2024-09-26
今次極力推介呢間荃灣日式人氣串燒,擁有多間分店,串燒款式超多選擇,自創款式應有盡有,等我同大家極力推介必食邊款先😋✨極力推介:🐃厚切鹽燒牛舌拖羅、日式燒白鱔、蒜蓉燒元貝、蜜糖燒雞翼厚切鹽燒牛舌拖羅厚切牛舌拖羅勁嫩口,入口有散牛油香同埋肉汁,口感好好日式燒白鱔白鱔香脆,面頭加咗蔥花,口感彈牙外脆內軟,肉質非常新鮮,整體完美紅蔥頭蒜蓉粉絲燒元貝🦪比起一舨清蒸美味,元貝超大隻,加埋蒜蓉、青蔥、粉絲好入味蜜糖燒雞翼🍗燒到好入味,滿滿蜜糖好滋味,好食過出面,必食推介鰻魚炒飯🍚盬燒和牛牛小排🐮泰式豬頸肉🐽盬燒A4 宮崎和牛🐮💥飲品💥🥭即打士多啤梨乳酸 $28🍹百香果枯仔梳打全部串燒都整得有心機,仲要勁惹味,主要分為🧂椒鹽&🌶️麻辣兩款,串燒即叫即整,燒烤火候控制得好好,枱面仲有一個燒烤爐仔,真係唔怕食物會凍,保持水準熱辣辣🤤🥳燒烤堂開設好多分店,我的粉絲絕對要支持試下🔥燒烤堂 (荃灣)📍荃灣川龍街118號百悅坊12樓📍筲箕灣新成街8號新成中心C座地下F舖📍旺角通菜街1A-1L號Deli2 3樓 987📍銅鑼灣登龍街28號3樓📍尖沙咀諾士佛台1號1樓📍中環安慶臺1號安慶樓地下上層A舖
厚切鹽燒牛舌拖羅
厚切牛舌拖羅勁嫩口,入口有散牛油香同埋肉汁,口感好好
日式燒白鱔
紅蔥頭蒜蓉粉絲燒元貝🦪
比起一舨清蒸美味,元貝超大隻,加埋蒜蓉、青蔥、粉絲好入味
蜜糖燒雞翼🍗
燒到好入味,滿滿蜜糖好滋味,好食過出面,必食推介
鰻魚炒飯🍚
盬燒和牛牛小排🐮
泰式豬頸肉🐽
盬燒A4 宮崎和牛🐮
💥飲品💥
🥭即打士多啤梨乳酸 $28
🍹百香果枯仔梳打
燒烤堂開設好多分店,我的粉絲絕對要支持試下
🔥燒烤堂 (荃灣)
📍荃灣川龍街118號百悅坊12樓
📍筲箕灣新成街8號新成中心C座地下F舖