2024-11-15
未係依間野食過,見有任食就諗住試下。雞煲得辣或酒雞煲,有小朋友就叫酒雞煲,個酒係另上既,可以唔落。 有個計時比你,2分鐘開蓋自己炒4轉就食。服務員會講,服務都ok. 係滑,好好食。食完雞煲就上花膠雞湯,都足料。跟著上火鍋,個湯會放一邊唔收起。海鮮擇左煮好上,有粉絲底,好抵食。粉絲只食少少,食得多就火煱應該食唔到。冇落鼓油,我自己去醬油區攞左自己落。早知就早d叫上火煱,因為仔仔唔飲個湯就係等火鍋。豬好食過牛,其實食完雞煲同飲完個湯再加個海鮮盆我都飽了。火煱只攞左左牛百業同菜食。 牛百業個樣一般但好爽,係好食。有食菜,不過菜就唔新鮮。屋企人就都食左牛同豬,豬食得多過牛。另外有烏冬出前一丁,打邊爐食物款唔多,不過我都食飽了都食唔到咁多。飲品都幾多款,有前菜,就都係辣既不過我覺得好食。醬油就自己自助。雪糕就係牛奶公司,有4隻味。想黎食之前open rice 冇 任食 comment, 上黎寫下比大家參考。
雪糕就係牛奶公司,有4隻味。