餐廳: 安南越式牛肉粉X越茶
資訊:

2021-11-25 41 瀏覽
東南亞菜不嬲係我杯茶,耐唔耐就會想食一餐知道安南哩間越南菜餐廳幾出名,就黎試下「安南」原來係越南既古稱,作為法國曾經既殖民地,形成左獨特既飲食文化,所以係越南餐廳入面會出現帶有東方同法國色彩既食物 鮮蝦米紙卷 $48米紙卷入面有蝦、青瓜條、生菜、檬粉同紅蘿蔔絲鮮蝦大隻、厚肉,肉質彈牙。最貼心既係蝦腸都挑埋,可以放心食!青瓜條、生菜新鮮爽脆,增加口感,又做到refresh既效果檬粉份量頗多,米紙卷好大卷。似係小食,但食完都會有飽足感最欣賞米紙韌度十足、有咬口,沾埋魚露酸甜汁一齊食好開胃。味蕾、口感層次都超豐富 越式蒸粉卷(4件) $48粉卷皮呈透明狀,皮薄而不失口感,質地尚算滑身餡料豐富,每樣都切到差唔多大細、好易入口,調味恰到好處。點撈檬既酸甜汁食,味道會更好! 雞絲撈檬 $58份量足料,一個人食曬會超飽檬粉爽彈、易入口;雞絲味道正常、唔會過鞋同米紙卷一樣都有青瓜絲、生菜絲同酸蘿蔔絲清爽脆口,無負擔 咖喱牛腩配法包 $60咖喱香料味重,味道唔算好辣,質地濃稠、唔係偏水既咖喱 牛腩份量好多,起碼有成七、八舊,每舊都頗大。肉質稱唔上軟淋,可能選用部位脂肪較少,食到一絲絲既肉。略嫌牛腩唔夠入

東南亞菜不嬲係我杯茶,耐唔耐就會想食一餐
知道安南哩間越南菜餐廳幾出名,就黎試下

鮮蝦米紙卷 $48
米紙卷入面有蝦、青瓜條、生菜、檬粉同紅蘿蔔絲
青瓜條、生菜新鮮爽脆,增加口感,又做到refresh既效果
檬粉份量頗多,米紙卷好大卷。似係小食,但食完都會有飽足感

越式蒸粉卷(4件) $48
粉卷皮呈透明狀,皮薄而不失口感,質地尚算滑身

雞絲撈檬 $58
份量足料,一個人食曬會超飽
檬粉爽彈、易入口;雞絲味道正常、唔會過鞋
同米紙卷一樣都有青瓜絲、生菜絲同酸蘿蔔絲
清爽脆口,無負擔

咖喱牛腩配法包 $60
咖喱香料味重,味道唔算好辣,質地濃稠、唔係偏水既咖喱

牛腩份量好多,起碼有成七、八舊,每舊都頗大。肉質稱唔上軟淋,可能選用部位脂肪較少,食到一絲絲既肉。略嫌牛腩唔夠入味,反而薯仔煮得綿密、軟淋,沾滿咖喱汁好惹味

身為包控,覺得法包好正!外皮香脆、內裏麵包體煙韌鬆軟,咖喱汁完美依附係麵包氣孔中,十分滿足!

鹹柑桔水(熱) $13
用料大方,超濃郁,酸中帶甜,真係有啲似係東南亞飲桔仔水既味道。飲完更加掛住去旅行既日子

整體而言,餐廳食物份量十足、味道亦唔錯。上菜速度都夠快,而且食物選擇好多,除左地道既越式名菜之外,仲有越式、台式特飲以及港式飲品,可以滿足唔同人既需要,食物種類亦更加多元化
安南性價比高
可以一試
2021-11-24 29 瀏覽
我同男朋友最近鐘情於越南野😆 今日去咗將軍澳呢間安南越式牛肉粉食晚餐😃 星期六都幾多食客,我哋被安排到一個好有安全感嘅卡位😂 食物選擇都好多,價錢唔算貴👍🏻沙嗲肥牛炒河粉 $68雖然賣相麻麻,但係味道ok嘅。沙嗲汁好濃微微辣,配肥牛好夾,用嚟撈滑脫脫嘅幼河粉唔錯👍🏻鮮茄牛腩湯粉 $58湯底茄香味濃酸酸甜甜好開胃,個紅蘿蔔吸引哂茄湯變得好入味。牛腩紋得好軟嫩。河粉份量超多,完全食唔哂😂法式牛油蒜茸雞翼 4件 $48雞翼皮脆肉嫩,表皮有大量蒜茸同淡淡牛油味,好惹味是Q彈伯爵珍珠奶茶+芝士奶蓋 $14 +$6跟粉麵搭配可以半價好抵😍 芝士奶蓋唔算好稠身,配淡淡清香伯爵茶加煙韌珍珠冇得彈😚芝士奶蓋鳥龍茶+珍珠 $15 +$3呢杯比較茶味濃郁,叫咗小冰茶唔會被溝淡好飲😄

沙嗲肥牛炒河粉 $68

鮮茄牛腩湯粉 $58

法式牛油蒜茸雞翼 4件 $48
雞翼皮脆肉嫩,表皮有大量蒜茸同淡淡牛油味,好惹味

是Q彈伯爵珍珠奶茶+芝士奶蓋 $14 +$6

芝士奶蓋鳥龍茶+珍珠 $15 +$3
呢杯比較茶味濃郁,叫咗小冰茶唔會被溝淡好飲😄

2021-11-23 24 瀏覽
Spring rolls moan 🫔越式春卷撈檬 🍜 $60面頭有幾條春卷、蔥花🥬酸蘿蔔同埋新鮮蔬菜,五顏六色咁樣已經好靚,入面檬粉份量有好多,至於酸蘿蔔醃製得好入味啊,總括嚟講非常飽肚🙌🏻,啱晒喜愛食澱粉質嘅朋友Vietnamese coffee 越南滴漏咖啡☕️ $46慢慢睇住咖啡慢慢咁樣滴落嚟好療癒😌,濃郁嘅越南咖啡風味,淨係個用越南做嘅士多啤梨煉奶已經感覺到好有誠意,完全令我抹去對意大利咖啡沉悶嘅口感,有一種另類嘅咖啡新體驗啊👏🏻Grilled pork neck with lemongrass bun hoi 香燒豬頸肉伴濱海 🍖 $72 呢一款越南濱海真係好正宗啊,每一塊米粉餅大細都差唔多,好有誠意,👍🏻而且口感唔會太淋,點賣魚露一齊食酸酸甜甜好開胃,豬頸肉仲燒到好香同唔會太肥膩,幾唔錯㗎Rice rolls stuffed with soft shell crabs 🦀金邊軟殼蟹米紙卷 🌯$68入面每一夠咪卷都有分量十足嘅軟殼蟹,而且炸到脆卜卜好香口😋,配埋入面嘅酸蘿蔔🥕、青瓜絲🥒同埋米粉,簡單得來已經好好味Vietnamese chicken wings with le
Spring rolls moan 🫔
越式春卷撈檬 🍜 $60

Vietnamese coffee
越南滴漏咖啡☕️ $46

香燒豬頸肉伴濱海 🍖 $72

金邊軟殼蟹米紙卷 🌯$68

Vietnamese chicken wings with lemongrass
越式香茅雞翼 🌿🍗 $48
雞翼真係炸到香脆可口啊,果然係舖頭入面必要試嘅小食,冇介紹錯😍,睇落去雞翼嘅外表金黃色,入面嘅雞肉質地嫩滑,層次感極之豐富
聽屋企人講話呢間屋企附近嘅越式餐廳食物質素唔錯,所以某日屋企人帶我嚟食晚飯😝呢間「安南」除咗有各式各樣正宗越式地道美食之外,仲提供港式、越式及台式特飲🤟🏻BTW「安南」係越南嘅古稱,曾經係法國殖民地,所以結合咗東方同法式嘅飲食文化,等我有機會試埋佢嘅法包先🥖🥓生牛肉拼牛坑腩片湯河 $61最印象深刻係佢真係好大碗,兩個人食都夠😱其次係佢啲牛好軟稔,好有牛味;而且個湯好清甜🐂🦐蝦膏海鮮炒飯 $72一入口真係好有海洋嘅風味,有蝦膏嘅香味😋入面都有唔少蝦仁同埋魷魚,都幾惹味🦑💓安南拼盤A $128呢度嘅拼盤都幾值得一試,一次過滿足晒你唔同嘅願望😍春卷入面有粉絲、木耳、紅蘿蔔同芋絲;粉卷又係滿滿的紅蘿蔔、木耳、沙葛,非常足料!煎扎肉就香口又彈牙;豬肉蝦片一入口個花生味勁香🤤🧋古早黑糖冬瓜青茶 +$14因為唔想飲凍野,所以就試咗熱嘅黑糖冬瓜青茶。飲落唔會太甜,黑糖味香濃☺️

🥓生牛肉拼牛坑腩片湯河 $61

🦐蝦膏海鮮炒飯 $72

💓安南拼盤A $128

🧋古早黑糖冬瓜青茶 +$14

2021-11-09
【 好飲又大杯的台式飲品 】🍜去寶琳探朋友,順便食埋Dinner先番屋企。路過見到呢間「安南越式牛肉粉」的台式飲品好吸引,就決定入去試下。✨推介晚餐 :✅香茅豬扒湯粉大大碗的湯河粉,和小朋友一齊分享食啱啱好,香茅豬扒勁大塊,不過略嫌肉質偏硬。✅香燒豬頸肉撈檬豬頸肉製作得好香口,有少少炭燒的味道。撈檬配料也好豐富,食落好有口感。🧋我地叫左兩杯台式飲品,Q彈港式烏龍珍珠奶茶和芝士奶蓋英式伯爵茶,加黑糖珍珠,兩杯份量都好大杯,茶味香濃,非常好飲!
【 好飲又大杯的台式飲品 】

✨推介晚餐 :

✅香茅豬扒湯粉

✅香燒豬頸肉撈檬

2021-11-15 39 瀏覽
安南生牛肉湯粉($58)🐮生牛肉上枱後等香濃嘅湯底慢慢浸熟,配埋香料仲可以自己調節辣度,份量都唔少,味道唔錯,係廚師推介主食之一~香茅豬頸肉($58)切片上嘅豬頸肉焗得外脆內軟,配埋越式辣醬好惹味,真係食唔停口🐽牛油焗青口($58)牛油因為熱力焗溶左,配上新鮮整好嘅青口,唔單止香濃入味,而且當中蒜蓉同青口嘅配合非常之夾,想食海鮮嘅朋友不妨一試🙈白灼時蔬($38)生菜作為健康嘅食品,上碟量多而且鮮甜美味,配合豬頸肉一齊食,不失為消濟之選。🥬高山四季春青茶($24)茶底香濃回甘,而且可以消膩,入口清新,令人食慾大增,係湯河嘅絕配☕️
安南生牛肉湯粉($58)🐮

香茅豬頸肉($58)

牛油焗青口($58)

白灼時蔬($38)

高山四季春青茶($24)
2021-11-09 46 瀏覽
本人在11月5日(星期六)晚上去咗寶琳新都城這間越南餐廳吃咗二人餐,一大碗金邊粉來到枱面,湯唔熱及金邊粉有非常硬,至於春卷有凍唔好味.非常領我有一些失望.應該下次唔會再去.😩😩😩
2021-11-02 226 瀏覽
諗諗下…自己都算食咗越南野好多次,估唔到可以係呢間餐廳食到新野😍😍😍 要俾翻個叻🐽認證俾今次負責揀餐廳既男朋友👦🏻 (雖然佢都好驚訝自己揀得咁好🤣Menu: 1️⃣ 香燒豬頸肉伴濱海($72)一開始仲糾結緊應該order炒金邊粉定炒濕河,但揭揭下個餐牌就見到有「濱海」🤓 心諗:咩係濱海🤪就嗌翻份試試佢😈 上枱個刻我仲係疑惑緊…咬落去至知…原來係煎米粉餅🤣🤣(啲米粉真係好幼😧) 捲住豬頸肉然後蘸魚露一齊食,別有一番風味😆🤟🏻2️⃣ 生牛肉拼牛坑腩片湯河($61)份量超大,即使我同男朋友分咗一人一碗仔都仲有淨😼 多數係其他餐廳只有生牛肉x牛丸既配搭,牛坑腩肉味比起生牛肉更為濃郁,部份更連住牛軟骨🐮3️⃣ 越式香茅雞翼($46)雞翼不油膩,質素超高😍 咬開仲有肉汁,4隻兩個人份完全唔夠喉🤭 4️⃣ 安南春卷($45)估唔到佢哋呢兩個小菜都會各跟一碗生菜,經過我同男朋友仔細觀察,即使係伴碟嘅生菜都完全無hea我地🥬 棵棵菜都咁綠咁靚仔😆 夾住春卷一齊食就唔怕熱氣naaa~ 5️⃣ 唔知飲乜好($26)、我沒意見($26)一睇都知我哋係因為個名太得意,所以嗌咗呢兩杯嘢飲🧃 其實佢哋一杯係日系蜜桃烏龍茶,另一杯係荔枝

Menu:

1️⃣ 香燒豬頸肉伴濱海($72)

2️⃣ 生牛肉拼牛坑腩片湯河($61)

3️⃣ 越式香茅雞翼($46)

4️⃣ 安南春卷($45)

5️⃣ 唔知飲乜好($26)、我沒意見($26)

一睇都知我哋係因為個名太得意,所以嗌咗呢兩杯嘢飲🧃 其實佢哋一杯係日系蜜桃烏龍茶,另一杯係荔枝烏龍青茶🤪 兩杯我哋都request左「少甜、少冰」,個人來講比較喜歡蜜桃烏龍茶,桃味真係好香☺️🍑
2021-10-26
2021-11-01 74 瀏覽
睇到餐廳個名仲以為淨係食牛肉河粉,睇餐牌先知仲有好多唔同款式嘅越南美食。星期六日都有下午茶套餐,仲跟配一杯熱飲,亦都可以加$12轉越茶系列。。安南海鮮炒金邊粉 $51見到幾吸引所以叫咗一份。有芽菜、紅蘿蔔、炒蛋、蟹柳、蝦同魷魚,材料好豐富。唔會好油膩都唔辣,份量仲好多!。香茅牛柳絲撈檬 $50撈檬都係好出名嘅越南菜式,所以我哋都叫咗一款試吓。材料有生菜、紅蘿蔔、青瓜、牛柳絲同炸蒜。可以自己用每張枱上面嘅醬汁調味,撈檬粉嘅醬汁係酸酸甜甜,有啲似酸辣鳳爪既味。三款蔬菜絲食落更加有口感。。安南拼盆A $128一個拼盤可以是幾款越南小食,有春卷、煎扎肉、豬肉蝦片、粉卷。春卷炸得好香脆,皮薄餡多。粉卷既餡料同調味好食。如果想試唔同嘅小食,拼盤都係唔錯嘅選擇。。(求其比杯我)Q彈伯爵珍珠奶茶 +$12黑糖珍珠鮮奶 +$12原來除咗越式、港式飲品之外,仲有台式飲品可以揀。我哋套餐加錢轉左越茶嘅飲品。珍珠Q彈,茶味濃郁,仲要好大杯,都幾抵飲。。📍 安南越式牛肉粉X越茶 (將軍澳)將軍澳欣景路8號新都城中心2期2樓2021-23號舖

安南海鮮炒金邊粉 $51

香茅牛柳絲撈檬 $50

安南拼盆A $128

(求其比杯我)Q彈伯爵珍珠奶茶 +$12
黑糖珍珠鮮奶 +$12

📍 安南越式牛肉粉X越茶 (將軍澳)
將軍澳欣景路8號新都城中心2期2樓2021-23號舖
2021-10-17 100 瀏覽
🍜 安南越式牛肉粉 (將軍澳) 🍜-好耐冇食越南野🤤見佢宜間名叫安南(越南古稱)🤔就去試下佢係咪真係咁正宗啦🤤重點係佢有好多唔同嘅手搖飲品🤤🧋啱嘅中意飲廢水嘅我地🤪🧋-越式鴛鴦撈檬(豬扒 & 雞翼):超級大份嘅撈檬!入面都有好豐富嘅配料🤪有紅蘿蔔、青瓜、菜 等等🥒食落口感豐富🤤豬扒都好大塊🤤雞翼都唔會炸得過火🐣個碌冧(😹撈檬個個汁)酸甜啱啱好🌞唔會好似酸到飲醋咁👍🏻-豬頸肉湯河:個湯地好濃香茅味🤪河粉好滑好好入味🤪豬頸肉唔會好肥🥰燒得啱啱好,又唔會太過乾🥰-安南拼盤A:因為我地想試幾款唔通嘅小食,所以就揀左拼盤❤️‍🔥入面有好多款!春卷超足料!粉卷比較特別🥰香茅豬肉蝦片個口感一流😜蝦片又夠脆😋扎肉用左炸嘅方式去烹調☺️-黑糖珍珠鮮奶佢哋嘅黑糖唔會太甜😋珍珠亦都好煙韌😜😜正!—(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:8/10環境:7/10服務:8/10人均消費:$50-100———————————————▪店舖名稱: 安南越式牛肉粉 (將軍澳)▪店舖地址:🔸 將軍澳欣景路8號新都城中心2期2樓2021-23號舖
🍜 安南越式牛肉粉 (將軍澳) 🍜

越式鴛鴦撈檬(豬扒 & 雞翼):

豬頸肉湯河:

安南拼盤A:

黑糖珍珠鮮奶
佢哋嘅黑糖唔會太甜😋珍珠亦都好煙韌😜😜正!

(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:8/10
環境:7/10
服務:8/10
人均消費:$50-100
———————————————
▪店舖名稱: 安南越式牛肉粉 (將軍澳)
▪店舖地址:
🔸 將軍澳欣景路8號新都城中心2期2樓2021-23號舖
2021-10-11 81 瀏覽
今次去咗好難搵朋友,去咗新都城揾野食,見到那間食越南菜都有好多唔同越式名菜,除了多款正宗越系地道美食之外,安南更提供港式、越式及台式特飲。我哋今次去係下午茶時間,叫左2個下午茶餐,仲加多個火車頭🤩安南火車頭 $75識親越南河粉都好鍾意食,當佢係一個大雜燴呢一度就五個餸,分別就有生牛肉、牛腩片、牛丸、牛筋同牛柏葉😍食越南可點少得青檸同埋辣椒🌶️落少少辣椒調出成個湯河嘅味道👍🏻下午茶餐就叫咗蝦頭膏海鮮炒飯 $56個炒飯嚟到嘅時候已經聞到好香,食落去嘅時候炒飯吵到粒粒分明,感覺好有鑊氣🥰而且佢啲配料都非常足料,有魷魚海蝦🤤仲食到好香嘅蝦膏味越式炸春卷 下午茶餐 $40炸春卷非常香脆,內裏的餡料豐富,可以食得出外脆內院嘅口感😚最特別係佢比生菜你可以包住個炸春卷食,減低油膩感👍🏻👍🏻

我哋今次去係下午茶時間,叫左2個下午茶餐,仲加多個火車頭🤩

安南火車頭 $75

下午茶餐就叫咗蝦頭膏海鮮炒飯 $56

越式炸春卷 下午茶餐 $40

• 安南火車頭河
2021-10-07 69 瀏覽
假日唔想外出,就在家附近搵食,家人就試下呢間新開張沒多久的#安南,食下越南都好啊!🍲火車頭湯轉金邊粉,加$2可加咖哩汁,個碗好大,碗內食物份量都唔野少,有齊牛肉、牛丸、牛柏葉同牛筋,但每款至少有一件,包括牛丸,牛腩,肥牛等等,都好夠食。湯好濃郁,好有牛味,咖哩都重口味,亦都唔覺得好辣🙂。🍲豬頸肉湯檬粉,加2蚊轉了番茄汁,豬頸肉很貼心的分開上,肉質有結實咬感,番茄湯酸酸甜甜令人好開胃,份量大夠晒飽肚。  🥤日式桃烏龍茶,可以選擇正常,少甜或走甜,我選擇了走甜, 茶味清甜外,白桃香甜好味😋!

2021-10-03
2021-09-23 101 瀏覽
☆ 安南越式牛肉粉將軍澳欣景路8號新都城中心2期2樓2021-23號舖✦ 安南火車頭套餐 (2位用)無為意佢個火車頭寫一窩,一上枱真係嚇左嚇咁大盤野(´Д` )生牛肉、牛腩片、牛丸、牛筋、牛柏葉,d料好足,湯底都幾清甜,唔知佢落左幾多粉,多到食極都食唔遠,好抵食(´・_・`)小食揀左春卷,味道都ok,不過覺得有少少痴牙呢個餐仲要包埋2杯野飲,其實真係好抵。✦ 西蘭花牛柳粒以為會唔夠食,另外叫多左個菜,都幾好食,牛柳粒好淋好入味,西蘭花爽口唔硬。

☆ 安南越式牛肉粉
將軍澳欣景路8號新都城中心2期2樓2021-23號舖

✦ 安南火車頭套餐 (2位用)
小食揀左春卷,味道都ok,不過覺得有少少痴牙
呢個餐仲要包埋2杯野飲,其實真係好抵。

✦ 西蘭花牛柳粒

2021-09-20 99 瀏覽
呢間越式餐廳除咗有各款越式名菜之外仲有港式、越式及台式特飲水準都唔差呀👍🏻-🧈法式牛油蒜茸雞翼($48@4)雞翼一碟四隻,size適中上檯時散發濃郁嘅牛油香🤤味道具層次感...先食到濃烈嘅蒜香,後勁帶牛油香味不過雞翼就較油,多吃會膩呀!🍜牛坑腩片湯粉($58)牛坑腩口感軟稔,牛味濃郁河粉條條分明,口感順滑👍🏻面頭加咗香蔥、九層塔香葉,但唔算出味!伴碟有辣椒片及青檸加埋入湯中,更添滋味呢💕🍜香燒豬頸肉湯粉($59)豬頸肉份量都唔少啖啖肉,香口惹味😋麵底同樣都係河粉份量都幾多,男生都會夠飽足喔!🧋是Q彈伯爵珍珠奶茶(跟餐半價$14)珍珠佔咗三份一杯,份量非常多入口口感軟稔煙韌珍珠控必滿足🥰奶茶底茶味突出,味道唔會太甜!🥤芝士奶蓋英式伯爵茶(跟餐半價$14)奶蓋微咸,口感綿密但質感未夠濃稠茶底散發獨特嘅佛手柑香味身為伯爵茶愛好者,覺得唔錯呀💕
呢間越式餐廳除咗有各款越式名菜之外
仲有港式、越式及台式特飲
水準都唔差呀👍🏻

🧈法式牛油蒜茸雞翼($48@4)
雞翼一碟四隻,size適中
上檯時散發濃郁嘅牛油香🤤
味道具層次感...
先食到濃烈嘅蒜香,後勁帶牛油香味
不過雞翼就較油,多吃會膩呀!

🍜牛坑腩片湯粉($58)
牛坑腩口感軟稔,牛味濃郁
河粉條條分明,口感順滑👍🏻
面頭加咗香蔥、九層塔香葉,但唔算出味!
伴碟有辣椒片及青檸
加埋入湯中,更添滋味呢💕

🍜香燒豬頸肉湯粉($59)
豬頸肉份量都唔少
啖啖肉,香口惹味😋
麵底同樣都係河粉
份量都幾多,男生都會夠飽足喔!

🧋是Q彈伯爵珍珠奶茶(跟餐半價$14)
珍珠佔咗三份一杯,份量非常多
入口口感軟稔煙韌
珍珠控必滿足🥰
奶茶底茶味突出,味道唔會太甜!

🥤芝士奶蓋英式伯爵茶(跟餐半價$14)
奶蓋微咸,口感綿密
但質感未夠濃稠
茶底散發獨特嘅佛手柑香味
身為伯爵茶愛好者,覺得唔錯呀💕
2021-09-14 50 瀏覽
山長水遠去咗將軍澳搵朋友,佢就帶咗我去呢間有4間分店既越南餐廳!🥢安南生牛肉湯河($56)食越南嘢識食一定要食生牛河!而且好耐冇食,見到即刻點!牛肉份量都唔少,但建議要快啲浸落去熱湯度!牛肉好鮮嫩有牛味,幾唔錯!🥢蝦頭膏酸辣海鮮湯河($68)朋友叫咗呢款,入面有鮮蝦、青口、魷魚同蟹柳~ 鍾意食海鮮既一定唔可以錯過!而且湯底係酸辣味,食落好開胃!🥂青檸梳打🥂西柚四季春茶佢有啲飲品既名都好搞笑,例如有是但一杯、唔知飲乜好、你覺得呢等等~ 我地就留返下次再試下~ 西柚四季春幾特別,查身幾鍾意四季春!飲落清甜可口又解膩~

🥢安南生牛肉湯河($56)

🥢蝦頭膏酸辣海鮮湯河($68)

🥂青檸梳打
🥂西柚四季春茶