一講起雞煲,即刻就心郁郁好想食~朋友今日黎開旺角順便約我食飯,凍凍地岩哂同佢去「汀汀烤活魚」,慢慢歎返餐~———————————————————🔹招牌雞煲呢間餐廳雞煲就夠哂出名~事不宜遲就叫返個招牌雞煲先~雞肉大大件,肉質夠滑,辣辣地食得好過癮~———————————————————🔹安格斯肥牛(二人)我地仲叫左呢款安格斯肥牛二人份~牛肉既雪花好靚,厚薄適中,牛脂味濃郁~———————————————————🔹野生竹笙、新鮮淮山及百福豆腐蔬菜款式夠哂多元化~食雞煲就當然要叫返d好索湯既配料啦~野生竹笙、新鮮淮山及百福豆腐吸盡湯底精華,食落好惹味~———————————————————🔹蟹籽墨魚丸及蟹籽蝦丸呢度既丸類又係主打菜式~每款都幾大粒,用料夠哂新鮮,自家手打~最正係蟹籽墨魚丸,墨魚肉粒粒分明,咬落好彈牙,必試~———————————————————🔹紅薯粉紅薯粉最夾就係雞煲,索哂每一滴雞煲內既精華,食落又有口感,好正~———————————————————🔹黑松露蓮藕餅除左雞煲火鍋,我地仲叫左黑松露蓮藕餅~煎得好香脆,黑松露味又突出,好出色~———————————————————

🔹招牌雞煲

———————————————————
🔹安格斯肥牛(二人)

———————————————————
🔹野生竹笙、新鮮淮山及百福豆腐

🔹蟹籽墨魚丸及蟹籽蝦丸

🔹紅薯粉

🔹黑松露蓮藕餅

———————————————————
🔹津路鳥龍茶,加多寶涼茶
食咗咁多辣野,叫返個加多寶涼茶飲下先,微微甜又夠哂清熱,一流~
總結
識我嘅朋友都知道我係超鍾意食雞煲,呢間餐廳性價比好高,食物種類夠晒多之餘,用料又夠新鮮,啱晒同一班朋友仔嚟刷餐飽~

2023-02-28
🌟餐廳:汀汀烤活魚📍地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓💰價位:~$200 - $400📱電話:23932600天氣又涼返好多,食雞煲就最好不過~今日約埋朋友去旺角呢間「汀汀烤活魚」,雞煲、烤魚、火鍋樣樣齊,包羅萬有~———————————————————🔹黑松露蓮藕餅食雞煲之前,先叫個餐前小食~呢個黑松露蓮藕餅,煎得好香口,外層卜卜脆,蓮藕粒又有口感,再加上黑松露作調味,好滋味!———————————————————🔹招牌雞煲黎到點可以唔試吓個招牌雞煲! 一上枱已經聞到好香濃既味道,雞煲夠哂足料,份量十足,而且肉質都幾嫩滑,又可以揀唔同辣度,夠哂貼心~———————————————————🔹二人安格斯肥牛安格斯肥牛二人份量岩岩好~牛肉紋理細緻,油花分布均勻,食落牛味濃郁,好正!———————————————————🔹野生竹笙、百福豆腐、新鮮淮山食左咁多肉類,叫返D健康既蔬菜類先~我地就叫左野生竹笙、百福豆腐及新鮮淮山,每一款質素都好高~我就最鍾意野生竹笙,索哂雞煲內既肉汁,入口夠哂滑溜~———————————————————🔹自選雙拼丸(蟹籽墨魚丸 及 蟹籽蝦丸)兩款丸
🌟餐廳:汀汀烤活魚
📍地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓
💰價位:~$200 - $400
📱電話:23932600

🔹黑松露蓮藕餅

🔹招牌雞煲

🔹二人安格斯肥牛

———————————————————
🔹野生竹笙、百福豆腐、新鮮淮山

———————————————————
🔹自選雙拼丸(蟹籽墨魚丸 及 蟹籽蝦丸)
兩款丸類都大大粒,用料充足~特別係蟹籽蝦丸,咬落夠哂爽彈,好有嚼勁~

🔹紅薯粉
最後我地叫埋紅薯粉,索盡雞煲內既辣汁,食落好滑順又Q彈,辣辣地好過癮!

———————————————————
🔹津路鳥龍茶、加多寶涼茶
雞煲最鍾意就係飲返支茶~我就揀左津路烏龍茶,無糖夠哂解渴,好正~

😋味道:4/5
🏢環境:4/5
💁🏻‍♀️服務:4/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
呢間餐廳性價比極高,有齊雞煲、烤魚及火鍋,食物選擇夠晒多元化~環境方面,座位寬敞,坐得夠哂舒服,而且店員嘅服務態度良好~
2023-02-28
2023-03-05 20 瀏覽
旺角美食攻略2023 主打四川烤魚/麻辣雞煲,用電話QR下單食材主打新鮮,夠曬新鮮,麻辣選用來自四川直送食材,食完再打邊爐有辣有唔辣,最細係BB辣,香而不辣平均消費$200-300一個人食飽仲有多款小吃供應今日食呢個麻辣雞煲,半隻夠2人食雞件斬得細隻D,入味D,汁偏乾,另類乾炒雞煲,食完就加雞湯火鍋,必食餃子雲吞加牛肉叫左豆腐/牛肉/豆腐/麻辣皮蛋皮蛋係涼拌食法,香辣重蒜,好開胃牛肉油花平均~肉質香濃油脂豐厚,好嫩滑有油香,水餃雲吞夠大隻飽滿!蝦肉爽甜豆腐係百福~好滑呀!平均消費$300評分8/10Ding Ding Fish Pot旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓5/F, Pakpolee Commercial Centre, 1A-1K Sai Yeung Choi Street South, Mong Kok
有辣有唔辣,最細係BB辣,香而不辣
平均消費$200-300一個人食飽
仲有多款小吃供應
今日食呢個麻辣雞煲,半隻夠2人食
叫左豆腐/牛肉/豆腐/麻辣皮蛋
皮蛋係涼拌食法,香辣重蒜,好開胃
豆腐係百福~好滑呀!
平均消費$300
評分8/10

Ding Ding Fish Pot
旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓
2023-03-04 28 瀏覽
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️相信大家對旺角百寶利都唔陌生🫣但上面有一間高質嘅烤魚煲 你又知唔知呢🫧❶招牌江團魚鍋 $328
呢個揀左江團魚麻辣味既BB辣🐟食落啖啖肉 除左一根主骨以外 幾乎沒有細骨🦴店家會預先將烤魚煎香 入口嘅時候仲有少少香脆👨🏻‍🍳魚肉既質地非常鮮嫩 👍🏻麻辣嘅感覺令個咀痺痺地 又幾過癮🥵除咗麻辣口味之外仲有唔辣既口味任均選擇❤️‍🔥❷手打墨魚丸 $78 每碟墨魚丸有8粒💫真才實料 食落爽滑又彈牙 仲有啲鮮甜👍🏻❸紅薯粉 $26 每次食雞煲/烤魚都一軟會嗌薯粉😈呢到嘅薯粉係圓薯粉 都係我最like嗰種😳烤魚嘅味道完全滲入薯粉🍜完完吸收咗湯汁的味道 口感非常煙靭 相當惹味🤭
❹嫩鴨血 $48鴨血呈暗紅色 新鮮飽滿 無任何嘅腥味🦆浸煮後便香辣惹味又有咬口🦷❺萵荀 $48 萵筍甘甜清爽 一份已經有十多塊💚煮沸後要快啲夾起 免得影響到爽脆嘅口感🙆🏻‍♀️

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

浸煮後便香辣惹味又有咬口🦷

❺萵荀 $48
萵筍甘甜清爽 一份已經有十多塊💚
煮沸後要快啲夾起 免得影響到爽脆嘅口感🙆🏻‍♀️

Hip chic Grilled fish/Spicy boiled fish@MKThere are four 700mm Be@rbrick figurees and colorful graffiti on the walls,neon lights on the ceiling!quiet cool and stylish!Authentic Spicy boiled fish正宗水煮魚HKD$278the fish fillet is flaky.soft,tender and delicate.with tofu puff,sprout,baby Chinese cabbageLotus root蓮藕HKD$38.crunchy.soaked up the the rich flavour of the spicy boiled fish.yummmmmmm...📍"Ding Ding Fish Pot" (汀汀烤活魚 ) 5/F, Pakpolee Commercial Centre, 1A-1K Sai Yeung Choi Street South, Mong Kok

Authentic Spicy boiled fish
正宗水煮魚
HKD$278

the fish fillet is flaky
soft,tender and delicate

Lotus root
蓮藕
HKD$38
crunchy
so
yummmmmmm

旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓.
宵夜
2023-02-24 460 瀏覽
聽過汀汀呢間烤魚好耐啦,今次第一次嚟~估唔到入面係咁型格嘅裝飾,又有塗鴉🎨,又有霓虹燈💡,仲有幾隻Kubrick🐻~母親大人食魚最叻,佢一見到筍殼就話好嘢嚟喎,一定要試🐟~呢隻魚勝在骨唔多🦴,食落啖啖肉,唔太識食魚嘅人就最啱👍~母親大人今日忽然唔想食辣,叫咗淨酸菜都好夠味~提提你,記得一定要食埋塊魚面肉,又大塊又滑,必食😋!鬼馬系列其實係將蝦膠🦐,墨魚膠🦑釀落油炸鬼度炸~記得上檯快啲食,脆卜卜,真係幾盞鬼🤭~如果可以擺塊紙吸下油會更好~母親大人一見到有新鮮魚卜就眼發光😯,因為唔係好多店有賣~一碟嘅份量都算幾多,煮起之後都係好滑捋捋嘅,母親大人表示非常滿意~而我必點就係嫩鴨血🩸,大大塊,煮起有啲咬口~不過真係比較適合辣鍋🌶,因為唔辣嘅鴨血感覺總係爭少少~食咗咁多嘢,梗係要食啲菜🥬~雖然魚鍋都有啲芽菜豆卜咁,但唔係好夠喉🤪~佢呢度都有唔好菜類選擇,生菜,娃娃菜,油麥菜,食咗咁多肉,清清腸胃就最適合~佢哋啲魚幾好味,而且火鍋配料款式都好多🥩🦪,仲好新鮮~如果一班朋友嚟,仲可以book房,等你可以一邊食烤魚一邊唱K🎤~容納10-12人,消費3300就ok,人均around 300,都幾抵玩~
聽過汀汀呢間烤魚好耐啦,今次第一次嚟~

母親大人食魚最叻,佢一見到筍殼就話好嘢嚟喎,一定要試🐟~
呢隻魚勝在骨唔多🦴,食落啖啖肉,唔太識食魚嘅人就最啱👍~
母親大人今日忽然唔想食辣,叫咗淨酸菜都好夠味~
提提你,記得一定要食埋塊魚面肉,又大塊又滑,必食😋!
酸菜烤筍殼魚鍋

鬼馬系列其實係將蝦膠🦐,墨魚膠🦑釀落油炸鬼度炸~
記得上檯快啲食,脆卜卜,真係幾盞鬼🤭~
如果可以擺塊紙吸下油會更好~
鬼馬雙拼

母親大人一見到有新鮮魚卜就眼發光😯,因為唔係好多店有賣~
招牌新鮮魚卜

而我必點就係嫩鴨血🩸,大大塊,煮起有啲咬口~
不過真係比較適合辣鍋🌶,因為唔辣嘅鴨血感覺總係爭少少~
嫩鴨血

食咗咁多嘢,梗係要食啲菜🥬~
雖然魚鍋都有啲芽菜豆卜咁,但唔係好夠喉🤪~
生菜

佢哋啲魚幾好味,而且火鍋配料款式都好多🥩🦪,仲好新鮮~

2023-02-20
酸菜烤筍殼魚鍋
鬼馬雙拼
招牌新鮮魚卜
嫩鴨血
生菜
  • 新鮮魚卜
2023-02-23 17 瀏覽
👍🏻 招牌江團魚鍋(青花椒味)餐廳先將江團魚煎到半熟🥣一來可以令到魚皮更加脆口 更可以保持魚肉嫩滑味 再上枱 店員提醒一定要滾起 魚肉才會熟透🐟青花椒味嘅湯底 加海量嘅芫荽、青花椒 麻麻辣辣好惹味😋👍🏻 鬼馬墨魚膠呢個小食係將墨魚膠放上油炸鬼嘅表面 然後整個一齊炸 非常特別嘅配搭 味道同口感又唔錯 值得一試😉👍🏻 黑松露蓮藕餅💕蓮藕餅配上黑松露 中間仲食到墨魚滑嘅味道 非常獨特 而且保留左蓮藕嘅爽脆 好好味! 注意事項⚠️- 餐廳位於百寶利商業中心5樓- 餐廳烤魚辣度偏辣 點菜時要多加留意🌶️

👍🏻 招牌江團魚鍋(青花椒味)

👍🏻 鬼馬墨魚膠

👍🏻 黑松露蓮藕餅💕

注意事項⚠️
- 餐廳位於百寶利商業中心5樓
- 餐廳烤魚辣度偏辣 點菜時要多加留意🌶️
2023-02-23 13 瀏覽
今日成日口淡淡 好想食翻D濃味嘅菜式 上網搵下有咩嘢食 就見到呢間食烤魚嘅餐廳🍴 淨係見到餐廳嘅食物相已經流口水🤤 岩曬我今日嘅口味😂 就約左個朋友放工一齊去食一開始我就急不及待叫左個招牌江團魚鍋 仲揀左辣嘅青花椒味 一上檯就非常吸引🤤 仲想拎起隻筷子即刻食翻啖先 跟住店員話條魚未係全熟 要烤一陣先可以開始食 話可以令到條魚更加入味😉 更加好食 煮左一陣就開始食 條魚又果然係好入味 而且魚肉仲係好滑 好好味之後我個朋友就叫左個小食 - 鬼馬墨魚膠 原來就係油炸鬼上加上墨魚膠 配埋泰式辣醬 又幾新奇 又幾好味😋我就叫左黑松露蓮藕餅 好耐無係餐廳見到有蓮藕餅賣 我即刻點左呢個小食 果然無令我失望 無論味道都口感都係我想食 好正😎

2023-02-21 17 瀏覽
餐廳位於旺角嘅百寶利商業中心內,主打傳統四川口味嘅烤全魚,同時亦有雞煲提供,雙重滋味任你選擇!室內設計更係呢度嘅一大賣點,以街頭塗鴉同霓虹燈為主,走型格新派路線,旁邊仲有好多可愛bearbrick,啱晒大家過嚟打卡😆坐低後會送上一碟花生,鹹鹹地脆卜卜咁可以一到食一到睇menu🙈 雖然店名係烤魚,但俾雞煲嘅圖片吸引咗所以就冇理到🤣 招牌雞煲嘅份量足以兩個人食!雞件大細啱啱好,骨頭唔算太碎,肉質幾嫩,啖啖肉,蒜香味都頗出但唔會蓋過雞油嘅香氣🐔 而且特別鍾意呢度嘅洋蔥,煮至軟身,滋味無窮呀~ 食都差唔多就可以加湯打邊爐,今次要咗鮮羊卷、韭菜餃、魚皮餃、唐生菜、娃娃菜同邪惡嘅炸魚皮,每碟都唔少,個人最推韭菜餃同唐生菜,前者餡料飽滿、後者清甜爽口😋 另外加配蒜香皮蛋同涼拌海帶絲,作為前菜就最合適不過了🤭

汀汀烤活魚(旺角)和同樣是魚控🐟的朋友到訪了依間旺角樓上川菜烤魚專門店🫕,餐廳有除了烤魚🐠,同時主打酸菜魚、雞煲🐓和火鍋🥘。亦有供應冷盤小食🍢、炸物🍘和多款火鍋配料,包括安格斯肥牛🍖、海鮮🦪、小龍蝦🦞和丸類🧆等。餐廳門口的霓虹燈熊🐻相當搶眼,裏面裝修新潮,融入街頭塗鴉元素💫,擺放了巨型熊仔模型,仲有獨立k房。🍽️ 涼拌土豆絲涼拌土豆絲🥔是我好喜歡的開胃小食, 就是焯熟了的薯仔刨成絲加入辣油🌶️、麻油、蒜蓉🧄等調味料,味道香辣、爽脆。🍽️ 招牌江團魚鍋烤魚🐟原條上,好大條,骨唔算多,肉都容易起,餐廳的活魚是每天新鮮送到,魚肉鮮美嫩滑,有多款口味可供選擇,包括:麻辣🌶️、香辣🌶️、泡椒🌶️、青花椒🫑,辣度由bb🌶️辣到大辣🌶️🌶️🌶️,可自行選擇辣度,亦有唔辣的選擇,包括蕃茄薯仔🍅和野菌湯底🍄。我地選擇了青花椒味🫑微辣,店員介紹青花椒又香又麻,而且無咁油,烤魚鍋加入了紅辣椒🌶️、花生🥜、蒜蓉🧄、芫茜☘️調味,微辣就真的不太辣,唔太食得辣的朋友都覺得可以接受👍🏽,不過後勁都幾強🥵。裏面配料都相當多,有豆卜、萵筍、芽菜、蘿蔔。享用完烤魚🐠,湯底可以打邊爐🥘,我地要了一份薯粉,吸收了湯汁,好好食😋。🍽️ 鬼馬雙拼油炸鬼切
汀汀烤活魚(旺角)

🍽️ 涼拌土豆絲

🍽️ 招牌江團魚鍋

🍽️ 鬼馬雙拼
油炸鬼切粒,再釀上有墨魚膠🦑和蝦膠🦐,金黃酥脆,跟配甜辣醬。

餐廳亦有供應啤酒🍺、真露🍾、水果茶🍎和汽水🧃。八仙果水果茶可選綠茶或梳打底,加入了西瓜🍉、火龍果和青檸等新鮮水果粒🍒;Hoegaarden倒放在杯上,打卡一流🤩!

🙋🏽‍♀️想知更多飲食資訊, Follow Instagram: misslittlebigeater 🙆🏽‍♀️
2023-02-07 21 瀏覽
有啲想食辣嘢就去咗旺角食酸菜魚啦聽講佢哋嘅魚每日都新鮮喺街市到拎貨 好新鮮環境裝修得好有街頭風 好多霓虹燈🌈老闆娘同每一台都好好傾好nice仲會過嚟教我哋點樣食先係最正原來仲可以包房唱K🎤一路食酸菜魚雞煲,一路唱K真係好爽😄老壇子酸菜魚💛💛💛💛💛本身仲以為係一條魚咁上點知原來係起晒肉同魚骨,一碟咁上仲正 唔使自己揀骨😼😼魚肉好嫩 啲肉好實淨 好新鮮第一次見有咁多酸菜配菜仲有豆卜金菇包埋野生竹笙💛💛💛💛💛好爽口 質感棉密 吸晒啲湯汁 好正田園拼盤💛💛💛💛有粟米冬瓜蓮藕薯仔份量都幾多粟米鮮甜蓮藕爽口水果茶💛💛💛💛💛大大杯 有好多生果 例如青檸、西瓜、橙、百香果飲落好解辣 可以揀綠茶定梳打黎冲 加分😻我哋嗌咗少甜啱啱好
有啲想食辣嘢就去咗旺角食酸菜魚啦
聽講佢哋嘅魚每日都新鮮喺街市到拎貨 好新鮮
環境裝修得好有街頭風 好多霓虹燈🌈
老闆娘同每一台都好好傾好nice
仲會過嚟教我哋點樣食先係最正

原來仲可以包房唱K🎤
一路食酸菜魚雞煲,一路唱K真係好爽😄

老壇子酸菜魚💛💛💛💛💛
本身仲以為係一條魚咁上
點知原來係起晒肉同魚骨,一碟咁上
仲正 唔使自己揀骨😼😼

份量都幾多
粟米鮮甜
蓮藕爽口

水果茶💛💛💛💛💛
大大杯 有好多生果 例如青檸、西瓜、橙、百香果飲落好解辣
可以揀綠茶定梳打黎冲 加分😻
我哋嗌咗少甜啱啱好
2023-02-07 20 瀏覽
1行3人叫咗半隻雞煲烤魚2人餐再加其他火鍋配料仲加酒水味道都幾好但係配料選擇少,可以選擇既材料唔多要收茶錢同花生錢 要但係除咗第一杯清茶,就再無幫我地加過啦🫣不過碟花生,都幾好味。
1行3人叫咗
半隻雞煲
烤魚2人餐
再加其他火鍋配料
仲加酒水

味道都幾好
但係配料選擇少,可以選擇既材料唔多

要收茶錢同花生錢
要但係除咗第一杯清茶,
就再無幫我地加過啦🫣
不過碟花生,都幾好味。

2023-02-06 38 瀏覽
📌 汀汀烤活魚 - 旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓🗓(6/2) 星期一 ⏰ 晚上7:30左右 💈特式:我一直都好鐘意食烤魚,亦都試過好多間唔同嘅烤魚,今日去到旺角又突然想食烤魚,見到呢間汀汀烤活魚網上評價不俗就同大家去試試。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:餐廳除左烤魚仲有多款雞煲/田雞煲/小龍蝦煲/酸菜魚/水煮魚等等,當然仲有好多唔同種類嘅小食/火鍋配料可以揀選添,而烤魚種類亦都可以選擇江團魚/荀殼魚/ 沙巴龍躉,而家等我同大家講下🐟味道先。涼拌萵筍 - 鍋未滾就叫左個涼拌萵荀做前菜過下口癮,份量唔算好大,但作為前菜都算足夠,口感好爽口,加上大量蒜蓉,好鬼香口。招牌烤江團魚鍋 - 我之前去其他烤魚店都係食開江團魚,貪佢唔多魚骨,肉質淋滑,其實佢3款魚價錢都係唔差得多,但我想對比下佢同其他烤魚店嘅分別,所以都係叫返江團魚。味道就可以選擇香辣/麻辣/酸菜/唔辣,咁我都係揀返最普遍嘅香辣小辣,一上枱已聞到好濃郁嘅香辣味,但又未去到攻鼻。條魚size都好大,兩個人食都足夠餘,除非好大食,如果唔係都未必需要再加配料,因為佢本身個鍋都已經有不少配菜,包括豬皮/蘿蔔/豆卜/芽菜/
🗓(6/2) 星期一 ⏰ 晚上7:30左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

條魚size都好大,兩個人食都足夠餘,除非好大食,如果唔係都未必需要再加配料,因為佢本身個鍋都已經有不少配菜,包括豬皮/蘿蔔/豆卜/芽菜/萵筍/瓜菇等,魚皮烤得好香脆,魚好厚身多肉,肉質好滑.好滑.好滑同夠入味。

招牌新鮮魚卜 - 本身淨係條魚我都已經驚食唔晒,但見到呢度火鍋料竟然有新鮮魚卜,我又鐘意食魚卜,所以都照叫,份量都ok,上枱時店員都有提醒可以早d將魚卜落鍋,因為係新鮮魚卜,所以會越煮越滑,又唔會靭,果然真係越煮越入味,好好食。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 餐廳有幾款啤酒同不同汽水選擇,另外仲有特色飲品,我地就叫左特色飲品新鮮百香果水果茶同倒轉嘅Somersby。

🍽環境:餐廳環境好靚,用上好多霓虹燈嘅設計,再加上好多Bearbick擺設,環境上我覺得好鐘意,坐得好舒服,就算係比較細嘅二人台,餐廳都特登係旁邊做個平台位擺野,所以空間都足夠。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:店員服務態度好好,一坐低就好詳細咁介紹佢地餐廳嘅烤魚,同埋講解唔同魚嘅口感/特點之類,店員不時都會幫忙留意個鍋底有無需要加湯同調較合適火力。

💰💸價錢:叫左個烤江團魚,1個前菜1個新鮮魚卜,再加兩杯特飲,埋單都只係$600,佢個烤魚算做得幾出色,份量亦夠大條,而且仲要位處旺角中心區域,交通極之方便,價錢都算合理範圍。

🐲💬總結:我覺得呢間主打烤魚嘅餐廳比其他非主打烤魚嘅餐廳好好多,食物種類亦唔少,交通又方便,環境又理想,價錢又合理,值得一試再試。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️❤️
招牌烤江團魚鍋
招牌新鮮魚卜/涼拌萵筍
2023-02-06
招牌烤江團魚鍋
招牌新鮮魚卜/涼拌萵筍
  • 招牌新鮮魚卜
2023-01-15 49 瀏覽
本身睇食評以為好好食,所以過嚟試吓,點不知烤魚得豆瓣醬嘅味道同鹹味完全冇香味也都冇咩辣味😡去得嗰啲牛有少少牛味,蔬菜拼盤,每人得兩件孤寒又小氣,海鮮全部冰凍又唔新鮮生蠔同青口仲硬梆梆雪藏嘅,一開始俾咗兩杯茶,每杯茶得半杯,唔知以為用嚟洗筷子,點不知最後埋單要收返兩位茶錢加油就算啦仲要收花生線同埋茶錢,總之你講呢間嘢唔抵食,又唔好食!食到成肚气!😡唔怪得成間嘢冇咩人食!應該轉左手!極差👎👎👎👎👎👎

2023-01-14 24 瀏覽
話說幾年前同事farewell,都十個人以內一齊去,我幾日前明明電話book左,後來果日佢六點幾打比我,我做緊野聽唔到電話,佢電話留言竟然問我確唔確定,如果唔確定佢就讓個位比其他客!當我做完野就黎七點,我覆佢電話時,佢話見我唔覆佢,佢已經讓左個位比其他客了😡😡😡😡唔聽電話就證明唔confirm booking???😡我同班同事就黎出發點知發生件咁既事,真心嬲!打去吵,都冇位比我😡