3天前
呢間日式放題有齊晒我鍾意嘅食物,高質又抵食,餐廳裡面有好多卡位,座得舒服前菜有芝麻八爪魚、中華沙律、螺肉、藤椒魚皮、海蜇等等,呢度嘅魚皮真係要試吓,整得好好食每人送一盅燉湯,非常足料,🈶蟲草花、龍眼肉、豬肉、雞肉等配料,飲落夠晒火候極品海鮮拼更加係我嘅至愛,有魚子醬、長腳蟹、熟蝦、磯煮鮑魚等,樣樣都新鮮美味海膽帶子更加係必試,帶子爽口鮮甜,配上海膽一齊食,口感一流三文魚腩刺身盤都好豐富,有珍寶赤蝦、三文魚腩、油甘魚、希靈魚、八爪魚 、馬刀貝、北海道角螺 、赤貝 、醬油吞拿魚等肥美又新鮮嘅刺身,種類繁多飯類壽司叫咗一口海膽壽司、龍蝦膏甜蝦壽司、海膽甘蝦三文籽手卷➕海膽親子花之戀,款款都美味可口炸物揀咗榴槤波波、芝士年糕、日本蕃薯天婦羅➕温室南瓜天婦羅,件件都好香口呢度嘅泰式食物都非常不錯,冬陰公蝦湯、泰式燒羊腩、泰式燒生蠔及咸魚炒芥蘭都好惹味凍櫃裡面嘅甜品都有好多款,包括泡芙、小蛋糕、百福豆腐花等雪糕雪條都有好多選擇,仲有榴槤、蜜瓜、椰子等各款雪條
海膽帶子更加係必試,帶子爽口鮮甜,配上海膽一齊食,口感一流
凍櫃裡面嘅甜品都有好多款,包括泡芙、小蛋糕、百福豆腐花等
雪糕雪條都有好多選擇,仲有榴槤、蜜瓜、椰子等各款雪條