2018-12-29
自從舊同事帶我食過一次之後,我就一直念念不忘🤤所以今晚決定同女朋友黎食🍴女朋友要左個冷烏冬,沙津菜既份量都多,食落都幾fresh,軟殼蟹咬落去果下有驚喜👍🏻我個人就冇乜新意嘅,次次黎都係叫呢一個吉列蠔烏冬,因為貪佢夠抵食,吉烈蠔有成五粒咁多啊,仲要每一粒都大大粒,炸得好香好脆,不過烏冬嘅份量就少咗啲,寧願佢少一兩粒吉列蠔,再多番啲烏冬仲好😂😂牛舌都燒得好好食呀,一咬就咬得開,一啲都唔韌👍🏻我哋都覺得呢個大葱唔好食嘅,可能係因為啲醬汁太多嘅關係啦,食落有啲膩。。。三文魚鰭就冇乜特別,普通水平😶反而燒雞皮真係有驚喜喎,連平時怕肥唔食雞皮嘅女朋友, 都同我爭住黎食。燒粟米係我嘅至愛,食咗咁多間串燒店嘅燒粟米,我敢講呢間係我食過最好食,粟米嘅選材應該都幾好,因為粒粒分明,唔會有渣之餘,平時食冇咁靚嘅粟米會食到攝晒牙啦,呢度嘅粟米就冇呢件事發生嘅👍🏻👍🏻最重要係佢嘅粟米真係超甜超甜呀!
牛舌都燒得好好食呀,一咬就咬得開,一啲都唔韌👍🏻
三文魚鰭就冇乜特別,普通水平😶
最重要係佢嘅粟米真係超甜超甜呀!