🧚🏻‍♀️ 又麻又香又辣嘅正宗川菜大家見佢一大盤辣椒唔好比佢嚇親🌶佢嘅一級辣同10少辣差唔多,岩哂食唔到太辣嘅人,但係又同時辣得好鬼過癮🤤🌶🐂水煮牛 (+ 萵筍、牛柏葉、豬紅、豬肺) 呢個水煮牛例牌已經夠哂兩個人食,仲可以自選4個配菜唔使加錢,滿足哂我呢啲鐘意食配菜多過主菜嘅人🐒呢到嘅牛肩肉好似唔肥又唔un嘅肥牛,配埋辣真係一流😋 唯一好特別必點嘅係豬肺,出奇地同辣好夾,又滑又爽🤩🦑 香菜拌墨魚片呢碟岩哂芫茜+蒜蓉控,酸酸地好開胃,配埋爽脆冰震墨魚片,必叫!😋🥤 荔枝百香果沙冰大大杯嘅沙冰用黎解辣一流,唔算重藥水味,幾好👍🏻👍🏻
🧚🏻‍♀️ 又麻又香又辣嘅正宗川菜

大家見佢一大盤辣椒唔好比佢嚇親🌶

水煮牛

🌶🐂水煮牛 (+ 萵筍、牛柏葉、豬紅、豬肺)

香菜拌墨魚片

🦑 香菜拌墨魚片

粉紅繽紛荔枝百香果沙冰

🥤 荔枝百香果沙冰

大大杯嘅沙冰用黎解辣一流,唔算重藥水味,幾好👍🏻👍🏻
水煮牛
香菜拌墨魚片
粉紅繽紛荔枝百香果沙冰
2021-11-13 287 瀏覽
突然好想食辣野,今日再次過嚟呢間餐廳食晚餐,叫咗桂花魚同牛肩肉,5分最辣叫左2,但都好夠,我哋唔算餓,但真係愈食愈有。由於有小朋友唔食辣,叫咗小饅頭,啱啱炸出嚟好熱,點煉奶好味。至於碗麵就一般。
🥢川莊🔍旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓12號舖-----呢間位於朗豪坊嘅川菜店一直人氣鼎盛,次次路過都好多人排隊,好彩今次醒目訂好位先過嚟😄,餐牌選擇頗多,有前菜、酸菜魚、水煮魚、多款飯麵雲吞,同埋甜品、酒水等等,睇到人三心兩意揀咗好一陣先點完餐。🥬前菜:👉🏻胡麻醬油麥菜$38👉🏻醋香皮蛋豆腐$39✨ 油麥菜質地爽脆,胡麻醬份量比得非常大方,唔鍾意食多醬嘅話記得叫餐廳另上或少醬。醋香皮蛋豆腐冰凍解膩,幾開胃。.🍢串燒:👉🏻孜然羊架$48👉🏻墨魚鬚串$26👉🏻鰻魚串$32👉🏻魷魚鬚串$30👉🏻雞腎串$33✨5款串燒中,孜然羊架香而不膻,鰻魚魚脂豐腴、雞腎爽口彈牙,而魷魚同墨魚就相對淡味。.🐟主食及小菜:👉🏻珍寶特色酸菜桂花魚 $498(另加萵筍條、凍豆腐)👉🏻翡翠黃金蝦球 $118✨酸菜湯汁辣而不嗆,酸味亦係恰到好處。桂花魚鮮味突出,魚肉細膩,而煙煙韌韌嘅薯粉亦非常入味。唯一係薯粉份量真係好多,本來叫珍寶係諗住多啲魚,點知魚雖然係多咗,但薯粉嘅份量更係珍寶得誇張,4個人都未必食得曬,要打包留返第二日,如果唔想打包嘅話記得叫餐廳少薯粉。翡翠黃金蝦球嘅金橙色表面佈滿鹹蛋黃,食落口感酥脆,爽口彈
🥢川莊

👉🏻魷魚鬚串$30
👉🏻雞腎串$33

🐟主食及小菜:
👉🏻珍寶特色酸菜桂花魚 $498
(另加萵筍條、凍豆腐)
👉🏻翡翠黃金蝦球 $118

✨酸菜湯汁辣而不嗆,酸味亦係恰到好處。桂花魚鮮味突出,魚肉細膩,而煙煙韌韌嘅薯粉亦非常入味。唯一係薯粉份量真係好多,本來叫珍寶係諗住多啲魚,點知魚雖然係多咗,但薯粉嘅份量更係珍寶得誇張,4個人都未必食得曬,要打包留返第二日,如果唔想打包嘅話記得叫餐廳少薯粉。翡翠黃金蝦球嘅金橙色表面佈滿鹹蛋黃,食落口感酥脆,爽口彈牙,味道鮮中帶鹹香,不錯。
🍬甜品
👉🏻四川紅糖冰粉 $45
👉🏻重慶黑糖糍粑$48

兩款甜品個人偏愛後者,前者同平時食開嘅冰粉唔同,係類似大菜糕嘅口感,幾清新,但係個人中意Jelly狀嘅冰粉多啲。後者就非常出色。黏黏糯糯嘅糍粑炸得外脆內軟,令人欲罷不能。黑糖汁甜度適中,黃豆粉嘅份量唔係好多,但係唔夠嘅話,店員都好樂意為客人後加👍🏻。

👶🏻B仔整體評價:7.9/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔環境評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
2021-10-26 299 瀏覽
生日飯想食酸菜魚,搵到朗豪坊有得食😋餐廳限時90分鐘,時間有啲短,但一場黎到又唔想再轉地方所以照入去,好彩之後冇人入嚟可以一直坐到埋單!打開茶杯🍵有驚喜,原來係八寶茶,裡面有茶葉、杞子、紅棗、冰糖等材料,浸耐啲會飲到陣陣菊花味。我哋叫左例牌酸菜魚,特定要桂花魚,價錢貴少少。大家都唔太食得辣就叫唔辣,食得好舒服😆 唔使專登叫野飲解辣,飲茶就可以。湯底唔油亦唔會過酸,幾好飲,有唔少桂花魚、豆卜、酸菜、辣椒🌶️、薯粉,桂花魚厚身無骨嫰滑,再額外加幾款配料落去,4個人夠晒食👯‍♀️👯‍♀️另外叫咗串燒、手拍黃瓜伴木耳、酸辣土豆絲、招牌霸王炒飯。串燒有煙肉秋葵、一口和牛、鰻魚,調味點少得孜然粉,氣味獨特濃烈,好有風味!之前食過出面餐廳嘅土豆絲都係切到粗條,但呢度就相反,幼身到驟眼睇好似冷麵,食落都爽口!

另外叫咗串燒、手拍黃瓜伴木耳、酸辣土豆絲、招牌霸王炒飯。

2021-09-29
2021-10-17 443 瀏覽
🇭🇰朗豪坊的呢間川菜 經過好多次都冇食過~今次終於試咗‼️例牌酸菜桂花魚睇落好大碗 實質薯粉好多 魚可以for2/3個人食~魚片肉質麻麻地 唔夠魚味🥲唔夠酸 比較油~唔推介香辣蝦係麻辣的~佢個麻 麻到苦 辣又唔係好辣 係好嗆口😅😅唔好食~除非鍾意食麻到苦 雖然係大大隻 蝦都新鮮彈牙 但苦真係搞5掂🥲🥲其餘辣子雞 手撕雞 干鍋花菜都一般🥲佢個炸饅頭細粒到好似食緊旺旺饅頭咁 如果係咁嘅size 我認為會份量多少少會好d🥲唔夠喉~仲要啲饅頭好似 細舊到食緊空氣咁😂😂感覺老川皇/小甜甜會好過呢間小小🤏性價比會好小小😂多謝支持😆🌟推介分數(0.5/5)📍 川莊 (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓12號舖#Foodiehk #hkfoodie #comeeatwithme_mk
🇭🇰
朗豪坊的呢間川菜 經過好多次都冇食過~今次終於試咗‼️

多謝支持😆
🌟推介分數(0.5/5)

📍 川莊 (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓12號舖

2021-10-17 436 瀏覽
今日同女朋友去左旺角朗豪坊既呢間霸王川莊,叫左個水煮桂花魚、水果茶同埋炸饅頭,水煮魚既質素一如既往地好,口感鮮滑而且味道好香,唔似得普通食店既酸菜魚或水煮魚啲魚片係冇味,川莊係出哂名入味,辣湯亦非常爽辣,拎黎撈碗白飯簡直係一流!另外,我地叫左午餐肉、牛栢葉、香腸做伴菜,午餐肉係煎完先放落去,爽口同香好多!炸饅頭今次就反而唔夠脆,可能係廚房整左一陣先拎出黎,下次唔叫。環境亦非常闊落,餐廳佈置得充滿四川風味,空間倘大,地板唔會有油滑既感覺,坐得非常舒服!

2021-10-11
10 分鐘 (堂食)
  • 酸菜魚
  • 水煮桂花魚
  • 重慶黑糖糍粑
👍🏻水煮牛肩肉 $238推薦必食👹!麻辣好香,唔係死辣個種水煮😎揀左最辣既5級辣,辣度大約係平時既中辣左右辣得黎岩岩好,唔會嗆喉最正係夠哂麻,而且麻辣味好香😋👍🏻!牛肩肉上枱時仲係粉嫩半生狀態一路食都唔會過熟,辣得黎仲食到牛味😙可以揀四種配料,而且每款份量都好多超推薦薯粉!一路keep住煙煙韌韌唔會腍哂,仲勁掛湯🤪白蘿蔔同萵筍都係必食,薄切煮得超入味😛例牌份量都好大!加碗飯都夠3人食呀🤣味道:9/10性價比:8/10-👍🏻孜然香酥羊腩 $168炸羊腩好少見,羊皮炸得好酥脆,羊羶味香濃🤪肉質嫩滑,肥瘦適中,食得多都唔怕油膩面頭灑上大量孜然粉,好香孜然味😋!可以點埋佢既酸辣醬油,有蒜香又可以中和油膩感記得要趁熱食!羊皮先夠脆口😜味道:8/10性價比:6/10-👍🏻名鎮乾鍋雞 $168雞件爆炒有鑊氣,好香孜然同花椒味,微微辣肉質乾而唔鞋,好香口惹味🤤辣椒、青椒、大蔥既味道都好出👍🏻薯仔切條炒埋,炒到腍身吸哂雞同配料既味,好好食😋薯條份量都幾多!嗌左可以考慮唔洗嗌飯,夠哂飽肚🤣味道:8/10性價比:7/10-👍🏻紅油龍抄手 $70雲吞皮薄多餡,粒粒飽滿,豬肉味香😋紅油醬汁味道偏甜微辣,落左大量
👍🏻水煮牛肩肉 $238
推薦必食👹!麻辣好香,唔係死辣個種水煮😎
揀左最辣既5級辣,辣度大約係平時既中辣左右
辣得黎岩岩好,唔會嗆喉
最正係夠哂麻,而且麻辣味好香😋👍🏻!
牛肩肉上枱時仲係粉嫩半生狀態
一路食都唔會過熟,辣得黎仲食到牛味😙
可以揀四種配料,而且每款份量都好多
超推薦薯粉!一路keep住煙煙韌韌唔會腍哂,仲勁掛湯🤪
白蘿蔔同萵筍都係必食,薄切煮得超入味😛
例牌份量都好大!加碗飯都夠3人食呀🤣
味道:9/10
性價比:8/10
水煮牛肩肉

👍🏻孜然香酥羊腩 $168
炸羊腩好少見,羊皮炸得好酥脆,羊羶味香濃🤪
肉質嫩滑,肥瘦適中,食得多都唔怕油膩
面頭灑上大量孜然粉,好香孜然味😋!
可以點埋佢既酸辣醬油,有蒜香又可以中和油膩感
記得要趁熱食!羊皮先夠脆口😜
性價比:6/10
孜然香酥羊腩

👍🏻名鎮乾鍋雞 $168
雞件爆炒有鑊氣,好香孜然同花椒味,微微辣
肉質乾而唔鞋,好香口惹味🤤
辣椒、青椒、大蔥既味道都好出👍🏻
薯仔切條炒埋,炒到腍身吸哂雞同配料既味,好好食😋
薯條份量都幾多!嗌左可以考慮唔洗嗌飯,夠哂飽肚🤣
性價比:7/10
名鎮乾鍋雞

👍🏻紅油龍抄手 $70
雲吞皮薄多餡,粒粒飽滿,豬肉味香😋
紅油醬汁味道偏甜微辣,落左大量蒜蓉同辣椒粒
食落開胃惹味,又唔會好油膩👍🏻
性價比:7/10
紅油龍抄手

👍🏻手撕丁香雞 $120
傳統四川涼菜,雞肉去骨,肉嫩皮薄😛
雞味香濃,肉質濕潤鮮嫩,丁香味道唔突出,反而有啲麻油香
簡單搭少少蔥絲同芫荽已經好好食🥰
或者點搭配既醬汁,味道似小籠包餡既味,好特別又幾夾😋
性價比:6/10
手撕丁香雞

水煮牛肩肉
孜然香酥羊腩
名鎮乾鍋雞
紅油龍抄手
手撕丁香雞
川莊朗豪坊的川菜餐廳主打酸菜魚和水煮魚大大碗 充滿辣椒絕對是打卡之選由於我不太喜歡吃魚所以點了一個水煮牛肉份量對兩個人來說剛好牛肉是切片不是一般川菜那種鮮牛肉我挺喜歡的 有種吃麻辣火鍋的錯覺另外 我們還點了一份迷你炸饅頭饅頭仔配煉奶 絕對perfect!!!但是迷你真的太迷你😂剛上枱的時候有點驚訝由於波波不喜歡餐廳的熱茶所以點了一杯芒果砂冰味道是芒果糖的味道😂雖然假但回憶番晒嚟🌝整體來說 可以一試🌸
川莊

牛肉是切片
不是一般川菜那種鮮牛肉
我挺喜歡的 有種吃麻辣火鍋的錯覺

另外 我們還點了一份迷你炸饅頭
饅頭仔配煉奶 絕對perfect!!!
但是迷你真的太迷你😂

整體來說 可以一試🌸
2021-05-11
  • 水煮牛肩肉
2021-09-13 480 瀏覽
總結:1. 性價比低 價錢頗貴 惟小菜味道唔錯2. 珍寶酸菜魚非主食而係菜式 單點未必食得飽 大食人士需多加考慮聽左某Youtuber介紹朗豪坊嘅新食店當日放工後三人一齊去食當中最中式嘅酸菜魚入到去紅黑主調嘅裝修 睇落好高級咁三人叫左一客筍燜羊肉 珍寶酸菜魚同黑糖糍粑筍燜羊肉味道非常好 夠鑊氣珍寶酸菜魚係呢個價錢嚟講冇咩驚喜 作為一間以川菜為賣點嘅餐廳令人略為失望黑糖糍粑先炸後以黑糖佐之叫左一杯水果茶同冰沙前者大杯有Gimmick 後者一般
總結:

叫左一杯水果茶同冰沙
前者大杯有Gimmick 後者一般
珍寶酸菜魚
2021-09-11 335 瀏覽
.川莊 📍旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓12號舖環境:🐣🐣🐣🐣🥚服務:🐣🐣🐣🐣🥚雞絲粉皮 $82味道:🐣🐣🐣🥚🥚好大陣花生醬味😂同埋超級多花生🥜 雞絲唔算好多,粉皮最多😅紅油抄手 $70 (6隻)味道:🐣🐣🐣🐣🐣個味都唔會太咸又唔會太辣,啲餃子嘅皮好薄好好食😋四川擔擔麵 $72味道:🐣🐣🐣🥚🥚個擔擔麵真係一個淨麵😂乜嘢都冇肉碎都唔多😂😂推薦度:🐣🐣🐣🥚🥚雖然叫咗三個食物有兩個都一般,但係個Staff有禮貌,下次都值得去試一試個酸菜魚
川莊
📍旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓12號舖
環境:🐣🐣🐣🐣🥚
服務:🐣🐣🐣🐣🥚

雞絲粉皮 $82
味道:🐣🐣🐣🥚🥚
好大陣花生醬味😂同埋超級多花生🥜 雞絲唔算好多,粉皮最多😅

紅油抄手 $70 (6隻)
味道:🐣🐣🐣🐣🐣
個味都唔會太咸又唔會太辣,啲餃子嘅皮好薄好好食😋

四川擔擔麵 $72
味道:🐣🐣🐣🥚🥚
個擔擔麵真係一個淨麵😂乜嘢都冇肉碎都唔多😂😂

推薦度:🐣🐣🐣🥚🥚
2021-09-07 305 瀏覽
果日假日7點左右去到😳已經好多人排緊飛 大概等左半個鐘先入到座而我地坐既位係露台果一面 因為坐左係露台果一面 環境就有少少黑 但反而令人覺得幾好舒服😚適合同朋友談心食物方面就去相!!!成都水煮鮮魚片 辣度2 $238配料 萵筍條 木薯粉條 茶樹茹 牛栢葉 (任選4款配料)我係一個鐘意食微辣既人 辣度2辣度對我岩岩好😳🤔如果鐘意食好辣既人應該要再高少少辣度水煮魚 - 新鮮 好滑 無骨😍好好食 木薯粉條 - 超級好食 好煙un 吸汁 配辣味最正茶樹茹 - 非常吸汁 有濃厚茹味 好香 (本人最愛😍)萵筍條 - 新鮮 咬感適中 唔林唔硬 好食😋整體我覺得水煮魚非常出色濃湯茶樹茹翡翠苗 $99好味 好嫩滑😚紅油龍抄手 $70紅油抄手味道中規中矩😳🤔無好特別但都算好食😋特大新鮮果茶 $108超級好飲 杯既下面仲有新鮮水果😳😍雖然超級大杯🤔不過價錢有少少偏貴整體我覺得質素同食物都好高 好好味😳但略覺得有少少性價比唔高不過鐘意食水煮魚既記得一試😚

食物方面就去相!!!
成都水煮鮮魚片 辣度2 $238
配料 萵筍條 木薯粉條 茶樹茹 牛栢葉
(任選4款配料)
我係一個鐘意食微辣既人
水煮魚 - 新鮮 好滑 無骨😍好好食
木薯粉條 - 超級好食 好煙un 吸汁 配辣味最正
茶樹茹 - 非常吸汁 有濃厚茹味 好香 (本人最愛😍)
萵筍條 - 新鮮 咬感適中 唔林唔硬 好食😋

整體我覺得質素同食物都好高 好好味😳
但略覺得有少少性價比唔高
不過鐘意食水煮魚既記得一試😚
2021-09-01 216 瀏覽
I have been wanting to try this restaurant out with a friend of mine for quite a while now. We decided to give it a go yesterday. I have heard good things about this place and after giving it a try, I have to say I am definitely not disappointed. I was not quite a big fan of spicy food, but I still found it very good! The food was quite authentic as well in my opinion. Would definitely recommend try this even if you are not into spicy food.
2021-08-27
10 分鐘 (堂食)
2021-08-16 569 瀏覽
超級超級好食的川菜🌶成都水煮鮮魚片(例牌) $238水煮魚有分普通鮮魚同桂花魚 我哋見鮮魚片係熱賣之一🏆價錢又相對平啲 就揀咗鮮魚片啦🐟另外 佢有分珍寶同例牌既份量 我個人覺得4人以下 嗌例牌份量已經好夠食 例牌都好多魚片架🤣!而且可以免費選4個配料 我就揀1️⃣長豆卜2️⃣豬紅3️⃣木薯粉條4️⃣牛柏葉 味道方面〰️全部都好入味!魚片雖然唔係桂花魚 但都好滑 好紮實 絕對唔係魚柳🤣🌶😋長豆卜吸曬啲湯 我哋叫小辣都已經好夠辣🌶花椒味好香 食到個嘴好麻😋🌶最值得嗌既配料係薯粉 份量好多 唔嗌白飯都可以〰️〰️〰️最勁係啲湯又唔會好油喎😳霸王辣子雞 $179辣子雞都好正正😆!炸得好脆 而且好香口!啲雞皮脆卜卜 呢個辣子雞無辣度可以揀 都幾辣架真係🤣🌶辣過水煮魚?😳一開始望落份量好似好少 覺得唔算好抵食 但原來寶物沉歸底😂 撩極都仲有好多肉 超正!😋呀〰️仲有八寶茶好好飲呢☺️八寶包括:冰糖、甘草、菊花、龍眼乾、陳皮、杞子、紅棗、玄米茶飲落有菊花同少少甜味 好養身 🧘🏻‍♀️ 真係無令我失望既四川菜 水煮魚必試!而且啲侍應態度都好親切 環境都好舒服〰️❤️食得好開心🥳
超級超級好食的川菜🌶

成都水煮鮮魚片(例牌) $238

霸王辣子雞 $179

呀〰️仲有八寶茶好好飲呢☺️
飲落有菊花同少少甜味 好養身 🧘🏻‍♀️
2021-08-11 447 瀏覽
老實講尼間味道實在一般,辣子雞係炸雞球拌乾辣椒,但我接受到,算啦,唯獨服務員態度,猶如澳牛夥計,一個戴眼鏡嘅阿嬸服務員,請佢攞d黑醋,佢行過黎講:醋都好貴啊,一小碟20蚊,妳啲要唔要?ok,唔要了川菜啊嘛,跟住朋友生日切蛋糕,事先問定50蚊切餅費,ok接受到,不嬲係咁嘅嘛,唯獨尼個戴黑邊眼鏡瘦啊嬸行過黎,55蚊喔,你啲要切?端上黎蛋糕生日牌撲作街我都未鬧佢,跟住即刻又問多次:55蚊喔,係咪切?係啊無聽錯加咗5蚊唔知點解,我一團火上黎叫妳切就快d切啦好唔好啊!50蚊55蚊講咁多次係咪痴咗?唔會再來尼間,味道就麻麻哋,但係尼條友比你乾淨好似食緊街邊攤咁,👎👎👎👎👎👎
2021-07-31 758 瀏覽
培訓屋企人食啦🤣🤣訓練多兩個人同我食辣野🌶🌶地理位置方便 行完街上去食嘢一流🤤水煮魚係今日嘅主角🤟🏻魚嘅份量都好多 唔會有魚腥嘅味道魚嘅質地都非常之滑 唔會overcook~湯底真係一流😋😋配埋三個配菜:我哋揀咗海帶結 娃娃菜 紅薯粉😎三樣配菜吸收🧽曬麻辣湯汁😋😋諗起都流曬口水 🤤🤤🤤正啊!餐廳都好細心 準備一個特別嘅花茶媽媽講呢個花茶係下火食完辣野可以中和返 冇咁熱氣喎~不過飲落去就有啲麻煩😮‍💨😮‍💨成口都會係一粒粒既茶渣!但味道甜甜地 有幾解辣🤭一口小饅頭😬😬真係好迷你一啖可以放落口😊有幾方便黑糖糍粑煙煙銀銀👍🏼加埋黑糖嘅甜味作為一個甜品都幾正!串燒同樣出色🤟🏻🤟🏻👍🏼👍🏼🤤加上獨特嘅孜然粉🥰食物燒烤得唔會太老保留返食物嘅質感同水份🤩唔易做到👍🏼👍🏼 我哋坐喺室外 仲可以望到朗豪坊嘅天幕熱情期間唔信太多人 唔使等位而且人與人之間都坐得好遠感覺上都好安全 位置都好舒適一定會再次幫襯😍😍齒頰留香
培訓屋企人食啦🤣🤣
訓練多兩個人同我食辣野🌶🌶
地理位置方便 行完街上去食嘢一流🤤

水煮魚係今日嘅主角🤟🏻
魚嘅份量都好多 唔會有魚腥嘅味道
魚嘅質地都非常之滑 唔會overcook~
湯底真係一流😋😋
配埋三個配菜:
我哋揀咗海帶結 娃娃菜 紅薯粉😎
三樣配菜吸收🧽曬麻辣湯汁😋😋
諗起都流曬口水 🤤🤤🤤
正啊!

餐廳都好細心 準備一個特別嘅花茶
媽媽講呢個花茶係下火
食完辣野可以中和返 冇咁熱氣喎~
好特別嘅花茶

不過飲落去就有啲麻煩😮‍💨😮‍💨
成口都會係一粒粒既茶渣!
但味道甜甜地 有幾解辣🤭
一口饅頭

一口小饅頭😬😬真係好迷你
一啖可以放落口😊有幾方便

煙煙銀銀👍🏼加埋黑糖嘅甜味
作為一個甜品都幾正!
煙肉秋葵

串燒同樣出色🤟🏻🤟🏻👍🏼👍🏼🤤