2022-11-20 86 瀏覽
真係好鍾意打邊爐啊最鍾意就係同一班朋友一齊烚吓烚吓一齊傾吓計食吓嘢😛🙆🏻‍♀️ 今晚同男朋友行完婚紗店然後就去呢間餐廳餐廳位於山林道的樓上舖頭 🍽🍴我地兩個人叫左皇牌套餐 $268@ -先食海鮮雞煲 之後加水打邊爐🍲 套餐 可以任食🐮牛小排、🐮牛肩胛、🐷豚肉片、以及出面自助火鍋配料🥳🥳 -🔥🔥 首先即刻有得食就係海鮮雞煲🔥🔥真係真材實料😋 有兩隻大鮑魚、大蝦、蜆 🍤又有雞肉🍗 😍😍 鮑魚食落口感煙韌彈牙 唔鞋口👍🏻👍🏻 大蝦 份量十足 口感爽口鮮甜😋雞煲味道濃郁😋 愈食愈惹味😆😆 -食到咁上下 係時候加水 打邊爐🤪 🍲🍲另一重頭戲🍲🍲即刻食皇牌套餐裡面嘅款式先😆-🐮 美國頂級安格斯牛小排好香牛肉味😋😋 油脂分布平均 好肥美😋口感較軟腍😆😆 -🐮美國頂級牛肩胛肥瘦均勻 色澤鮮嫩😍😍 入口軟腍-🐷 加拿大極嫩豚肉片油花分布平均😍 肉質鮮美嫩滑🥳-其他既火鍋配料都非常豐富 丸類 肉類 菜類 麵類 都應有盡有🥳 特別喜歡 💕👉🏻墨魚滑 份量十足 彈牙爽口😬 👉🏻雲吞 好足料 皮薄餡靚😋 👉🏻 蒟蒻 竟然呢度都有得食 第一次食 口感爽口 好特別🙈🙈-🧃🥤飲品櫃既飲品選擇都多元化 有

真係好鍾意打邊爐啊
我地兩個人叫左皇牌套餐 $268@
先食海鮮雞煲 之後加水打邊爐🍲

🔥🔥 首先即刻有得食就係海鮮雞煲🔥🔥
真係真材實料😋
有兩隻大鮑魚、大蝦、蜆 🍤又有雞肉🍗 😍😍
鮑魚食落口感煙韌彈牙 唔鞋口👍🏻👍🏻

👉🏻雲吞 好足料 皮薄餡靚😋
👉🏻 蒟蒻 竟然呢度都有得食 第一次食
口感爽口 好特別🙈🙈

🧃🥤飲品櫃既飲品選擇都多元化
有汽水、果汁、涼茶、啤酒🍻等等

飲飽食醉後 當然要食返杯雪糕啦

海鮮雞煲
牛肩胛
  • Häagen-Dazs雪糕
2022-11-19 60 瀏覽
海鮮雞煲🍲秋風起🍁有少少涼意,又想去打邊爐😚。今次去左間位於佐敦的火鍋店。位置都較為隱蔽,真係識去的人先食到😆。一開始會先嚟一個雞煲,但係呢個雞煲除了雞,還有不同的海鮮,有鮑魚,蜆,蝦,還有一些金菇等配菜。鮑魚口感不錯,不會太韌,蜆蝦都幾新鮮。特別想講一下個雞煲汁,惹味之餘,但唔會食到好口乾。食完雞煲,就可以加湯變成打邊爐。配料可以外面任拎,牛小排,牛肩肉,梅肉片就係每次order,都係任食。特別推介牛小排,牛小排油脂分布平均,肥瘦適中,又有牛味😋。
海鮮雞煲🍲

2022-11-16 52 瀏覽
📍 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖天氣越嚟越涼,打邊爐就最啱啦!我今晚又咁肚餓,食返個放題先~今次嚟到呢間係山林道嘅其中一間任食雞煲火鍋,價錢只係258 一位,已經包咗一個好足了好多海鮮嘅雞煲,加上牛肉豚肉任食,仲有自助配料區,嘢飲仲要任飲添!有勁多汽水韓國飲品啤酒,實有一款啱你。首先講吓個雞煲先,兩個人都有半隻雞,加埋鮑魚,蝦,蜆等海鮮,賣相吸引。味道方便我哋揀咗小辣,非常適合唔好辣嘅朋友,味道好唔錯!👍🏻食完雞煲當然要加湯打邊爐啦,套餐已經包咗牛肩胛同牛小扒,仲有豚肉,都係任點任食,實食得飽!肉嘅質素都幾好,脂肪分布平均,切得夠薄,基本上滾兩滾就可以即食。牛小排比較肥啲,入口即溶,有和牛嘅感覺👍🏻👍🏻👍🏻牛肩胛就肉味比較重,有咬口,鍾意肉味嘅應該會鍾意。但係估唔到豚肉勁有驚喜!出面好多地方,豚肉都係麻麻哋,但呢間嘅豚肉,非常嫩滑!🥰除咗雞牛豬,呢度仲有好多配料俾你自助攞返去食,最最最最最令我驚喜嘅喺出面嘅黑魚片!平時打邊爐好少有得食,呢度竟然有重要任食!黑魚片淥熟之後肉質超滑,個人認為比起脆肉鯇仲適合打邊爐🤤🤤🤤其他配料好似園,菜,面
📍 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

除咗雞牛豬,呢度仲有好多配料俾你自助攞返去食,最最最最最令我驚喜嘅喺出面嘅黑魚片!平時打邊爐好少有得食,呢度竟然有重要任食!黑魚片淥熟之後肉質超滑,個人認為比起脆肉鯇仲適合打邊爐🤤🤤🤤其他配料好似園,菜,面類都非常齊全,總有一款啱你食👍🏻

總括而言,今餐258一個人,食到咁飽,影真抵食!

私心評分
食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2022-11-15 47 瀏覽
當我第一次去嘅時候,估唔到有一間咁好食嘅火鍋喺樓上,個正門唔太覺眼😁所以我稱為癮世火鍋.今次食咗個和牛火鍋餐,而個湯底就係冬陰功湯底,我想講算很正宗有很濃的椰子味(推介)!牛肉也很出色很濃郁的牛肉味,讚,職員服務也很好👍🏻,所以下次會再過嚟😬
  • 牛小排
  • 豚肉
  • A4黑毛和牛
2022-11-12 72 瀏覽
又去打邊爐🤣🤣數唔清近排打咗幾多次。今次呢間位於尖沙咀山林道,原來嗰度好多火鍋餐廳,我哋揀咗-熊本牛鍋☺️佢首先係食雞煲,佢即整嘅,所以等咗一陣,其間侍應叫我哋去攞小食食,有炸雞同薯條,服務好好。雞煲好味喎,啖啖肉,好入味,仲有鮑魚、蝦同蜆😍好足料。仲有芋頭,仲加咗好特別嘅紫薯同蕃薯,越煮越入味,好甜。食到夠,之後就加湯打邊爐,佢會攞三碟肉俾我哋,有牛小排、牛頸肩同豬,可以無限任加。當中最好味係牛小排☺️其餘嘅丸、菜、餃之類嘅食物就係出面自己攞,最後仲有甜品同埋雪糕,食到好飽好飽。餐廳唔算大,有興趣就最好打去book定位先,200幾蚊食到咁多嘢真係好抵。

2022-11-12 623 瀏覽
冬天最愛嘅就係邊爐🫕貪佢方便,想食乜就食乜,淥一淥就食得,又好味😋最近食左一間比較隱世既火鍋店🍲而且性價比都頗高,想推薦俾大家🤭🤭呢間餐廳位於食肆林立既山林道,屬於樓上舖,位置唔算易搵,有啲似私房菜既感覺☺️入到去原來都幾多人食,燈光唔係超級光猛,但係坐係度幾舒服既感覺☺️我哋點左佢地既王牌套餐,先食佢地個雞煲,然後再轉任食火鍋🍲雞煲呢個雞煲除咗雞肉仲有鮑魚,係鮑魚呀😝😝🤩🤩真心推介🤤🤤雞煲整體唔會死咸、濃味,但係又出奇入味又好食,雞肉又唔會太鞋,比較嫩滑,而且好有走地雞既鮮味😋😋佢哋配菜方面有利用番薯加入雞煲,呢個真係第一次見☺️☺️但係好食既👍火鍋🍲加入湯水轉做火鍋之後,店員就即刻為我哋奉上三碟肉,包括牛肩胛肉🥩牛小排黑豚肉認真高質🤤🤤d肉係order形式,出面就會有個自助吧拎啲火鍋配料,款式都有頗多,基本上大家要食嘅都一定有🤭🤭仲有雪糕甜品飲品方面就由佢哋自家製嘅清潤糖水給涼茶,仲有市面一般嘅罐裝飲品及啤酒🍻種類都算好多👍👍朋友見隔籬枱order咗幾轉生蠔🦪忍唔住都order咗半打😍😍$8.8一隻,性價比都好抵😝😝佢哋好似而家like 社交平台仲有優惠,大家有興趣可以去試吓🥰📌 熊本牛鍋

我哋點左佢地既王牌套餐,先食佢地個雞煲,然後再轉任食火鍋🍲

雞煲
呢個雞煲除咗雞肉仲有鮑魚,係鮑魚呀😝😝🤩🤩真心推介🤤🤤

火鍋🍲
黑豚肉
仲有雪糕甜品

📌 熊本牛鍋 (永勝商業中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

#熊本火鍋 #王牌套餐 #任食火鍋 #山林道美食 #美食推介 #高質靚料 #hotpot
2022-11-07
  • 牛小排
  • 豚肉
  • 牛肩胛
2022-11-08 95 瀏覽
朋友想食火鍋放題搜尋到呢間熊本牛鍋就嚟試一試💁🏻‍♀️💁🏻❀皇牌和牛套餐[$258]附送和風海鮮雞煲.先食雞煲再打邊爐個雞煲除左雞仲有鮑魚、中蝦不過和風汁通常偏甜我同朋友都係重口味鍾意麻辣嗰隻多啲😂.食晒個雞煲可選擇💁🏻💁🏻‍♀️就咁加水落去打邊爐或加 $20 轉其他湯底我地唔洗諗就轉咗四川麻辣湯辣度為坊間嘅小辣🌶.外面自助吧枱,醬汁、丸類同蔬菜任取成日覺得食火鍋放題食丸好蝕😅所以今晚以食肉為主套餐包咗豚肉|牛肩胛|小牛排吃到飽肉類質素中規中矩👐🏻😽.話說湯底煲得七七八八加水後湯底變得無咁辣忽發奇想出去攞左碗芫茜🌱再放個素麵落去煮個麵吸晒之前啲肉汁芫茜又掛上個麵度👏🏻😹都幾唔錯下次自己打邊爐都可以咁整❗️
朋友想食火鍋放題
搜尋到呢間熊本牛鍋
就嚟試一試💁🏻‍♀️💁🏻

❀皇牌和牛套餐[$258]
附送和風海鮮雞煲
先食雞煲再打邊爐
雞煲除左雞仲有鮑魚、中蝦

不過和風汁通常偏甜
我同朋友都係重口味
鍾意麻辣嗰隻多啲😂
食晒個雞煲可選擇💁🏻💁🏻‍♀️
就咁加水落去打邊爐
或加 $20 轉其他湯底
我地唔洗諗就轉咗四川麻辣湯
辣度為坊間嘅小辣🌶

外面自助吧枱,醬汁、丸類同蔬菜任取
成日覺得食火鍋放題食丸好蝕😅

芫茜又掛上個麵度👏🏻😹都幾唔錯
下次自己打邊爐都可以咁整❗️

2022-10-27
2022-11-07 78 瀏覽
預先WhatsApp預訂八人枱🥳去到即入座 店員等人齊先幫我地起雞煲🙏🏻我地係食第一款餐 1️⃣✨🔹環境✔️座位闊落 冷氣夠勁✔️我地食當晚滿座但一啲都唔嘈🔹服務✔️店員超主動幫助換碟/ 清骨碟💯✔️態度好 有禮貌👍🏻👍🏻✔️叫添肉 好快送到👍🏻👍🏻🔹雞煲🐔🍲✔️雞肉嫩滑入味!份量多!✔️有蝦有蜆有鮑魚!超驚喜!🤤🔹火鍋配料及飲品✔️多選擇!特別推薦鯛魚片 好滑好甜!🐟✔️牛肉豬肉質素唔錯✔️飲品類大致同其他火鍋放題店舖差唔多🔹甜品✔️有糖水!仲有紅豆龜苓膏送😊🔹多款優惠🌟1️⃣當月壽星只收正價加一!2️⃣Like + Share FB Page送生蠔🦪✔️生蠔質素唔錯 都幾肥美鮮甜😋!不過少數有啲蠔殼碎 希望開蠔人員可留意✨🔹自㩦蛋糕可代雪 免收費用🎂🤩整體嚟講 超級滿意 會回頭及推薦!
預先WhatsApp預訂八人枱🥳

✔️店員超主動幫助換碟/ 清骨碟💯
✔️態度好 有禮貌👍🏻👍🏻
✔️叫添肉 好快送到👍🏻👍🏻
🔹雞煲🐔🍲
✔️雞肉嫩滑入味!份量多!
✔️有蝦有蜆有鮑魚!超驚喜!🤤
🔹火鍋配料及飲品
✔️多選擇!特別推薦鯛魚片 好滑好甜!🐟
✔️牛肉豬肉質素唔錯
✔️飲品類大致同其他火鍋放題店舖差唔多
🔹甜品
✔️有糖水!仲有紅豆龜苓膏送😊
🔹多款優惠🌟
1️⃣當月壽星只收正價加一!
2️⃣Like + Share FB Page送生蠔🦪
✔️生蠔質素唔錯 都幾肥美鮮甜😋!
不過少數有啲蠔殼碎 希望開蠔人員可留意✨
🔹自㩦蛋糕可代雪 免收費用🎂

🤩整體嚟講 超級滿意 會回頭及推薦!
火鍋牛肉及豬肉
附送生蠔
2022-11-06
慶祝紀念
生日
火鍋牛肉及豬肉
附送生蠔
2022-11-04 63 瀏覽
尖沙咀山林道一向餐廳林立,見天氣咁凍,所以同娘親食完雞煲再打邊爐先☺️皇牌$258/位開始係雞煲,除咗雞仲有唔少貴料,例如蝦、鮑魚、蜆等等☺️雞肉嫩滑入味,仲有最特別嘅係,入面有類似紫薯/紫心蕃薯,佢甜甜地但索咗鹹鮮嘅汁,出奇好食。食完之後,可以加湯底打邊爐,清湯唔使收費,其他湯大概加$20💟打邊爐會先嚟就會牛肉豬肉,肉質不錯。仲可以出去拎其他野食。有丸類、烏冬、菜、餃、響鈴等炸物☺️仲有自己不嘅雪糕同泡芙。理論上3個鐘好夠時間食。

皇牌$258/位

仲可以出去拎其他野食。
2022-11-02 79 瀏覽
雞煲邊爐之夜 在 熊本牛鍋😬有人同我講原來佢好鍾意食雞煲,但我同其他人食咁多次雞煲都無見佢表現/同我講話佢都想食🤣 有晚佢見到有人介紹呢間餐廳,所以主動提出。除咗雞,仲有我愛嘅牛食😍 拿拿聲WhatsApp 熊本問吓第二晚有無得食啦!有幾款牛餐跟不同配搭你揀,有美牛小排,有澳和牛,有日和牛,價錢由$158-$388 /位,仲有雞煲熱身先,一D都唔貴吧。優惠餐得90分鐘,但其他餐都有180分鐘什至係無限時畀你任飲任食,諗起都開心🥰 所以記緊要訂座,順便問清楚🤓 我哋揀咗$388日本A4和牛,真係太抵,唔試對唔住自己🙈 好彩仲訂得切🫠 因為每日有限額的~餐廳係山林道,上到樓上好似去咗私人地方咁🫢 好private。真係第一次食火鍋私房菜🤭 裏面座位唔多,所以真係一定要book枱!雞煲唔係大家係一品食開果D,呢度係和風海鮮日式雞煲,可以要麻辣底。海鮮以為係得普通🦐和蜆仔咁啦,點知原來係有鮑魚㗎😲 已經睇到好有heart~ 不過我心已經飛咗去啲牛牛度,所以好快食完啲雞就準備火鍋湯底啦😁 加咗$20試個沙嗲湯底~真係好香濃,醬油都可以點少D🤤期待已久嘅牛牛嚟啦🤩🤩 上枱係個九宮格。有牛肩胛、封門
雞煲邊爐之夜 在 熊本牛鍋😬

期待已久嘅牛牛嚟啦🤩🤩 上枱係個九宮格。有牛肩胛、封門柳、牛板腱、牛小排、日本A4和牛、澳洲和牛、五花腩、牛白肉和豚肉🤤 今次醒目續格食,記住味道同口感,鍾意嘅話之後就再追加果款😇 每一款肉都好新鮮同各有特色,但我最後都係揀咗日本A4😋 真係好香牛肉味同好嫩口,到而家都好深刻。睇住師傅即場切D牛肉片,好治癒☺️ 估唔到係間唔係日式的舖頭,仲要呢個價錢可以食得到呢個質素。出面用日本/日式牌頭的連鎖店都真係比下去👎🏻 另一個就追加唔係度度都食到嘅牛白肉,但我就覺得呢款肉太膩了,好快飽🤣

滿足的一晚,推介牛魔們來試試😇
  • 日本直送極上A4黑毛和牛
2022-10-27 67 瀏覽
食放題最怕就係食到好緊要,見到呢間主打3小時雞煲火鍋任飲任食,一定唔會有壓力,咁就一於嚟試下先🔸雞煲皇牌套餐 $258🦐和風海鮮雞煲先上雞煲,材料好豐富呀!除咗雞肉仲有鮑魚、蝦、蜆、豆卜、金菇及紫薯😍辣度就係固定嘅,食落微辣,但個汁好香好惹味😋啲材料吸曬啲汁好正鮑魚好彈牙,雞肉都幾嫩滑,唔會好鞋口!🍲火鍋食完雞煲就可以加湯開始打邊爐啦,先各上一碟牛小排、牛肩胛及豚肉,色澤都幾好!牛小排口感嫩滑,肉味香濃,點麻醬好正😋牛肩胛肉質有咬口啲!估唔到豚肉都幾正,肥瘦適中,肉質仲有啲彈牙,整體3款肉都唔錯,可以隨便任叫🤗🥬自助區嘅火鍋配料選擇都幾多,而且擺放得幾整齊,例如一般嘅丸類、蔬菜類、餃類及麵類都有,我食咗粟米、生菜、娃娃菜、南瓜、雲耳、嚮鈴同埋魚皮,都幾好哦,夠新鮮🥤飲品選擇都幾豐富,除咗一般嘅罐裝汽水、茶飲、啤酒外,仲有自家製冰糖紅棗燉雪耳及夏枯草!啤酒都有3款呀😝🍨甜品雪糕有2款口味,分別係士多啤梨及芒果,仲有泡芙😍好味😋總結💕3小時任飲任食無壓力,可以慢慢食,傾下計🤗整體質素唔錯,店員服務都幾貼心👍🏻呢日平日嘅晚上都9成滿座,生意唔錯🙌🏻

🔸雞煲皇牌套餐 $258

🦐和風海鮮雞煲

鮑魚好彈牙,雞肉都幾嫩滑,唔會好鞋口!

🍲火鍋

🥤飲品

🍨甜品
雪糕有2款口味,分別係士多啤梨及芒果,仲有泡芙😍好味😋

豚肉
返黎元朗大本營 同大帝齊齊食好西😀當晚係超級大雨同凍呀🥶 一於去食打邊邊 暖下身熊本牛鍋有任飲任食 揀左雞煲皇牌套餐 $258/人 食足3個鍾 好飽又好爽🫶套餐包一鍋和風海鮮雞煲 配微辣口味 人人都食到👍🏻海鮮有鮑魚 蜆同大蝦 都大隻又鮮甜仲有多塊雞件 辣辣咸咸 真係好惹味🌶另外有包4款肉 其中牛小排和牛肩胛 牛味好濃堅好食😋仲有從未食過的牛白肉 屬稀有部位 是一種軟組織😆佢口感好似脂肪但又爽爽地 係幾特別🤓總之 興奮試到新野😉而且唔夠仲可以追加食完海鮮雞煲 加湯後 就開始打邊邊🍲任食BAR枱好長 超多選擇 有餐前小食, 海鮮,雞肉😮大量丸類到菜類 仲有好多款麵揀🥰飲品類別眾多 但我自己都係鐘情於店家自家製的夏枯草同冰糖紅棗燉雪耳 真係有雪耳 同唔會好甜👍🏻仲有3款口味雪糕同泡芙 做ending🤎位於世宙個場好大好闊落 坐得舒服 聚會都真係一流👍🏻原來尖沙咀有分店的 又多個地點同朋友一齊食足3個鐘😎
返黎元朗大本營 同大帝齊齊食好西😀

仲有從未食過的牛白肉 屬稀有部位 是一種軟組織😆
佢口感好似脂肪但又爽爽地 係幾特別🤓
總之 興奮試到新野😉而且唔夠仲可以追加

食完海鮮雞煲 加湯後 就開始打邊邊🍲
任食BAR枱好長 超多選擇 有餐前小食, 海鮮,雞肉😮
大量丸類到菜類 仲有好多款麵揀🥰
飲品類別眾多 但我自己都係鐘情於店家自家製的
夏枯草同冰糖紅棗燉雪耳 真係有雪耳 同唔會好甜👍🏻

仲有3款口味雪糕同泡芙 做ending🤎

位於世宙個場好大好闊落 坐得舒服 聚會都真係一流👍🏻
原來尖沙咀有分店的 又多個地點同朋友一齊食足3個鐘😎
2022-10-20 70 瀏覽
熊本牛鍋秋天的香港怎麼能不吃一頓熱騰騰的雞煲火鍋呢,涼颼颼的季節怎麼能不來一頓涮牛肉呢,和朋友聚會怎麼能不來一頓放題呢。這間餐廳就可以一次滿足上述所有的要求。套餐是海鮮雞煲,性價比很高,有鮑魚大蝦花甲,調味不像重慶雞煲那麼辣,反而是那種醬香味,可以吃到食材本身的鮮味,調味料有洋蔥芫西,煮久之後特別入味。最喜歡裡面的紫薯和蕃薯,糯糯的,吸收了湯汁之後特別美味,而薯的香味也融入到湯汁中,帶來一些甜味。吃完雞煲就是加湯涮肉涮菜啦,牛小排質素特別高,雪花紋路,脂肪和瘦肉的分佈非常均勻,肉質入口即化,逼近和牛的口感,牛肩胛口感更厚實一些,爽脆緊實,豚肉也不錯。蔬菜和丸子種類也很多,且新鮮度很高,推薦甜糯的南瓜和甜玉米,和雞煲很配。飲料有很多款韓國果汁,清新的果汁可以解除火鍋的膩。最後是冰淇淋,很少見到放題有可以Gelato冰淇淋,可以看到奧利奧口味最受歡迎,享受自己挖球的快樂。秋冬來上這麽一頓,溫暖滿足。
熊本牛鍋

秋冬來上這麽一頓,溫暖滿足。
2022-10-18 61 瀏覽
好耐冇同好友一齊食晚飯,今晚我哋就約埋打個邊爐🫕傾過夠!我哋約近近哋去尖沙咀山林道嘅《熊本牛鍋》!呢度係自助式打邊爐,我哋就揀咗個皇牌menu $258咋!仲要包咗雞煲,裡面有不同海鮮-蝦、鮑魚、蜆除咗有雞嘅鮮味仲加有海鮮嘅鮮味,鮮上加鮮🦐 !雞煲嘅雞雞肉嫩滑,又夠晒入味,仲放埋紫薯🍠,啲汁就比佢吸晒所有精華😋美味!海鮮都唔算弱,鮑魚都有,海鮮算新鮮,呢個簡直係性價比高!雞煲食到咁上下,待應會加湯底,就會上埋牛肉豬肉,肉質絕對唔差同可以出去自助吧到拎其他食物打邊爐,有各款丸、粉麵、蔬菜、餃子、鮮魚片、!食完仲可以去拎甜品雪糕🍦、泡芙同湯水,食到我哋抱住個肚走!仲有各色各樣嘅汔水、啤酒等等…….仲有冰糖紅棗燉雪耳、夏枯草😉總之食到太飽,連甜品我哋都忘記食就走咗😆😆下次我哋要再去食過!呢個價錢有呢個質素,簡直不得了!
好耐冇同好友一齊食晚飯,今晚我哋就約埋打個邊爐🫕傾過夠!

2022-10-14 89 瀏覽
🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🥰🥰任食靚牛無限追加🥩⭐️大推澳洲和牛/頂級牛小排⭐️🕑🕑🕑🕑3小時任飲無任食😻上菜速度快 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💨💨💨💨唔會因為無限時拖慢上菜速度✅✅仲有罕見牛胸爽任食🤤🤤🤤🤤入口充滿牛油香味但唔會成口油🤤大滿足🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰同行4人食得相當滿足😁😁😁😁😁時間充裕☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵🈵
大滿足🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
同行4人食得相當滿足😁😁😁😁😁
時間充裕☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
2022-10-14
5 分鐘 (堂食)