2024-07-11
大阪得番一間分店🥲香港就都只係多佢一間既牛肉丼飯專門店😬次次經過都聞倒佢果陣燒肉味,不過入到去餐廳又吾係好覺😂雖然冇另一間人氣咁高,但係呢日去到餐廳都坐滿哂,仲有人要係出面等位,質素個人都覺得絕對吾比另一間差👍🏻.👁🗨燒牛肉丼配唐揚炸雞 (7/10)💲58(並).➰無論燒牛肉定係啲飯都一樣好多,就算只係叫左普通大細都已經食吾哂🥲燒牛肉因為本身燒過,所以味道特別香特別惹味,額外仲加左錢叫個溫泉蛋撈飯食,更加正😜唐揚炸雞係預先炸好左咁🤔質素就正正常常,有啲吾夠熱同個炸皮乾左些少😶🌫️.👁🗨鐵板野菜燒牛肉定食(7/10) 💲70.➰鐵板熱辣辣咁上,牛肉同野菜同樣都係大量😂食飯食到最後一刻都仲有摯肉同野菜🫣呢個鐵板既牛肉同燒牛肉味道有些少吾同,呢個味道感覺重口味啲,可能因為鐵板燒,會多左陣燒烤既味道兼帶有微微洋蔥味😬定食仲配左麵豉湯同沙律,又係食到飽一飽.👁🗨餃子(7/10) 💲18/ 3件.➰餃子冇咩大特別,餡料未算特別多,如果再熱啲啲會更好🥟.👁🗨青蘋果特飲(7/10) .➰好岩食完律肉飯飲,因為好清新,青蘋果味幾好,岩哂用離去油膩感😂.🔛 整體評分(7/10)
👁🗨燒牛肉丼配唐揚炸雞 (7/10)💲58(並)
👁🗨鐵板野菜燒牛肉定食(7/10) 💲70
👁🗨餃子(7/10) 💲18/ 3件
➰餃子冇咩大特別,餡料未算特別多,如果再熱啲啲會更好🥟
👁🗨青蘋果特飲(7/10)
🔛 整體評分(7/10)