2006-02-24
七點幾四個人去食,環境就唔錯0既,初頭侍應服務態度都幾好...點了燒菠蘿豬頸肉,超長帶子蝦春卷,咖喱牛腩,泰式火鍋(冬蔭公湯底),炒河同埋有個唔記得係乜野卷,其實咁多樣野最好食係燒菠蘿豬頸肉,其他的都很麻麻,最攪笑係泰式火鍋,明明要了冬蔭公湯底,但一d辣味都冇,冇辣味亦冇冬蔭公的香味,咩嚟架???臨尾我地嗌了甜品,要了一個類似芒果芝士杯的甜品,再點了三球雪糕及雪芭,那個芒果芝士杯內的芒果酸到不能再酸,不好吃,另外要了栗子味雪糕,青檸及荔枝味雪芭,栗子味真的冇得頂,勁香栗子味,very 正,荔枝味亦ok,但青檸味除了顏色似之外,我完全feel 唔到係青檸,so bad到了十點幾,仲有兩枱客,我地掛住傾偈都冇為意,點知我唔覺意望到個侍應,佢原來係到"啤"實我地,眼神就好似拍緊鬼片咁,我另外一個friend都見到,咁咪拿拿聲食埋d甜品埋單走囉,嘩!!!駛唔駛咁兇呀,嚇死人咩