2024-04-03
由而家到4月11號,有機會體驗一下「反老換童」因為嚟 🐮牛一,享用100分鐘放題,每位成人只需要用小童價錢✳️我地去咗太子分店,地點相當方便,好近太子地鐵站,喺始創中心落一層就見到餐廳好大,以大量既卡位為主,客人既空間感好足夠,坐得好舒適,舒適既用餐環境可以提升用餐體驗。我地今次係任食嚴選牛肉餐,簡好左湯底後,一坐底湯底同牛肉就已經到左,我地掃一掃QR code就點牛肉、雞肉等,如果想開心d,可以加錢食和牛點完餐之後,d肉類就好快上黎,感覺上一分鐘都唔洗除左任點肉類,出面都有自助吧,有菜類、菇類、麵類、各種熟食比大家揀仲有自助醬料吧、飲品吧同乳酪雪糕等湯底係打邊爐既靈魂,松茸雞湯嘅味道清爽而不油膩水滾就淥牛肉先,刀工好,切得好薄,好快就食得,牛味香濃而不膩,encore 再encore✳️星期一至四11:30 - 19:00前入座
點完餐之後,d肉類就好快上黎,感覺上一分鐘都唔洗
仲有自助醬料吧、飲品吧同乳酪雪糕等
湯底係打邊爐既靈魂,松茸雞湯嘅味道清爽而不油膩
✳️星期一至四11:30 - 19:00前入座