2018-09-28
開頭睇個名以為係有關"格鬥 "嘅餐廳,✊✊✊✊✊🤛🤛🤛🤛 原來並唔係係埋身肉搏,形式原來係時下最興嘅電競比賽! 電競為題嘅餐廳相信都係全港第一間等我都打翻舖機先! 有男仔鍾意玩嘅fifa,龍珠,仲有女仔鍾意玩嘅overcook❤❤❤!飲品名字全部都各具特色, 週年中國元素都擺埋入去餐單度本身開頭好想試下,琵琶特飲,川貝枇杷膏加酒究竟係咩味呢"?但最尾臣服係呀阿拉丁之下,唔知係唔係真係有阿拉丁神燈同 燈神呢?你無睇錯!真係有"😍😍😍仲曉噴煙呢!呢個其實係雞尾酒黎架,入口有淡淡橙味,幾清新開胃!!一打卡個個都問我間餐廳喺邊😊果然有魅力呢味菜式個薯條真係超級卜卜脆🍟🍟🍟魚柳切開依然保持鮮嫩,好多肉汁,唯魚肉味道有少少淡建議要點沙律醬嚟食明太子雞翼每一隻都脹卜卜,睇落就流曬口水好吸引 但係面頭有啲辣,唔食得辣嘅朋友就要注意啦最特別係張明太子切成一粒粒上枱仲要加埋wasabi醬, 無論口感同味覺都係一個新嘗試雞肉同明太子分佈平均,吸收曬雞油香味呢間酒吧嘅飲品真係唔錯, 唔係有冇酒精都做得出色!🍸🍷🥛🍹🍺🍻🥂🍶🍾圖中飲品叫all in red, 集合左唔同莓子嘅味道🍒🍓🍇酸甜味道層次突出,用黎配搭
你無睇錯!真係有"😍😍😍仲曉噴煙呢!
呢味菜式個薯條真係超級卜卜脆🍟🍟🍟
雞肉同明太子分佈平均,吸收曬雞油香味
圖中飲品叫all in red, 集合左唔同莓子嘅味道🍒🍓🍇酸甜味道層次突出,用黎配搭炸野食效果一流!
黑松露炒雜菌絕對冇令我失望! 入面有唔同嘅菌類,切法同大小都唔同,令到質感豐富,口味亦都有變化!❤❤❤❤
上菜嘅時候溫度唔夠熱,如果熱少少就更能食得出牛油嘅香味啦!
同埋雜菌,黑松露一齊炒嘅洋蔥非常香甜,令到菌類都沾上咗一定嘅甜味
冬陰功海鮮意粉選料同樣唔馬虎 意粉面頭嘅蝦係完隻上,十分足料!
意粉口感彈牙,每條麵都充滿冬陰功味! 隨著熱氣慢慢上升,冬陰功味都跟住傳入你個鼻孔醬汁濃度高,但卻唔會油膩
味道好正宗,仲好香椰奶味添 但係都係非常之辣,越食越辣,越辣我就越要食,因為真係好惹未
臨走之前仲聽講呢間酒吧會不定期舉辦電競比賽,等我得閒都報名嚟玩下先, 話唔定識到靚仔之餘又可以贏現金獎呢🎇🎇🎇🎇💲💲💲💲💰💰💰💰!