2009-11-18
今日明明一個好開心既日子, 因為難得有假放, 點知比呢間野D人攪到嬲到爆!!事源, 我見到d食評話呢間野D野食ok, 我咪諗住今晚book 位食飯law! 我又見到佢可以book 位ma! 點知一打去, 有位小姐接聽左, 我話想今晚book 位, 佢問我 "你幾位呀!" <---態度幾串. 我答佢2位, 佢就立即答 "冇位wor!" <----態度勁差. 咁我再問幾點開始家, 佢答"全日都係, 你黎就黎啦! 唔黎就算" <----勁串! 對話就完左! 講真, 我諗住book 枱食飯姐, 冇得book咪話冇得book law! 又問我幾位仲咩呢, 姐多人就可以book, 少人就冇位! 咁間野都幾攪笑law! 仲好請唔請, 請左個一接電話就趕客走D接待員, 不知所謂!!! 以後我都唔會去呢間野!!!
以後我都唔會去呢間野!!!