2022-12-01
朋友生日特登搵間好啲嘅餐廳過嚟試吓 聽聞呢間野係台灣好出名🙈 首先一入到去 服務好好 店員好細心咁講解有咩推薦菜式 同埋餐廳特別之處 麻辣湯底原來係用水果做 飲落個味真係有啲水果味 再加埋啲辣味 好特別 出面唔會試到呢隻味🥸 見做緊推廣 叫咗佢地既海鮮二人餐 每位$288 不過我哋總共三個人食 店員好好 所有野都帮我地準備三人份👍🏻 本身見佢咁平 都驚會唔夠食 但上枱啲份量都好合理 而且望落好新鮮 算得上抵食🙈 正常食量其實就咁叫個餐都好夠啦 唔洗再加其他👍🏻第一碟牛肉盛 總共有成5款 每款望落都好新鮮 而且份量一啲都唔少 盤上好細心每款都有張牌仔寫明最佳時間 店員都好細心咁會再提一次牛花膠一定要淥45分鐘🙈 每款食落都好重牛味 完全係超出期望😳 特別係一口牛👍🏻👍🏻海鮮拼盤 元貝 鮑魚 海蝦 每款都大大粒大大隻😚 海蝦仲有兩隻添🙈 食落好新鮮呀 完全唔似呢個價錢會有嘅質素😆 而且蜆既份量都好多 我諗有成25隻左右😳鴨血豆腐就冇乜特別 正常發揮菜盤有粟米 南瓜 大啡菇 金菇 娃娃菜 生菜👍🏻 全部都好新鮮👍🏻 粟米南瓜好鮮甜👍🏻自家手打貢丸好好味!每人2粒 肥肉比例較多 食落勁香🤤 建
鴨血豆腐就冇乜特別 正常發揮
自家手打貢丸好好味!每人2粒 肥肉比例較多 食落勁香🤤 建議大家要揀呢個💕
手工寬粉 份量好耐 口感好韌 食完上面嗰啲 再食呢個一定會夠飽😂😂
雪糕糯米糍就普通維記原味糯米糍(細粒版)
中間佢推薦左我哋飲水果茶$58一大杯 飲落好香水果嘅味 同隻茶都勁夾 飲落好清新🥰 完全冇出面好假嗰隻死甜味 茶既甜全部都係來自水果個隻味 店員推薦得真係冇錯👍🏻好好飲呀👍🏻