2025-02-05 92 瀏覽
天氣呢幾日轉凍,寒冷天氣警告當天氣一轉凍,就會想打邊爐暖下🍲烚下烚下最溫暖除左打邊爐,仲可以燒肉小朋友先做選擇😎why not both😌我哋揀咗日式薩摩和牛放題(A)仲包:涮涮鍋煲-(日本薩摩) 湯底揀咗:壽喜燒燒肉一定可以滿足食肉獸不同牛肉種類任君選擇除咗肉類,仲有豐富嘅海鮮可以選擇蒜香牛油帆立貝、白鱔、香草芝士燒生蠔、蒜蓉牛油燒生蠔、磯煮鮑魚、虎蝦店員教導:甲羅燒燒到起Bubble 的時候,再落蛋漿很快就熟透,然後將蛋漿和蟹膏混和一起吃仲有酒精任飲,每位+$48有:Sapporo生啤、CHOYA梅酒、淸酒、紅酒、白酒食完燒肉,除咗飲酒,仲可以叫枝豆食,大滿足
天氣呢幾日轉凍,寒冷天氣警告
當天氣一轉凍,就會想打邊爐暖下🍲
烚下烚下最溫暖

除左打邊爐,仲可以燒肉
小朋友先做選擇😎why not both😌

我哋揀咗日式薩摩和牛放題(A)
仲包:涮涮鍋煲-(日本薩摩)
湯底揀咗:壽喜燒

燒肉一定可以滿足食肉獸
不同牛肉種類任君選擇

除咗肉類,仲有豐富嘅海鮮可以選擇

店員教導:甲羅燒燒到起Bubble 的時候,再落蛋漿
很快就熟透,然後將蛋漿和蟹膏混和一起吃

仲有酒精任飲,每位+$48
有:Sapporo生啤、CHOYA梅酒、淸酒、紅酒、白酒

食完燒肉,除咗飲酒,仲可以叫枝豆食,大滿足
2025-02-04 114 瀏覽
元朗都有高質日式燒肉依到專食和牛放題最高級有日本薩摩和牛入到去系一貫既木系日式風場地夠寬敞,座位都好大好舒服今次我地揀左第二級既-澳洲和牛放題除左手機點既食物外面啲飲品,熟食,菜呀,丸呀,雪糕都十分之多真係應有盡有一開始就會比一盤精選既牛肉同一啲海鮮類可以試下再慢慢點依到既澳洲和牛都已經相當唔錯油脂同肉質都好好最喜歡佢既和牛粒,每一面燒香一口一粒,咬到入面好香油脂感而且佢既海鮮類都好多蝦呀,蠔呀,帶子等等都好新鮮好好肉

元朗都有高質日式燒肉
依到專食和牛放題
最高級有日本薩摩和牛
入到去系一貫既木系日式風
場地夠寬敞,座位都好大好舒服

今次我地揀左第二級既
-澳洲和牛放題
除左手機點既食物
外面啲飲品,熟食,菜呀,
丸呀,雪糕都十分之多
真係應有盡有

一開始就會比一盤精選既牛肉
同一啲海鮮類
可以試下再慢慢點

依到既澳洲和牛都已經相當唔錯
油脂同肉質都好好
最喜歡佢既和牛粒,每一面燒香
一口一粒,咬到入面好香油脂感

而且佢既海鮮類都好多
蝦呀,蠔呀,帶子等等
都好新鮮好好肉

• 和牛粒
2025-02-04 165 瀏覽
超癲的放題‼️可以食足4小時‼️一個價錢有齊燒肉+涮涮鍋‼️飽到真係可以晚餐都唔使食了🤣堅抵😍成日都想同朋友一邊吹水一邊放任咁食??呢度真係最適合不過呀!今次同朋友選了 #日本薩摩和牛放題難得新年約得成出嚟食飯,就要食好D食豪D卡卡推介涮涮鍋湯底選清香而不膩黑松露牛骨湯就算吃著較油膩的和牛也不會太膩坐低不久店員便送上薩摩和牛拼盤拼盤包括有薩摩牛牛肩胛、薩摩牛牛腹肉、薩摩壺漬牛肋條、薩摩牛和牛粒及薩摩牛牛肩胛薄切燒的涮涮的頂級牛肉都送上每款肉類都好香甜鮮嫩尤其喜歡的必定是薩摩壺漬牛肋條美艷的雪花及那濃郁的牛味絕對是一點再點的回本之選👍每款肉類均有韓式辣醬、燒肉汁、壽喜燒汁選擇就算係食同一款肉也不會生厭🤭記得去自助沙律吧取開胃前菜當中有大量韓式泡菜、中華沙律、枝豆及我最愛的沙律菜用來中和一下燒肉和涮涮鍋的油膩就最啱另一回本食物:海鮮必食甲羅燒、虎蝦、白鱔、磯煮鮑魚還有香草芝士燒生蠔、蒜蓉牛油燒生蠔、油甘魚餃、蒜香牛油帆立貝想不到人氣串燒都有食雞心串、雞尾串、雞頸肉串、雞橫隔膜串、雞軟骨串還有羊肉串及豚肉芫荽卷串一定一定要食豚肉芫荽卷串就算唔係芫荽控嘅我,食完都要添食添食再添食原來鮮嫩菜包裹著肉燒

超癲的放題‼️可以食足4小時‼️
成日都想同朋友一邊吹水一邊放任咁食??
呢度真係最適合不過呀!

今次同朋友選了 #日本薩摩和牛放題
難得新年約得成出嚟食飯,就要食好D食豪D
卡卡推介涮涮鍋湯底選清香而不膩黑松露牛骨湯
就算吃著較油膩的和牛也不會太膩
坐低不久店員便送上薩摩和牛拼盤
燒的涮涮的頂級牛肉都送上
每款肉類都好香甜鮮嫩
尤其喜歡的必定是薩摩壺漬牛肋條
美艷的雪花及那濃郁的牛味
絕對是一點再點的回本之選👍
每款肉類均有韓式辣醬、燒肉汁、壽喜燒汁選擇
就算係食同一款肉也不會生厭🤭

得去自助沙律吧取開胃前菜
當中有大量韓式泡菜、中華沙律、枝豆及我最愛的沙律菜
用來中和一下燒肉和涮涮鍋的油膩就最啱
另一回本食物:海鮮必食甲羅燒、虎蝦、白鱔、磯煮鮑魚

想不到人氣串燒都有食
雞心串、雞尾串、雞頸肉串、雞橫隔膜串、雞軟骨串
還有羊肉串及豚肉芫荽卷串
一定一定要食豚肉芫荽卷串
就算唔係芫荽控嘅我,食完都要添食添食再添食
原來鮮嫩菜包裹著肉燒出來是會有爆汁效果,勁juicy‼️好好食😋
仲有d好特別嘅食材如田雞腿及牛骨髓
而鍾意食內臟的朋友定必叫雞肝、雞腎及豬大腸

炸物必點水牛芝士條、榴槤及朱古力流心炸彈和香脆魷魚圈
而我最鍾意一定係甜蜜蜜番薯條😍同燒菠蘿
唔好錯過自己燒到脆卜卜嘅脆皮乳鴿呀!
仲有女仕們必食骨膠原滿滿的花膠喔~
雞鮑魚乾

未飽的話仲有飯、麵可下單
如冷柚子烏冬、味噌豚肉飯、溫泉蛋和牛肉醬飯、咖喱牛肉撈烏冬等
飲品除了有多款汽水、咖啡及罐裝啤酒外
更有消膩又解喝的冷泡茶:冰糖雪梨茉莉花茶、荔枝紅茶、玫瑰洛神花茶、菊花決明子茶等

甜品當然不少得多款日本雪條迷你雪米糍及迷你雪糕杯
還有小蛋糕仔、水果、及泡芙
如果想再盡興d,每位加$48就有酒精任飲
或者每位加$48更有刺身任食
這樣的放題定必大滿足喔~

1976 瀏覽

📍牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題
元龍街9號形點 I L1樓1073號舖

2025-02-03 166 瀏覽
🙋🏻‍♂️餓底探員去咗元朗調查呢間燒肉放題,餐廳有三款燒肉套餐,除咗燒肉仲有得食埋涮涮鍋,一餐可以滿足兩個願望,當中兩個套餐仲有和牛食,人均三百幾蚊起就食到高質放題,非常推介🥩樂天澳洲和牛放題 $378/位起 🙋🏻‍♂️表示套餐有109款食品可選,仲會奉送澳洲和牛拼盤,拼盤有牛肋肉,牛赤肉,牛板腱扒等高質和牛,油花豐富,脂香豐腴🥩燒肉🙋🏻‍♂️表示燒肉配料有多款選擇,各款都已經調味好,分別有燒肉汁,韓式辣醬,壽喜燒汁等味道選擇,餓底最愛呢幾款🥩澳洲和牛肋條口感鬆軟,食落多汁,牛味香濃👅蔥鹽牛舌口感香軟煙韌,配上香蔥更加提鮮🐖厚切豚腩條好有咬口,味道脂香🍡串燒🙋🏻‍♂️表示串燒有多款係雞嘅特別部位,好似雞心串,雞橫隔膜串等❤️雞心串口感有嚼勁,食落有啲似雞腎🍗雞軟骨串口感爽脆,帶有脂香🦪海鮮🙋🏻‍♂️表示海鮮有虎蝦,帆立貝,韓國蠔等,餓底最愛燒蠔,口感香軟嫩滑,仲有蒜蓉牛油同香濃芝士兩款口味🧈蒜香加上軟滑牛油,香味濃厚,完美嘅組合🧀用上不同嘅芝士,將香濃味道大大提升,芝味滿滿🍲涮涮鍋🙋🏻‍♂️表示湯底有黑松露牛骨湯,壽喜燒湯同香辣味噌湯可選,呢款係黑松露牛骨湯,味道香濃,涮涮鍋配料吸收湯底精華,食落非

樂天澳洲和牛放題
樂天澳洲和牛拼盤
🥩樂天澳洲和牛放題 $378/位起
澳洲和牛肋條
蔥鹽牛舌
厚切豚腩條

🥩燒肉
🥩澳洲和牛肋條口感鬆軟,食落多汁,牛味香濃
👅蔥鹽牛舌口感香軟煙韌,配上香蔥更加提鮮
🐖厚切豚腩條好有咬口,味道脂香
雞心串|雞軟骨串

🍡串燒
❤️雞心串口感有嚼勁,食落有啲似雞腎
🍗雞軟骨串口感爽脆,帶有脂香
蒜蓉牛油燒蠔|香濃芝士燒蠔

🦪海鮮
🧈蒜香加上軟滑牛油,香味濃厚,完美嘅組合
🧀用上不同嘅芝士,將香濃味道大大提升,芝味滿滿
涮涮鍋

🍲涮涮鍋
🙋🏻‍♂️表示湯底有黑松露牛骨湯,壽喜燒湯同香辣味噌湯可選,呢款係黑松露牛骨湯,味道香濃,涮涮鍋配料吸收湯底精華,食落非常入味,自助區有多款配料供應
⚠️自助區除咗涮涮鍋配料,亦有小食,汽水,茶飲同日本雪糕供應,真係好豐富,以下時段仲有85折優惠:
午市12:30-14:30入座

厚切豚腩條
雞心串|雞軟骨串
蒜蓉牛油燒蠔|香濃芝士燒蠔
涮涮鍋
朋友住元朗,介紹左呢間可以同時食涮涮鍋又可以燒肉的放餐廳。餐廳位置好方便,而且抽風系統好好,食完野,身上一點油煙味也沒有。首先一黎,店家會有個燒肉拼盤包括和牛粒、牛肋條、 牛腹肉等,俾你試下唔同部位的味道。日本和牛的牛肉質素好高,油花均勻,燒的時候滋滋作響,好療癒。呢牛肉烤到兩邊金黃,有少少脆邊,配埋店家的自調燒肉汁,真係好滋味。除了燒肉,海鮮的選擇都好多。虎蝦、甲羅燒、蒜香牛油帆立貝、白繕、磯煮鮑魚呢類高級食材都可以食到。虎蝦新鮮爽彈,甲羅燒加少少蛋漿,滿滿的蟹膏,絕對不能錯過。仲有特色的串燒,雞軟骨串烤到脆卜卜,好有口感。豚肉芫荽卷串,豚肉包住滿滿的芫荽,烤過之後,芫荽的味道比較平和,加上豬肉的油脂,估唔到咁美味。涮涮鍋我地揀左黑松露牛骨湯,淡淡的黑松露清香,同牛肉味好夾。自助Bar枱仲有好多食材,甜不辣同蜂巢豆腐都好有特色。食完當然仲有甜品,有cake,雪,雪條等,真係大滿足。
朋友住元朗,介紹左呢間可以同時食涮涮鍋又

可以燒肉的放餐廳。餐廳位置好方便,而且抽

風系統好好,食完野,身上一點油煙味也沒有。

首先一黎,店家會有個燒肉拼盤包括和牛粒、

的時候滋滋作響,好療癒。呢牛肉烤到兩邊金

黃,有少少脆邊,配埋店家的自調燒肉汁,真係好滋味。

除了燒肉,海鮮的選擇都好多。虎蝦、甲羅
燒、蒜香牛油帆立貝、白繕、磯煮鮑魚呢類高

級食材都可以食到。虎蝦新鮮爽彈,甲羅燒加

少少蛋漿,滿滿的蟹膏,絕對不能錯過。

仲有特色的串燒,雞軟骨串烤到脆卜卜,好有

涮涮鍋我地揀左黑松露牛骨湯,淡淡的黑松露

清香,同牛肉味好夾。自助Bar枱仲有好多食

材,甜不辣同蜂巢豆腐都好有特色。

食完當然仲有甜品,有cake,雪,雪條等,真

係大滿足。
2025-02-02 183 瀏覽
呢間食燒肉加打邊爐放題,有三個級別,美國極上牛、樂天澳洲和牛同日本薩摩和牛。除左日本和牛係食120分鐘,其他兩款都係100分鐘。店內座位闊落,抽氣系統做得好,食完唔會成身味。揀左樂天澳洲和牛放題,和牛、肉類、海鮮、前菜、炸物、串燒、飯麵,仲有甜品、生果同雪糕,選擇多達109種。店內設有自助區,熟食、部分火鍋配料、甜品、飲品及雪糕,均需自取。澳洲和牛肉淋,脂肪比例均勻,入口油香得黎唔會太漏👍另有生蠔、帆立貝、海蝦等海鮮無選擇。唔止上菜快,連收碟都好快,完全冇漏單。雖然得100分鐘,但都好夠時間食。

2025-01-26
慶祝紀念
生日
牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題可以一次放題滿足晒兩個願望!可以燒肉,同時可以打邊爐🥘💫 日本薩摩和牛放題 首先入座嘅時候會揀咗邊爐湯底先,有黑松露牛骨湯、壽喜燒湯同埋香辣味噌湯選擇😆揀咗A餐日本薩摩和牛放題,首先會送上一盤勁豐富嘅和牛拼盤!有齊各款薩摩和牛不同部位,包括薩摩牛牛肋條、牛肩胛、壺漬牛肋條、和牛粒仲有用黎打邊爐既牛肩胛薄切🥰 經燒過既薩摩和牛油脂香滿溢😋肉質細緻柔軟😚各款肉仲可以配搭唔同醬汁,好似燒肉汁🍖韓式辣醬🌶️同壽喜燒汁咁。除咗牛肉仲有各類嘅豚肉、雞肉同海鮮都可以燒,最愛鮮味既甲羅燒🦀白鱔、磯燒鮑魚、油甘魚鮫等;仲有大大隻既虎蝦🦐同燒蠔🦪、帆立貝等自助區有少量既熟食,亦可以落單炸物/小食,包括炸蕃薯條、菠菜芝士薯餅、天婦羅、炸水牛芝士條、🍫朱古力流心炸彈等😆唔少得香脆多汁既脆皮乳鴿🫶🏻!主食有飯同烏冬😝串燒係自己燒既,有羊肉串、雞軟骨串、雞頸肉串、豚肉芫荽卷串等。仲有啲邊爐配料可以經qr code落單😙無論係燒烤定邊爐食品選項都好豐富!👏🏻甜品係迷你甜品;最大特色係日本雪條任食🍧記得留肚食👐🏻💫 價錢資料 (120分鐘)星期一至四:$568星期五至日、公眾假期及其前夕:$6

💫 日本薩摩和牛放題

👏🏻

甜品係迷你甜品;最大特色係日本雪條任食🍧記得留肚食👐🏻

💫 價錢資料 (120分鐘)
星期一至四:$568
星期五至日、公眾假期及其前夕:$638
小童、長者:$368

📍 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題
元朗元龍街9號形點 I L1樓1073號舖
📝 日本薩摩和牛放題 星期一至四 $568星期五、六、日、公衆假期及其前夕 $638星期一至日 午市時段 12:00pm - 2:30pm入座85折 + 盡情燒至4:00pm星期一至日 晚市時段 7:30pm前離座 / 8:30pm後入座85折 + 盡情燒至4:00pm推薦!😍 #肉肉控 必去!一個任食價錢可以同時日式燒肉 + 涮涮鍋!🥩 薩摩牛肉質素靚!肉質軟嫩!性價比高!回味 👍🏻日本薩摩和牛放題餐牌全140種!除了有主打來自日本鹿兒島的薩摩和牛的幾款部位之外,更有白鱔、甲羅燒、磯煮鮑魚、脆皮乳鴿等等!全部都係任點任食!😍🔥頭盤 - 薩摩和牛拼盤:有薩摩牛牛肋條、薩摩牛牛肩胛薄切、薩摩牛牛肩胛、是日稀少部位、薩摩壺漬牛肋條、薩摩牛和牛粒自助區有冷盤前菜、火鍋配料、甜品、雪糕雪條、爆谷、樽裝水、樽裝茶飲、罐裝啤酒、自助汽水機、咖啡機和三盤熱食_______________牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (元朗)元朗元龍街9號形點 I L1樓1073號舖_______________
📝 日本薩摩和牛放題

星期一至日 晚市時段
7:30pm前離座 / 8:30pm後入座
85折 + 盡情燒至4:00pm

薩摩牛肉質素靚!肉質軟嫩!性價比高!回味 👍🏻

日本薩摩和牛放題餐牌全140種!

頭盤 - 薩摩和牛拼盤:

_______________

牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (元朗)
元朗元龍街9號形點 I L1樓1073號舖

_______________
2025-01-26 253 瀏覽
又可以食燒肉🐷又可以食涮涮鍋🍲,仲要兩樣嘢同步一齊進行,係咪諗到都開心呢🤪🤪🤪成日經過呢度, 見到佢哋就算晏晝都好多人, 今次就入嚟試吓佢哋嘅燒肉涮涮鍋放題🤪肉類🍖🥓🥩🍗方面都有好多選擇, 鍾意食燒肉嘅朋友就啱晒, 見到佢哋啲肉質🥩好多雪花❄️,入口即溶好鬼正, 而且涮涮鍋啱晒而家咁凍嘅天氣😉佢哋仲有多款熟食但係因為我哋食咗好多肉🍗🥓啊所以只係叫咗隻乳鴿仔😝😝😝自助吧裏面仲有好多種蔬菜🥕🌶🍆🥒🌽飲品🍹🧉甜品🍮連焦糖爆谷🍿都有, 唔怪得知中午時段咁多學生哥啦😙好多時候都係只能二選一但係今次可以滿足晒兩個願望真係正🥰

好多時候都係只能二選一但係今次可以滿足晒兩個願望真係正🥰

2025-01-24 233 瀏覽
今次來到元朗食呢間牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題,可以食到日式燒肉之餘,又可以食埋日式涮涮鍋,真係一次過滿足晒兩個心願啊~🌟日本薩摩和牛放題(120分鐘)✨薩摩和牛拼盤有薩摩牛牛肋條、薩摩牛牛肩胛薄切、薩摩牛牛肩胛、薩摩壺漬牛肋條、薩摩牛和牛粒同埋是日嘅稀少部位,非常豐盛!每個部位都牛味香濃,而且入口即溶~✨黑松露牛骨湯涮涮鍋湯底就揀咗黑松露牛骨湯,結合咗黑松露嘅香氣同埋牛骨嘅鮮味~✨涮涮鍋肉類有多款肉肉可以下單,豬牛羊雞都有齊哂!個人最喜歡薩摩牛牛肩胛薄切,口感最柔軟嫩滑!其次就鍾意帶有嚼勁嘅美國極上牛板腱薄切同埋肉質細膩嘅樂天澳洲和牛頸肉薄切~✨海鮮海鮮都有好多款可以選擇,今次就食咗虎蝦、蒜香牛油帆立貝、多春魚同埋蒜牛油燒蠔!經燒烤之後,果種海鮮鮮味更加突出~✨溫泉蛋和牛肉醬飯和牛肉醬非常惹味,仲帶有蒜香,加埋溫泉蛋用來撈飯,味道一流~餐廳仲有自助吧,提供唔同嘅熱食、丸類同埋菜類等等~甜品亦有多款選擇,推薦一口泡芙!另外雪糕櫃仲有唔同口味嘅明治雪條、雪米糍同埋雪糕~飲品自助櫃除咗有各種汽水、果汁等等,另外仲有自家飲品添,有荔枝紅茶、竹蔗茅根水等等~

🌟日本薩摩和牛放題(120分鐘)

✨薩摩和牛拼盤

✨黑松露牛骨湯

✨涮涮鍋肉類

✨海鮮

✨溫泉蛋和牛肉醬飯

餐廳仲有自助吧,提供唔同嘅熱食、丸類同埋菜類等等~

午餐
  • 日本薩摩和牛放題
2025-01-24 207 瀏覽
今日出左雙糧,同老公去慶祝一下,今晚就係yoho揀左呢間有日本薩摩和牛放題既餐廳,同時有燒肉同壽喜燒一齊食。今次既主角當然是薩摩牛,而薩摩牛的種類繁多,令人眼花繚亂。有薩摩牛牛肋條、薩摩牛牛肩胛薄切、薩摩牛牛肩胛、薩摩牛和牛粒、薩摩壺漬牛肋條,每一種都各有特色,質感嫩滑,口感豐富,牛味香濃。除了薩摩牛之外,仲有成140款食物選擇,包括樂天澳洲和牛、甲羅燒、特上豚肉、雞肉、飽魚、生蠔、帆立貝、鱔、天婦羅、飯、麵、飲品、雪條等,全部任飲任食。值得一提的是,會員生日時,餐廳還會送上特製的牛舞慶生盛蛋糕,增添慶祝的氣氛。

2025-01-23 216 瀏覽
今日嚟到元朗嘅牛舞,呢間餐廳真係一個燒肉同涮涮鍋愛好者嘅天堂!最特別嘅地方就係可以一邊燒肉一邊打邊爐,一次過滿足兩個願望,真係超正!我哋試咗佢哋嘅日本薩摩和牛放題,感覺真係冇得輸。 頭盤好震撼,佢會一次過上晒薩摩牛嘅唔同部位,包括牛肋條、牛肩胛薄切、牛肩胛、壺漬牛肋條同和牛粒,全部都係油花分佈完美,入口即溶,完全感受到牛肉嘅鮮嫩同油脂香味。之後追加嘅牛肉碟碟都一樣靚,質素冇得彈。 至於涮涮鍋,湯底有三款可以揀,我揀咗黑松露牛骨湯,味道香濃但又唔會遮住牛肉嘅原味,配搭得好完美。成個放題仲有140款食物可以選擇,除咗燒肉同鍋物,仲有好推介嘅甲羅燒,蟹膏味濃郁到爆!天婦羅亦都非常出色,炸粉夠薄唔油膩,蝦肉仲好彈牙。 飲品方面有好多種類可以自取,最特別係佢哋自家浸泡嘅茶包,例如菊花決明子、玄米茶同荔枝紅茶,啱晒怕熱氣嘅朋友。甜品亦都非常出色,款式多而且賣相精緻,絕對係完美收尾!

🐻原來牛舞開左係Yoho咁耐,我一路都以為係任食邊爐,點知原來除左打邊爐之外仲可以同一時間燒埋肉😵,平時又想打邊爐又想燒肉就岩晒🤣🐻我地今次簡左澳洲和牛set,其實佢仲有另一個餐係日本薩摩牛,入到去簡左湯底同食邊隻牛餐,坐低就可以用qr code落單 再係出面自助區拎蔬菜,火鍋醬料同飲品,當然唔小得甜品|生果同雪糕啦,都係全部任食架👍🏻🐻睇牛嘅色水就已經覺得冇黎錯,超靚!!仲可以一次過食到燒同打邊爐,最驚喜嘅係佢地仲有蠔同帶子燒😋🐻真係好後悔而家先知呢間寶藏店😆

🐻真係好後悔而家先知呢間寶藏店😆
2025-01-09 495 瀏覽
昨晚已經是第四次帶朋友去牛舞放題,前 3次是星期日 特別 4小時放題,和牛質素非常好,滿滿的雪花。海鮮類的鮑魚、鱔件、蟹蓋、蝦等都非常新鮮而且比一般放題更大件,店主真的捨得比顧客食,豪不吝惜。加個酒 set,可真謂飲飽食醉。此外,侍應們親切慇勤有禮,也是比其他食肆的訓練來得好。以放題的食物質素、環境衛生舒適、侍應的招待,各項都達到 95分。在經濟困難的情況下,真要好好珍惜有質素的食肆及待客以誠的侍應們。好讓他們能走下去💖💖💖💖💖
2024-12-27 958 瀏覽
同"龜物"慶祝生日兼提早食聖誕飯,見呢度有得無限時食到4點仲要有85折,一於試吓佢,揀咗最top嗰個餐,日本和牛冇得輸。。。呢度個頭盤有棵巧趣緻嘅聖誕樹,龜物生日仲有個好盞鬼嘅牛肉蛋糕送,happy死佢,仲要有我哋至愛嘅甲羅燒同燒鱔😋飽到個肚想爆咁款