2024-09-23 870 瀏覽
收工同朋友仔去咗牛大人打邊爐☺️☺️為各位大大分享bino 體驗!!!!GO!!!。。📌晚市入座均可任食Dreyer‘s雪糕🍨 (適用於牛大人全線分店)。所以筆者都食咗兩支開心果甜筒。。📌最新涼拌小食登場👏🏻『逢甲Q爽雞腳筋』帶點微辣嘅雞腳筋煙韌爽脆口感並存,口感獨特,食住等鍋底就最啱!😋『陳醋涼拌黑木耳』陳醋嘅酸酸甜甜,有幾開胃唔使多講啦~配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑最jengggg🏖️。📌升級回歸🆙『澳洲和牛牛胸爽』口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮。📌今期限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』。可以自由拿取蔬菜~。朋友仔職業係做食材採購,佢都覺得牛大人可以任食嘅牛肉質量唔錯。。台式蛋餃嘅味道都唔錯,蛋皮幾薄。。牛大人 Master Beef - 吃到飽台灣火鍋📍沙田正街11至17號偉華中心二樓9A至9B號舖

收工同朋友仔去咗牛大人打邊爐☺️☺️

為各位大大分享bino 體驗!!!!

GO!!!

所以筆者都食咗兩支開心果甜筒。

可以自由拿取蔬菜~

台式蛋餃嘅味道都唔錯,蛋皮幾薄。

牛大人 Master Beef - 吃到飽台灣火鍋
📍沙田正街11至17號偉華中心二樓9A至9B號舖
2024-07-30
  • 麻辣鴨血
2024-10-09 0 瀏覽
當日大約七時多 已經坐無虛席👍性價比好高 好適合一家大細/朋友聚會去用餐❣️-火鍋湯底有10多款式選擇 有紅燒牛骨湯、酸菜鍋、麻辣、鳳梨雞、蕃茄、養生濃湯等 而且最近推出咗幾款期間限定 最後我地簡左魚白湯三文魚豆腐鍋 味道清甜 而且材料好足 作為火鍋湯底 同牛肉真系好夾🥢-💰日本黑毛和牛A4+💰448我哋叫咗佢新推出嘅和牛套餐 性價比好高👍🏻 每一塊都好厚身同大塊 而且仲係任食👏🏻和牛脂肪分佈均勻 入口肉質嫩滑多汁 口感有嚼勁😋每一口都感受到牛肉在口中溶化 油脂香濃‼️而且共有多達百款自助料理任食 性價比真係好高💯仲會送海鮮拼盤 好新鮮💯

💰日本黑毛和牛A4+💰448

2024-10-04
2024-10-09 0 瀏覽
牛大人午市一小時定量火鍋98元未加1任食菜、飲品、火鍋配料(選擇唔少)湯底麻辣中辣真係好辣吓,下次叫小辣午市:11:30-16:00(最後落單時間:15:30)扺食👍👍👍👍
牛大人午市一小時定量火鍋98元未加1
任食菜、飲品、火鍋配料(選擇唔少)
湯底麻辣中辣真係好辣吓,下次叫小辣
午市:11:30-16:00(最後落單時間:15:30)
扺食👍👍👍👍
2024-09-07
  • 雪糕
2024-10-02 545 瀏覽
📢新開嘅 牛大人Master Beef – 吃到飽台灣火鍋,唔使出到旺角,沙田區都有啦🔥🥘🥘今次叫咗個日本黑毛和牛A4+吃到飽 & 台灣濃香番茄鍋🥩🌊一埋位嘅海鮮拼盤真係好吸引有帶子、聖子、鮮甜鮑魚、生蠔新鮮大隻,爽口彈牙😙😙🥩呢個餐嘅主角日本黑毛和牛A4+ 文理非常清晰 脂肪同埋肉分布適中烚幾下就食得啦😙😙仲有粒澳洲M9和牛牛丸🐄咬落啲汁彈晒出嚟 好有肉地🐷伊比利亞黑毛豬梅肉 好有口感另外仲有其他嘅配料,例如台式蝦餃、花蓮扁食(手工小零吞)都好高質同埋份量合適唔係一般次貨😌😌😊😊🍺台灣特色嘢飲金桔椰果 酸梅汁最吸引嘅就係從9月1日起,晚市入座均可任食Mövenpick雪糕🍨 😍😍
🥘今次叫咗個日本黑毛和牛A4+吃到飽 & 台灣濃香番茄鍋🥩
🌊一埋位嘅海鮮拼盤真係好吸引
有帶子、聖子、鮮甜鮑魚、生蠔
新鮮大隻,爽口彈牙😙😙

🥩呢個餐嘅主角日本黑毛和牛A4+
文理非常清晰 脂肪同埋肉分布適中
烚幾下就食得啦😙😙

仲有粒澳洲M9和牛牛丸🐄
咬落啲汁彈晒出嚟
好有肉地
🐷伊比利亞黑毛豬梅肉 好有口感

另外仲有其他嘅配料,例如台式蝦餃、花蓮扁食(手工小零吞)
都好高質同埋份量合適
唔係一般次貨😌😌😊😊
🍺台灣特色嘢飲金桔椰果 酸梅汁
2024-10-01 409 瀏覽
牛大人都算係我心水火鍋店~原因很簡單:抵食又高質🤗 今日同樣揀咗90分鐘午餐的極尚和牛吃到飽套餐湯底我選咗牛大人紅燒牛骨湯,貪佢少少辣香龍惹味~ 但今期牛大人推出左限定湯鍋 - 『酸辣雙雄三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』,有興趣嘅朋友都可以試吓!一次過可以食到唔同部位嘅牛肉,西班牙五花腩,牛扒秘製牛筋牛肚滷水大腸,蟹籽墨魚漿等~而家仲有升級回歸[澳洲和牛牛胸爽]口感出奇地爽脆,而且有啖啖濃厚牛味真係唔使擔心選擇困難症,鍾意食乜就食乜😆 除咗以上嘅食,仲可以出去火鍋材料區拎唔同嘅火鍋配料(丸類,脆皮腸,即食麵和各式蔬菜)店員都feel得好密,唔怕冇得食😊小食方面都推出咗全新涼拌小食『逢甲Q爽雞腳筋』~帶點微辣嘅雞腳筋煙韌爽脆口感並存,口感獨到,食住等鍋底就最啱!另外仲有『陳醋涼拌黑木耳』陳醋嘅酸酸甜甜,開胃又健康,配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑一流飲品方面,照舊有好多唔同嘅冷泡茶,紙包及罐裝飲品~而家仲要有優惠,只要 Like & Follow 牛大人社交平台,開門市同事出示返畫面就馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!我仲見到宣傳單張,由9月1日起,晚市入座均可任食Mövenpick雪糕🍨
牛大人都算係我心水火鍋店~
原因很簡單:抵食又高質🤗
今日同樣揀咗90分鐘午餐的極尚和牛吃到飽套餐

真係唔使擔心選擇困難症,鍾意食乜就食乜😆

我仲見到宣傳單張,由9月1日起,晚市入座均可任食Mövenpick雪糕🍨 (適用於牛大人全線分店)。😍

很久沒有去吃放題了,所以今次來到【牛大人台灣火鍋吃到飽】沙田分店盡情地吃吃吃,星期日晚上五時到達分店門口,已經有不少人在排隊等待入座,人氣依然非常強勁。套餐都可以在十多款台式湯底中任選一款,更發現有2款限定特色湯底【三椒酸菜鮮魚鍋】和【醍醐蕃茄酸辣鍋】,除了新湯底外,還有新登場的涼拌小食「逢甲Q爽雞腳筋」及「陳醋涼拌黑木耳」及升級回歸的【澳洲和牛牛胸爽】。今次點選了最貴的澳洲極上和牛吃到飽套餐,可以在120分鐘內用手機QR code點選食品肉類及到自助火鍋配料吧、任取麵食、丸類蔬菜及飲品,真的可以盡情地吃到飽為止,最欣賞是他們上菜及收碟速度都極快。個人覺得必食之選有: 【澳洲M9和牛牛丸】、【安格斯牛小排】、【澳洲和牛M5牛肩卷】、【澳洲和牛牛胸爽】、【羊肉片】、【梅甘酥脆薯】、【招牌凍豆腐】、【水蓮】、【鴨屎香檸檬茶】、【即炸午餐肉】、【士林豬血糕】、【紫芋卷】、【芝麻麻吉燒】、【黃金果雪糕】、【台中.仙草凍】等等。今次更有開心大發現,原來晚市入座均可以任食Mövenpick雪糕及甜品「台中.仙草凍」,真係非常滿足又開心。而只要讚好【牛大人】的 社交平台,出示已 Like & Fol

個人覺得必食之選有:
安格斯牛小排
黃金果雪糕
Mövenpick

而只要讚好【牛大人】的 社交平台,出示已 Like & Follow 的畫面,就可以獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」,想去吃的朋友就不要錯過優惠了。
【牛大人台灣火鍋吃到飽】Master Beef

🇭🇰香港沙田沙田正街11-17號偉華中心2樓9A-9B號舖
Shop 9A-9B, 2/F, Wai Wah Centre, 11-17 Sha Tin Centre Street, Sha Tin,N.T. Hong Kong
2024-09-22
安格斯牛小排
黃金果雪糕
  • 鴨屎香檸檬茶
  • Mövenpick雪糕
  • 紫芋卷
  • 台中仙草凍
2024-10-01 284 瀏覽
諗起台式火鍋 一定必食牛大人點知俾小妹發現最新套餐🤩 除左和牛外,伊比利亞黑毛豬梅肉都好出色,就算唔食嘅牛朋友都有好多選擇,因為跟餐仲送超高質海鮮拼盤🦪(蟶子、鮑魚、扇貝、生蠔等)其中鮑魚無限追加、澳洲M9和牛牛丸(每人兩粒,爆汁勁好味) 新款任食小食有鮑魚!相當驚喜!包括古法醉鮑魚(極推介🌟)、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,三款都好出色🥹 套餐包哂Menu入面所有任食食材澳洲和牛M5 牛肩卷、美國SRF極黑牛、安格斯牛小排...🐮都有8款呀!!!紐西蘭羊卷肉、蟹籽墨汁漿、沙白、海蝦、脆肉鯇魚腩、都係小妹每次必點之選🙆🏻‍♀️ 嚟到牛大人點能夠唔提佢嘅小食!鹽酥雞、台灣香腸、梅甘酥脆薯,仲有新推即叫即整鬼馬松露油條🤭甜品雪糕有自家雪糕同MÖVENPICK,隱藏甜品就係麻吉燒(火鍋料),記得最後一定要order,被小妹認為係昇華板嘅湯圓,外層口感好煙韌,入面流心花生/芝麻,勁正👏🏻
諗起台式火鍋 一定必食牛大人
點知俾小妹發現最新套餐🤩

新款任食小食有鮑魚!相當驚喜!

套餐包哂Menu入面所有任食食材

嚟到牛大人點能夠唔提佢嘅小食!

(沒有用餐優惠)湯底總共有十款任你揀,今期仲有限定湯鍋 - 酸辣雙雄『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』凡點「極上和牛套餐」每位會送澳洲M9和牛牛丸2粒;食物方面除咗有自助火鍋配料吧;掃Qr code仲有無限量肉類同多款打邊爐美食任君選擇任飲除咗基本汽水,仲有四款冷泡茶配自家設計隨行杯;而家仲做緊優惠,只要 Like & Follow 牛大人 社交平台,就馬上送你一杯「金鑽鳳梨椰奶西🥥」!而多款台式熟食同小食都好吸引;除咗滷肉飯仲有甜不辣、仙草凍;涼拌小食「逢甲Q爽雞腳筋」帶點微辣,雞腳筋煙韌爽脆👍🏻 ;「陳醋涼拌黑木耳」酸酸甜甜,超級開胃🤤走之前記得食甜品呀~而家晚市入座可以任食Mövenpick雪糕!🍨 (沒有用餐優惠)
(沒有用餐優惠)

(沒有用餐優惠)
題外話/補充資料: 沒有用餐優惠
9月1日起,晚市入座均可任食Mövenpick雪糕!!!🍨 😍(適用於牛大人全線分店) 今次我到訪時,甚至還有6款口味😝一個人至少吃2杯吧😌 (很推薦creme brulee口味!!) ✿ 極上和牛吃到飽 (5-9pm 入座) $328 每位送2粒澳洲和牛牛丸每次都覺得超好食🤤肉味和質感,都做到有和牛的感覺,遠勝於一般牛丸 <湯底>今期限定湯鍋 名堂為 酸辣雙雄🤣包括三椒酸菜鮮魚鍋 和 醍醐蕃茄酸辣鍋• 台灣鳳梨雞鍋口味清淡的我們,還是stick to鳳梨雞鍋🤣很多苦瓜片!好吃,被我吃光😂但鳳梨存在感不高 <肉類>• 澳洲和牛M5牛肩卷選了最貴的套餐當然要助攻最高級的肉類🤣完全滿意😝 這款澳洲和牛M5牛肩卷 肉味和油脂香平衡,質感軟嫩,可以瘋狂encore🤤 (btw encore的好像更好吃😂)• 封門柳:肉味更濃,油脂相對少• 澳洲和牛牛胸爽:新品🆙 爽脆奶香,好濃牛味😳 整體很像肥膏,但其實是筋膜! 不肥而且有骨膠原😌 <海鮮>有驚喜!沙白很鮮甜,不過1份2隻,總是一大一小,大的好吃很多😂脆肉鯇也不錯,也要看看運氣,沒有骨的吃得很爽
今次我到訪時,甚至還有6款口味😝

✿ 極上和牛吃到飽 (5-9pm 入座) $328

每位送2粒澳洲和牛牛丸

<湯底>

• 台灣鳳梨雞鍋
口味清淡的我們,還是stick to鳳梨雞鍋🤣
很多苦瓜片!好吃,被我吃光😂但鳳梨存在感不高

<肉類>

選了最貴的套餐當然要助攻最高級的肉類🤣
• 封門柳:肉味更濃,油脂相對少
• 澳洲和牛牛胸爽:新品🆙 爽脆奶香,好濃牛味😳

整體很像肥膏,但其實是筋膜! 不肥而且有骨膠原😌

<海鮮>
有驚喜!

沙白很鮮甜,不過1份2隻,總是一大一小,大的好吃很多😂
脆肉鯇也不錯,也要看看運氣,沒有骨的吃得很爽😝

<其他>
QR code下單的鴨血、海鮮漿等也不要錯過🤣
另有最新涼拌小食:
逢甲Q爽雞腳筋,爽脆煙韌
陳醋涼拌黑木耳,酸甜清爽
自助區丸類蔬菜都超吸引,本想留胃吃牛,也忍不住夾了很多😂

🌟餐廳最近有推廣:只要 Like & Follow 牛大人社交平台,馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!向門市同事出示返已 Like & Follow 嘅畫面就得㗎喇!😝

🍴加一服務費:✔️

• 澳洲和牛M5牛肩卷
呢日lunch同朋友路過沙田見到牛大人,即刻入去食過lunch先,牛大人不嬲都受歡迎 , 啲湯底又正👍🏼都係我最喜愛嘅台式火鍋之一😋我哋揀咗極尚和牛套餐🐮好多唔同款既牛肉可以揀, 牛味濃,食落肉質又嫩又多汁,海鮮方面都唔錯,好多選擇, 次次都會點美人花膠同埋新鮮沙白😂仲有鴨血必點😋😋,同埋好鐘意佢既飲品,泡茶又係我必飲😂牛大人食物質素高之外,又多選擇 效率仲好快,都係一直會支持既原因👍🏼牛大人仲有好多分店📍沙田/旺角/元朗/尖沙咀/ 將軍澳/ 荃灣/ 觀塘/ 銅鑼灣
仲有鴨血必點😋😋,同埋好鐘意佢既飲品,泡茶又係我必飲😂

牛大人仲有好多分店

2024-09-02
2024-09-27 217 瀏覽
今日同屋企人去沙田牛大人慶祝生日,當然要食豪啲,我地揀左極上和牛吃到飽套餐,仲有澳洲和牛牛丸,口感超彈牙,輕輕一咬,有好濃郁爆漿多汁嘅和牛味道散發出黎!呢個極尚和牛套餐,有好多款唔同部位嘅牛肉可以揀!而我最鍾意嘅就係食安格斯特選牛板腱,牛味濃郁,肉質軟嫩多汁我仲好鍾意食美國Prime 極級肩里肌湯底我地就揀左阿嬤養生濃湯鍋,有好多新鮮嘅蔬菜喺入面仲有唔同嘅肉類、海鮮同埋配料可以選擇,個人就幾鍾意食西班牙豬五花片,肥瘦相間,口感好豐富,仲好有豬肉味!台灣鱸魚片鮮甜而無腥味!餐廳仲設有自助區,有好多唔同嘅配菜可以自己選擇!仲有好多唔同嘅飲品

我仲好鍾意食美國Prime 極級肩里肌

湯底我地就揀左阿嬤養生濃湯鍋,有好多新鮮嘅蔬菜喺入面

2024-09-27 211 瀏覽
為彌補上次食唔到雪糕加上得知有「牛胸爽」回歸大食+牛控嘅我又!去食牛大人😂🍲眷村白玉酸菜鍋 (我就是愛酸)🥩澳洲極上和牛套餐$𝟑𝟖𝟖(+$𝟏𝟎)༯ 澳洲M9和牛牛丸(𝟐粒/位)套餐送的 牛丸不只爽彈牛味非!常!香濃且有爆漿感各款肉類不用多講 大家都知有質素除牛小排 牛板腱外 今次另一目標༯ 澳洲和牛牛胸爽以往都會食 特別喜歡口感香氣看似脂肪實質係軟骨位 口感爽脆油香慢慢散出 醇香濃郁不油膩嗱!嗱!嗱!想食係可以自己買但雪糕係每次放題最後一定要食🥹༯ Mövenpick雪糕 上次食完走個下先見有refill今次我要食三杯😂😂Crème Brûlée味真係正又唔太甜🤍🥢上次試過陳醋涼拌黑木耳今次試埋逢甲Q爽雞腳筋煙韌爽脆微辣卻略有少咸🍹一直鍾情於洛神花茶 白桃烏龍另外見依家只要 𝐿𝒾𝓀𝑒 + 𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 牛大人 𝐹𝒶𝒸𝑒𝒷𝑜𝑜𝓀 & 𝐼𝓃𝓈𝓉𝒶𝑔𝓇𝒶𝓂就送「金鑽鳳梨椰奶西」一杯有興趣嘅朋友仔都可以試吓😉◡̈ 以上食評乃個人意見僅供參考◡̈ 價錢僅供參考一切以餐廳為準
為彌補上次食唔到雪糕
加上得知有「牛胸爽」回歸
大食+牛控嘅我又!去食牛大人😂

🍲眷村白玉酸菜鍋 (我就是愛酸)
眷村白玉酸菜鍋
🥩澳洲極上和牛套餐$𝟑𝟖𝟖(+$𝟏𝟎)

༯ 澳洲M9和牛牛丸(𝟐粒/位)
套餐送的 牛丸不只爽彈

◡̈ 價錢僅供參考一切以餐廳為準
眷村白玉酸菜鍋
澳洲和牛牛胸爽
逢甲Q爽雞腳筋
牛肉打邊爐你會唸起邊間呢?牛大人火鍋就分為三個級別,💰208起便可享用,而我地今次試嘅係最頂級嘅套餐,能夠品嘗到澳洲A5和牛同手切封門柳~🔸必試菜式澳洲極上和牛必試,和牛肉質鮮嫩,味道濃郁,特別推薦安格斯特選牛板腱、SRF美國黑牛後腿肉、手切封門柳和安格斯一口牛肉粒。每一款牛肉都口感軟腍,忍唔住想要再來一份,完全不油膩!🔸台式火鍋小食自助區提供豐富嘅台式小食,包括經典的滷肉飯,特別使用滷牛肉代替滷豬肉,讓傳統美食更加香氣四溢而不膩。士林鹽酥雞則是金黃酥脆、肉質軟嫩。絕對係打邊爐嘅完美搭配。🔸海鮮選擇雖然海鮮種類唔算多,但新鮮度同質量都相當不錯。脆肉鯇魚腩同沙白、鯛魚都非常乾淨,沒有沙腥味。值得一提嘅係店內仲有獨特嘅章魚珍珠漿、黑松露海鮮漿等平時較少見的選擇。🔸甜品同飲品印象中之前係每人一客甜品,而現在甜品無限量供應,包括仙草凍等。此外,自助區還有多款Movenpick雪糕可供選擇,打邊爐後享受清涼甜蜜。

🔸必試菜式

🔸台式火鍋小食

🔸海鮮選擇

🔸甜品同飲品
2024-09-22 283 瀏覽
每次經過沙田都會留意呢一間牛大人!聽人講好好食,但係呢幾年都未試過!今日係值得慶祝嘅日子,所以喺OpenRice度訂位book咗6:30任食兩小時我哋揀咗中間嗰個plan每位$288!結果今日終於去試,食物好新鮮,特別係啲牛,另外蝦同蜆亦都好好味,雪糕仲要係貴嘅牌子! 服務員好有禮貌細心會留意到你個湯如果唔夠湯水,佢會主動同你加!好多特色嘅食物可以試食另外有啲食物係台灣直送非常欣賞用心服務!值得推介😋
每次經過沙田都會留意呢一間牛大人!
聽人講好好食,但係呢幾年都未試過!
2024-09-03
  • 麻辣鴨血
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
🍲打邊爐就算食到幾飽🤤我都可以食得落雪糕!!🍦💚仲有開心果味~超級大滿足😍牛大人真係超抵食!!極上和牛套餐+ Dreyer's雪糕🍨120分鐘任飲任食食物選擇多👍🏻質素上乘新鮮特別推介🥩安格斯牛小排 澳洲M9和牛牛丸味道香濃口感彈牙,一咬爆汁升級回歸🆙『澳洲和牛牛胸爽』口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮自助區蔬菜和飲品種類都非常多!🍋☕️鴨屎香檸檬茶係要order先有!一定要嗌杯試下🥤今期限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』今次我就無食辣啦我揀呢個🍍台灣鳳梨雞鍋都好正😆微酸甘甜 帶有絲絲清新鳳梨香🍍精心熬製😋 真材實料💯由台灣鳳梨 搭配苦瓜 再加上雞腿肉🍗無論搭配肉類、海鮮 定 蔬菜 任何鍋料都一樣🉐!啖啖鮮味 🤤 越食越開胃!集 清爽!清熱!降火!於一鍋 最新涼拌小食登場👏🏻⭐逢甲Q爽雞腳筋帶點微辣嘅雞腳筋🤤煙韌爽脆口感並存口感獨到,食住等鍋底就最啱!😋⭐陳醋涼拌黑木耳陳醋嘅酸酸甜甜,有幾開胃唔使多講啦~配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑最jengggg🏖️晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨牛大人全線分店都有!!真係吃到飽😛係店內見到海報優惠都好吸引👀✨Store
🍲打邊爐就算食到幾飽🤤
我都可以食得落雪糕!!🍦
💚仲有開心果味~超級大滿足😍

牛大人真係超抵食!!
極上和牛套餐+ Dreyer's雪糕🍨
120分鐘任飲任食
食物選擇多👍🏻質素上乘新鮮

特別推介🥩安格斯牛小排
澳洲M9和牛牛丸
味道香濃口感彈牙,一咬爆汁
升級回歸🆙『澳洲和牛牛胸爽』
口感出奇地爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮

自助區蔬菜和飲品種類都非常多!
🍋☕️鴨屎香檸檬茶
係要order先有!一定要嗌杯試下🥤
今期限定湯鍋 - 酸辣雙雄🔥
『三椒酸菜鮮魚鍋』➕『醍醐蕃茄酸辣鍋』
今次我就無食辣啦
我揀呢個🍍台灣鳳梨雞鍋都好正😆
微酸甘甜 帶有絲絲清新鳳梨香🍍
精心熬製😋 真材實料💯
由台灣鳳梨 搭配苦瓜 再加上雞腿肉🍗
無論搭配肉類、海鮮 定 蔬菜 任何鍋料都一樣🉐!
啖啖鮮味 🤤 越食越開胃!
集 清爽!清熱!降火!於一鍋

最新涼拌小食登場👏🏻
⭐逢甲Q爽雞腳筋
帶點微辣嘅雞腳筋🤤煙韌爽脆口感並存
口感獨到,食住等鍋底就最啱!😋
⭐陳醋涼拌黑木耳
陳醋嘅酸酸甜甜,有幾開胃唔使多講啦~
配埋黑木耳清脆爽口口感,消暑最jengggg🏖️

晚市入座均可任食Dreyer's雪糕🍨
牛大人全線分店都有!!真係吃到飽😛
係店內見到海報優惠都好吸引👀

✨Storellet牛大人會員
用200積分兌換
HOEGAARDEN蜜桃白啤酒🍺
蜜桃白啤酒雪葩🍨
推廣期:8月1日至9月23日

👍🏻 Like & Follow
牛大人 社交平台
向門市同事出示😎
馬上送「金鑽鳳梨椰奶西🥥」一杯!

我去呢間沙田分店座位超級多
整潔又闊落,上菜速度快
啱曬同親朋好友聚會😉

• 台灣鳳梨雞鍋湯底