2022-12-13 317 瀏覽
一間超有禮貌嘅食肆服務員紅豆冰,乳鴿,煲仔飯,,每個伙記都好好好好有禮貌,客氣,好舒服好開心,一定要試嘅中餐好多嘢食都做到傳統嘅味道,價錢又唔貴!!!!!!!!!
一間超有禮貌嘅食肆服務員
紅豆冰,乳鴿,煲仔飯,
2022-12-12
5 分鐘 (堂食)
  • 櫻花蝦臘味煲仔飯
  • 頭抽乾炒牛河
  • 酥皮焗花膠雲吞雞
2022-12-04 336 瀏覽
暖Love Love二人餐-酥皮焗雲吞花膠雞-櫻花蝦臘味煲仔飯-腐竹雞蛋糖水-可樂$159好味指數:8.5/10今日天氣❄️凍凍地,想去食個🫕煲仔飯,就嚟咗呢間,見到餐牌啲價錢全部都唔係好貴,俾我哋發現咗有個👨🏻👩🏽二人餐,仲要好抵食,所以叫咗嚟試吓。首先係個煲仔飯嚟到先,見到個樣已經覺得🥰好正,因為佢粒粒飯分明,仲鋪滿咗好多🦐櫻花蝦,臘腸,芋頭粒,🥜花生粒,潤腸粒,加埋佢特製嘅煲仔飯豉油,倒落去沙沙聲熱辣辣♨️,個底仲有微微嘅飯焦,撈勻食好有口感,臘味嘅油💦香加埋好有層次嘅口感脆卜卜好惹味。之後再嚟嗰個酥皮花膠雲吞🐔雞真係嚇親我哋,size 幾大個,切開入邊仲足料,有四粒雲吞,兩塊超大塊花膠,仲有🐔半隻雞,雖然size唔係大size嗰隻,但係成個碗都full晒🍲餡料。啲湯仲加咗杞子去整,就咁飲會清清地,但係其實你加埋個酥皮邊有去食鹹味係啱啱好,真係要讚一讚👍🏽佢哋預得好準,雞肉咬落去嫩滑,一啲都唔鞋口,雲吞就正常發揮。最後我哋揀咗一個嘢飲🥤一個糖水🍵,腐竹🥚雞蛋糖水,成隻雞蛋俾埋你,下邊仲有啲薏米,熱辣辣食完飯飲番碗,去下油膩非常滿足。總括嚟講呢個餐真係性價比🎖️之選,我哋兩個食完都係捧住
暖Love Love二人餐

-酥皮焗雲吞花膠雞
-櫻花蝦臘味煲仔飯
-腐竹雞蛋糖水
-可樂
好味指數:8.5/10

最後我哋揀咗一個嘢飲🥤一個糖水🍵,腐竹🥚雞蛋糖水,成隻雞蛋俾埋你,下邊仲有啲薏米,熱辣辣食完飯飲番碗,去下油膩非常滿足。總括嚟講呢個餐真係性價比🎖️之選,我哋兩個食完都係捧住個肚走。😆
2022-08-03 368 瀏覽
點左個沙茶牛河,56蚊,外賣返到公司。打開得3塊,平時有食過可能5-6塊都算,今次3塊,呢間店啲廚房好有問題,冇貨就出聲啦,唔通一塊都照出單,沙茶撈河咩。價錢你貴都冇所謂,出品咁樣
沙茶炒牛肉河
外賣自取
2022-07-24 347 瀏覽
作為土生土長香港人,食港式平民嘢食極都唔厭,估唔到銅鑼灣都有一間又平又好食嘅港式餐廳。一入到去,成個裝修好新淨,有好多懷舊元素,例如公雞碗、舊時茶檔餐牌、紙皮石,有feel!餐牌好多嘢食選擇,煲仔飯、湯、小食、撚手小菜、飯後糖水乜都有。我哋首先叫咗一個暖love love 二人餐($159),包酥皮焗花膠雲吞雞、櫻花蝦臘味煲仔飯、兩款糖水或者嘢飲,抵到爛。酥皮湯裏邊有勁多花膠,女士一定鍾意,雞肉都好嫩滑,碗湯十分清甜👍🏻至於煲仔飯都好正,櫻花蝦鋪滿成個飯,每啖都可以食到,加埋個豉油好夾,我哋三兩下就食晒。除咗二人餐,我哋仲叫咗脆脆鳳尾蝦多士3件($34)、西蘭花炒青衣球($72)、巷仔麻辣酸菜魚($88)。蝦多士賣相好靚,炸得非常鬆脆,配埋沙律醬咁食,相信冇人會抗拒🫠至於西蘭花炒青衣球就一般家常小菜,西蘭花都唔會好難咬。而友人就十分推薦酸菜魚,一來份量好大,二來裏面有好多材料,有冬粉索晒精華。飯後甜品我哋叫咗一凍一熱,分別係熱腐竹雞蛋糖水(跟餐)、仙草芋圓紅豆珍珠($16)。完全冇諗過一個$16嘅甜品,竟然個碗咁大,兩個人食都食唔晒😝芋圓仲有三隻味,珍珠有好濃黑糖味,勁好食。之後夜晚食

完全冇諗過一個$16嘅甜品,竟然個碗咁大,兩個人食都食唔晒😝芋圓仲有三隻味,珍珠有好濃黑糖味,勁好食。之後夜晚食甜品都一定會嚟返呢間,因為實在太抵又好食!
  • 脆脆鳳尾蝦多士
  • 櫻花蝦臘味煲仔飯
2022-07-02 319 瀏覽
今日去開銅鑼灣shopping,因為有消費券所以買咗好多嘢😆,之後想搵間坐得舒服又要錫住荷包的,朋友介紹左一間巷仔見(港式餐廳),餐廳都好大間,而且裝修好新淨,又港式擺設,最緊要我買左咁多戰利品,而這間又坐得舒服呀👍🏻,打開menu睇睇,平民價錢,但銅鑼灣地段,簡直係有超值的感覺。先來杯金柚肉西柚果茶解一解渴先,味道不錯,再來個火炙芝士雞扒包,嘩,好大個包,雞扒又係大大份,名副其實大件夾抵食😋,又試下個雲吞麵,不過不失,個湯幾好味。朋友叫左椰子粟米雞腳湯$18🤣太平了,再來XO炒龍躉球+白飯👍🏻,還有脆脆鳳尾蝦多士,脆卜卜,不太油,幾好。甜品啦!這個蜜瓜牛奶冰,必食,賣想靚,蜜瓜甜👍🏻,無得輸,還有另一甜品一定要食,仙草芉圓紅豆珍珠(凍),價錢$16,份量就大大份,樓下其他甜品店都起碼要三倍價錢先食到😆。大滿足

2022-07-01 263 瀏覽
上網8掛下有咩好食~今日選址依間極小黎依座大廈搵食🤣決定去試試先~聽聞裝修有特色野食味道都唔錯😎等小編食完報告返俾觀眾知先🫡撚手小菜🍴皇子乳鴿小編以為係炸😂應該問聲先~不過味道ok~係小編鐘意食炸🤣🤣摩登小食🍴脆脆鳳尾蝦多士鳳尾蝦唔會好細隻入口有咬口~多士炸得好脆👍👍巷仔常餐🍴豬頸肉撈麵x炒蛋多士+懷舊紅豆冰豬頸肉肉質鬆軟~有層薄薄肥膏位~撈麵醬汁唔會好咸👍炒蛋多士正常發揮~紅豆冰多啲紅豆會開心啲🤣🤣—————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:今日食依間小編都想大家有時間去試試👍價錢唔算貴以味道又唔錯~地方都算舒服~會想返黎再試其他野☺️

撚手小菜🍴皇子乳鴿

☻非專業食評·純個人口味☻
—————————————————

📍總結:
2022-07-01 219 瀏覽
同兩位同事去銅鑼灣辦點事,做完已經係晚餐時段,大家都非常肚餓,其中一位同事介紹我哋去巷仔見麵館食嘢,餐廳係一間懷舊茶餐廳,佢食過話真係抵食又好味!今晚不防去試吓!脆脆鳳尾蝦多士,即炸熱辣辣上枱,多士上面都有原隻鮮蝦,鮮蝦爽口,多士金黃色卜卜脆,點沙律醬食更好味!皇子乳鴿,即叫即炸的乳鴿皮脆肉嫩,色澤紅亮、鮮香味美。火炙芝士雞扒包,麵包烘得外脆內軟,雞扒外層香脆,肉質嫩滑Juicy,配以半溶芝士,油香豐富甚美味!地道鮮蝦雲吞麵,麵色鮮明透亮,細彈十足,爽口非常。雲吞皮薄又滑,蝦和豬肉餡皆用新鮮貨色,味鮮香。沙丹豬扒飯,大大碟份量十足,雙蛋蓋住的豬扒好大塊又厚身,入味兼肉嫩,加件菠蘿酸酸甜甜更開胃。懷舊紅豆冰,紅豆冰更是大大杯,紅豆和花奶份量比例剛剛好。甜椰椰芒果冰,味道清甜滑嫩而且充滿椰香味,與芒果配搭一流。蜜瓜牛奶冰,必點刨冰甜品,蜜瓜新鮮,而且非常香甜,配上牛乳刨冰和雲尼拿雪糕,既消暑又解渴!

皇子乳鴿,即叫即炸的乳鴿皮脆肉嫩,色澤紅亮、鮮香味美。

懷舊紅豆冰,紅豆冰更是大大杯,紅豆和花奶份量比例剛剛好。
甜椰椰芒果冰,味道清甜滑嫩而且充滿椰香味,與芒果配搭一流。

2022-07-01 1832 瀏覽
朋友介紹我巷仔見麵館嘅二人套餐好抵食,而且點心都唔錯。餐廳裝潢充滿經典港式大排檔風格,從馬賽克瓷磚、大紅罩燈同菜式牌可以完全感受到呢一份經典🤩我同女友叫咗一個暖love love二人餐🥰,仙氣冰鎮咕嚕肉、脆脆鳳尾蝦多士同馬拉盞時菜炒牛肉煲。二人套餐包括酥皮焗花膠雲吞雞、櫻花蝦臘味煲仔飯同兩杯飲品。- 酥皮焗花膠雲吞雞酥皮好脆,估唔到酥皮同中湯味道幾夾🤣,入面有半隻雞,肉質唔會話好「嚡」,雲吞皮簿餡靚。- 櫻花蝦臘味煲仔飯飯粒夠乾身,入面有大量櫻花蝦、臘味同芋頭,口感豐富。另外豉油香甜,不過略嫌飯焦唔夠多。- 仙氣冰鎮咕嚕肉賣相幾壯觀,好似仙女下凡咁。肉質外脆內熱,而且無咗一般咕嚕肉嘅油膩感。- 脆脆鳳尾蝦多士一共有三件,多士炸到金黃香脆,上面嘅鳳尾蝦肉質彈牙,加上少少沙律醬,整體脆口惹味。- 馬拉盞時菜炒牛肉煲馬拉盞加通菜係我嘅飛佛,通菜爽口,加上口感滑溜嘅牛肉,送飯一流。飲品方面,我哋叫左仙氣冰鎮奶茶同白桃玫瑰果茶,飲品選擇幾多,以上兩款都唔錯。總結而言,巷仔見麵館真係好抵食,暖love love二人餐簡直係糧尾既恩物😍
朋友介紹我巷仔見麵館嘅二人套餐好抵食,而且點心都唔錯。

- 酥皮焗花膠雲吞雞

吹吹鳳尾蝦多士
馬拉盞時菜炒牛肉煲
白桃玫瑰果茶
2022-06-28 198 瀏覽
是日33度非常炎熱又焗 , 銅鑼灣行左一陣已經完全頂唔順差不多5:30PM左右 , 唯有同朋友睇下有咩食 涼下冷氣回回血就近近地天橋2樓 巷仔見面館 試試門口睇落幾新淨 , 傢私等都一樣是較為簇新少許仿懷舊式茶記裝修佈置 , 環境乾淨整潔 , 冷氣足店員亦殷勤有禮 , 略為介紹招牌必食之選有套餐以供選擇 , 糖水甜品亦有不少櫻花蝦臘味煲仔飯 ($63) - 熱辣辣 , 臘肉香氣四溢 , 櫻花蝦好多 , 配搭芋頭花生 , 亦不乏焦香飯焦在邊位 , 相當惹味可口頭抽乾炒牛河($60) - 面上舖了芝麻 , 牛肉少少淋得黎之餘有咬口 , 頭抽色澤佳 , 牛河更是重鑊氣脆脆鳳尾蝦多士 ($34) - 蝦肉高質, 新鮮彈牙 , 底下的多士炸得香脆到呢 , 控制到火侯不會太燶 , 切記要點沙律醬食火山糖醋肉絲麵 ($60) - 賣相特別 , 糖醋汁酸酸甜甜的確開胃 , 麵底脆身可口 , 肉絲份量合理 , 不俗火炙芝士雞扒包 ($42) - size大到大過成隻男人手掌 , 雞扒餡大塊過包皮之餘又厚身 , 炸得超脆 , 配搭半溶芝士,菜,醬 , 是為今餐必食首選椰皇姬松茸燉湯 (原價$38) (價惠
是日33度非常炎熱又焗 , 銅鑼灣行左一陣已經完全頂唔順
就近近地天橋2樓 巷仔見面館 試試
門口睇落幾新淨 , 傢私等都一樣是較為簇新

少許仿懷舊式茶記裝修佈置 , 環境乾淨整潔 , 冷氣足
店員亦殷勤有禮 , 略為介紹招牌必食之選

有套餐以供選擇 , 糖水甜品亦有不少
椰皇姬松茸燉湯 (原價$38) (價惠時限$18) -  巧妙燉湯 , 原隻椰皇奉上 , 椰香味濃郁 , 材料有紅棗 , 排骨 , 松茸等 , 清甜滋潤 , 更即席起左椰肉出黎品嚐
酥皮焗花膠雲吞雞 ($78) - 創意特色之作 , 酥皮焗得靚而挺身 , 味道不錯 , 內裡浸沉在雞湯中有大約半隻雞 及 4隻雲吞 , 湯頭更鮮甜味美 , 雞件入味 , 雲吞算大粒足料
跟餐各 +$12
黑糖珍珠奶茶  - 味道比街邊$30幾蚊好少少
甜椰椰黑珍珠 - 椰香味十足 , 珍珠頗足料

埋單連加一 $400多少少 , 食到勁飽 , 值得推薦
2022-06-26 182 瀏覽
火焰芝士雞包 成日喺食評睇到 今次終於黎食啦 份量夠哂飽不過我食食下 有舊雞骨喺入面要小心啲牙$42Scan code落單 唔洗15分鐘野食到上菜速度好抵讚侍應哥哥態度好nice見到有個燉湯 半價不過我無叫 已經好飽至於個咖哩魚蛋好普通 無乜味 街邊果啲仲好食呢款麻辣味多左啲辣醬一般般啦
火焰芝士雞包 成日喺食評睇到

午餐
火焰芝士雞排包
黑糖珍珠奶茶
2022-06-21 163 瀏覽
♣︎巷仔見麵館♣︎係銅鑼灣食lunch既選擇太多次次都諗好耐~今日經過見到呢間餐廳空間夠大、食物選擇多、而且價錢係銅鑼灣黎講真係好親民,所以好快就決定左食呢間≥≧≦≤♡無骨海南雞(半隻)($108)本來諗住兩個女仔食半隻都驚太多,但係因為好好食既關係都好快就清哂🤣🤣佢既雞肉好滑,點埋啲醬味道好夾好好食!♥︎脆脆鳳尾蝦多士($34)炸得好香脆,而且岩岩好唔會太燶太硬,上到黎既時候仲熱辣辣,上面既蝦口感彈牙味道新鮮,而且細細件易入口!♡火炙芝士雞扒飽($42)呢間餐廳既招牌菜式之一~本身以為會好似麥當勞既脆辣雞腿包咁,但原來加左火炙芝士味道豐富好多!塊雞扒本身都好大塊落足料🤣食到我地好飽🤣♥︎蜜汁燒豬頸肉($58)豬頸肉切到薄薄一片易入口,肥瘦適中均勻,蜜汁好香甜♡仙氣冰鎮奶茶($22)♥︎粒粒蜜桃果茶($22)@lanenoodles 💰人均消費:$140📍銅鑼灣波斯富街48號軒尼詩大廈2樓
♣︎巷仔見麵館♣︎

♡無骨海南雞(半隻)($108)

♥︎脆脆鳳尾蝦多士($34)

♡火炙芝士雞扒飽($42)

♥︎蜜汁燒豬頸肉($58)
豬頸肉切到薄薄一片易入口,肥瘦適中均勻,蜜汁好香甜

♡仙氣冰鎮奶茶($22)
♥︎粒粒蜜桃果茶($22)

@lanenoodles
💰人均消費:$140
📍銅鑼灣波斯富街48號軒尼詩大廈2樓
2022-06-20 186 瀏覽
同fd行完街想搵間餐廳醫下肚,見到呢間餐廳近近地,裝修新淨又企理,仲要餐牌超多選擇,價格又唔貴!🌟頭抽乾炒牛河 $60牛河好有鑊氣,上碟已紅聞到香噴噴☺️,牛肉軟淋唔會韌,用左頭抽黎調色,上面更灑上芝麻更香口😋🌟巷仔無骨海南雞飯 $68海南雞係無骨嘅,食落好滑好香,雞皮比較薄身,唔會有油膩感,仲有三種醬料可以點,超惹味😋😋🌟火炙芝士雞扒包 $42 🍔Size係巨無霸款🤣,雞扒大到凸晒出黎🤤,又厚身,仲要炸到卜卜脆,配埋芝士、生菜、芥末醬,超惹味🤤🌟麻辣雲吞 $29雲吞加麻辣汁簡直係絕配👍🏻辣得夠滋味,雲吞亦足料,有彈牙既蝦肉同豬肉😋🌟姬松茸杞子瘦肉湯 $32呢款湯水味道超濃郁,又好足料👍🏻😚,用左姬松茸呢種保健菇菌燉成,有健腦益腎、扶正補虛之效,岩晒我地呢d夜訓既人飲😂🌟蜜瓜牛奶冰 $58🍨🍈呢到除左有港式美食,糖水同甜品一樣好吸引🤤糖品可以後上,店員即叫即做,蜜瓜上除左牛奶冰仲有一球雲尼拿雪糕😝,蜜瓜味道香甜,加上牛奶冰同雪糕清暑一流😎🌟仙草芋圓紅豆珍珠 $16超抵食,$16好大碗,有仙草、芋圓、紅豆同珍珠🤩芋圓好Q彈🌟椰汁喳咋 $14加$5有兩粒湯丸,係花生同芝麻味😋喳咋有香濃椰奶味

🌟頭抽乾炒牛河 $60

🌟巷仔無骨海南雞飯 $68

🌟火炙芝士雞扒包 $42 🍔

🌟麻辣雲吞 $29

🌟姬松茸杞子瘦肉湯 $32

🌟蜜瓜牛奶冰 $58🍨🍈
呢到除左有港式美食,糖水甜品一樣好吸引🤤糖品可以後上,店員即叫即做,蜜瓜上除左牛奶冰仲有一球雲尼拿雪糕😝,蜜瓜味道香甜,加上牛奶冰同雪糕清暑一流😎

🌟仙草芋圓紅豆珍珠 $16
超抵食,$16好大碗,有仙草、芋圓、紅豆同珍珠🤩芋圓好Q彈

🌟椰汁喳咋 $14
加$5有兩粒湯丸,係花生同芝麻味😋喳咋有香濃椰奶味,仲要熱辣辣,朋友超鐘意食☺️
2022-06-18 255 瀏覽
每個人心目中,都有一條屬於佢嘅巷仔。發現銅鑼灣開了新的餐廳,來試一試。一打開個menu 推薦的是巷仔十寶,其實是一些地道的香港美食。脆脆鳳尾蝦多士 $34蝦多士頂層的蝦煎香了,中間是一層芝士放上多士,之後一齊拎去炸,一放入口蝦味爆曬出黎,口感酥脆但不會過於油膩。加上沙律醬,味道更上一層樓。火炙芝士雞扒包 $42雞扒包是巷仔十寶之一,麵包輕輕烘底,雞扒酥炸,咬落肉嫩多汁,加上芝士和沙律醬,唔同層次。這個價錢簡直物超所值。火山糖醋肉絲麵 $60點了另一個巷仔十寶,麵新鮮炸干,再淋上咕嚕肉醬,酸酸甜甜,十分開胃。頭抽乾炒牛河 $68乾炒牛河亦是巷仔十寶,夠味得黎又唔會好油。仙氣冰鎮奶茶 (跟餐+$12)巷子仔的沖法是奶多茶少,茶味不會太濃,但亦有淡淡花香味。冰鎮方法用冰底分隔茶同冰,令冰不會沖淡奶茶味。蜜瓜牛奶冰 $58密瓜牛奶冰唔係時時有。特登問了侍應,幫我問了廚房有立刻落單。餐廳將蜜瓜刮成一個個細波,上層是雪糕,牛奶冰則做底。值得一讚是蜜瓜真的很甜!

每個人心目中,都有一條屬於佢嘅巷仔。

發現銅鑼灣開了新的餐廳,來試一試。
脆脆鳳尾蝦多士

脆脆鳳尾蝦多士 $34
火焰芝士雞扒包

火炙芝士雞扒包 $42
火山糖醋肉絲麵

火山糖醋肉絲麵 $60
頭抽乾炒牛河

頭抽乾炒牛河 $68
乾炒牛河亦是巷仔十寶,夠味得黎又唔會好油。
仙氣冰鎮奶茶

仙氣冰鎮奶茶 (跟餐+$12)
蜜瓜牛奶冰

蜜瓜牛奶冰 $58
值得一讚是蜜瓜真的很甜!
脆脆鳳尾蝦多士
火焰芝士雞扒包
火山糖醋肉絲麵
頭抽乾炒牛河
蜜瓜牛奶冰
  • 火炙芝士雞扒包
2022-06-16 114 瀏覽
因為要等一些時間,所以就先去食野先,順便避開繁忙時段,就去附近睇睇,見這間幾好就入去試試環境ok,不會太迫$60火山糖醋肉絲麵幾特別,平時很少見,份量都算多,d汁酸酸甜甜幾開胃,麵夠脆夠香口,加咪d肉絲,口感不錯

環境ok,不會太迫

$60火山糖醋肉絲麵
2022-06-16
午餐
2022-06-14 171 瀏覽
店內裝飾親民又地道,充滿港式情懷,座位寬敞清潔,服務員禮貌招待。菜譜內容豐富,款式多元化,選擇很多,所以晚飯時間很早,已經客似雲來。巷仔無骨海南雞飯$68肉嫩多汁有雞味,雞皮夾著啫喱很軟滑,成個套餐有湯又有飯,要讚雞油飯,飯香彈牙,份量十足,配上3種特製醬汁,更覺美味。仙氣冰鎮咕嚕肉$88上枱時非常吸睛,騰雲駕霧真是仙氣十足的咕嚕肉,酸甜很合宜,脆皮外酥,肉嫩多汁,加上鮮菠蘿和青紅椒,非常惹味。地道鮮蝦雲吞湯麵$40很久無食到咁地道的雲吞麵,雲吞內的餡料豐富,蝦肉鮮甜多汁爽口,調味恰好,麵質爽彈無鹼水味,值得一讚。皇子乳鴿$48乳鴿雖細但肉質肥美豐厚,皮脆肉嫩多汁,調味醃製極好,值得一嘗。蜜瓜牛奶冰$58擺盤精美,圓圓的蜜瓜波肉佈滿瓜面,清甜多汁,還有個大大的雲尼拿雪榚球,蜜瓜底全是幼滑可口的牛奶碎冰冰,非常美味有趣。懷舊紅豆冰$18紅豆極淋甜,奶味香濃,甜度適中,找回懷舊味道,這個價錢真是超值。
店內裝飾親民又地道,充滿港式情懷,
座位寬敞清潔,服務員禮貌招待。
菜譜內容豐富,款式多元化,選擇很多,
所以晚飯時間很早,已經客似雲來。

巷仔無骨海南雞飯$68
肉嫩多汁有雞味,雞皮夾著啫喱很軟滑,
成個套餐有湯又有飯,要讚雞油飯,
飯香彈牙,份量十足,配上3種特製醬汁,更覺美味。

仙氣冰鎮咕嚕肉$88
上枱時非常吸睛,騰雲駕霧真是仙氣十足的咕嚕肉,

地道鮮蝦雲吞湯麵$40
很久無食到咁地道的雲吞麵,雲吞內的餡料豐富,
蝦肉鮮甜多汁爽口,調味恰好,麵質爽彈無鹼水味,值得一讚。

皇子乳鴿$48

蜜瓜牛奶冰$58
擺盤精美,圓圓的蜜瓜波肉佈滿瓜面,清甜多汁,

懷舊紅豆冰$18
紅豆極淋甜,奶味香濃,甜度適中,
找回懷舊味道,這個價錢真是超值。
2022-06-06
  • 巷仔無骨海南雞飯