2019-09-19 99 瀏覽
小念頭 一直都响我嘅to go list 入面通常越近屋企就越的唔响心肝去有日同老公一齊就下晝請咗假,就捉咗佢一齊去流心紫薯圈/鐵觀音芝士蛋糕/炭焙烏龍加芝士奶蓋/伯爵波波冰奶茶紫薯圈仲食到紫薯蓉㗎,陣味仲唔係勁香精果啲,不過我更加鍾意係個芝士蛋糕,上層係茶味,下層係芝士味,勁軟滑但又唔係太漏伯爵波波冰奶茶會比杯伯爵茶冰波波,另配一杯熱牛奶,趁熱將奶加入波波冰就變成奶茶啦😂冷泡嘅炭焙烏龍反而係無冰嘅,所以2杯茶類飲品都唔會越飲越淡我仲特登問咗啲蛋糕可唔可以外賣🤣真心鍾意個芝士蛋糕諗住得閒就嚟買返屋企食,不過原來唔係所有slice cake 都可以外賣,芝士蛋糕同俄羅斯蜂蜜蛋糕就可以的
小念頭 一直都响我嘅to go list 入面
通常越近屋企就越的唔响心肝去
有日同老公一齊就下晝請咗假,就捉咗佢一齊去

• 流心紫薯圈
  • 鐵觀音芝士蛋糕
2019-09-18 216 瀏覽
旺角有間以茶為主題的樓上Cafe,本身係甜品網店,後來成功上樓💁🏻‍♀️店主覺得香港的蛋糕口味多以朱古力、水果、咖啡口味為主,所以決定以茶為主題。大門入口會有個廚房及餅櫃,餅櫃內的都是陳列蛋糕,顯示當天所有的蛋糕款式。Cafe裝修走休閒路線,有幅假草牆、有幅英文字圖案牆,另外周圍牆上亦有盆栽,梳化、木枱,讓人猶如置身家中。📸我同frd子係嗰度坐咗好耐打咗好耐卡📸真係個好地方同朋友喺度食件cake飲啖茶吹水chill下。環境:.食物:👓流心紫薯圈 $52冬甩造型嘅紫薯圈十分可愛,上下兩邊蛋糕之間夾雜了紫薯蓉,好重紫薯味配上蛋糕好好食👍🏻而中間有流心紫薯汁,一切就有爆漿效果好療癒😍蛋糕本身鬆軟,紫薯蓉和汁增添了蛋糕濕潤感,棒棒的😚評分:8.5/10👓泰式奶茶戚風雪山 $48戚風蛋糕夠鬆軟,面頭濃濃嘅泰式奶茶醬會蛋糕多咗份濕潤感。面頭有啲nuts增加咗口感添。鍾意泰式奶茶嘅人值得一試!評分:7.5/10👓俄羅斯蜂蜜蛋糕 $52俄羅斯的傳統甜品,喺香港其實冇乜地方會食到。蛋糕有六層有啲似千層蛋糕,中間係酸忌廉同平時蛋糕嘅cream好唔同,忌廉與忌廉之間係好厚嘅蛋糕餅皮,口感好有趣🤔蜂蜜味都好重,
環境:

食物:
👓流心紫薯圈 $52
蛋糕本身鬆軟,紫薯蓉和汁增添了蛋糕濕潤感,棒棒的😚
評分:8.5/10

👓泰式奶茶戚風雪山 $48
評分:7.5/10

👓俄羅斯蜂蜜蛋糕 $52
俄羅斯的傳統甜品,喺香港其實冇乜地方會食到。蛋糕有六層有啲似千層蛋糕,中間係酸忌廉同平時蛋糕嘅cream好唔同,忌廉與忌廉之間係好厚嘅蛋糕餅皮,口感好有趣🤔蜂蜜味都好重,但蛋糕食落不是很甜。蛋糕面有啲脆粒粒,但食落係淋嘅餅😐
第一次食覺得味道幾新奇,我諗唔係香港人鍾意食嘅味道,但唔係蛋糕店嘅問題,本身呢個蜂蜜蛋糕嘅味道真係咁🤔俄羅斯麻~
評分:6/10
玫瑰奶蓋玫瑰青茶
👓玫瑰奶蓋玫瑰青茶 $48
聲稱以過慮水室溫浸泡8小時再雪藏,沒有加任何冰粒保持茶湯原汁原味。
第一啖飲覺得好淡但其實係清,清新!奶蓋面有幾多玫瑰花,係有淡淡玫瑰味嘅奶蓋幾特別,無論飲定聞都好香玫瑰花味。奶蓋的芝士鹹香味冇出面咁濃,但配上一個咁清嘅玫瑰茶已經好足夠好夾。
好適合一啲鍾意飲茶/唔鍾意飲咁鹹奶蓋嘅人。
評分:8/10
玫瑰奶蓋玫瑰青茶
2019-09-16 65 瀏覽
早排黎過一次呢間位於旺角既樓上cafe,今次咁啱想搵個地方同朋友坐下傾下計,於是又黎返呢到。我哋叫左俄羅斯蜂蜜蛋糕、蘋果不見了、伯爵波波冰奶茶、同埋鳳梨香茅汽泡水。俄羅斯蜂蜜蛋糕︰蜂蜜味香濃,一食落口就食得出蜂蜜既甜味,口感好有層次,食得出好多層既蛋糕同cream,而且cream好滑。蜂蜜味突出得黎又唔會太甜,非常推介!伯爵波波冰奶茶︰佢會比一杯熱奶你自己去加落去,倒左落去之後d波波會慢慢融,茶味會隨住d波波融而變得更濃,新奇有趣,而且幾好飲。鳳梨香茅汽泡水︰有幾舊菠蘿喺底,然後有一兩舊既香茅浮喺上面,賣相好有趣,飲落幾有菠蘿味,相對黎講我比較鍾意伯爵波波冰奶茶。蘋果不見了︰店員一將佢放上枱就聞到伯爵茶既香味,咬落會食得出一片片既蘋果,加埋伯爵茶醬令到蛋糕唔會好乾身,蛋糕上面仲有杏仁粒,令口感更豐富。總括黎講呢間係一間甜品控必去既樓上cafe,兩次去佢都有唔同既蛋糕,總會搵到一款啱你既,而且蛋糕好高質好好食,舖頭環境都好舒適,好啱同朋友黎坐低食件cake傾下計,享受一個悠閒既晏畫。店員都好nice好有禮貌,會介紹返唔同既蛋糕同埋野飲。

2019-05-19
2019-09-05 132 瀏覽
小念頭哩間茶室今次第三次黎🍵念念不忘佢地既 #泰式奶茶戚風蛋糕今次都有叫佢~ 仲試埋新野!本身想叫bagel! 但店主力推pancake咁我就信佢叫左Dutch Pancake+Mushroom Chicken濃濃蛋香,蛋邊有啲脆又阿熱!雞粒都唔細舊架仲好滑,我冇食lunch去食完佢岩岩好~店主帶介紹錯喎🤭次次黎都會試唔同飲品 今次嗌左菠蘿香茅汽泡水 有粒粒菠蘿🍍香茅味好freshhhh!不過我覺得偏甜左啲..又點左個紫薯cake!!有驚喜~本身我不太好紫薯(成日以為佢紫色就係芋頭),蛋糕唔太點但又好香紫薯味!唔會覺得好膩,配埋茶真係好match Ge地方雖小但乾淨舒服😌第一次幫襯冇時限,第二,三次黎就同我地講用餐90分鐘..但間鋪又冇人.. 我覺得係唯一一點唔係太好如果鋪頭本身好繁忙,建議有時限...放假都係想搵信地方同朋友chill下~想坐耐小小哩度就冇啦
小念頭
哩間茶室今次第三次黎🍵
念念不忘佢地既 #泰式奶茶戚風蛋糕
今次都有叫佢~ 仲試埋新野!
本身想叫bagel! 但店主力推pancake
食完佢岩岩好~店主帶介紹錯喎🤭

次次黎都會試唔同飲品 今次嗌左菠蘿香茅汽泡水
有粒粒菠蘿🍍香茅味好freshhhh!
不過我覺得偏甜左啲..

地方雖小但乾淨舒服😌
第一次幫襯冇時限,第二,三次黎就同我地講用餐90分鐘..
但間鋪又冇人.. 我覺得係唯一一點唔係太好
如果鋪頭本身好繁忙,建議有時限...
放假都係想搵信地方同朋友chill下~
想坐耐小小哩度就冇啦

2019-08-30 120 瀏覽
🥞Dutch Baby Pancake鹹食係新Menu黎既💁🏻‍♀️店員推介呢個德國Pancake🥚食落係厚實濕潤既蛋糕質地而既煙煙靭靭咁 幾特別👍🏻小編揀左配雞肉同磨茹🐤🍄 整體都幾夾又飽肚😌.🍰紅茶香蕉泡芙蛋糕紅茶香蕉mousse 香蕉味濃🍌仲有粒粒香蕉肉同原個泡芙係入面 幾有驚喜😽面層同底層仲有鬆軟蛋糕同脆脆餅底夾住 口感豐富👍🏻.🥥椰奶厚奶蓋菠蘿青茶奶蓋唔單止係芝士先好味既🧀呢間椰奶奶蓋同菠蘿青茶都好match🍍菠蘿汁味道新鮮之餘又不失茶香加埋椰奶奶蓋整體又好smooth 每次黎都會order返杯😋.最後 呢到理境都幾舒適 幾有空間感之餘仲可以同班朋友自成一角🕺🏻.人均消費:$90推介指數:👅👅👅👅👅👅👅👅(8/10)Encore指數:🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻(8/10)
🥞Dutch Baby Pancake

每次黎都會order返杯😋

最後 呢到理境都幾舒適
幾有空間感之餘仲可以同班朋友自成一角🕺🏻

人均消費:$90
推介指數:👅👅👅👅👅👅👅👅(8/10)
2019-08-27 103 瀏覽
每次去呢間小店都總會一個人去,感覺寧靜又悠閒~吃著蛋糕喝著茶飲,可以很舒服的呆半天😍.🍰榛子朱古力烏龍茶芝士蛋糕$48🍰🍹忌廉奶蓋青茶$48🍹造型都幾靚,有堅果碎撒面,口感豐富了不少🌰上半部分的朱古力比較軟身,甜度不算很高,輕盈香滑~下半部分是烏龍茶芝士蛋糕,茶味不濃,芝士味較重😂但口感不錯,挺身不過硬,吃起來不膩😋餅底正常,不會太淋,如果再脆身少少就好啦❤️至於忌廉,味道偏甜,茶味明顯,我還是比較喜歡果茶😝.食物質素: 🌕🌕🌕🌕🌑食物顏值: 🌕🌕🌕🌕🌑性價比: 🌕🌕🌕🌘🌑回頭率: 🌕🌕🌕🌗🌑
每次去呢間小店都總會一個人去,感覺寧靜又悠閒~
吃著蛋糕喝著茶飲,可以很舒服的呆半天😍
🍰榛子朱古力烏龍茶芝士蛋糕$48🍰

🍹忌廉奶蓋青茶$48🍹

造型都幾靚,有堅果碎撒面,口感豐富了不少🌰
上半部分的朱古力比較軟身,甜度不算很高,輕盈香滑~
下半部分是烏龍茶芝士蛋糕,茶味不濃,芝士味較重😂
但口感不錯,挺身不過硬,吃起來不膩😋
餅底正常,不會太淋,如果再脆身少少就好啦❤️
至於忌廉,味道偏甜,茶味明顯,我還是比較喜歡果茶😝
食物質素: 🌕🌕🌕🌕🌑
食物顏值: 🌕🌕🌕🌕🌑
性價比: 🌕🌕🌕🌘🌑
回頭率: 🌕🌕🌕🌗🌑
2019-08-20 97 瀏覽
#小念頭 .由網店變成實體店,小念頭仍然以茶作為主角,除了不同特色的茶飲、還有茶味的蛋糕;另外,店內裝潢花過心思,走簡約風,光線柔和、擺放色調簡單的木傢私再配襯綠色的植物,與旺角鬧市截然不同,是旺角的一個小綠洲.📍#椰奶厚奶蓋菠蘿青茶 ($48)🔸少有在我心裡想一飲再飲的果茶。🔸椰奶奶蓋濃郁的椰香味,沒有芝士Heavy感。🔸菠蘿果醬自家製,與青茶非常配合,不會互搶風味。🔸色香味俱全,白色椰奶奶蓋配上半透明的果茶,很治癒。.📍#紅茶香蕉泡芙蛋糕($68)🔸香蕉味十足,當中帶隱若的紅茶味。🔸頂層是海綿蛋糕,餅底是鬆化的曲奇餅底。🔸泡芙潛藏在紅茶香蕉Cream內。🔸口感非常豐富多層次。🔸如紅茶味再強烈點會更好。.😋味道:7.5/10🙃回頭:8.5/10(第四次黎)💰消費:$100(每人)
#小念頭
📍#椰奶厚奶蓋菠蘿青茶 ($48)
🔸少有在我心裡想一飲再飲的果茶。
🔸椰奶奶蓋濃郁的椰香味,沒有芝士Heavy感。
🔸菠蘿果醬自家製,與青茶非常配合,不會互搶風味。
🔸色香味俱全,白色椰奶奶蓋配上半透明的果茶,很治癒。
📍#紅茶香蕉泡芙蛋糕($68)
🔸香蕉味十足,當中帶隱若的紅茶味。
🔸頂層是海綿蛋糕,餅底是鬆化的曲奇餅底。
🔸泡芙潛藏在紅茶香蕉Cream內。
🔸口感非常豐富多層次。
🔸如紅茶味再強烈點會更好。
😋味道:7.5/10
🙃回頭:8.5/10(第四次黎)
💰消費:$100(每人)
2019-08-20
  • 椰奶厚奶蓋菠蘿青茶
2019-08-20 90 瀏覽
呢間野我由網店開始幫襯過今次第二次到店堂食所以再打一篇主打茶味蛋糕啦今日食飽飽又因為係食生日飯嘅咁之前食飯間餐廳嘅甜品就唔算吸引所以就上去食蛋糕 事隔了一年再上去啦我年幾前問過店主有冇泰式奶茶味嘅蛋糕買因為有位外國親戚鐘意泰式奶茶佢就因為我有咁嘅要求而研發左好窩心呀咁當然我問佢關於茶嘅產品先理我啦 原本我地冇叫泰式奶茶蛋糕因為生日那2個去選但又係叫之前食過嘅味我剛剛見到另一枱人食緊泰式奶茶蛋糕我就衝出去後加多件黎試 佢地叫果2件我唔鬼記得名總之就好香濃茶味啦冇記錯就係鐵觀音嘅味道最重要佢連個雪芳蛋糕位都好濃茶味 至於泰式奶茶蛋糕就比較之下冇咁濃完全靠個醬所以我建議店主可以再濃茶味少少下次再去幫襯 我叫那個茶好好飲(忘記左咩名)好香呀回甘一流但我就係飲左好多茶果晚眼金金左成晚
呢間野我由網店開始幫襯過

就比較之下冇咁濃
完全靠個醬
所以我建議店主可以再濃茶味少少
下次再去幫襯

我叫那個茶好好飲(忘記左咩名)
好香呀
回甘一流
但我就係飲左好多茶
果晚眼金金左成晚
2019-08-13
宵夜
  • 泰式奶茶戚風雪山
2019-08-19 156 瀏覽
今次推薦一間由ig人氣甜品舖轉為樓上鋪嘅cafe🙌🏻經過旺角想搵個清淨地方hea下不妨可以考慮下😝🌟鐵觀音芝士蛋糕 $45呢個係小念頭嘅招牌🤞🏼鐵觀音mousse茶味清香突出甜度低,中和左芝士層的膩,完全唔會有普通芝士蛋糕好濟嘅感覺!伴碟還有茶味果凍同餅碎🙌🏻可以轉下口感冇咁悶如果可以的話💪🏻大家請多多支持良心小店呀🙌🏻

🌟鐵觀音芝士蛋糕 $45

如果可以的話💪🏻大家請多多支持良心小店呀🙌🏻
舖面好文青feel,而且有好多打卡位黎到食件cake、影張相、hea一日,真係好鬼爽我叫左個Dutch Pancake嘅咸食配白酒蘑菇雞肉呢個pancake同日本pancake好唔同佢唔係sell空氣感,係實實地食落有少少煙韌嘅感覺,食到蛋香夾白酒香你知白酒又同蘑菇雞肉好夾即刻mark低,諗下有咩新菜式XDD至於cake,我揀左烏龍茶芝士蛋糕~淡淡嘅烏龍味同7芝士原來都幾夾仲有朱古力醬、少少脆脆、烏龍果凍,口感好豐富至於椰奶蓋冷泡芒果紅茶都好特別有陣椰香,而且有粒粒芒果👍除左食,呢度仲有d陶藝玻璃小餐具賣,勁文青!想係旺角靜一靜,我會再黎小念頭
舖面好文青feel,而且有好多打卡位
黎到食件cake、影張相、hea一日,真係好鬼爽
我叫左個Dutch Pancake嘅咸食配白酒蘑菇雞肉
呢個pancake同日本pancake好唔同
佢唔係sell空氣感,係實實地
食落有少少煙韌嘅感覺,食到蛋香夾白酒香
你知白酒又同蘑菇雞肉好夾
即刻mark低,諗下有咩新菜式XDD
至於cake,我揀左烏龍茶芝士蛋糕~
淡淡嘅烏龍味同7芝士原來都幾夾
有陣椰香,而且有粒粒芒果👍
除左食,呢度仲有d陶藝玻璃小餐具賣,勁文青!
想係旺角靜一靜,我會再黎小念頭
  • Dutch Pancake
2019-08-10 2328 瀏覽
唔知你有冇同感⁉️出街出得耐,總會想搵個地方坐低休息下。 特別依家咁酷熱嘅天氣下, 每逢星期六日公眾假期去大型連鎖Coffee shop都一定唔會搵到位💔 為咗我今個夏天著想, 所以我把心一橫一定要搵到個解決方法! 於是我就上網不停搵,有無一啲小cafe無咁full,可以坐低食件cake飲杯嘢…-🌟皇天不負有心人!終於俾我搵到間不錯既樓上cafe🤩 哩間cafe都算幾隱蔽,喺女人街一棟大廈裡面,需要撳鐘等店員開門先入到去,果然係鬧市中既寧靜小天地!-我地叫左每人一件cake一杯茶relax下🙂☆ 濃厚奶蓋炭培烏龍 HKD$43奶蓋超厚🤤 比平時飲到嘅厚幾倍,好誇張!整體成杯嘢唔會好甜好濃,反而飲落幾清新舒服,我幾鍾意😉·☆ 俄羅斯蜂蜜蛋糕 HKD$50第一次食哩款蛋糕🍰 幾特別睇得出係心機之作,蛋糕係有6層,有啲似千層蛋糕,蜂蜜味都幾重,中間既酸忌廉亦唔會太甜,不錯的👍後嚟search返,原來哩款蛋糕香港無乜地方有得食😎·☆ 焦糖日月潭阿薩姆奶茶 HK$48哩杯熱飲啱哂中女既我🙆🏻‍♀️ 奶茶香濃幼滑😋 但唔知係咪因為手煮焦糖既關係,感覺有啲甜,淡返啲會更改好呢~·☆ 鐵觀音芝士蛋糕
唔知你有冇同感⁉️

我地叫左每人一件cake一杯茶relax下🙂
☆ 濃厚奶蓋炭培烏龍 HKD$43

☆ 俄羅斯蜂蜜蛋糕 HKD$50

☆ 焦糖日月潭阿薩姆奶茶 HK$48
☆ 鐵觀音芝士蛋糕 HKD$45

鐵觀音既茶味比芝士味重,上半部係濃濃既茶香味,更帶微微苦澀味👍我覺得最聰明嘅係芝士味專登整得無咁濃,能成功令人將焦點focus返落鐵觀音上🤗😄
總括而言,食物及飲品選擇雖比大型咖啡店少,但勝在環境夠清幽寧靜💕 最重要係以後都唔使再同人逼,唔使再排半個鐘都搵唔到位啦🤗
📍小念頭
旺角通菜街75號1樓
2019-07-27
  • 俄羅斯蜂蜜蛋糕
  • 芝士奶蓋炭焙烏龍
2019-08-08 68 瀏覽
小念頭主打茶味蛋糕同各類茶底飲品,店主佈置用心,cafe入面放置左大大小小嘅綠色植物,當中也有不少打卡位呢!呢到環境舒適,都幾岩女仔朋友約埋一齊嚟食甜品同傾下計。沖繩黑糖奶蓋炭烤烏龍茶 $46面頭的奶蓋厚實,帶有芝士咸香。烏龍茶是炭烤的緣故,所以帶有陣陣焙茶香,夾埋奶蓋一齊飲味道都幾配合。鐵觀音芝士蛋糕 $45蛋糕茶味香濃回甘,食落唔會太甜,加上面頭的啫喱也帶有淡淡茶香,鍾意茶味甜品嘅朋友可以試下。熱情果日式梳乎厘芝士蛋糕 $48芝士蛋糕質地鬆軟,配上面頭清新酸甜的熱情果醬十分開胃,而且仲食到粒粒果籽口感幾得意,食完唔會覺得漏。

沖繩黑糖奶蓋炭烤烏龍茶 $46

鐵觀音芝士蛋糕 $45

熱情果日式梳乎厘芝士蛋糕 $48

2019-07-27 117 瀏覽
近排好hit戚風蛋糕😍 今晚食完dinner唔夠喉就去佐試依間樓上舖,一入到去環境好舒服,都有幾個打卡位,有種小清新既感覺🌿.流心紫薯圈 $52整到好似doubts既形狀,一切落去d紫薯流晒出黎😍 勁治癒~ 而且食得出個蛋糕本身都有好香既淡淡茶味同整得好鬆軟 食落去啖啖都有紫薯味同夾雜住d紫薯蓉 超邪惡🙈.泰式奶茶戚風雪山蛋糕 $48我好鐘意飲泰式奶茶😍 所以一見到依個就嗌佐黎試~ 整到雪山既形狀再將泰式奶茶醬淋係面 好有瀑布既感覺😚 食落真係有泰式奶茶種香味 又唔會話太甜 不過我覺得可以再濃味啲 入面仲有d nuts係度 增加咬感🙆🏼‍♀️.總結,小店原來仲有鹹食同多款野飲提供,連餐牌都係自己手寫,好有誠意😍 而且甜品類全部都好有特式,唔知係咪因為我哋揀咗兩個都係邪惡類蛋糕,所以食完有啲滯但都好滿足😚

流心紫薯圈 $52

泰式奶茶戚風雪山蛋糕 $48
泰式奶茶戚風雪山蛋糕

泰式奶茶戚風雪山蛋糕
  • 泰式奶茶戚風雪山
2019-07-22 1343 瀏覽
看見網上大家都在分享流心紫薯的照片,我才想去試,不過來到看見其他蛋糕很多都是茶系,我又改變想法泰式奶茶戚風雪山 $48這麼多款蛋糕中這款是最高質,戚風蛋糕夠鬆軟,淋上濃濃泰式奶茶味的醬,令蛋糕多了一份濕潤感,會令人一吃再吃,也很好打卡。鐵觀音芝士蛋糕 $45鐵觀音味道比想像中突出,芝士蛋糕不是很硬,很容易入口,加上粒粒茶味啫喱,是很忠於茶味的一道甜品。俄羅斯蜂蜜蛋糕 $50這個千層蛋糕其實不是很甜,蜂蜜味也不算濃郁,不過有清新的感覺,沒有上面的脆粒的話,蛋糕會有點單調,但相比前者,它稍微遜色。椰奶厚奶蓋菠蘿青茶 $48奶蓋不太感受到椰子的存在而且不夠企身,菠蘿青茶很清新,間中喝到菠蘿粒,解渴的。鐵觀音黑糖奶茶 $44雖然沒有額外加糖,但覺得都是偏甜,奶好像太多了,蛋糕本身已經夠甜,配搭這杯飲品顯得更加甜整體而言,這裡很適合打卡,蛋糕算是高水準,不會份量偏少,相比蛋糕,飲品雖然很多特別選擇,但味道其實中等,而且它真的是小店,人多的時候會有點逼。

泰式奶茶戚風雪山 $48

鐵觀音芝士蛋糕 $45

俄羅斯蜂蜜蛋糕 $50

椰奶厚奶蓋菠蘿青茶 $48

鐵觀音黑糖奶茶 $44
鐵觀音黑糖奶茶

2019-07-17 59 瀏覽
“Every big thing begins with a little idea” is the slogan you will see upon entering the shop, a refreshing upstairs cafe in Mong Kong serving handmade cakes and tea-based drinksAfter having a major decision crisis (everything looked so good), we finally ordered the molten sweet potato ring, which is their signature dish. At first glance, it might not seem very special, but once you cut it open and the sweet potato filling starts oozing out, you’ll get the perfect picture #forthegramNot only did

Molten Sweet Potato Ring

Not only did it look delicious, the taste was amazing! The sweetness level of the sweet potato filling was just right, while the cake  was very soft and smooth.

This is definitely the perfect place for relaxing with a couple of good friends, as the mother-daughter owners and nicely decorated interior makes you feel at home immediately
2018-11-30
$50 (其他)
Molten Sweet Potato Ring