2022-04-01 58 瀏覽
早排朋友介紹銅鑼灣有間印度餐廳好好食,原來喺大坑都有分店,店內外裝修用上藍色+黃色,顏色鮮明,招牌大大隻字「正宗印度咖喱餐廳」,咁就去食佢個印度咖喱試吓有幾正宗先🤣餐前小食Papadum - 免費叫完餐店員立刻送上一份Papadum加4款醬汁,Papadun脆卜卜配埋酸酸辣辣既醬好開胃👍🏻奶油咖喱雞塊🥘 $128好香‼️聞落奶油味好重,食落口帶出咖喱香味,又唔會覺得成口香料味,雞肉入哂味又冇骨好嫩滑😋芝士小鍋咖喱🧀 $98我勁中意食芝士,佢加埋洋蔥🧅青、紅椒煮咖喱,令芝士粒食落更加香口惹味😍烤餅 Naan 🫓 $25食咖喱一定要點烤餅是常識吧😂烤餅吊住上枱見過未?原來係佢哋既特色😁烤餅出嚟暖笠笠,帶有小小麥香味,同咖喱簡直係絕配💯另外要一讚👍🏻店員好有禮貌,服務好好夠細心!

餐前小食Papadum - 免費

奶油咖喱雞塊🥘 $128

芝士小鍋咖喱🧀 $98

烤餅 Naan 🫓 $25

另外要一讚👍🏻店員好有禮貌,服務好好夠細心!

Papadum
Papadum
芝士小鍋咖喱
奶油咖喱雞塊
Naan
上星期去食肉骨茶嘅時候,👧🏻發現有一間印度菜裝修幾特別。今次唔約👦🏻,約咗朋友仔一齊去食印度菜。今次仲叫咗唔少食物開心Share🥳。🌟前菜Main Dish嚟之前店員就送上Complementary嘅薄脆,附上4款醬:Chilli辣椒🌶️、Garlic蒜蓉🧄、Tamarind羅望子,Mint薄荷(希望冇食錯⛑)。總之4款醬料各有千秋😍。🌟Shahjahani Butter Chicken 奶油咖喱雞餐廳幾體貼,所有咖哩類都用個鍋仔承載,有蠟燭Heat住,保溫功夫一流👍🏻。呢度嘅牛油雞🥘好!好!味!同之前都去過其他印度餐廳比較,呢到嘅牛油雞比較容易入口,相信有迎合左香港人嘅口味,唔太辣,牛油味又重🧈,加上雞肉🐥又冇骨,食得好方便!🌟 Nargisi Malai Kofta 薯蓉芝士丸薯蓉芝士丸🥔個質感好得意😎,比預期中腍身,食落有啲似雞蛋🥚🤣🌟Amritsari Naan 古法烤餅//Garlic Nann蒜蓉烤餅吊掛住嘅古法烤餅就最得👧🏻歡心❤️,入面夾住薯仔同洋蔥🧅,質感有啲似麵包。至於蒜蓉烤餅,對於重度蒜蓉控嘅👧🏻就覺得唔太夠喉,蒜味🧄可以更濃郁😆。兩款Naan點咖哩都好正😎。🌟Man

🌟前菜

🌟 Nargisi Malai Kofta 薯蓉芝士丸

🌟Mango Lassi
食咗咁多咖哩就緊係要叫杯乳酪飲品芒果Lassi🥭,超級大杯兩個人Share都得!
2022-03-27 23 瀏覽
如果唔行下我都唔知,原來大坑附近不同餐廳,品嚐國際美食不是難事!行到這間「正宗印度咖哩餐廳」,餐廳外牆鮮明,很容易找到,老闆都係印度人,真的絕對正宗,而我覺得他們都很友善,相信在香港一段時間,所以煮法口味又可以迎合到香港人的口味,不會太濃太重口味,實在讚👍👍我今次比較素食一點, 點了菠菜芝士蓉 , 再另配蒜蓉Naan 和Cheese Naan , 廚師即叫即整,熱辣辣新鮮送上!菠菜芝士粒 份量多,有個小蠟燭在煲下,冬天食都唔怕凍,真係好味又有濃濃印度香料, 我用手一邊拿著薄餅naan ,純食已有配料夾住又得,或再點埋菠菜蓉便更加惹味呢!Tandoori Junction indian Restaurant大坑鑼灣道58號地舖

大坑鑼灣道58號地舖
2022-03-22 37 瀏覽
同朋友係大坑買完曲奇🍪經過見到呢間正宗印度咖喱餐廳決定試一試✨餐廳以深藍牆身拼鮮黃色沙發💙💛形成強烈色彩風格🔆唔係太肚餓同朋友叫左一客薄餅同咖喱雞🥘♡ 小食 · 脆餅免費既餐前小食但一啲都唔馬虎👍🏻拌以4種唔同既醬汁最愛其中既青瓜乳酷🥒酸酸地夠哂開胃☺️♡ Chicken Tikka Masala ($128)中文唔知點解釋左做蘑菇燒雞😆用小火爐上菜 · Keep住溫度♨️咖喱食得出有層次香味 · 唔會好辣🌶仲用上大量洋蔥煮既醬汁 · 夠哂足料而雞肉份量都幾多 · 仲幾滑身💦配薄餅一流✨♡ Keema Naan ($38)香草免治牛肉口味既薄餅外皮烤到脆身💥雖然有少少油膩 但好惹味👍🏻配咖喱食吃有一番風味❣️♡ Mango Lassi ($48)乳酪味較重🥛但又唔會掩蓋哂芒果味🥭芒果味唔假之餘 仲幾香甜Mango Lassi用黎解解膩一流🔆

同朋友係大坑買完曲奇🍪

但一啲都唔馬虎👍🏻

拌以4種唔同既醬汁
最愛其中既青瓜乳酷🥒
酸酸地夠哂開胃☺️

♡ Chicken Tikka Masala ($128)
中文唔知點解釋左做蘑菇燒雞😆
用小火爐上菜 · Keep住溫度♨️

咖喱食得出有層次香味 · 唔會好辣🌶
仲用上大量洋蔥煮既醬汁 · 夠哂足料
而雞肉份量都幾多 · 仲幾滑身💦
配薄餅一流✨

♡ Keema Naan ($38)
香草免治牛肉口味既薄餅
外皮烤到脆身💥
雖然有少少油膩 但好惹味👍🏻
配咖喱食吃有一番風味❣️

♡ Mango Lassi ($48)
乳酪味較重🥛
但又唔會掩蓋哂芒果味🥭
芒果味唔假之餘 仲幾香甜
Mango Lassi用黎解解膩一流🔆

2022-03-22 49 瀏覽
呢日嚟到大坑本來想試一間出名嘅pasta餐廳,結果太多人所以放棄左,經過見到個黃色好sharp嘅門口,原來係間地道印度餐廳。雖然坐滿人,但一問之下原來大坑有兩間分店,於是就跟住店員稍移玉步去咗另一邊!Butter Chicken $128 食印度菜必叫嘅奶油咖喱雞,有小火爐keep住加熱保温,好多醬汁用嚟點薄餅一流。Vegetable Jalfrezi $90想食啲蔬菜就叫咗呢個鑊仔香料蔬菜,同樣係用小火爐暖住,慢慢食都keep到暖。入邊有西蘭花,粟米仔,蘿蔔,青豆等雜菜,味道有少許咖喱溝番茄醬嘅感覺,好typical嘅印度煮法。Naan bread $32Menu上面有好多種口味嘅薄餅,不過小編都係叫咗原味嚟點咖喱,以一個portion嘅份量來講都算慷慨,有成五六片!餐廳真係好有印度風情,所有器皿都係金色嘅厚身銅器,仲送餐前小食薄脆,室內嘅裝修都好傳統,店員全部都係外國人,不過Menu上面有中文嘅大家一定睇得明!

Butter Chicken $128

Vegetable Jalfrezi $90

Naan bread $32

Butter  Chicken
2022-03-19
2022-03-20 35 瀏覽
This time I decided to be adventurous and try some new dishes which I’ve never had before 😆Chicken 65The chicken was quite fragrant with spices and had the tingle of spiciness at the end of each bite. Personally the sauce felt like a slightly sweeter version of sweet and sour pork, maybe due to the hint of yogurt at the background. 😂Nargisi Malai KoftaIt looks like 2 croquettes inside the sauce with mashed potatoes surrounding pieces of cottage cheese. I thought it was a savoury dish but surpris

Chicken 65

Nargisi Malai Kofta
It looks like 2 croquettes inside the sauce with mashed potatoes surrounding pieces of cottage cheese. I thought it was a savoury dish but surprisingly it was on the sweeter side. The sauce was quite thick and tasted milder and creamier compared to the crisp taste of spices from the usual Indian dishes I’ve had before.

Onion Kulcha
My new go to after garlic Naan! It’s so chewy with some curried onions inside. On its own it has a mild spiced flavour but with other curries or sauces it’s even better! 😋

Overall I’m quite happy that I’ve decided to try some new dishes and would love to try more from the restaurant if I’m in the area 😄
經過店門被藍黃色的建築風格吸引住 充滿異國風情💙餐廳由印度人主理 落單都需要以英文溝通 又或者可以選擇this this this🤣🤣🤣✨奶油咖喱雞塊 ($128)奶油雞係店鋪推薦菜式 上鍋時仲有小火加熱🔥Butter Chicken好多汁 而面頭既奶油仲好似拉花咁🤣🤣咖哩食落微辣 同好creamy 雞塊大約有4-5舊左右 雞肉嫩滑 吾會鞋✨蒜蓉烤餅 ($32)呢個Naan一上枱就好吸睛👀平時食印度菜都未見過呢個陣容 感覺好地道咁 打卡一流🤣烤餅即叫即整 用掛起既方式 可以滴岀多餘嘅油 令到naan無咁油膩 餅外脆內軟 咬落好軟熟 用黎點咖喱食一流 惟蒜蓉味再重啲就好 ✨胡椒脆餅 (免費餐前小食)食物嘅器皿好特別 連放醬汁既盤都特別過人🤩醬汁有4款 有辣有酸有甜有咖喱 樣樣試啲就最好 個人幾鍾意綠色果隻 酸酸地 好似yogurt伴有青瓜味咁🤍

✨奶油咖喱雞塊 ($128)
✨蒜蓉烤餅 ($32)

✨胡椒脆餅 (免費餐前小食)

2022-03-10 43 瀏覽
本來想去食豬扒麵,估唔到閒日、星期四都要排隊🥲 太多人 WFH 都走出街食飯是吧!周圍行下、睇下想食咩啦見呢間好似幾正宗(因為裡面啲店員都係印度人🤣)即管試試去。好多款 curries 揀啊揀完咖喱、可以配返雞、羊、牛、魚或者蝦。太多選擇唔識揀,最後都係揀番啲自己識嘅野⋯要左 butter chicken 先來係呢個脆脆、配四款汁黃色同紅色係辣嘅,淺色好似係青瓜,咁你嗰本係甜甜地咁我最鍾意係食黃色。butter chicken 配 naan!個 naan 真係好打卡able,仲係熱辣辣跟住 butter chicken 有個小火熱住、超有 heart!Butter chicken 好香,個汁配 naan 真係好正

周圍行下、睇下想食咩啦
見呢間好似幾正宗(因為裡面啲店員都係印度人🤣)即管試試去。

好多款 curries 揀啊
揀完咖喱、可以配返雞、羊、牛、魚或者蝦。

太多選擇唔識揀,最後都係揀番啲自己識嘅野⋯
要左 butter chicken

先來係呢個脆脆、配四款汁
黃色同紅色係辣嘅,淺色好似係青瓜,咁你嗰本係甜甜地咁

我最鍾意係食黃色。

butter chicken 配 naan!

個 naan 真係好打卡able,仲係熱辣辣

• Naan
天后原來咁多野食,一直都冇點嚟過(大鄉里出城😂🤣)餐廳外面藍白黃,仲有啲花紋,好有特色,一睇就知係印度餐廳星期日都設有午市lunch set點餐後,好快已經有個前菜🔹特色脆薄餅 配 印度sauce薄餅圓錐形,好得意,可以啪開慢慢點唔同醬料食🤏以下介紹唔同醬料嘅味道💚綠色醬:有yogurt嘅味道,最特別係酸 中帶點辣,比較清新🤎啡色醬:甜甜地❤️紅色醬:辣椒醬,都幾辛辣吓💛黃色醬:咖哩醬🔹咖哩角(羊肉)Samosa Lamb有羊肉 / 雜菜選擇咖哩角三角形,比想像中大舊尾部好似裙尾,切開係擠滿曬饀料,冇得再多,入面除咗羊肉外,仲有青豆同印度香料,啲香料食落有啲啲花椒味食完成舊都有啲啲咁多飽飽~切開一半後,影完相諗住懶有儀態咁用叉食,點知有機會會跌啲饀出嚟,最後都係用手食🤣🤣同埋用手食又好似好味啲咁🔹奶油咖哩雞 Shahjahani Butter Chicken🔹古法烤餅 Amritsari Naan 奶油咖哩雞係呢度推薦嘅,緊係要試下先上面啲奶油好似拉花咁,重點係啲咖哩味,甜甜地,又夠creamy 餐具側邊都好有印度風情,多花邊~印度式嘅咖哩果然係唔同啲,勁香,而且香料味重古法烤餅原來係有
天后原來咁多野食,一直都冇點嚟過(大鄉里出城😂🤣)

餐廳外面藍白黃,仲有啲花紋,好有特色,一睇就知係印度餐廳
星期日都設有午市lunch set

點餐後,好快已經有個前菜

🔹特色脆薄餅 配 印度sauce
薄餅圓錐形,好得意,可以啪開慢慢點唔同醬料食🤏
以下介紹唔同醬料嘅味道
🤎啡色醬:甜甜地
❤️紅色醬:辣椒醬,都幾辛辣吓
💛黃色醬:咖哩醬

🔹咖哩角(羊肉)Samosa Lamb
有羊肉 / 雜菜選擇
咖哩角三角形,比想像中大舊
尾部好似裙尾,切開係擠滿曬饀料,冇得再多,
入面除咗羊肉外,仲有青豆同印度香料,
啲香料食落有啲啲花椒味
食完成舊都有啲啲咁多飽飽~

切開一半後,影完相諗住懶有儀態咁用叉食,
點知有機會會跌啲饀出嚟,
最後都係用手食🤣🤣
同埋用手食又好似好味啲咁

🔹古法烤餅 Amritsari Naan
奶油咖哩雞係呢度推薦嘅,緊係要試下先
上面啲奶油好似拉花咁,
重點係啲咖哩味,甜甜地,又夠creamy
餐具側邊都好有印度風情,多花邊~
印度式嘅咖哩果然係唔同啲,勁香,而且香料味重
古法烤餅原來係有咖哩饀嘅~
佢應該係預你就咁食,因為本身都好好味,質感就薄啲,比較油啲
不過如果好似我咁用嚟點咖哩食,可以叫返普通嘅烤餅,會夾啲

🔹牛油烤餅Butter Naan 🥡
食完太好味 叫咗份烤餅takeaway,返屋企再品嘗
用錫紙Pack好,咁返到屋企可以就咁放焗爐翻熱食得💕
2022-03-07 44 瀏覽
呢日同朋友走左黎大坑呢邊搵食~~我地入左一間感覺清新既印菜小店=]店內位置不多,但無焗促之感~光是肉類咖哩已有十款,更可自行配搭呢:]薄餅款式又係多不勝數!!!!!!我地最後要左一款咖喱羊肉配上一份naan~未食咖喱前,先有薄脆既胡椒薄片作餐前小食開開胃 xppppp我地要既係白腰果咖喱配上羊肉~~~~咖喱味道香濃不太辣,容易入口又惹味:)))配上口感chewy既naan一齊食更覺風味!!!!!!外賣仲有優惠添~~~~
呢日同朋友走左黎大坑呢邊搵食~~

我地入左一間感覺清新既印菜小店=]

店內位置不多,但無焗促之感~

光是肉類咖哩已有十款,更可自行配搭呢:]

薄餅款式又係多不勝數!!!!!!

我地最後要左一款咖喱羊肉配上一份naan~

我地要既係白腰果咖喱配上羊肉~~~~

咖喱味道香濃不太辣,容易入口又惹味:)))

配上口感chewy既naan一齊食更覺風味!!!!!!

外賣仲有優惠添~~~~
2022-03-06 38 瀏覽
今日好好天就諗住入大坑行吓😚朝早食完茶檔之後,晏晝就搵咗一間食印度咖喱嘅餐廳🥰我同朋友都好鍾意食咖喱,上網睇到見到都見多人贊,就決定入去呢間藍色外牆嘅印度餐廳!Butter chicken 自從有次試咗牛油雞之後覺得比起咖喱更加好味😋牛油雞又好香嘅牛油味還有淡淡的蕃茄味,令到成個雞有少少甜嘅味道,而且又唔會好油膩!用嚟點薄餅食真係不知不覺咁食咗好多👍🏻非常推介唔食得辣嘅朋友Naan & Garlic naan 上網睇見到佢哋嘅薄餅係會勾住喺度,非常有特色啱晒用嚟打卡,佢咁樣嘅作用應該仲有可以將啲油滴走冇咁肥,我哋後尾叫佢嘅蒜蔥薄餅,熱辣辣而且仲好多人滴緊👀薄餅一份有兩大片,可以搣開佢中間有窿放啲餸入去夾住一齊食🥰Mango lassi 芒果乳酪都見到好多人推薦,有淡淡的芒果味,再加埋飲都有乳酪嘅味道,我自己就幾鍾意佢,因為唔係好甜。而且佢一杯嘅份量都好多可以兩個人share飲!

Butter chicken

Naan & Garlic naan

Mango lassi
  • Butter  chicken
  • Naan
2022-02-27 793 瀏覽
天空雖已放晴,但心情仍然鬱悶,想食濃郁辛香的印度咖哩,於是來到大坑的藍屋。這間藍屋就在中華遊樂會對面,透過大窗戶望着出面寧靜的街道,耳聽着店主用印度話和親友視像通話,突然有一種離開了香港的放鬆感覺。我和先生兩人,叫了一份咖哩和兩份烤餅。點餐後會送上印度餐廳例牌的前菜:胡椒脆餅 Papad,配紅、黃、綠、啡四種甜酸chutney醬。不過唔知點解每次食chutney醬到最後都會成為混醬?Lamb Kadai 咖哩小鍋印式配羊肉 $108今天想來點單純而香濃的味道,不想要加乳酪、蕃茄或椰奶的咖哩,所以選了Kadai。Kadai主要有洋蔥、青椒、薑和印度香料,我覺得最適合配羊肉。上桌時有小火加熱,雖然火太小作用不大,但感覺良好。羊肉切成小粒,又腍又易入口。看到醬汁中的洋蔥有普通洋蔥和紫洋蔥,很有誠意。焦化洋蔥的甜味,加埋咖哩和羊肉的香味,整體非常好食。而我覺得還可以再辣多一點。同時不要少看它鍋仔細細以為得好少,羊肉和洋蔥都不少呢。原味naan烤餅 $25把烤餅掛起來上桌是這店的特色。烤餅柔軟帶少許煙韌,用來蘸咖哩好正。洋蔥 kulcha烤餅 $32中文都叫烤餅,但其實是有分別的,例如naan用

我和先生兩人,叫了一份咖哩和兩份烤餅。
不過唔知點解每次食chutney醬到最後都會成為混醬

Lamb Kadai 咖哩小鍋印式配羊肉 $108
lamb  kadai

原味naan烤餅 $25
naan

洋蔥 kulcha烤餅 $32
中文都叫烤餅,但其實是有分別的,例如naan用酵母而kulcha用泡打粉。洋蔥烤餅中間塞滿洋蔥碎和香料,本身已好香好好食,蘸咖哩就更香濃好味了。
onion  kulcha
2022-02-27 53 瀏覽
每次過來大坑吃飯,天氣都超級好,陽光斜斜照進餐廳,有一種初春的慵懶。周末都會過來吃印度菜,放鬆一下自己,好像去了旅行。 餐廳裝修設計很印度風,坐着很舒服,好像去到了當地,享受正宗美食。每次都會選擇不一樣的食物。 今天想吃羊肉,可以暖暖身體,也是冬日進補的好選擇。我點了羊肉煲和烤餅。 上菜速度很快,羊肉味道鮮美入味之餘又有營養,配上烤餅,簡直就是最愛❤ 湯汁也特別鮮美,我喜歡把餅吸收所有湯汁以及營養,這樣吃,一點都不會浪費,吃到乾乾淨淨。正宗印度餐廳及酒吧 (銅鑼灣道)大坑銅鑼灣道58號地舖

正宗印度餐廳及酒吧 (銅鑼灣道)
大坑銅鑼灣道58號地舖
大寒過後, 天陰陰, 雨濛濛, 總讓人提不起勁, 所以要食辣來提提神.  同時也為免小米宅在家打機, 要想法子帶小米出門, 又可順便到天后救世軍捐贈, 真是一舉多得. 只要佢打少陣機, 已經還得神落!   來到熟悉的印度咖哩店就座, 做最重要的事: 選菜!!     PAPADUM 配4款沾醬  食慣印度菜,  所以對這個PAPADUM不陌生. 小米直接咬呀咬! 自己仍然喜歡配4款印度沾醬, 加上PAPADUM的黑椒碎, 就是惹味的餐前小食.    SAMOSA VEG印度咖哩角~素     每次光顧印度餐館, 都會留意咖哩角. 因為家中没有炸爐或氣炸鍋, 更不會浪費食油來處理炸物. 享用SAMOSA, 平時會出動五指山, 但是今次不想用手, 改用刀叉分為小件來享用. 第一口原味, 熱辣辣, 少少甜, 軟綿綿的咖哩薯肉有青豆和提子乾, 還有有小茴香&芫荽籽? 記得咖哩角跟薄荷醬係PERFECT MATCH, 就在那點醬盤取出青BB薄荷醬, 淋在壓碎的SAMOSA表面, 再加入啡紅色的阿參果醬, 啡的綠的黃的, 顏色夠養眼.  現在每一口有香脆的SAMOSA外皮,辣中帶甜軟綿綿餡料, 混
真是一舉多得.
只要佢打少陣機, 已經還得神落!
來到熟悉的印度咖哩店就座, 做最重要的事: 選菜!!

PAPADUM
配4款沾醬
食慣印度菜,  所以對這個PAPADUM不陌生.
小米直接咬呀咬!
自己仍然喜歡配4款印度沾醬,
加上PAPADUM的黑椒碎, 就是惹味的餐前小食.
SAMOSA VEG印度咖哩角~素
每次光顧印度餐館, 都會留意咖哩角.
因為家中没有炸爐或氣炸鍋, 更不會浪費食油來處理炸物.
享用SAMOSA, 平時會出動五指山,
但是今次不想用手, 改用刀叉分為小件來享用.
SAMOSA VEG素咖哩角
記得咖哩角跟薄荷醬係PERFECT MATCH,
就在那點醬盤取出青BB薄荷醬,
淋在壓碎的SAMOSA表面,
再加入啡紅色的阿參果醬,
啡的綠的黃的, 顏色夠養眼.
現在每一口有香脆的SAMOSA外皮,
辣中帶甜軟綿綿餡料,
混著杰撻撻的阿參果醬酸味,
熱辣辣中又有清涼的薄荷醬, 多種口感和味道共惹一爐.
假如有乳酪, 就會變成印度街頭小食SAMOSA CHAAT.
碟裡還有塊蕃茄片, 就用來刮走碟上餘下的醬汁吧!
最後碟子變返白雪雪了!
LAMB GOAN 印式椰咖哩~羊肉
平時遇到的咖哩款式是MASALA, BUTTER戚勤, PALAK, KORMA和MEDRAS,
這次小米想試GOAN配羊肉.
真身: 黃色咖哩底不太濃郁, 表面有一層細碎的椰絲, 還有多件羊肉.
羊肉不太硬, 容易以餐刀壓碎, 不乾柴, 容易咀嚼, 至少不易攝入牙縫.
杰身的GOAN辣度較溫和, 滲著淡淡的椰子甜香, 配PLAIN NAAN也没有蓋過NAAN的麥味.
NAAN
LAMB GOAN 印式椰咖哩~羊肉
小米則覺得不夠辣, 消滅了1塊NAAN就收手了. 自己就可以獨吞GOAN.
原來單單享用GOAN也不錯呢!!
可能因為甜甜的椰子碎中和了咖哩的辣吧!
LAMB GOAN 印式椰咖哩~羊肉
享用過印度美食後, 就要向救世軍出發!
之後要小米計劃下回程的巴士路線了!
2022-01-22
$110.5 (午餐)
NAAN
  • SAMOSA VEG
  • LAMB GOAN
2022-01-12 87 瀏覽
A small local restaurant spotted in tai hang areaThe environment is clean and bright (Very important under covid)Love the classic naan It’s perfect to pair with their curriesYou can discover over 8 types of authentic Indian curries here Am a fan of the coconut curry It’s full of herbs But nothing too spicy Portion is decent for two
(Very important under covid)
Love the classic naan
Am a fan of the coconut curry