2010-05-23 224 瀏覽
男朋友又要返外家,今次我無返去突然好想食鱆魚丸,所以就打俾男朋友叫佢買返黎俾我食啦"介辣醬小丸子"...犀利呀...男朋友山長水遠攞到返黎仲熱嫁一盒有6粒,一食落口就feel到d介辣味,但係就唔係好辣~鱆魚丸咬落都幾好味好鬆軟,但係d鱆魚粒就唔多好食,因為好韌又無味面頭果d木魚乾就一般,有d好硬咬唔爛,但係個醬就真係值得一讚其實我只係為左食佢個介辣醬,因為個醬超正呀
男朋友又要返外家,今次我無返去
突然好想食鱆魚丸,所以就打俾男朋友叫佢買返黎俾我食啦

"介辣醬小丸子"...犀利呀
...男朋友山長水遠攞到返黎仲熱嫁
,但係d鱆魚粒就唔多好食,因為好韌又無味

其實我只係為左食佢個介辣醬,因為個醬超正呀
介辣醬小丸子
2010-05-20
$13 (宵夜)
2009-10-12 67 瀏覽
珍珠奶荼比起附近幾間都好d服務態度好好個老板娘好niced價錢唔太貴 比起其他地方佢話佢d貨係正宗台灣的我飲落又唔覺佢似講大話旺角d小丸子15蚊盒呀但佢都仲係賣13蚊 味道差不多好抵抵抵食
珍珠奶荼比起附近幾間都好d

但佢都仲係賣13蚊 味道差不多
好抵抵抵食
2009-10-11
2008-05-22 57 瀏覽
一心想哄親愛的開心, 雖然未試過大埔依間不過心裡抱著"唔會差好遠掛"的想, 所以就買左一盒($13)親愛的吃了一舊說無八爪魚粒, 我又試了..成口粉漿, 軟淋淋, 又係無八爪魚粒!以為係漏落, 點知食哂六粒, 一粒八爪魚都無!!!食完勁唔開心, 有被騙的感覺!! 唔會再來!!!!!!
一心想哄親愛的開心, 雖然未試過大埔依間

以為係漏落, 點知食哂六粒, 一粒八爪魚都無!!!

食完勁唔開心, 有被騙的感覺!! 唔會再來!!!!!!

$6.5 (下午茶)
2008-04-08 61 瀏覽
比起旺角係差一點但都算好食, 可能因為店舖位置不太就腳, 人流不多而食物流量不夠快關係令質素差一點.
2008-02-19 41 瀏覽
經常行過這間店,一直懷疑跟旺角那間有沒有關係。是次一試,心裡的答案是「應該有」。醬料跟旺角的差不多,墨魚都係一小粒,但就唔夠旺角嗰間咁熱辣辣,另外珍珠奶茶的珍珠都幾好味,唔係太腍,$20 有埋嘢飲,比築地抵食好多。
2007-08-21 7 瀏覽
今次食左係熱d~同d 汁都多左!見到都幾多人去買....點解一個食評都無?因為都係mama同d公公去買.我第2次食,好味左wor!
今次食左係熱d~
同d 汁都多左!
見到都幾多人去買....
點解一個食評都無?
因為都係mama同d公公去買.

我第2次食,
好味左wor!
(非會員)
2007-07-30 25 瀏覽
好好味!D人都好有禮貌!我在等候食物時,還跟我談天!Good!GO!GO!
2007-07-27 3 瀏覽
個袋仔明明叫日之船?點解佢\個名叫做章魚小丸子~?今日買外賣,有蛋味既點解不過有d 芥末.好好味~~~其實,一點都不正宗喇~只係for 飽食一餐\!
個袋仔明明叫日之船?
點解佢\個名叫做章魚小丸子~?

今日買外賣,
有蛋味既點解
不過有d 芥末.好好味~~~
其實,一點都不正宗喇~
只係for 飽食一餐\!