2024-05-14 1027 瀏覽
同朋友行左陣旺角心血來潮大家都想食燒肉 睇左幾間鋪 最後搵左間睇落價廉物美既鋪頭去試試結果不負眾望🤩👍入到鋪頭之後店員即刻介紹餐牌前菜、小食、飲品可以任飲任食 限時2hrs 成人晚市價錢:每位$248+10%服務費見到有好多小食款式好吸引 例有三文魚鰭、粉絲、炸雞翼、海鮮煎餅、年糕其中三文魚鰭外表好吸引,魚鰭煎至金黃酥脆,內里鮮嫩多汁,咬落去感受到魚肉的細膩口感去到最重要既燒肉環節,款式多到數唔曬類別有牛🐂豬🐖雞🐔羊🐐海鮮🐟🦑疏菜🥬選擇絕對係食肉獸天堂牛肋粒同牛排骨必食 肉質脂肪分佈鮮明 燒到7成熟食落去口感好細膩 最後我同我朋友兩人兩樣各Encore左4碟🤩海鮮選擇種類都好多 有蝦、青口、蜆、魚柳、鮮魷🤩蝦、青口同蜆都無沙 魚柳同鮮魷都醃製過 燒落去好香口惹味👍餐廳:牛一哥韓式燒烤放題🕋地址:旺角彌敦道601號廣場1樓
結果不負眾望🤩👍

入到鋪頭之後店員即刻介紹餐牌
前菜、小食、飲品可以任飲任食
限時2hrs
成人晚市價錢:每位$248+10%服務費

見到有好多小食款式好吸引
例有三文魚鰭、粉絲、炸雞翼、海鮮煎餅、年糕

去到最重要既燒肉環節,款式多到數唔曬
類別有牛🐂豬🐖雞🐔羊🐐海鮮🐟🦑疏菜🥬選擇
絕對係食肉獸天堂
牛肋粒同牛排骨必食
肉質脂肪分佈鮮明
燒到7成熟食落去口感好細膩
最後我同我朋友兩人兩樣各Encore左4碟🤩
海鮮選擇種類都好多
有蝦、青口、蜆、魚柳、鮮魷🤩
蝦、青口同蜆都無沙
魚柳同鮮魷都醃製過 燒落去好香口惹味👍

餐廳:牛一哥韓式燒烤放題
🕋地址:旺角彌敦道601號廣場1樓
2024-05-12 792 瀏覽
🥩 牛一哥 🥩牛一哥是一家燒肉放題餐廳,每次造訪都是一場美食盛宴。一到餐廳,就會先給我們一個九宮格的拼盤,內有各種美味的肉品,包括豬頸肉、鯖魚、牛舌、牛肉粒、牛肋骨、雞、牛肉、還有醃製過的牛肉和豬腩片等等。每一種都是美味的極致。品嚐完燒肉後,還有各種不同的熱食供應,如韓式薄餅、韓式炸雞、炸饅頭、炒粉絲和煎三文魚等,讓人大呼過癮。此外,飲品也是任飲的,最重要的是還有雪糕供應,讓人吃得心滿意足。整體來說,牛一哥不僅提供了豐富多樣的美食選擇,而且品質絕佳,服務貼心周到。每次的用餐體驗都十分滿足,下次一定會再來。📍 地址:旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖
🥩 牛一哥 🥩

📍 地址:旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖

2024-05-10 572 瀏覽
超豐盛韓式燒烤放題😍😍😍 創興不嬲好多美食,今次嚟1樓試吓任食韓燒😆 出面自取區乾淨企理,選擇好豐富,無論炸物、熟食(年糕、炒飯及粉絲)、生果、韓式前菜、酒、果汁、茶都有齊,應有盡有!未食燒肉都會飽肚🤣🤣 價錢合理,值得一試~🥩美國LA牛仔骨推薦!最愛的牛仔骨🫶🏻 肉質鮮嫩,口感軟腍,濃郁牛肉風味,搭配燒烤醬汁後更加美味🥩原粒頂級肉眼高品質牛肉,濃郁的牛肉肉香和口感,油脂分佈均勻,豐腴多汁,口感一流厚切牛舌必點!牛舌肉質柔軟,口感爽口彈牙,好好味😋仲有其他款式嘅肉類都好正~滋味醃牛肉、安格斯肥牛、五花豬腩肉、烤牛腩片等等仲有好多款魚類貝類、菜疏類,全部都好新鮮~

🥩美國LA牛仔骨

🥩原粒頂級肉眼

厚切牛舌
必點!牛舌肉質柔軟,口感爽口彈牙,好好味😋

仲有好多款魚類貝類、菜疏類,全部都好新鮮~
2024-05-05 740 瀏覽
韓燒離講可能食慣咗 漢和出面可以自己攞嘅嘢食 實在少得可憐可以燒嘅食物選擇 亦少得可憐需則係比120分鐘你食 但相對 漢和可以由佢中午開店 食到佢落場離講時間嘅差距 明啦仲要2點多就已經唔refill嘢 已經唔多嘢攞西瓜全部白裡透紅 涼粉見底 三文魚剩殘骸 雪糕零零星星趕收檔?ok! 至於要搵雪櫃拎嘢飲 好搞笑地 要行到出門口um.. .可能真係冇比較冇傷害啦價錢差無幾 但食物種類同時間 都少一大截同埋其實我唔多鍾意佢一離就問都唔開就隊九格肉比你唔係個個人樣樣都啱食架牙嘛我覺得哩度 我覺得可以嘅就 魷魚同魚肉但 漢和 都有不過算 講多都無謂 差距太大就當 試下新店囉 下次都係食返 漢和
韓燒離講
但 漢和 都有
不過算 講多都無謂 差距太大
就當 試下新店囉 下次都係食返 漢和
2024-05-04 279 瀏覽
喺創興廣場搵嘢食嘅時候,搵到呢一間地點唔錯,環境都闊落嘅餐廳,而且好似仲有韓國人做廚師,所以就忍唔住入去試吓嗰啲烤肉啦!只要掃code就點到烤肉,個人最鍾意嘅係佢嘅龍脷柳同埋雞肉,兩個嘅質素都好高,最基本嘅食物都好好食,另外佢嘅牛小排嘅肉味都好夠,唔會太韌,個人覺得二百幾蚊可以食到呢個質素,都算滿意嘅。而且選擇都非常之多,除咗要嗌嘅燒肉之外,出邊亦都有得拎唔同嘅熟食同埋沙律,例如有年糕,炒飯,炒粉絲,雞翼,西瓜等等。當然唔夠嘅話,仲可以散叫其他野食,例如醬油蟹,生牛肉、韓國鰻魚等。

2024-05-02 171 瀏覽
創興廣場呢間燒肉店佢已經開咗一段時間,但我一直都未有機會去,前排終於去試吓呢一間嘅餐廳,佢嘅嘢食有意外咁唔錯佢裏面有好多嘢食,有唔同種類嘅燒肉,無論係牛羊豬雞魚,樣樣都有得選擇,而佢嘅食物質素都唔錯,每種肉都有佢肉嘅味道。而且有得出去斟自己鍾意嘅醬汁,真係好惹味。飲品方面都好多,除咗有一般嘅肥仔水之外,亦都有啤酒,甚至唔甜嘅茶都有如果依啲都唔夠食嘅話,仲可以額外接俾多少少錢去嗌唔同嘅小食 佢嘅醬油蟹,鰻魚等等,係可以額外俾錢再嗌過,咁就可以食啲質素更加好嘅嘢食啦!

2024-04-26 176 瀏覽
牛一哥,位於旺角彌敦道,大街之上無人不識,但這店卻以平價錢就可以享用任食、非常抵食。我和姊姊來到,先食牛肉豬肉,店又設有果菜任取地區,也有雪糕任食,所以非常超值。我們又吃了肩背也吃了魷魚,非常美味。烤爐很大可以同時放進很多食物,所以我們就一边吃一边再燒,吃了很多很多,十分飽肚o店内也有飲品櫃,除便取飲品,也是不限數量,所以大吃的姊姊特別開心,吃到會微笑。我們吃到一半,店員就換鐵盆,招呼周到,所以我們下次會再來
我們又吃了肩背也吃了魷魚,非常美味。
我們吃到一半,店員就換鐵盆,招呼周到,所以我們下次會再來

2024-04-25 151 瀏覽
今天晚上,我和家人到位於旺角的牛一哥餐廳晚餐。我們點了韓式燒烤放題,吃了大量牛肉和豬肉。餐廳的燒烤烤爐在桌上冒出陣陣誘人的香氣,肉片在烤盤上烤得噴香,讓人垂涎欲滴。我們一家人圍坐在桌旁,熱鬧地圍繞著燒烤,聊著家常。牛肉片肥瘦相間,肉質鮮嫩多汁,每一口都帶著濃濃的肉汁和香氣,讓人回味無窮。豬肉則是鹹香多汁,入口即化,令人欲罷不能。我們不停地翻著肉片,享受燒烤的樂趣,忘情地品嚐每一口美味。家人間的歡笑聲不斷,彼此間的交流更加融洽和親密。吃完大量的肉類後,我們感到滿足而幸福,肚子也填得飽飽的。這頓美味的晚餐成為了我們一家人難忘的回憶,彼此間的情感也更加緊密。在牛一哥餐廳的韓式燒烤放題,我們不僅品嚐到美味的肉類,更重要的是享受到了家人間的溫馨和幸福。

2024-04-22 185 瀏覽
Lunch time去左食放題,非常抵食的放題套餐。價格方面,兩個人埋單連加一都係$392,一個相當合理的價格,但已經吃得很飽了。完全係食肉獸的天堂!食得好暢快!餐廳有很多款肉類選擇,包括雞、牛、豬和魚。真 係非常好的,因為咁樣每個人都可以食到自己鐘意食既肉類,唔洗就其他人。而且餐廳都有很多款醬汁可以選擇,給食物更多的風味選擇👍🏻放題還包括雪糕和飲品,門口已經有好大個雪櫃放晒嘢飲,俾你任揀,好多款飲品,仲有啤酒!無限制地享用雪糕和飲品,好抵食!餐廳環境用左橙色,好醒神,睇落好乾淨,而且座位與座位之間好闊落,唔會感覺好焗好迫好油煙,坐得好舒服。餐廳員工服務態度算OK,唔使主動叫,見到污糟都會幫手兩換烤盤鐵板~

2024-04-20
2024-04-22 113 瀏覽
創興廣場有不同種類的餐廳,今日晏晝見到牛一哥$168可以任燒兩個鐘,覺得非常抵,就一於試吓啦!餐廳座位非常豐富,以卡位為主,當日我就被安排在一個可以容納四個人的卡位。餐廳係以QR code落單的,未落單前,會有一個一共有九格嘅肉類,所以你可以試到自己啱食嘅,至再落單!除咗燒肉,出邊都有好多熟食、生果、小食,例如我覺得最好食嘅泡菜煎餅、海鮮煎餅、辣炒年糕、海帶湯等等仲有唔少得嘅韓國小食前菜,泡菜(好味唔辣)、芽菜、菠菜、蘿蔔等等肉類就同普通韓燒差不多,最特別係有羊肉但略完有啲碎最鍾意係牛柳粒同牛舌,但因為冇醃到,所以可以落胡椒鹽去作調味!食完,仲有一籃子香港製造嘅雪糕,口味都好特別,例如有益力多味、焦糖爆谷味、焙茶味、黃金果等等我就試咗益力多同焙茶都好好味,黃金果就唔係太習慣。飲品除咗一般嘅烏龍茶汽水啤酒外,仲有熱嘢飲,自家製紅棗茶、大麥茶。三五知己約埋一齊食兩個鐘非常抵!
創興廣場有不同種類的餐廳,
今日晏晝見到牛一哥$168可以任燒兩個鐘,
覺得非常抵,就一於試吓啦!

餐廳座位非常豐富,
以卡位為主,當日我就被安排在一個可以容納四個人的卡位。
餐廳係以QR code落單的,
未落單前,會有一個一共有九格嘅肉類,
所以你可以試到自己啱食嘅,
至再落單!

除咗燒肉,
出邊都有好多熟食、生果、小食,
例如我覺得最好食嘅泡菜煎餅、海鮮煎餅、辣炒年糕、海帶湯等等
仲有唔少得嘅韓國小食前菜,
泡菜(好味唔辣)、芽菜、菠菜、蘿蔔等等

肉類就同普通韓燒差不多,
最特別係有羊肉
但略完有啲碎
最鍾意係牛柳粒同牛舌,
但因為冇醃到,
所以可以落胡椒鹽去作調味!

食完,仲有一籃子香港製造嘅雪糕,
口味都好特別,
例如有益力多味、焦糖爆谷味、焙茶味、黃金果等等
我就試咗益力多同焙茶都好好味,
黃金果就唔係太習慣。

飲品除咗一般嘅烏龍茶汽水啤酒外,
仲有熱嘢飲,自家製紅棗茶、大麥茶。

三五知己約埋一齊食兩個鐘非常抵!
2024-04-21 96 瀏覽
旺角牛一哥韓式燒肉放題最啱打卡就係九宮格燒肉,仲有好多🧆🥘🫔🍛熟食可以選擇,推介🥙韓式泡菜煎餅,好脆仲係暖暖哋嘅~食完九宮格入邊嘅🍖燒肉仲可以喺電話度落單叫多啲👍🏻!好鍾意奧米加青衣柳,🐟魚塊好彈牙,🤤燒到個面脆脆地食到上癮!🐮牛肉方面首選安格斯肥牛,肉質優質🥩~嘢飲選擇又多,我飲咗四支唔同嘅飲品😆最啱同朋友一齊嚟👭🏻,一邊傾偈一邊慢慢食😋,我哋嚟食午市,午市價錢平好多💸,但係晚市就食物都一樣😉
📍 牛一哥韓式燒烤放題 (旺角)旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖———————————————呢間燒烤放題新開冇耐,位置喺創興廣場非常方便,啱晒同朋友屋企人嚟聚會🥰 餐廳係由韓國人主理,感覺自家醃製嘅泡菜前菜味道都好地道~午市韓燒放題(💰: 168 hkd 加一;星期五六日及公眾假期前夕+$10)$200唔使包埋+1已經可以任飲任食兩個鐘!仲要係旺角旺區,都算幾抵😆 入座嘅時候餐廳已經會比一份九宮格盛盒我哋,包括咗牛仔骨、安格斯肥牛、羊仔、牛舌、豬腩肉、豬頸肉、雞翼同比目魚柳等…其餘嘅食物可以scan QR code落單,前菜熟食甜品小食就可以出去拎我自己最鍾意牛舌同埋五花腩😋 牛舌口感爽彈,五花腩肉香味都幾濃,其餘肉類就不過不失啦~飲品方面,除咗種類繁多,連酒精飲品都有包!如果想養生啲,仲有佢哋嘅自家製大麥茶同紅棗茶🍵如果想追加某啲韓式料理,就要額外付費,包括咗醬油蟹、鰻魚、生牛肉等。總括嚟講,餐廳最大賣點係價錢實惠、種類多、食材新鮮👍🏻👍🏻 同埋少有地韓燒餐廳環境幾靚,坐得舒適、夠寬敞,通風做得好唔會太大油煙,啱晒同朋友嚟一齊慢慢燒慢慢傾偈敘舊😚整體評分 (6個🐽為
📍 牛一哥韓式燒烤放題 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖
———————————————

午市韓燒放題

整體評分 (6個🐽為滿分)
味道:🐽🐽🐽🐽
抵食:🐽🐽🐽🐽🐽🐽
環境:🐽🐽🐽🐽🐽
服務:🐽🐽🐽🐽

🐾: 油麻地A1出口步行4分鐘
  • 九宮格牛盛盒
  • 飲品
2024-04-19 66 瀏覽
旺角有一間新開韓燒✨牛一哥韓式燒烤放題✨ ▶️餐廳大部分係卡位,可以舒舒服服咁坐,最岩就係同朋友慢慢食慢慢傾,✅自助區有多款韓式前菜,泡菜湯,牛骨湯,辣炒年糕,韓式炒粉絲等等任揀任食,仲有沙律同熟食,✅飲品選擇同樣唔少,啤酒🍻一樣可以任飲,✅一開始就會先上9宮格,9款肉🥩有原粒頂級肉眼,安格斯肥牛,牛舌腩,五花腩,雞翼,青衣柳,豬頸肉,豬梅肉,牛仔骨,牛舌爽脆嫩,頂級肉眼肉味香濃,雞翼好JUICY▶️之後就可以再用 QR CODE 落 ORDER,仲有多款肉類同海鮮,鮮蝦爽口彈牙,用新鮮生菜🥬包肉食,配上麵豉醬,能夠中和肉🥩的油膩感,咁就夠哂清新解膩,可以食多幾件▶️食飽就再食甜品,甜品少不了雪糕🍨,雪糕杯就係香港製造商Cocoberry,口味好特別好好味🤤個人推介豆腐味,可以解解膩,清新味蕾。除左放題,可以✅散叫韓式料理,好似醬油蟹,韓式生牛肉,韓國鰻魚等等,全部係韓國廚師主理!

旺角有一間新開韓燒✨牛一哥韓式燒烤放題

✅飲品選擇同樣唔少,啤酒🍻一樣可以任飲,

▶️食飽就再食甜品甜品少不了雪糕🍨,雪糕杯就係香港製造商Cocoberry,口味好特別好好味🤤
個人推介豆腐味,可以解解膩,清新味蕾。

2024-04-18 42 瀏覽
昨天與家人去到牛一哥韓式燒烤放題,一家以精選放題為主打的韓式燒烤店。 這裡提供的肉品包括滋味醃牛肉、安格斯肥牛、勝豚五花腩等,讓顧客可以盡情享受美味的燒烤體驗。此外,還有香辣豬頸肉、醃制雞肉、蒜香雞翼、辣醃鮮魷、辣魷魚鬚等多款選擇,讓您品嚐到各種口味的美味料理。 牛一哥的賣點之一是裝修闊落,環境舒適,讓顧客可以在愉悅的氛圍中享用美食。店內由正宗韓國廚師主理,保證每道菜品都能保持原汁原味,讓您感受到地道的韓式烤肉風味。除了放題外,您還可以選擇散叫菜品,例如醬油蟹、韓式生牛肉、韓國鰻魚等,滿足您對不同料理的需求。 此外,牛一哥還提供多款涼菜,如韓式涼拌、雪糕、水果等,讓您在享用燒烤的同時也能品嚐清爽的涼菜。飲品方面也是任飲,讓您可以盡情暢飲各種飲料,滿足您的口渴。 總的來說,牛一哥韓式燒烤放題是一家值得一試的餐廳,不僅肉品質優,環境舒適,還有多款菜品和涼菜可供選擇,讓您在這裡可以享受到地道的韓式燒烤美食。 #牛一哥韓式燒烤放題#旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖#theonekoreanbbq

#牛一哥韓式燒烤放題
#旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖
#theonekoreanbbq

2024-04-18 48 瀏覽
今天去了位於旺角彌敦道的「牛一哥韓式燒烤放題」,絕對是燒烤愛好者的天堂。這裡不僅提供精選的放題菜單,還有各種散叫菜品和涼菜,讓顧客可以盡情享受美味。裝修豪華,肉類質素頂級,由正宗的韓國廚師主理,保證每一口都是好味。 放題菜品包羅萬有,我點選了很多,包括原粒頂級肉眼、滋味醃牛肉、安格斯肥牛、勝豚五花腩、香辣豬頸肉、醃制雞肉、蒜香雞翼、辣醃鮮魷、辣魷魚鬚多春魚、美味鮮蝦、新鮮扇貝、茄子和洋蔥等等。每一款菜品都經過精心挑選和調味,帶給我無盡的享受。 除了放題菜品外,還有各種散叫菜品可供選擇,如醬油蟹、韓式生牛肉和韓國鰻魚等等。這些菜品都充滿著正宗的韓國風味,讓你仿佛置身於遠方的首爾小巷中。另外,還有多款涼菜可供選擇,包括韓式涼拌、雪糕、水果和各種飲品。無論你喜歡清爽的涼菜還是燒燙的燒烤,這裡都能滿足你的味蕾。 「牛一哥韓式燒烤放題」的賣點不僅僅在於菜品的美味,還在於獨特的用餐體驗。無論是和家人、朋友一起來品嚐美食,或是和愛人共度浪漫的晚餐,這裡都是一個絕佳的選擇。 #牛一哥韓式燒烤放題#旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖#theonekoreanbbq

#牛一哥韓式燒烤放題
#旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖