其中一位伙記哥哥介紹了一個鰻魚炒飯想不到十分好味比我想的好分量又多可以兩個人吃用鳗魚汁炒很香又多料我們,整體:是好的服務也可以
2010-02-16
2010-02-08 14 瀏覽
上星期中六同朋友來呢間串燒舖,門口個玻璃位俾人睇住佢地燒一串串既野都有gimmick. 俾佢既setting 吸引就坐左係個門口位 ( 入面滿坐得6個位. 4個staff) 食物:叫左6款燒物包括燒丸, 燒鱔, 燒腸等, 燒丸, 夠香口可以一試.燒腸,燒雞翼 , 味道OK.煙肉腸,好食但燒鱔就麻麻因為無腌過所以無味(你有心理準備要等半個鐘..)服務:麻麻
食物:
叫左6款燒物包括燒丸, 燒鱔, 燒腸等,
燒丸, 夠香口可以一試.
燒腸,燒雞翼 , 味道OK.

服務:麻麻
2010-02-06
$50 (其他)
2010-01-28 2 瀏覽
朋友介紹上星期四和一班同事到此餐廳吃飯和其中一位同事慶祝生日地方雖然比較細但座位也算ok我們早一天book位八個人座一行像夀司吧座位一路食一路睇住燒都幾得意有特色因我們都喜歡吃海鮮吧頭個海鮮櫃都有很多選擇又有我喜歡的蝦和元貝而且又新鮮其他食物都很平十蚊雞翼好味但最特別是焼蠔又肥又鮮估唔到侍應話是日本廣島蠔其他是蝦膠包都很特別食物好味只是要等大約十五分鐘才有得食比較長了一些侍應哥哥說因為要生燒所以要等多一些時間結脹一千二佰整體都ok
2010-01-21
  • 燒;蠔