2018-11-06
晏晝忽然同朋友諗住食個放題 行過尖沙咀發現好似好耐無食過大喜屋,就決定幫襯下啦💪💪因為得兩個人嘅關係同埋未算太肚餓,所以都係就住黎叫野食,份量都係每樣一兩件為主👍三文魚腩壽司有驚喜,油脂部分飽滿,入口勁滿足,正🤤西班牙風乾火腿壽司幾特別,本身以為會好奇怪,點知出到黎個效果又唔錯,唔會過鹹,有蔥花同沙律醬調調味呢個吞拿魚蓉軍艦我同我朋友都好鍾意,用料好豐富,吞拿魚蓉夠順口不起渣,encore 左兩次👍火炙左口魚裙邊又係有驚喜,火炙燒得啱啱好,配上少少燒汁襯托左左口魚刺身嘅鮮味芝士鰻魚軍艦又係encore 左兩次,大塊鰻魚同壽司入面芝士塊令個味道更有層次刺身方面冇叫太多,三文魚,帶子,虎蝦同甜蝦標準均為水準之中。熟食方面,燒羊架如果唔嫌太飽既話值得encore ,肉質鮮嫩厚實,羊控必試👍👍呢碟黑糖燒和牛肉片都係我同朋友覺得係我地叫嘅熟食入面最好食嘅,牛肉片薄切得黎保留到口感,配上黑糖燒汁好惹味,我地encore 左一碟🤤我地仲有叫其他炸物,天婦羅等等,味道係預期之中,不太特別。 總括黎講,呢次放題食物種類算多,上菜速度快,食物水準keep 到唔會參差,坐位環境坐得闊落舒適,會再黎食👍
三文魚腩壽司有驚喜,油脂部分飽滿,入口勁滿足,正🤤
我地仲有叫其他炸物,天婦羅等等,味道係預期之中,不太特別。