2020-01-20 12 瀏覽
去了尖沙咀樓上一間日式料理~先和好友各自點了兩杯汽酒,好難飲乳酸汽酒和雙色乳酸汽酒名字和味道也很特別~還有冰棒呢墨魚手卷和蟹棒手卷挺有趣的~是自己卷起來起的~伴有蟹籽是特別美味的呢~蟹膏甲羅燒店員幫助燒蟹膏,材料有蟹籽、蛋、蟹棒,蔥花,煮好後可配上餅乾吃,味道濃郁,滑溜~四點刺身有帶子、三文魚、蝦、油甘魚,全部都很新鮮,我和好友都大快朵頤~貝燒濱燒盛合有蠔、皇貝等等~每隻貝都厚肉,充滿海水鮮味~~
去了尖沙咀樓上一間日式料理~
先和好友各自點了兩杯汽酒,
好難飲乳酸汽酒和雙色乳酸汽酒
名字和味道也很特別~還有冰棒呢

墨魚手卷和蟹棒手卷
挺有趣的~是自己卷起來起的~
伴有蟹籽是特別美味的呢~

蟹膏甲羅燒
店員幫助燒蟹膏,
材料有蟹籽、蛋、蟹棒,蔥花,
煮好後可配上餅乾吃,
味道濃郁,滑溜~

四點刺身
有帶子、三文魚、蝦、油甘魚,
全部都很新鮮,
我和好友都大快朵頤~

貝燒濱燒盛合有蠔、皇貝等等~
每隻貝都厚肉,充滿海水鮮味~~
2020-01-07
  • 刺身盛合4點
2020-01-16 34 瀏覽
同朋友行過尖沙咀就係附近醫肚,厚福街成條街都有好多嘢食~見到呢間餐廳裝修好靚,於是就入黎試試午市時間就Lunch set,可以揀壽司/刺身,配搭定食!而每款lunch set也有沙律前菜和麵豉湯,非常抵食!我和朋友分別選擇了A1壽司配鰻魚丼,A3壽司配牛肉烏冬,另外再加三文魚和螢光魷魚沖漬所有壽司也是即叫即做,特別新鮮!係等候期間我和朋友先沙律前菜和麵豉湯,也試了日式餐廳較少見的螢光魷魚沖漬,很鮮味!落單後等了15分鐘主菜就上枱了,壽司有6件,包括三文魚,油甘魚,吞拿魚,蟹子,加州卷等而牛肉湯烏冬和鰻魚丼也是非常不錯,性價比高,值得推介!

而牛肉湯烏冬和鰻魚丼也是非常不錯,性價比高,值得推介!
1K
2020-01-15 10 瀏覽
聖誕新年假期剛剛過了, 吃罷了牛扒火雞,  總想吃個日本餐. 表妹提議去厚福街 岸久巿場, 翻開 Open Rice, 看見此餐廳的食物多元化, 要試試.餐廳在H8  11 樓,  設計好特別,  第一次看見漁夫的蓑衣, 茅蒲, 好像去了歷史博物館. 好欣賞.餐廳是日式風格, 設大型吧檯,  環境整潔, 暖色燈光, 我們座位自成一角,  又可感受日式氣氛,  是聊天飲食好地方.大家急急望今天日本新到漁獲.  表妹想食生蠔, 店長話有重有池魚刺身.  看完餐牌後,  marked  了心頭好.  有浜燒, 沙律, 刺身...海鮮丼, 再看酒牌, 日本酒選擇很多, 我們不是酒客, 所以叫了乳酸汽酒.一眼看見  "好難飲乳酸汽酒"  大家搶著要挑戰, 叫兩杯!先看有點與別不同,  配枝雪條, 杯內還有雜果粒, 乳酸汽酒, 入口柔滑, 酒精濃度不高, 醒胃好理想.  好好飲.池魚刺身, 用木盤上檯, 好大條, 肉質鮮明, 賣相有點霸氣!   伴有自製醋汁.    表妹和我, 你一片我一片, 加上醬汁同蔥花, 提升鮮味,  好好食.接著送來  岸久漁師精選丼一壺熱湯, 一碗紫菜, 主角是精選魚生
聖誕新年假期剛剛過了, 吃罷了牛扒火雞,  總想吃個日本餐. 表妹提議去厚福街 岸久巿場, 翻開 Open Rice看見此餐廳的食物多元化, 要試試.餐廳在H8  11 樓,  設計好特別,  第一次看見漁夫的蓑衣, 茅蒲, 好像去了歷史博物館.
好欣賞.
餐廳是日式風格, 設大型吧檯,  環境整潔, 暖色燈光,
海鮮丼,
一眼看見  "好難飲乳酸汽酒"  大家搶著要挑戰, 叫兩杯
!
池魚刺身用木盤上檯, 好大條, 肉質鮮明, 賣相有點霸氣!   伴有自製醋汁.
接著送來  岸久漁師精選丼
一壺熱湯, 一碗紫菜, 主角是精選魚生丼.
店員介紹有三種食法,可以點醬料食, 我先試包紫菜食, 魚生味道好鮮美, 紫菜夠脆口.
加上熱湯, 熱湯味道像龍蝦湯.
熱湯泮飯,大大粒蟹稃, 口感相當不錯.
自製滨燒盛合, 海鮮有四款:  馬刀貝,  生蠔,北寄貝寶寶, 黃金貝.
店員替我們把 生蠔, 北寄貝寶寶和黃金貝放在爐上,
又指導我們慢慢燒 .
北寄貝寶寶,  黃金貝,  加熱至燒熟, 各自都會自動打開.  口感爽滑, 肉厚, 紮實, 鮮甜.
生蠔.  肥美, 十分大隻,   含海水味, 蠔肉厚, 加上高湯,  更覺蠔味濃.
馬刀貝.  好出色,size 巨形, 鮮甜爽口,加上高湯去燒,令鮮味更加突出,
岸久巿場,  食物新鮮有質素, 服務同環境都理想, 食得開心 !!
  • 岸久漁師精選丼
  • 池魚刺身
  • 滨燒盛合: 馬刀貝
  • 生蠔,北寄貝寶寶
  • 黃金貝.
2020-01-15 17 瀏覽
岸久市場今天中午跟朋友去尖沙咀購物,順道到了一幢飲食大樓吃午餐,原來這裏有很多食肆,我們選了岸久,因為餐廳給我們去到北海道的感覺。果然是樓上鋪,食物新鮮但價錢便宜。我由於身體狀態不太好,只點了一個薑汁豚肉定食,薑汁味適中,而豚肉也很入味,就是覺得肥肉多了點,對於愛好偏肥的就適合不過了。餐前那個水餃小食炸得很好,裏面多汁,算是小食中的用心之作。我喜歡喝這乳酸味氣酒,而且很搞笑,杯內還放了一支冰條,相信喜歡有多重口味感覺的人最好不過,這也間接讓我不需要再點甜點了,這樣的一個午餐只用了100多元,真的很抵食😋
岸久市場

餐前那個水餃小食炸得很好,裏面多汁,算是小食中的用心之作。

2020-01-14 40 瀏覽
今日去尖沙咀買野,午飯時間,去到厚福街H8,全幢有好多食肆,有間日式餐廳岸久市場,個名幾有趣,又想食日本餐,就搭上11樓。餐廳日式風格,木系裝修,感覺好溫暖。餐廳有午市套餐供應,選擇都好多,我見有份$88嘅A十B混合套餐,好抵食,A可以揀一份壽司或四色刺身,而B就可以揀定食或者烏冬,仲有前菜,小食同麵豉湯。雜菜沙律酸酸地,夠開胃,小食喺豬肉餃子😋四色刺身有北寄貝、馬刀貝、三文魚同赤蝦,十分新鮮,北寄貝同馬刀貝爽甜,赤蝦鮮甜彈牙,三文魚厚切,有油香😋照燒牛仔骨定食,牛仔骨生生地,唔會太熟,好腍😋💰15追加咗個吉列蟹肉忌廉餅,蟹肉都幾多,同忌廉混合,夠creamy,又香脆😋依家餐廳仲做緊優惠,二人同行88折,下次要同老公黎食下佢地嘅滨燒😍

餐廳日式風格,木系裝修,感覺好溫暖。

雜菜沙律酸酸地,夠開胃,小食喺豬肉餃子😋

照燒牛仔骨定食,牛仔骨生生地,唔會太熟,好腍😋

2020-01-12
午餐
2020-01-13 15 瀏覽
星期六訓到自然醒,起身都已經11點幾,直接同男朋友去去嘆個休閒午餐。餐廳裝修簡約之中帶日本風情,地方舒適寬敞,採光設計很好,令人有柔和溫暖的感覺。午市有很多套餐可以選擇,而且最平五十多元邊有交易,十分超值。坐下不久侍應先送上味噌湯、枝豆及沙律,我特別喜歡吃這個枝豆, 豆身的爽甜配上殼上的鹹香味道,讓我食唔停口。SUKI牛魔王鍋這個牛肉鍋跟餐配白飯,牛肉味很濃郁,吃起來腍身,即使在鍋裏泡久了也不會過韌。湯底是甜甜的壽喜燒味道,配菜豐富,用來送飯一流。A餐刺身配鰻魚丼刺身新鮮甜美,特別喜歡海膽,味道甘甜,質感細膩,幾乎入口即溶 ,以這個價錢來說的確物超所值。鰻魚肉質嫩滑,鰻魚汁惹味而且肉質厚身。跟餐加配唐揚雞翼,唐揚雞翼炸得好脆口,而且雞肉入味,味道不會單單只在雞皮。

SUKI牛魔王鍋

A餐刺身配鰻魚丼

2020-01-11
午餐
2020-01-13 25 瀏覽
朋友話午餐有好介紹,果然不出所料。日本餐廳係上樓的,地方闊落,唔需要等太久就有位。午餐有不同選擇,有熟食,牛肉鍋,鰻魚飯,刺身,壽司,跟餐仲有湯同埋沙律送。自己叫左個刺身丼飯,吞拿魚刺身好鮮味,仲有一底海膽,個餐仲有紫菜,可以夾埋一齊食。仲有附送魚湯,最後可以撈埋啲飯一齊食,滿足晒我所有願望。朋友叫咗個刺身拼盤,跟白飯。另外加幾十蚊要小食,雞翼同埋蟹肉忌廉餅都好食,平均每人都係百幾蚊,超抵食,下次過嚟試埋佢個鰻魚飯先。
朋友話午餐有好介紹,果然不出所料。日本餐廳係上樓的,地方闊落,唔需要等太久就有位。午餐有不同選擇,有熟食,牛肉鍋,鰻魚飯,刺身壽司,跟餐仲有湯同埋沙律送。自己叫左個刺身丼飯,吞拿魚刺身好鮮味,仲有一底海膽,個餐仲有紫菜,可以夾埋一齊食。仲有附送魚湯,最後可以撈埋啲飯一齊食,滿足晒我所有願望。朋友叫咗個刺身拼盤,跟白飯。另外加幾十蚊要小食,雞翼同埋蟹肉忌廉餅都好食,平均每人都係百幾蚊,超抵食,下次過嚟試埋佢個鰻魚飯先。
2020-01-13 25 瀏覽
預早網上訌咗位, 但大廈部(車立)等上樓都大排長龍, 提提大家如果要喺本座大廈食飯, 要預早10分鐘時間等(車立), 因為訂咗位, 所以去到都唔駛等位, 當時7點左右, 都坐滿咗一半客人, 我地被安排坐近大房出面既枱, 地方都好日本FEEL, 環境都算唔錯, 掛滿好多海報廣告, 我地點餐後侍應都好好客咁介紹下陣間我地食既嘢要點煮, 其實全程都好忙碌, 因為要一路自己燒一路睇住有冇燒燶岸久特選盛合 - 全部都係好海, 有蝦,蜆,生蠔, 飽魚, 魷魚, 每款都好新鮮, 可以加$8配醬料, 真係第一次試咁樣燒海鮮, 估唔到用呢個爐仔燒既海鮮都咁鮮甜, 尤其蜆類岸久漁師精選丼 - 賣相都好吸引, 份量都好多, 夠3個人食, 有幾款食法, 普通食, 用紫菜包住當飯團食, 同埋可以用嚟做茶漬飯, 我三款都試過晒, 食法都各有不同, 可以一次過滿足3個願望芝士蛋卷 - 熱騰騰既蛋包住軟熟既芝士, 一定要襯熱食咁樣芝士就可以做到拉長既效果,  味道不錯兩款乳酸汽酒味道都幾特別, 可以揀有酒精或冇酒精, 但其實有酒精既都飲唔出有酒精味總結 : 因為今日朋友生日先選擇呢到食, 價錢其實都偏貴既, 但夠特色

總結 : 因為今日朋友生日先選擇呢到食, 價錢其實都偏貴既, 但夠特色, 不過就全程忙住又燒又食, 最貼心係有侍應會幫手睇火, 燒魷魚時就真係要小心啲, 好易燶
2019-10-25
2020-01-12 14 瀏覽
今天去尖沙咀剪頭髮,順路約了朋友在附近吃個午餐。一到達餐廳,感覺好像置身日本,因為餐廳的妝潢充滿和風,四周都很有特色。午餐有很多選擇,價錢亦不貴,性價比高。先來了沙律、湯和一客餃子🥟。岸久漁師特上丼這個當飯不單止賣相吸引,而且味道也不錯。它利用了吞拿魚茸堆成一座小山,旁邊亦有三文魚魚子、青瓜和甜蛋點綴,整體味道鮮甜。另外最吸引我的就是原版海膽,海膽入口細膩,幾乎入口即溶。已午餐來說,真的是非常豐富!另外我也點了一杯京姫(柚子梅酒),淡雅恬適,味道清新又容易入口,配搭日本菜一流!
今天去尖沙咀剪頭髮,順路約了朋友在附近吃個午餐。

岸久漁師特上丼

2020-01-11 315 瀏覽
尖沙咀H8出名多嘢食,今日行過,見到有間算係新開嘅日本料理,又可以食刺身,又有得浜燒,仲有唔同嘅日式料理,想食嘅都有得食,排隊上去試吓先餐廳內部嘅裝潢好有日本風,播住日本歌曲,份外有思鄉情懷,日本就係我哋嘅鄉下嘛螢光魷魚沖漬$48非常鮮味嘅一個前菜,用上特製醬油醃制小魷魚,每咬一口,小魷魚本身汁液連同醬油一齊爆出,滑溜嘅口感,滋味非常芥辣八爪魚漬$38同螢光魷魚相比,八爪魚咬落較為爽口,有一種煙煙靱靭嘅感覺。微微辣味嘅芥辣,每一口都是刺激,做功一絲不苟,輕輕加上的芝麻,將八爪魚嘅鮮味帶出浜燒 北寄貝寶寶$48/兩粒大生蠔 $58/隻黃金貝 $48/兩粒已浜燒來講,價錢非常吸引同實惠北寄貝寶寶非常肥美,肉質鮮甜同飽滿,新鮮又有光澤,每一啖盡是肉汁每隻貝殼類海產,燒之前都會加上高湯,務求更能帶出海鮮嘅鮮味,燒嘅時候,仲會燒到治治聲㗎唔識燒唔緊要,餐廳仲好細心,連秘笈都提供埋俾大家,咁就萬無一失啦岸久漁師特選丼$168一丼三食,各有特色,最簡單嘅就咁食,或者用紫菜包住,最後就以茶漬飯食法,最好就每個食法都試吓睇到都覺得材料豐富,大量嘅吞拿魚茸配上三文魚子,味道層次分明。再加上蟹柳同蟹肉,鮮味

螢光魷魚沖漬$48

芥辣八爪魚漬$38

浜燒

北寄貝寶寶$48/兩粒
大生蠔 $58/隻
黃金貝 $48/兩粒

已浜燒來講,價錢非常吸引同實惠

岸久漁師特選丼$168

睇到都覺得材料豐富,大量嘅吞拿魚茸配上三文魚子,味道層次分明。再加上蟹柳同蟹肉,鮮味迅速提升,最後加上玉子粒同青瓜粒,視覺效果震撼。

茶漬食法,湯底勁濃郁

岸久漁師野菜火焰鍋$138

呢個又係特惠之選,呢一個價錢,食到以海鮮同日本清酒淆制出來的湯底,再配以時令嘅蔬菜,健康感覺爆燈

侍應先將清酒煮熱,然後點火,做出一個火焰的效果,火焰熄滅之後,會加入一盤蜆肉同魚肉做湯底。

野菜切成薄片,碌兩碌就熟透可以食得,夠晒方便。野菜款式眾多,適合每樣都想食少少嘅我

呢間新開嘅浜燒店,每道菜都一絲不苟,餐廳裝潢富有日式風格,價錢仲好實惠,絕對係返啅之選
2020-01-09 17 瀏覽
鐘意食海鮮,聽聞岸久都有浜燒,今日就和好友一試。岸久呢個名其實真係好搞野,讀錯音好易就會聽成粗口餐廳環境舒適寧靜,裝潢以木為主,有日本味道。先來每人一個甲羅燒,足料,因為時間尚早,客人不多,服務員幫我們燒。食落有鮮味,咸香,餅乾太少,如果多一塊餅乾會更加好,如果齋食沒有餅會有點咸。手卷自己捲,兩款手卷味道質感都不錯。刺身盛合賣相幾靚,刺身新鮮有光澤,最愛就係帶子同甜蝦,鮮甜好味。到主角了,我們點的是貝殻類,有蠔,有白貝,花甲,海蝦等等。所有海鮮原汁原味咁燒,新唔新鮮一食就食得岀。貝類款款脹卜卜,鮮甜又嫩滑海蝦大大隻,有海水鮮甜味,肉質彈牙汽酒味道不錯,個人覺得酒味不太濃,平時唔多飲酒嘅朋友都可以一試。最欣賞係條西瓜雪條,整杯飲品變得更清新!
鐘意食海鮮,聽聞岸久都有浜燒,
今日就和好友一試。

岸久呢個名其實真係好搞野,讀錯音好易就會聽成粗口

餐廳環境舒適寧靜,裝潢以木為主,有日本味道。

先來每人一個甲羅燒,足料,因為時間尚早,
客人不多,服務員幫我們燒。

味噌蟹甲羅燒

味噌蟹甲羅燒

手卷自己捲,兩款手卷味道質感都不錯。
蟹籽墨魚麵手卷
蟹籽蟹膏手卷

刺身盛合賣相幾靚,刺身新鮮有光澤,
最愛就係帶子同甜蝦,鮮甜好味。

岸久刺身四點盛盒

到主角了,我們點的是貝殻類,
有蠔,有白貝,花甲,海蝦等等。
所有海鮮原汁原味咁燒,
新唔新鮮一食就食得岀。
特選浜燒盛合

貝類款款脹卜卜,鮮甜又嫩滑

海蝦大大隻,有海水鮮甜味,肉質彈牙

汽酒味道不錯,個人覺得酒味不太濃,
平時唔多飲酒嘅朋友都可以一試。
最欣賞係條西瓜雪條,整杯飲品變得更清新!

雙色檸乳酸汽酒$68  好難飲乳酸汽酒  $78
2020-01-07 17 瀏覽
這幾日工作上不順,都要好好獎勵一下自己,去個好食的餐廳,之後去尖沙咀搵好餐廳,到最後搵到這間岸久市場食浜燒,餐廳不算好大,但座位舒適,真是不錯的地方,橫惦老婆都好想食。【岸久漁師沙律】近排平較少食菜,所以好想叫返個沙律,一來到見到這個沙律非常豐富,材料非常多款,有櫻花蝦乾、三文魚、吞拿魚、蕃茄、什菜等,加上食料非常新鮮,完全炮製出健康沙律。【刺身:三文魚、馬刀貝、油甘魚】厚切三文魚油脂分佈平均,入口充滿魚油香,口感同味道都不錯。馬刀貝口感彈牙,帶有獨特的甘甜和海水的鮮味。油甘魚有滑嫩口感,整體都非常新鮮。【鮮蝦天婦羅】今次叫了天婦羅,裡面有我最喜愛就是炸蝦天婦羅,外脆內爽,蝦肉富有彈性,真是不俗。
【岸久漁師沙律】
刺身:三文魚、馬刀貝、油甘魚】
【鮮蝦天婦羅】
2019-12-16
2019-12-29 30 瀏覽
H8呢棟野真係好多餐廳,諗唔到有咩食嘅可以去嗰度樓下搵搵。今次揀咗呢間岸久市場,個名幾有趣;另外睇宣傳,食物款式算多樣環境尚算寬敞,主要以木系裝飾價錢中上,所以除咗叫生蠔、浜燒,仲叫d飽肚d嘅,包括炊飯、手捲個漁師沙律顏色鮮豔,味道酸甜,幾開胃,另外入面料都幾豐富,除咗菜仲有幾足嘅櫻花蝦同埋魚生,無論口感同埋味道都更豐富,終於食沙律唔洗淨係咬菜上菜速度真係幾快...沙律都未食完已經上咗手捲,我原本以為係卷好咗先上,原黎要自己卷,我大概卷成圓柱狀就算😂因為卷唔到錐體狀,我點嘅係墨魚面,因為我勁鍾意食墨魚爽口脆身嘅口感,卷之前記得加返d醬油同埋芥末,因為手卷味道本身偏淡,我一開頭冇加夠醬油搞到味道好淡見佢地牆上推介生蠔,所以都叫半打試試,賣相的確幾靚,一個大桶裝住,好有格調,食落未算全部都特別肥,但礦味海水味夠重,一人3隻差唔多啦食完蠔之後,浜燒都上咗,由於呢度工作人員唔多,所以要自己落手落腳去燒,本身冇乜經驗嘅,都幾狼狽。圖中最大嗰款蚌係最好食,因為加上清湯燒,鮮味非常突出,蝦燒乾咗後就略為遜色最後食埋炊飯就都飽架喇,飯味道唔錯,畢竟用高湯去煮,而且加咗芝士、飯素、紫菜

環境尚算寬敞,主要以木系裝飾

2019-12-26 25 瀏覽
呢間係新開嘅日式餐廳!睇到個名香港人可能會笑!幾吸引⋯⋯睇睇店內環境,有bar 台,有正常台好日式,d裝飾有d日本遮旁邊又有呢牌 日文介紹下d魚睇個沙律先份量夠大,個人比較鐘意d櫻花蝦有d咸香加埋黑醋幾開胃,佢仲有唔同魚生切左粒!來一個手卷,自己動手包架!都幾多蟹柳啊!紫菜可以改善一下唔夠脆!但食落味道都濃蟹膏味!呢一盤生蠔🦪!夠新鮮!之後就到重點了 就係佢地有得比食客自己DIY 浜燒全部背殼類一放落執就要落高湯得佢滾,先翻!唔明唔緊要到時會有店員教最後黎個炊飯!好多料架....有蜆,三文魚,吞拿魚,蛋仲有芝士同高湯等等最後自己落埋紫菜同其他調味!都幾得意喎⋯⋯可以再黎食浜燒打卡而且d海鮮係好新鮮好鮮甜
呢間係新開嘅日式餐廳!睇到個名香港人可能會笑!幾吸引⋯⋯
睇睇店內環境,有bar 台,有正常台
好日式,d裝飾有d日本遮
旁邊又有呢牌 日文介紹下d魚

呢一盤生蠔🦪!夠新鮮!

之後就到重點了 就係佢地有得比食客自己DIY 浜燒
最後自己落埋紫菜同其他調味!
都幾得意喎⋯⋯可以再黎食浜燒打卡而且d海鮮係好新鮮好鮮甜

2019-12-25 402 瀏覽
聽說尖沙咀又有特色日本濱燒海鮮市場,愛吃海鮮的我一於品嚐下,地方不算大,環境很不錯,佈置有日本feel用日本雨傘和日本和子做背景,提升食慾情調氣氛。👍頭盤:甜甘蝦(一合)$88用方木盒盛載住甜甘蝦,好特色一隻隻仲好生動呀!甜甘蝦味很鮮啊!池魚刺身$198賣相好靚呀!好大條和好多魚肉!魚味很鮮呢!配埋醬料一口食,肥美啊!岸久漁師精選丼$128侍應生介紹有幾種食法,可以用紫菜包住食,可以點醬料食,也可以用配製嘅上湯做湯飯食, 一碗丼飯竟然有幾款食法,好特色,味道也很不錯呢! 果然是精選丼。👍 終於到濱燒啦啦啦😋😋😋味噌蟹甲羅燒(附餅乾2隻)$136有蟹膏,一隻鵪鶉蛋和蟹柳肉,侍應生教我哋先攪勻去,然之後材可濱燒,是慢慢燒的,好有趣, 熱辣辣放落口,配埋餅乾食正呀!好濃郁但又唔係好咸,而且食到蟹肉的鮮味。帆立貝(2隻)$136好大隻,我哋可能不太會燒, 終於要麻煩侍應生幫我哋燒熟,又是好鮮味,而且好彈牙。馬刀貝浜燒(2隻)$136我覺得有啲似聖子,好大條好爽口啊!總結: 食材很新鮮!而且有得玩又有驚喜。

頭盤:

甜甘蝦(一合)$88

池魚刺身$198

岸久漁師精選丼$128

終於到濱燒啦啦啦😋😋😋

味噌蟹甲羅燒(附餅乾2隻)$136

帆立貝(2隻)$136

馬刀貝浜燒(2隻)$136

我覺得有啲似聖子,好大條好爽口啊!

總結: 食材很新鮮!而且有得玩又有驚喜。

2019-12-17
  • 池魚刺身