2019-10-21 47 瀏覽
旺角多樓上cafe放工時最怕到人擠人樓上cafe吃飯最方便不過今天難得早下班約了同事到鼓油街附近的樓上cafe吃晚餐我們各點了一個麵食和飲料左等候時間我們都十分喜愛食肆的環境Cafe以簡約裝修為主有木偶公仔擺設坐位是沙發椅坐得十分舒適店員先上飲料我點的是紅棗黑糖薑茶上面有大量的紅棗棗片薑是薑絲喝起來味道剛好不會太辛辣麵食則點了吞拿魚忌廉長通粉以及蒜香海鮮意粉吞拿魚十分多!差不多每一口麵都有夾著吞拿魚中間還伴著芝士!味濃不膩!蒜香海鮮意粉上有兩隻大蝦!一個大墨魚和一些小硯肉!蒜蓉味濃上面還伴著炸乾蒜!增加口感之餘還令蒜味昇華整體來講心選是一間不錯的餐廳地理位置佳且交通方便就算夜走也有很多車回家食物味道佳而且出菜快!食物的選擇也很多!地址:旺角豉油街21號昌記大廈2樓B室
旺角多樓上cafe

麵食則點了吞拿魚忌廉長通粉以及
蒜香海鮮意粉

吞拿魚十分多!
差不多每一口麵都有夾著吞拿魚
中間還伴著芝士!
味濃不膩!

蒜香海鮮意粉上有兩隻大蝦!
一個大墨魚和一些小硯肉!
蒜蓉味濃
上面還伴著炸乾蒜!
增加口感之餘還令蒜味昇華

整體來講
心選是一間不錯的餐廳
地理位置佳且交通方便
就算夜走也有很多車回家
食物味道佳而且出菜快!
食物的選擇也很多!

地址:旺角豉油街21號昌記大廈2樓B室
  • 蒜香海鮮意粉
2019-10-20 79 瀏覽
每天都有不同的大小煩惱總得找個能讓自己放鬆感到舒服的地方吧今天就在旺角找到這間心選Cafe想消磨下時間或者和朋友傾談/遊玩都是很不錯的選擇呢一進來便見到很多士兵的擺設,和簡約的木系裝修風格環境寬闊,採用落地大玻璃窗設計,空間感更強座位都是軟棉棉的梳化,讓上來玩的朋友們坐得更舒服~一個擺滿了board game的角落,大部分都很新淨而齊全,款式可不少啊!夠玩一整天😁我們還是喜歡坐靠窗的位置,可看到鬧市街景,與身處的寧靜中相較下更加有feel~Menu很新淨,手感很好★★★★All Day Choice $118這次選的是黑松露炒蛋﹑煙肉﹑薯角﹑栗米粒﹑蒜蓉法包 5款黑松露炒蛋非常推介!黑松露落足料香噴噴的,連帶旁邊的薯角和栗米都沾了黑松露的香氣煙肉炸得非常好,微脆又不會感到過燶蒜蓉法包也很恰好外脆內軟,蒜蓉味和牛油味都很濃郁豐富★★★★蜜糖香草雞翼 $48蜜糖雞翼很足蜜糖,吃起來特別香甜~還加了少許香草在上,更加香和惹味雞肉夠滑嫩juicy,表皮微微香脆,不錯★★★★洋甘菊 $55★★★★茉莉春毫 $55洋甘菊較甜一些,茉莉春毫則花香較重用透明壺更有打卡風格~一邊吃一邊玩遊戲,不知不覺就
每天都有不同的大小煩惱
總得找個能讓自己放鬆感到舒服的地方吧
今天就在旺角找到這間心選Cafe
想消磨下時間或者和朋友傾談/遊玩都是很不錯的選擇呢

一進來便見到很多士兵的擺設,和簡約的木系裝修風格

環境寬闊,採用落地大玻璃窗設計,空間感更強
座位都是軟棉棉的梳化,讓上來玩的朋友們坐得更舒服~

一個擺滿了board game的角落,
大部分都很新淨而齊全,款式可不少啊!夠玩一整天😁

Menu很新淨,手感很好

★★★★All Day Choice $118
這次選的是黑松露炒蛋﹑煙肉﹑薯角﹑栗米粒﹑蒜蓉法包 5款
煙肉炸得非常好,微脆又不會感到過燶
蒜蓉法包也很恰好外脆內軟,蒜蓉味和牛油味都很濃郁豐富
All Day Choice

★★★★蜜糖香草雞翼 $48
雞肉夠滑嫩juicy,表皮微微香脆,不錯
蜜糖香草雞翼

★★★★洋甘菊 $55
★★★★茉莉春毫 $55
洋甘菊較甜一些,茉莉春毫則花香較重
用透明壺更有打卡風格~

一邊吃一邊玩遊戲,不知不覺就幾個小時了
等回復狀態後再繼續奮鬥

心選 ChoiceCafe
整體評分★★★★

地理環境★★★★
鬧市中的寧靜,寬敞舒服

服務★★★★
自由遊玩空間,下午人流不多,慢慢坐慢慢玩也不會趕你走

食物★★★★
即叫即製,用心製作~

價格$$$
一般樓上cafe價錢
2019-10-17
All Day Choice
蜜糖香草雞翼
2019-10-19 30 瀏覽
旺角樓上休閒cafe☕️平日在旺角行街行到累的時候,最適合到cafe休息,輕鬆一下~旺角的cafe真是有很多,今天來到這間樓上cafe,是在人來人往的豉油街,環境有歐洲風情,有沙發枕頭,更有提供一大堆遊戲,可以一個人上去靜靜的休息,又適合一大班朋友聚會,是挺不錯的選擇。1.帶子黑松露野菌忌廉燴飯★★★★★ 黑松露味十分香濃,和配搭忌廉磨菇很夾!飯有煙韌感覺,不會過軟過硬~推薦👍🏻2.All Day Breakfast★★★★☆ 賣相很好👍🏻每樣配料都適合夾麵包吃,特別是蘑菇,有香料香味。麵包烘得剛剛好,熱騰騰的,令上面的牛油溶化,如果是厚切麵包就更好~味道中規中矩,沒有「必試」的感覺,就是平時吃到的味道😂3.南瓜湯★★★★★ 味道夠醎濃郁程度100分!就好像在飲南瓜蓉一樣,超級濃郁。想配麵包一起吃啊~~~~~~~4.藍莓沙冰★★★★★藍莓味,酸甜酸甜,夠凍,裡面的冰都是藍莓味,所以溶化後不會令整杯變淡~
[Cafe]旺角樓上休閒cafe☕️

平日在旺角行街行到累的時候,
最適合到cafe休息,輕鬆一下~
旺角的cafe真是有很多,
今天來到這間樓上cafe,是在人來人往的豉油街,
環境有歐洲風情,有沙發枕頭,
更有提供一大堆遊戲,
可以一個人上去靜靜的休息,
又適合一大班朋友聚會,
是挺不錯的選擇。

1.帶子黑松露野菌忌廉燴飯★★★★★

黑松露味十分香濃,
和配搭忌廉磨菇很夾!
飯有煙韌感覺,不會過軟過硬~
推薦👍🏻

2.All Day Breakfast★★★★☆

賣相很好👍🏻每樣配料都適合夾麵包吃,
特別是蘑菇,有香料香味。
麵包烘得剛剛好,熱騰騰的,
令上面的牛油溶化,如果是厚切麵包就更好~
味道中規中矩,沒有「必試」的感覺,
就是平時吃到的味道😂

3.南瓜湯★★★★★

味道夠醎濃郁程度100分!
就好像在飲南瓜蓉一樣,超級濃郁。
想配麵包一起吃啊~~~~~~~

4.藍莓沙冰★★★★★

藍莓味,酸甜酸甜,
夠凍,裡面的冰都是藍莓味,
所以溶化後不會令整杯變淡~
2019-10-13
  • 黑松露野菌忌廉燴飯
2019-10-18 33 瀏覽
個個朋友都知道我好喜歡周圍試新野,我成日都講旺區好難搵私竇,即係靜靜地傾吓計嘅地方,有人就介紹我呢一間野。佢響旺角廣場正正對面,大廈門口好細,要好留心先睇到,但呢啲嘢,對於做過偵探嘅我,又有乜難度呢?搭lift上3樓落一層就到。一坐低Sofa幾舒服,開始想叫嘢食。服務員就好特別俾個牌我叫我自己寫。都幾好!寫完個牌之後,服務員就收返個牌。幾特別!我哋叫咗兩個意粉,第一個係蒜蓉海鮮炒意粉。第二個係蘑菇煙鴨胸意粉。飲品方面女士叫咗藍莓奶昔,我就叫咗水蜜桃梳打。嘢飲到咗,女士便稱讚藍妹奶昔好啱佢,因為係唔甜,我個杯係水蜜桃梳打甜度啱啱好。我最怕嗰啲,飲落去甜到毆。同我不嬲嘅說法一樣好食係唔使講。是必須。如果鍾意靜靜地,傾吓計呢度都算幾舒服。

寫完個牌之後,服務員就收返個牌。幾特別!

同我不嬲嘅說法一樣好食係唔使講。是必須。

如果鍾意靜靜地,傾吓計呢度都算幾舒服。

2019-10-16 28 瀏覽
之前朋友介紹我黎,今日到我介紹朋友黎😆😆😆因為呢間cafe真係好舒服!除左有梳化慢慢坐得嘆,仲有野食真係幾唔錯😌😋我地仲要坐窗邊位,正丫😚😚😚晚餐價錢都合理👍🏻👍🏻最重要係野食好咪得黎係非常之夠大碟😆😆👇🏻煙三文魚南瓜忌廉意粉 $108我非常欣賞個汁!味道配搭得好好味😋而且d醬唔會太稀又唔會太杰😍意粉軟硬度亦岩岩好😚三文魚捲成花花好靚丫😍😍👇🏻帶子黑松露野菌忌廉燴飯 $138好足料!味道好夠味😋兩隻味配搭得岩岩好唔會黑松露蓋過野菌味,又或者野菌味蓋過黑松露味餐飲👇🏻水蜜桃紅茶(凍) $38 我好欣賞餐廳用環保飲管♻️方便重用💖另外,飲品甜味適中,而且唔會有超多冰,搞到成杯野飲都無味😙另一杯餐飲👇🏻榛子咖啡(熱) $55好香濃嘅榛子味🌰☕️我好怕咖啡好苦,但我反而幾喜歡呢一杯因為加咗榛子其實杯咖啡唔再苦但係又會有好香咖啡味😁😁😁同朋友食飽咗坐咗喺度吹左陣水餐廳都無話比壓力我哋吹我哋走所以我真係幾推介的一間餐廳😙😙😙
之前朋友介紹我黎,
今日到我介紹朋友黎😆😆😆
因為呢間cafe真係好舒服!
除左有梳化慢慢坐得嘆,
仲有野食真係幾唔錯😌😋
我地仲要坐窗邊位,正丫😚😚😚

晚餐價錢都合理👍🏻👍🏻

三文魚捲成花花好靚丫😍😍

👇🏻帶子黑松露野菌忌廉燴飯 $138
好足料!味道好夠味😋
兩隻味配搭得岩岩好
唔會黑松露蓋過野菌味,
又或者野菌味蓋過黑松露味

餐飲
👇🏻水蜜桃紅茶(凍) $38
我好欣賞餐廳用環保飲管♻️方便重用💖
另外,飲品甜味適中,
而且唔會有超多冰,搞到成杯野飲都無味😙
水蜜桃紅茶(凍)

另一杯餐飲

所以我真係幾推介的一間餐廳😙😙😙
2019-10-16
榛子咖啡(熱)
2019-10-16 22 瀏覽
與友人weekday晚上一小聚係旺角鬧市西洋菜南街與豉油街交界二樓樓上舖 "快選" 不難尋找環境算闊落 staff有禮接待 服務迅速被安排了窗邊6人sofa的闊位置,應該因為今天係閑日的星期三,客流不算多與友人揀選了帶子黑松露野菌忌廉燴飯同煙三文魚南瓜忌廉意粉;凍水蜜桃紅茶及熱榛子咖啡飲品及主菜上菜時間快意粉及飯份量足,主食味道較淡 適合愛健康人士最後總結:整體用餐感覺良好,值得Encore改善地方:海鮮及魚增加份量
與友人weekday晚上一小聚

環境算闊落
staff有禮接待 服務迅速

熱榛子咖啡

飲品及主菜上菜時間快
意粉及飯份量足,主食味道較淡 適合愛健康人士

最後總結:整體用餐感覺良好,值得Encore

改善地方:海鮮及魚增加份量

2019-10-16
熱榛子咖啡
2019-10-16 14 瀏覽
今天去旺角購買波鞋,正值吃午餐時間,搜尋附近食肆,看見這裏的環境不錯,便上來試試。這裏全部都是梳化,大張又舒服。Lunch choice:雞柳、煙鴨胸、蕃茄長通粉$68,雞柳和煙鴨胸煎得很香,長通粉帶點嚼勁,加上番茄的酸甜味,很快便把它吃掉了。下午茶:薯條、魚手指、餃子$58,每款都很香脆,其中以餃子🥟的味道較為突出。套餐包$36飲品一杯,其他只補差價。Ice mocha 補$10,巧克力的味道濃郁,加上鮮奶和咖啡,就更加好味。Iced latte補$8,鮮奶分量十足,咖啡味道濃郁,是一杯有心的咖啡。

這裏全部都是梳化,大張又舒服。

套餐包$36飲品一杯,其他只補差價。

2019-10-16 20 瀏覽
晚上約人想搵地方hea下 除左連鎖咖啡店旺角樓上Cafe都係好選擇今次去到近百老匯戲院嘅一間樓上Cafe透過玻璃門入去已經知道店內裝潢精美店員安排我和朋友坐一個梳化位 闊落乾淨可以坐住慢慢傾計了晚上收費唔貴 一杯飲品坐2小時 一個餐1晚傾計當然會叫野食 order了日式沙律🥗+蜜糖脆皮腸+煙三文魚南瓜忌廉意粉店鋪之前環保用電子畫畫板 寫底落單 再來叫埋兩杯飲品 earl grey 特濃朱古力唔使好耐飲品同沙律已經到啦原本以為日式沙律會好普通但沙律菜好新鮮入口清新 配上芝麻醬同蟹柳絲 感覺不錯Earl grey 一壺慢慢飲 好香的茶值得一點特濃朱古力普通點 不過夠creamy 泡打得好好食食下 主菜都到了 係忌廉意粉!賣相好得 朋友仲用來打卡影相 擺好哂位味道方面沒有令人失望 忌廉令到意粉更好食帶有南瓜蓉🎃 有不少蘑菇係入邊 有口感煙三文魚都有唔少 用料不少整體配搭比我想像中好怕唔夠飽就多點份小食食住蜜糖香腸小食 一邊食一邊玩層層疊與朋友係樓上cafe 開心玩左半晚放鬆下總括而然:食物環境都好好 仲要有得玩同影相 值得同朋友上嚟打卡
晚上約人想搵地方hea下 除左連鎖咖啡店

原本以為日式沙律會好普通但沙律菜好新鮮
入口清新 配上芝麻醬同蟹柳絲 感覺不錯
Earl grey 一壺慢慢飲 好香的茶值得一點
特濃朱古力普通點 不過夠creamy 泡打得好好

食食下 主菜都到了 係忌廉意粉!
賣相好得 朋友仲用來打卡影相 擺好哂位

與朋友係樓上cafe 開心玩左半晚放鬆下

2019-10-15
  • 煙三文魚南瓜忌廉意粉
2019-10-15 254 瀏覽
星期六晏晝嚟到旺角,想搵個地方坐下🤔🤔呢間cafe喺旺角中心,近住以前行人專用區,好易搵又有無限board game😍😍可以任玩任坐😆😆幾個friend上嚟傾計hea下真係一流!!! 我哋4個人嗌咗一份沙律🥗一個 main course🍝加2份小食!! 🍀煙三文魚沙律($78)🐟🐟🐟煙三文魚都有三大片👍沙律菜夠新鮮洗得乾淨😎😎🍀芝士焗巨型大啡菇($58)🍄🍄🍄 真係勁巨型成塊扒咁大😍😍 四個人兩隻啱啱好,夠juicy,芝士半熔仲有拉絲效果!!!!🍀椒鹽花枝丸($48)🍢🍢 大大粒炸得啱啱好😋夠彈牙唔會乾,而且仲有啲花枝肉中間,係高價貨絕對唔係平時打邊爐任食嗰啲質素😂🍀韓式炸雞長通粉($108)🍝🍝辣得嚟非常惹味,韓式辣醬沾滿咗每條長通粉,炸雞件一口size,雞肉嫩滑一d都唔乾🐔🐔唔錯!! 好辣嘅朋友可以一試😆🍀飲品嗌左伯爵茶&茉莉茶($55@壺)🍵🍵🍵一壼壼咁上可以不停加熱水😂長飲長有,仲抵過飲咖啡,可以喺度長玩長飲 正呀😝😝😝

🍀煙三文魚沙律($78)🐟🐟🐟
煙三文魚都有三大片👍沙律菜夠新鮮洗得乾淨😎😎

🍀芝士焗巨型大啡菇($58)🍄🍄🍄

🍀椒鹽花枝丸($48)🍢🍢

🍀韓式炸雞長通粉($108)🍝🍝

🍀飲品嗌左伯爵茶&茉莉茶($55@壺)🍵🍵🍵
2019-10-15 19 瀏覽
心選位於豉油街21號昌記大廈2B,係百老滙對面。大廈門口亦不顯眼,我亦搵左一段時間先見到係邊。Cafe 既好處就係,唔會比人趕,Choice cafe坐得更舒服,環境更舒適,餐廳除左食野傾計,仲可以玩下board Game,比大家輕鬆下。蒜香雞翼-雞翼上面炸蒜黎,都幾惹味,如果雞翼調下味會更好蕃茄肉醬意粉-肉醬汁比較稀,因為餐廳用上新鮮蕃茄製成醬汁,所以蕃茄味濃,意粉火喉亦剛剛好。水蜜桃綠茶-清清的水蜜桃,不會太甜,還加了水蜜桃肉,增加口感

蒜香雞翼-雞翼上面炸蒜黎,都幾惹味,如果雞翼調下味會更好

2019-10-15 22 瀏覽
Choice Café 旺角今日我好隨心就係旺角搵左間cafe休息下,Cafe既座位全部都係梳化,裝修以啡色為主,好有家的感覺另外環境都幾靜咖啡廳同很多樓上Cafe室一樣,都有小遊戲隨便玩。店員會比塊板我地寫低我地想叫既野食,都幾得意幾環保!如果坐景觀位,可以望到樓下旺角街道。小食拼盤叫左薯條,花枝丸,雞翼。椒鹽花枝丸。花枝丸入邊好多魷魚,夠熱又彈牙又香口。蒜香雞翼蒜味好重榛子咖啡榛子咖啡面層打咗一層厚厚嘅奶泡,溝勻之後,友人話個口感頗順滑,既有咖啡香都有榛子味。味道都控制得剛剛好另外,吸管係用玻璃造,好特別。總的來講,地方細但坐得很舒服推介⭐️⭐⭐️⭐⭐ ——
Choice Café 旺角

小食拼盤

榛子咖啡

總的來講,地方細但坐得很舒服

推介⭐️⭐⭐️⭐⭐
——
2019-10-14 12 瀏覽
今日我地去左百老匯戲院附近的心選Cafe 坐,位於百老匯戲院附近,地點就腳,因為帶住小朋友,可以係Cafe 玩下食下野,我地大人傾計,小朋友就玩board game,有得玩小朋友就可以坐耐D,我地就傾得盡興D~我地點了兩款小食,兩杯飲品。蒜蓉法包焗得好香脆,蒜蓉味好濃,仲食到粒粒蒜蓉~芝士西蘭花芝士份量剛剛好,唔會太多,而且仲有拉絲效果巨峰梳打大大杯,好夠飲~點紅點綠味道清甜,不太甜,入面仲有蒟蒻波波~

我地點了兩款小食,兩杯飲品。

蒜蓉法包
焗得好香脆,蒜蓉味好濃,仲食到粒粒蒜蓉~

芝士西蘭花
芝士份量剛剛好,唔會太多,而且仲有拉絲效果

巨峰梳打
大大杯,好夠飲~

點紅點綠
味道清甜,不太甜,入面仲有蒟蒻波波~

2019-10-14 21 瀏覽
旺角樓上Cafe🍝🥧🧁🍰🍵☕️🥛而家揀Cafe第一☝🏻一定係環境好舒服,嘢食要好食!🤤🤤🤤 當然啦遊戲選擇亦都非常之重要!😳☝🏻☺️佢哋嘅茶類品種都好多,我哋叫咗一壺伯爵茶同一壺茉莉花茶!係可以無限加水!慢慢飲慢慢嘆! 飲咗兩三轉都唔會覺得好淡味!而且係用透明杯具非常精緻🤩開胃菜🎈煙三文魚🐟和風🇯🇵沙律🥗啲三文魚都有四啲三文魚都有四九舊! 沙律菜非常爽口!🎈椒鹽花枝丸,外脆內軟!而且真係有魷魚仔🤩☝🏻!新鮮炸起仲熱辣辣!外面有層椒鹽咁鹹鹹地!入面係足料實心丸👀👍🏻仲配埋個泰式甜辣醬😳正🎈燒芝士大啡菇!而頭火炙芝士!入邊大啡菇中非常juicy 👍🏻👍🏻肥膏有預先出水!唔會有嗰種臭菇水底讚🎈辣肉丸茄汁長通粉!長通粉煮得啱啱好唔會太硬!辣韓式炸雞,配埋就係而家最時興嘅北歐風!🎲🧩♟🎯🎮🎰遊戲方面佢哋嘅紙牌類型非常齊全,連最近好流行嘅「風聲」佢哋都有!而且場內設置Wi-Fi!又有閑閑過一個晏晝嘅好選擇!
旺角樓上Cafe🍝🥧🧁🍰🍵☕️🥛
而家揀Cafe第一☝🏻一定係環境好舒服,嘢食要好食!🤤🤤🤤
當然啦遊戲選擇亦都非常之重要!😳

飲咗兩三轉都唔會覺得好淡味!而且係用透明杯具非常精緻🤩

開胃菜

🎈煙三文魚🐟和風🇯🇵沙律🥗
啲三文魚都有四啲三文魚都有四九舊! 沙律菜非常爽口!

🎲🧩♟🎯🎮🎰

又有閑閑過一個晏晝嘅好選擇!
2019-10-12 31 瀏覽
今晚約左朋友係旺角睇戲,睇戲前就去左呢間食個晚餐先~~~因為我地打算睇完戲之後再去食宵夜,所以我哋呢轉晚餐就食住少少先。呢間餐廳既燈光比較柔和,好適合情侶或者閏蜜係呢度傾下計、談下心☺️☺️而且擺設方面都好有童話感覺😁😁好多胡桃夾子既公仔擺設❤️我哋叫咗一碟煙肉卡邦尼長通粉一齊兩份食,呢碟長通粉上面有隻生蛋黃,吉穿佢撈埋落通粉度一齊食,真係好正!意粉唔會太乾,又唔太濕笠笠👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾而且通粉上面嘅芝士粒都好多!!!成碟通粉嘅味道都好濃郁😋😋😋除此之外,我哋再叫左一碟蜜糖雞翼,同埋凱撒沙律share嚟食。碟蜜糖雞翼都唔錯,啲雞翼食落去有陣淡淡既蜜糖味,但係啲蜜糖又唔會過多,所以食落去都唔會覺得好漏。而碟凱撒沙律啲菜都好新鮮,而且每塊菜都唔會太大塊,方便拮住食,啱晒我哋啲呢啲注重食相既女仔😂😂😂飲品方面,我地揀左紅棗黑糖薑茶同埋桂圓紅棗杞子茶。兩杯既紅棗味都好香甜,而且亦都冇加工嘅甜味!!特別適合女仔飲☺️☺️
今晚約左朋友係旺角睇戲,睇戲前就去左呢間食個晚餐先~~~

2019-10-12 30 瀏覽
朋友話帶我去一間旺角隱世餐廳🤔我就覺得好好奇旺角竟然都有隱世餐廳?🤔🤔的確位置真係幾隱蔽👇🏻👇🏻行左兩層終於上到黎!餐廳以西式食物為主👇🏻落單係寫係板上,好環保♻客人自己寫order嘅野食,唔怕落錯單️👍🏻👍🏻👍🏻餐飲👇🏻💖紅棗黑糖薑茶 $48/杯💖桂圓紅棗杞子茶 $48/杯飲品入面嘅紅棗、杞子、桂圓等都好足料👍🏻仲有其他飲品可供選擇☺️☺️☺️睇落都唔錯!可以同朋友靜靜傾計,又有梳化坐,成餐飯都好relax💖💖💖
朋友話帶我去一間旺角隱世餐廳🤔
我就覺得好好奇
旺角竟然都有隱世餐廳?🤔🤔
的確位置真係幾隱蔽👇🏻👇🏻

行左兩層終於上到黎!

餐廳以西式食物為主👇🏻

落單係寫係板上,好環保♻
客人自己寫order嘅野食,唔怕落錯單️👍🏻👍🏻👍🏻

餐飲👇🏻
💖紅棗黑糖薑茶 $48/杯
💖桂圓紅棗杞子茶 $48/杯
飲品入面嘅紅棗、杞子、桂圓等都好足料👍🏻
紅棗黑糖薑茶

桂圓紅棗杞子茶

仲有其他飲品可供選擇☺️☺️☺️
睇落都唔錯!

可以同朋友靜靜傾計,
又有梳化坐,
成餐飯都好relax💖💖💖