叫了燒鵝飯,燒鵝肉又乾又鞋,咬落去好韌最重要係全無油香味白飯也無飯香,硬掘掘兩條油菜也無驚喜地難食等了十五分鐘上菜,詢問下才知漏了單,但員工毫不在乎員工服務態度差,縱使食客不多,也在行行企企,或坐下休息,不願理會食客等候期間也見蒼蠅周圍飛,環境衛生成疑永不光顧了,也希望大家看到這食評,不要盲中中入去這間食店難怪開在大街,食客也不多,只怪自己貪方便未睇食評沒有美食,沒有環境,也沒有服務態度的確係人生去過最差的餐廳,沒有之一
叫了燒鵝飯,燒鵝肉又乾又鞋,咬落去好韌
最重要係全無油香味

白飯也無飯香,硬掘掘

兩條油菜也無驚喜地難食

等了十五分鐘上菜,詢問下才知漏了單,但員工毫不在乎

等候期間也見蒼蠅周圍飛,環境衛生成疑

永不光顧了,也希望大家看到這食評,不要盲中中入去這間食店

難怪開在大街,食客也不多,只怪自己貪方便未睇食評

沒有美食,沒有環境,也沒有服務態度

的確係人生去過最差的餐廳,沒有之一

2023-08-17
玩咗幾日~今天認真工作上課程,10:30上堂之前食個早餐先新開茶餐廳🍴其實專門做 #燒味但我十點三去到只有早餐🥣其實都有好多選擇有醒神早餐、自選雙拼早餐、歐陸早餐我選咗雙拼早餐💠 #豬扒五香肉丁米 超Heavy米粉我食半碗豬扒肉鬆軟, 少少肥又有骨冇乜梳打粉味五香肉丁都冇肥肉💠 #奶茶少奶 啱味同埋杯奶茶係即沖熱辣辣唔靚嘅奶會有so 味呢度OK我之前見到人哋食燒味燒鵝同埋叉燒都好靚下次行過試吓先仲有九折我買返$32超超超超平
玩咗幾日~
今天認真工作
上課程,10:30上堂
之前食個早餐先

新開茶餐廳🍴
其實專門做 #燒味
但我十點三去到只有早餐🥣

其實都有好多選擇
有醒神早餐、自選雙拼早餐、歐陸早餐
我選咗雙拼早餐

💠 #豬扒五香肉丁米 超Heavy
米粉我食半碗
豬扒肉鬆軟, 少少肥又有骨
冇乜梳打粉味

仲有九折
我買返$32
超超超超平
2023-06-24 145 瀏覽
前幾日落大雨,諗住試吓樓下嗰間仍在試業嘅茶餐廳,當時大約2:30所以叫了公司姐姐幫我落去買個下午茶,滑蛋叉燒飯$45,但收銀阿姐話$55,姐姐就問點解吾係$45,收銀阿姐話,下午茶個嗰係迷你蛋叉燒飯,姐姐答佢:我就係要迷你那個囉,跟住佢話冇㗎,之後有第二個男人嚟問什麼事,再睇清楚,郁一郁個阿姐隻手話有㗎。跟住收銀員話打咗單啦,迷你得一隻蛋,你真係要呀,我姐姐就說我就是要迷你那個,後面那個職員就話要加多2元盒錢噃,姐姐再答佢你哋外賣一直都係加多兩蚊㗎喇,後來有個職員話整咗啦,你比多$10啦😡😡姐姐很生氣😤話咁算啦吾想再爭辯總之都吾知做乜,之前試業話有85折1星期,做了3日又話冇折。宜家又有返9折。總捨來說吾會再幫襯😡垃圾

2023-06-17 124 瀏覽
燒味飯貴,又唔好食。呢個價呢個質素真係唔駛喺度食你啦,我夠喺附近食兩餐都得啦。諗住早餐近近地返工前食個奶醬多,等左勁耐都未到,原來漏單。人多漏單都原諒你,但又唔係喎,個個侍應滿口普通話淨係識得照顧d大陸人。我個人都好易話為,平時都好少可打食評講一間餐廳,呢次慶到我要打字,因為搞到我冇早晨食之餘仲要趕返公司,明明預好晒時間有凸。個餐最後淨係飲左杯凍檸茶,俾淨飲錢就走。冇野食我都唔會再黎呢間野,以後都唔會。

個餐最後淨係飲左杯凍檸茶,俾淨飲錢就走。

冇野食我都唔會再黎呢間野,以後都唔會。
2023-06-13