2000-07-06 22 瀏覽
i think it is a good place for five to ten people to have dinner together,the condition is good,the food is also tasty.i think it is deserve to try!
2000-06-10 7 瀏覽
意粉屋的意大利菜有質素﹐加上價錢合理﹐不時更新各類套﹐但服務有待改善, 食物整體都十分之好
2000-06-09 9 瀏覽
食物整體都十分之好, 特別係意粉, 最喜歡拿破倫意粉, 不過略酸。服務一定要再改善, 因為要叫人要叫幾次, 結帳如是。
2000-06-09 5 瀏覽
環境佳,佈置有心思。食品中水準最好的仍然是海鮮酥皮湯, 其餘的只是一般。侍應不足,結賬等了至少十分鐘,有待改善。
2000-06-09 7 瀏覽
質素唔錯~ 特別係意粉~ 但係薄餅就有待改善( 皮OK, 但料就乾o 左D~) 服務就.. 唔該叫D 哥哥姐姐理o 下人呀~ ~__~
2000-06-08 13 瀏覽
昨晚, 我與友朋們, 到了荃灣spaghetti, 那裡的新裝潢令大家耳目一新, 而食品的水準亦相當不錯, 大家都認為spaghetti, 會是一個飲食新選擇
2000-06-08 11 瀏覽
意粉屋的意大利菜絕對有質素﹐價錢合理﹐加上不時更新的各類套﹐ 以及下午茶﹐就更超值﹗每次去意粉屋﹐海鮮酥皮湯都是我不可不點的菜﹗﹗
2000-06-08 11 瀏覽
意粉及薄餅:1) 意粉: 款式幾多, 有按季節或時令水果/ 食物配搭, 味道幾好.2) 薄餅: 款式都算多, 味道則較乾, 不及"PizzaHut" 味濃.
意粉及薄餅: