2024-11-08
朋友知道👦🏻👧🏻係牛魔王,所以介紹我哋去太子食潮汕手切鮮牛火鍋套餐,3-4人食唔洗$500,套餐包咗六款牛肉類,同免費贈送牛骨湯底一個。依架餐廳做緊讚好打卡活動,like 社交平台 即送御前黃酒煮雞一份,真係好抵呀😍!🐮潮汕手切鮮牛套餐(3-4人用) $498🤍潮汕鮮牛肉 🤍潮汕牛𦟌 🤍手切牛胸油🤍手切牛嫩肉 🤍新鮮牛雜拼 🤍潮汕牛丸每款牛肉都新鮮,牛胸油非常爽口有牛油香味!而且仲連住好多肉,比一般出面食到嘅只有肥位嘅牛胸爽唔同,多一份手嘅香甜!潮汕鮮牛肉好有牛味同有咬口,食得出係新鮮牛肉!最正係手切牛嫩肉,食落仲有牛嘅甜味,同肉味非常濃!牛雜有好多款式,牛腸牛肺牛柏葉都有!牛丸彈牙多汁,好好味!🐤御前黃酒煮雞店員係我地面前加入黃酒炒香雞件,打開蓋聞到好香嘅黃酒味!雞件嫩滑帶有濃郁嘅酒香味!以下店舖都有提供呢個套餐📍 富城火鍋海鮮酒家 (太子)地址:太子運動場道21-27號運泰大廈地舖📍富城火鍋海鮮酒家 地址:黃大仙環鳳街33號鳳祥樓1樓📍正冬火鍋料理 地址:旺角太子道西103-107號地舖
🐮潮汕手切鮮牛套餐(3-4人用) $498
🤍潮汕鮮牛肉 🤍潮汕牛𦟌 🤍手切牛胸油
🤍手切牛嫩肉 🤍新鮮牛雜拼 🤍潮汕牛丸
🐤御前黃酒煮雞
以下店舖都有提供呢個套餐
📍 富城火鍋海鮮酒家 (太子)
地址:太子運動場道21-27號運泰大廈地舖
📍富城火鍋海鮮酒家